Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kulaklarını kapa onlara canım kendileri söyleyip kendileri dinlesinler he he de geç :)Ya kizlar bugün beni goren bugunnyarin dogurursun yok karnin toplanmis yok asagi inmis yok cok buyumus.. yarimm saatte psikolojimin icine ettiler. Zaten adet sancisi gibi sancim var. .simdi etkilendimmi nedir belimde agriyor anlayamadim halimi canimi siktilar ya ne bosbigaz insqnlar var
Dün eşim bebeği ikna etmeye çalışıyordu dön kızım hadi dön falan diyordu karnıma:) ama benim tombiş kızım oturuyor hala karnımda keyfini bozmuyor:)aynı şeyleri yaşıyoruz canım dönseler de onlar bizde rahat etsek
Bence çok güzel şatafatlı duruyor. O iki katlı ikramlığı nereden buluruz ben de böyle şeker vermek istiyorum ama neyin içine koyarız onu ayarlamadım.canım benim aklımdaki tam olarak şuydu olur mu hastanede gelenlere ikram için
yoksa cok mu baist kalır
yanınada pastane cikolatası alırız
pazarda ve 1 tl ci diye tabir ettiğimiz ucuzcu dükkanlarda satılıyorBence çok güzel şatafatlı duruyor. O iki katlı ikramlığı nereden buluruz ben de böyle şeker vermek istiyorum ama neyin içine koyarız onu ayarlamadım.
Dün eşim bebeği ikna etmeye çalışıyordu dön kızım hadi dön falan diyordu karnıma:) ama benim tombiş kızım oturuyor hala karnımda keyfini bozmuyor:)
Internette de alt tarafa ışık tutun alttan müzik verin falan diyordu denedim ama tık yok:)rahati yerinde demek ki ohh sicacik anne karni
doktorum bana yokus yukari yurume ve merdiven cikmayi tavsiye etmisti .. donmesine yardimci olurmus
Canim bebegin gelisiminin onde olmasi demek gununden once dogmasimi demektir. Benim kizim on gun onden gidiyor. Yaklasik iki hafta kadar daha dogrusu..Kulaklarını kapa onlara canım kendileri söyleyip kendileri dinlesinler he he de geç :)
tebrik ederim,,, bebeğinizle sağlıklı mutlu huzurlu yıllara,Dun itibarı ile aralık annesi oldum :) nst sonuçları iki gundur iyi çıkmıyordu. Dun yatış yaptil ve son nst de iyi cikmacayinca spinal sezaryen ile 2900 kg 53 cm defne kızım dunyaya geldi.plasenta yerinden ayrılmış nst sonuçlarinda ve bebek hareketlerinde o yuzden sıkıntı varmış. Iyu ki doktorum farketti tehlikeli bi durummus.bebegimin nefes alımları sıkıntılı diye su an kuvezde burundan hava veriliyor. Dun aksam 5te dogum gerceklesti Dua edin bize. Size de allah hayirli dogumlar nasip etsin arkadaslar
Benimki de aynı iki hafta önde ve doktora aynı soruyu sordum. Cevabı hayır sadece doğum kilosunu etkiler oldu. Son gittiğimde tahmini kaçıncı haftada doğar dedim 39 dedi.Canim bebegin gelisiminin onde olmasi demek gununden once dogmasimi demektir. Benim kizim on gun onden gidiyor. Yaklasik iki hafta kadar daha dogrusu..
aynı şeker ve aynı ikramlığı kullanıcaktım bende ama merve şekerleri açıkta ikram etme diyoBence çok güzel şatafatlı duruyor. O iki katlı ikramlığı nereden buluruz ben de böyle şeker vermek istiyorum ama neyin içine koyarız onu ayarlamadım.
Sağol canım ben de okumuştum bu yazıyı. Işıkla müzik en zararsızları gibiydi onları denedim. Kalça yükseltmeyi deneyebilirim bi de. Dönsün diye zarar vermek de istemiyorum. Hayırlısı artık:)LadyLeyla
fairytale0713
babyforwe @rappunzel ve diğer bebeği ters pozisyonda olan arkadaşlar daha başka kim vardı aklıma gelmedi az önce internette bu yazıyı buldum, bir okuyun isterseniz, çok uzun oldugu için ben şöyle bir göz gezdirdim, bazı metodlar evde uygulanabilir gibi..
http://blogcuanne.com/2010/12/29/bir-bebegin-donme-oykusu/
perinal masaj daha iyi ben doktora sordum yap bir sakıncası yok dedi,,, ama yürüyüş daha da önemli dedi,,,Canım bu zeytinyağı işini ben de duydum.Bi de diyolar ki doğumdan bir ay önce her gün yatmadan vajinanızın etrafına 1-2 damla parmaginizla sürün kesisiz normal doğum için diyorlar. Sizce yapılmalı mı? Bir zararı olmaz heralde???![]()
Şekerliğin üzerine ince bi şeffaf tül örtüp olabilir. Ben böyle katlı şekerliğe bi katı şeker bi katı lokum isterim mesela. Bi de çikolata hacı şeriften. Onun kutusu ayrı olur. Milletin ağzı tatlansın:) bi de belki bebek kurabiyesi.aynı şeker ve aynı ikramlığı kullanıcaktım bende ama merve şekerleri açıkta ikram etme diyo
haklı gibi birazcık
napsam bilemedim![]()
aa harika fikir... du bende öyle yapimŞekerliğin üzerine ince bi şeffaf tül örtüp olabilir. Ben böyle katlı şekerliğe bi katı şeker bi katı lokum isterim mesela. Bi de çikolata hacı şeriften. Onun kutusu ayrı olur. Milletin ağzı tatlansın:) bi de belki bebek kurabiyesi.
aldığın yere telefon aç, yeni yatak getirsinler tatlımgünaydınn..
kızlar şimdi bebegin nevresim takımlarını attım makinaya yıkansın diye
hazır yıkanmışken park yatagın içinde ki o sünger yatagın beyaz kılıfınıda cıkardım onuda yıkamak için
ama ne göriym o sünger döşek çok kirli
kendide sert biraz esniyor ama
onuda makinaya atmayı düşündüm ama makinadan nasıl cıkar tahmin edemediğim için cesaret edemedim
elimde yıkıym diyorum
ama dus kabinli bizim her iki banyoda
evire cevire yıkayamam ben onu
o pis haliylede temiz kılıfını tekrar üstüne gecirsem içime sinmiycek
ne yapıym sizce?
LadyLeyla
fairytale0713
babyforwe @rappunzel ve diğer bebeği ters pozisyonda olan arkadaşlar daha başka kim vardı aklıma gelmedi az önce internette bu yazıyı buldum, bir okuyun isterseniz, çok uzun oldugu için ben şöyle bir göz gezdirdim, bazı metodlar evde uygulanabilir gibi..
http://blogcuanne.com/2010/12/29/bir-bebegin-donme-oykusu/
aldığın yere telefon aç, yeni yatak getirsinler tatlım
Bnimde bugum kontrolum var. Bakalim ne dicek dr.. alttan muayene etmez dimi henuz erken saniirmBenimki de aynı iki hafta önde ve doktora aynı soruyu sordum. Cevabı hayır sadece doğum kilosunu etkiler oldu. Son gittiğimde tahmini kaçıncı haftada doğar dedim 39 dedi.