Sezincim canim masaallah sana.. ne kadar guzelsin oyle. Bayildim valla... gobisin de cok tatli, yuzunun guzelligi herseyi golgeliyor ama canim.. yuzunden kilo almadigin icin de gayet fit duruyosun. Sadece gobis var gibi.
Canim sonucta erken dogurmussun, haftasina gore kilosu cok cok iyi. Daha da dursa daha da kilolu olurdu. Benim o haftada o kilolara gelebilecek mi bakalim

34+4 te 2000grsi
Tesekkur ederiz teyzesi. Esim 29 kasimdan 3-5 gun once hediye olarak almisti dogum gunum icin. Hala var midir bilemiyorum canim.
Canim merdiven inip cikma donmus bebegin kanala yerlesmesi icin tavsiye ediliyo, bebegin donmesi icin degil.
Tesekkur ederiz teyzesi :)
Tesekkur ederiz teyzesi , hepimize insaallah..
Dogru diyosun canim cok sukur. Esinin iyi olmasi herseyden onemli canim. Esinin hatrina idare ediceksin sen de mecbur. Allah muhabbetinizi artirsin kimseyi araniza sokmasin insaallah..
Yav ne densiz insanlar var ya, karsidakini dusunen vs yok hic. Kime ne ki yani ne zaman dogurursan dogur. Bana da karnin hic yok gelisimi geridir o bebegin, el kadar dogar diyorlar cok uzuluyorum
Masaallah bebisine canimm. Tez zamanda toparlanir cikarsiniz insaallah hastaneden de. Ayy cok heyecanlanip hevesleniyorum ben de yavrusuna kavusan annelerin haberlerini aldikca :)