2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Alıntı yapamadim guzel annecikler malum elde serum vs olunca hepsi silindi gittu Seçtiklerim :) boyu kilosu fena degil cok sukur son ay iyi beslenmistim etksii olmus masallah.kuvezden de çıkınca tam rahatlicaz. Guzel dilekleriniz icin cokkk tsk ederim. Allah size cok guzel dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin.kendonize dikkat edin protein agirlikli beslenin bu son ayda.et yeşil mercimek yumurta muz süt vs. Bunlar bebege guzel kilo aldiriyor.ben iyi kilo aldiramadan dogdu bebegim siz yiyin icin kizlar :) 2900 kg 53 cm ama gozume cok kucuk geldi :)
bence kilosu çok iyi maşallah,, kızın uzun maşallah, selvi boylu olucak, ondan sana zayıf geliyordur,,,

kızlar yaa ben doğum falan yaparsam anca eve gelince yazabilirim telefona almıyorum net paketi evdeki yetiyor diye
yani nete anca eve gelince girebilrim
aynen bendede net paketi yok ama duruma göre eğer bulursam yada o anda heyecandan aklıma gelirse mutlaka haber vermeyi isterim:KK58:
sayet benden bi iki gün ses çıkmazsa bilinki doğurdum :KK70::KK70: girmeme ihtimalim yok yani :D:D

Ya kizlar bugün beni goren bugunnyarin dogurursun yok karnin toplanmis yok asagi inmis yok cok buyumus.. yarimm saatte psikolojimin icine ettiler. Zaten adet sancisi gibi sancim var. .simdi etkilendimmi nedir belimde agriyor anlayamadim halimi canimi siktilar ya ne bosbigaz insqnlar var
aman bana 4 aydır diyorlar öyle, evet farkındayım de geç git,,,

Sezincim canim masaallah sana.. ne kadar guzelsin oyle. Bayildim valla... gobisin de cok tatli, yuzunun guzelligi herseyi golgeliyor ama canim.. yuzunden kilo almadigin icin de gayet fit duruyosun. Sadece gobis var gibi.

Alıntı yapamadim guzel annecikler malum elde serum vs olunca hepsi silindi gittu Seçtiklerim :) boyu kilosu fena degil cok sukur son ay iyi beslenmistim etksii olmus masallah.kuvezden de çıkınca tam rahatlicaz. Guzel dilekleriniz icin cokkk tsk ederim. Allah size cok guzel dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin.kendonize dikkat edin protein agirlikli beslenin bu son ayda.et yeşil mercimek yumurta muz süt vs. Bunlar bebege guzel kilo aldiriyor.ben iyi kilo aldiramadan dogdu bebegim siz yiyin icin kizlar :) 2900 kg 53 cm ama gozume cok kucuk geldi :)

Canim sonucta erken dogurmussun, haftasina gore kilosu cok cok iyi. Daha da dursa daha da kilolu olurdu. Benim o haftada o kilolara gelebilecek mi bakalim :( 34+4 te 2000grsi :(

Şulecim odanız çok tatlı olmuş, uğraşmışsın ellerine sağlık. Bebişin mutlu mutlu uyusun oynasın bu güzel odada inşallah.
Şu ikea koltuğu yeni mi aldınız? Biz de evdekinin minderini yenileyeceğiz de bu desenden istiyordum ama ankara mağazasında yoktu. Yeni aldıysanız bakayım ben de.

Tesekkur ederiz teyzesi. Esim 29 kasimdan 3-5 gun once hediye olarak almisti dogum gunum icin. Hala var midir bilemiyorum canim.

ben 9 aydır merdiven inip çıkıyorum dubleks evim dönmemiş daha bebeğim:KK51:

Canim merdiven inip cikma donmus bebegin kanala yerlesmesi icin tavsiye ediliyo, bebegin donmesi icin degil.

çok tatlııııııı :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tesekkur ederiz teyzesi :)

Harika cnm allahım güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah :)

Tesekkur ederiz teyzesi , hepimize insaallah..

Canim madem oyle idare et ellerini cekseler inan daha cok uzulursun.malesef benimkiler karakter olarak okadar kotuler ki cok isterdm bende kizlari gibi olmayi..neyse esim iyi allahtan onun hatrina cekiliyor

Dogru diyosun canim cok sukur. Esinin iyi olmasi herseyden onemli canim. Esinin hatrina idare ediceksin sen de mecbur. Allah muhabbetinizi artirsin kimseyi araniza sokmasin insaallah..

Ya kizlar bugün beni goren bugunnyarin dogurursun yok karnin toplanmis yok asagi inmis yok cok buyumus.. yarimm saatte psikolojimin icine ettiler. Zaten adet sancisi gibi sancim var. .simdi etkilendimmi nedir belimde agriyor anlayamadim halimi canimi siktilar ya ne bosbigaz insqnlar var

Yav ne densiz insanlar var ya, karsidakini dusunen vs yok hic. Kime ne ki yani ne zaman dogurursan dogur. Bana da karnin hic yok gelisimi geridir o bebegin, el kadar dogar diyorlar cok uzuluyorum :(

Kızlar kusura bakmayın dün yazamadım kızlar, sabah 10.15'te spinal sezeryanla doğum yaptım.2850 gr doğdu bebeğimde bende iyiyiz,darısı inşallah bebiş bekleyen herkesin başına çook güzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.AMİN.

Masaallah bebisine canimm. Tez zamanda toparlanir cikarsiniz insaallah hastaneden de. Ayy cok heyecanlanip hevesleniyorum ben de yavrusuna kavusan annelerin haberlerini aldikca :)

Sezincim canim masaallah sana.. ne kadar guzelsin oyle. Bayildim valla... gobisin de cok tatli, yuzunun guzelligi herseyi golgeliyor ama canim.. yuzunden kilo almadigin icin de gayet fit duruyosun. Sadece gobis var gibi.

Canim sonucta erken dogurmussun, haftasina gore kilosu cok cok iyi. Daha da dursa daha da kilolu olurdu. Benim o haftada o kilolara gelebilecek mi bakalim :KK43: 34+4 te 2000grsi :KK43:

Tesekkur ederiz teyzesi. Esim 29 kasimdan 3-5 gun once hediye olarak almisti dogum gunum icin. Hala var midir bilemiyorum canim.

Canim merdiven inip cikma donmus bebegin kanala yerlesmesi icin tavsiye ediliyo, bebegin donmesi icin degil.

Dogru diyosun canim cok sukur. Esinin iyi olmasi herseyden onemli canim. Esinin hatrina idare ediceksin sen de mecbur. Allah muhabbetinizi artirsin kimseyi araniza sokmasin insaallah..

Yav ne densiz insanlar var ya, karsidakini dusunen vs yok hic. Kime ne ki yani ne zaman dogurursan dogur. Bana da karnin hic yok gelisimi geridir o bebegin, el kadar dogar diyorlar cok uzuluyorum :KK43:

Masaallah bebisine canimm. Tez zamanda toparlanir cikarsiniz insaallah hastaneden de. Ayy cok heyecanlanip hevesleniyorum ben de yavrusuna kavusan annelerin haberlerini aldikca :)

aa o zamn salı dr döndü falan derse bol bol inip çıkayım bari

bu arada dr bana dönmemiş demedi kanala yerleşmemiş dedi aynı şey değilmi bu ikisi

Canim sonucta erken dogurmussun, haftasina gore kilosu cok cok iyi. Daha da dursa daha da kilolu olurdu. Benim o haftada o kilolara gelebilecek mi bakalim :KK43: 34+4 te 2000grsi :KK43:

Yav ne densiz insanlar var ya, karsidakini dusunen vs yok hic. Kime ne ki yani ne zaman dogurursan dogur. Bana da karnin hic yok gelisimi geridir o bebegin, el kadar dogar diyorlar cok uzuluyorum :KK43:

Şu an sana bebeğin gelişimi geridir diyenlere çok sinir oldum. Nasıl insan onlar kim bunlar ben olsam terslerdim öyle diyeni kıskanç cadılar...

kızlar bu hafta hergün ağladım ben noluyo bana bugünlük ağlama limitimi dedoldurmuşumdur inş iyice salya sümük oldum ben yaa
Hormonlar son haftalarda coşuyor herhalde normal canım ağlaman. Ben de dün ağladım bugün de kafama bazı şeyleri taktım çok moralim bozuldu. Anlatsam ne dersiniz bilmiyorum. Benim kv geçen cuma sintigrafi çektirmiş dün onlara gittik anlattı radyasyon vermişler bi odada tutmuşlar bi kaç saat radyasyondan. Eşim de o çekimden sonra onlara gitmişti taktım kafaya dedim radyasyon bebeğime gelir mi bi de kp geçen anjiyo oldu onu da o gün ziyarete gittik anjiyoda da radyasyon veriliyormuş ben bunlara hiç dikkat etmedim diye baya taktım artık geçti düşünmemeye çalışıyorum ama abartıyor muyum haklı mıyım bilmiyorum...

aralıklı olursa mı doğum başlar?
Sürekli olursa mı?
canım once aralıklı bı saat yarım saat on bes dk sonra doguma yakın 3dk sonra ctalda full :)
sen onlara bakma bana nerdeyse altı aydan berı asagı dedıler kırkı doldururm bu gıdısle bazı anneler asagıda tasır

Eki Görüntüle 1341253 Bugdaytanesi canım böle bili ... İçine öle cicek koymassın.. Böle hazır keseler satılıyo yada yuvarlak oluyo sen içine atıypsun badem ş kerini kurdela ile baglıyosun...
Birmax.comda var... Sarf malzmeleri yazan yetde sayfa sayfa bak... Basit olur derswn böle bişîle cok zengin gösterebilirsin
ben bu keselere aksam koydum ama rengarenk draje leblebı koydum badem sekerı cok pahalıydı yeter ya :)

Kizlar :) gunaydin diyecem ayip olacak ama son zamanlarin uykusu cok tatli oluyor ya :)
Hergun daha bi heyecanli giriyorum artik buraya .. dogumlar dogumlar :anneadayı:
@Mrv5534 bnde atamiyorum ozel mesaj izin vermiyor site guvenlik seysi :110:
Niye acaba ya acaba bnde mi problem var...
Töm baska birimize atalım özel msj o acaon olmadı

bide uykulu o suratsz halimi telefona çekti :KK43:inanamamış bu kadar kilo aldığıma gibi bir hali vardı :KK61:

ayy bende bu akşam bundan kokuyorum:KK61::KK61::KK61::KK61:

takma canım ne derlerse desinler boşver :KK61: rabbime havale ediyorum öyle insanları:KK43:
ben 22 kg aldım birde öncesinde düşüğüm olmuşdu stresden kilo almışdım,, evlendiğim zamana göre (20 ay önce) 30 kilo fazla ağırlıktayım,,,,
ama halimden memnun değilim,, zayıflarım o azim var bende,,,,,
sizde zayıflarsınız

Back
X