Slm canşarım... Güzel annelerim..
Nasılsınız.. Bn bugun cok halsızım.. Acaba niye
Agrım oluyo yaşancı agrılarım tabi..
Sancım oluyo.. Şeyim agrıyo...
Kasılmam oluyo oturdugu yerden yoruluyprum...
SEVDACIM bacak boyuna takılma genetik olabılcegi gibi usg cihazının ölçmünede baglı.. Böbrekteki kist için dr sorun yok dediyse hiç takma bilirsin normalde dr sorun cıkarmk için ellerinden geleni yaparlar bazeb.. Eger sorun yok dediyse ok.. Takma kafana canım bnm..
BABYFORWE canım o agrılar beyin nesi biliyon mu.. Bebiş sana anne yawas yawas hazırlan bunlar fırtına öncesi sessizlk heee ona göre agrıları
Canım saka biyana artık olur.. Birden vurur belki bagıısın bile artık son aya girdin..
Dikkat et sadece agrının şiddetine süresine suyuna yani anormal bişi olursa zaten kesinlkle anlarsın haytım ...
TÜRAMİSU cok swvndim.. Demekki parlaklıl gitti hersey normal ohh ohh güzel hberler bizi bulaun hep inşallah...
HERAA HİÇ ORTALIKTA YOKSUN ....
MRSSSUPERFİN demek cakıl tası he.. Kız bni güldürdün rabbimde seni heppp güldürsün..
Kızlar bu arada normal sogumdaki o kesigi hissetmiceksiniz bile..cekılen sancı orayı uyustıruyo zaten bide igne yapıplar hiç anlamıypdun bile takmayın kafaya onu siz......
Ayy birsürü sey vardı hep unuttum iyimi
merhaba güzel anneler bana fikir verebilirmisiniz. her işimi internetten halletmek zorunda kalıyorum görmeyincede kararsız kalıyorum. bu uyku setlerinden hangisi güzel sizce. bi de siz nerelerden aldınız. mağazalara gitmemekle çok şey kaybediyomuyum acaba. aslında ilk resimdeki gibi renkli bişey istiyorum ama onun ölçüsü bana uymuyo. bize 60x120 lazım
minione de görünmedi bugün hiç
ilki dısında ( mavili olan hepsi güzel)merhaba güzel anneler bana fikir verebilirmisiniz. her işimi internetten halletmek zorunda kalıyorum görmeyincede kararsız kalıyorum. bu uyku setlerinden hangisi güzel sizce. bi de siz nerelerden aldınız. mağazalara gitmemekle çok şey kaybediyomuyum acaba. aslında ilk resimdeki gibi renkli bişey istiyorum ama onun ölçüsü bana uymuyo. bize 60x120 lazım
Alıntı yapamadim guzel annecikler malum elde serum vs olunca hepsi silindi gittu Seçtiklerim :) boyu kilosu fena degil cok sukur son ay iyi beslenmistim etksii olmus masallah.kuvezden de çıkınca tam rahatlicaz. Guzel dilekleriniz icin cokkk tsk ederim. Allah size cok guzel dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin.kendonize dikkat edin protein agirlikli beslenin bu son ayda.et yeşil mercimek yumurta muz süt vs. Bunlar bebege guzel kilo aldiriyor.ben iyi kilo aldiramadan dogdu bebegim siz yiyin icin kizlar :) 2900 kg 53 cm ama gozume cok kucuk geldi :)
bencede 3. yada 4. güzel.merhaba güzel anneler bana fikir verebilirmisiniz. her işimi internetten halletmek zorunda kalıyorum görmeyincede kararsız kalıyorum. bu uyku setlerinden hangisi güzel sizce. bi de siz nerelerden aldınız. mağazalara gitmemekle çok şey kaybediyomuyum acaba. aslında ilk resimdeki gibi renkli bişey istiyorum ama onun ölçüsü bana uymuyo. bize 60x120 lazım
Bizimkide sozde gezmeye goturecekti. Odevlerini yaptiriyor bana. Bende artik son gunler diye hep gezmek istiyorum :)
Var canım sağlıkla Bebeğini kucağına almış çok şükür.. Yürüyüşe gelince ben çalışmadığım halde Yapmıyorum Allah size kolaylık versin..Kizlar dogum yapan arkadastan haber var mi? 07 li bir kullanici adiydi. Etiketlemistim de yazimda gerci. Bu arada basliyorum artik canta hazirlamaya. Bir tek hasta bezim kaldi. Onu da alirsam. Susunu cikolatasini yapcam. Yapamazsam da napim sonradan yaparim. Ama yururyusu nasil yapcaz ben anlamadim. İsten donunce pert oluyorum ben yuruyusu nasil yapayim
Canım denizkızlı haricindekiler güzel şatolular vs de hoş.. Ilkini almaz diğerlerinden seçim yaprdım ben:)merhaba güzel anneler bana fikir verebilirmisiniz. her işimi internetten halletmek zorunda kalıyorum görmeyincede kararsız kalıyorum. bu uyku setlerinden hangisi güzel sizce. bi de siz nerelerden aldınız. mağazalara gitmemekle çok şey kaybediyomuyum acaba. aslında ilk resimdeki gibi renkli bişey istiyorum ama onun ölçüsü bana uymuyo. bize 60x120 lazım
Aynen öyle canım, satlar hrmen hemen aynı, seni talip ediyorum ben de :) Kalkıp yürüyemiyorum yürürsen de Kurbağa gibi bacaklarımı aralayarak yürüyorum :)iyi akşamlar kızlar oturduğum yerden kalkıp yürüyemiyorum bel ve bacak kasık ağrısından sizdede böylemiki
yoo hiçde basit olmaz,pastane çikolatası demişsin ya bak aklında olsun 250 gr 26 lira hemde aynı gün kargo bebeğinin adınıda basıyorlar öyle gönderiyorlar 32 adet,birde 360 gr ımı var ondada 48 adet 37 lira cnm,eğer ben korkarım internetten alamam dersen ki,ben aldım herhangi bir tehlike yok,medilife a geldiğinde köprüden karşıya geç marmara parka,en alt katta hacı şerifin orta göbekte standı var bebek giysilerinin olduğu yerde ,orda hazır satılıyor bu kutular,tabi ne olur belki o an alıcaksan bebeğin adını yazmazlar,yada oraya sipariş ver,adını söyle bidahaki medilife a gidişnde alabilirsin bebekcanım benim aklımdaki tam olarak şuydu olur mu hastanede gelenlere ikram için
yoksa cok mu baist kalır
yanınada pastane cikolatası alırız
Gittim güzel haberlerle döndüm çok şükür, her şeyimiz normal gidiyormuş. Artık her hafta gel dedi, haftaya nstye bağlayacakmış. Hastane konusunu sordum, istersen git gör ama bizim hastamız olduğun için hiçbir sıkıntı yaşamazsın dedi. Bebek erken gelmeye kalkmazsa son haftana kadar beklicez dedi, benimki sezeryan olacak ama böyle düşünmesi sevindirdi beni :) böyle işte.. Kafamda bir sürü soruyla gidiyorum ama oraya girince mal olup çıkıyorum :)
Eki Görüntüle 1341253 Bugdaytanesi canım böle bili ... İçine öle cicek koymassın.. Böle hazır keseler satılıyo yada yuvarlak oluyo sen içine atıypsun badem ş kerini kurdela ile baglıyosun...
Birmax.comda var... Sarf malzmeleri yazan yetde sayfa sayfa bak... Basit olur derswn böle bişîle cok zengin gösterebilirsin
şulecim yazıp yazmadığımı unuttum ama tekrar yazayım çok bebeğndim kızının odasın,gzl günlerde kullan inşallahSezincim canim masaallah sana.. ne kadar guzelsin oyle. Bayildim valla... gobisin de cok tatli, yuzunun guzelligi herseyi golgeliyor ama canim.. yuzunden kilo almadigin icin de gayet fit duruyosun. Sadece gobis var gibi.
Canim sonucta erken dogurmussun, haftasina gore kilosu cok cok iyi. Daha da dursa daha da kilolu olurdu. Benim o haftada o kilolara gelebilecek mi bakalim34+4 te 2000grsi
Tesekkur ederiz teyzesi. Esim 29 kasimdan 3-5 gun once hediye olarak almisti dogum gunum icin. Hala var midir bilemiyorum canim.
Canim merdiven inip cikma donmus bebegin kanala yerlesmesi icin tavsiye ediliyo, bebegin donmesi icin degil.
Tesekkur ederiz teyzesi :)
Tesekkur ederiz teyzesi , hepimize insaallah..
Dogru diyosun canim cok sukur. Esinin iyi olmasi herseyden onemli canim. Esinin hatrina idare ediceksin sen de mecbur. Allah muhabbetinizi artirsin kimseyi araniza sokmasin insaallah..
Yav ne densiz insanlar var ya, karsidakini dusunen vs yok hic. Kime ne ki yani ne zaman dogurursan dogur. Bana da karnin hic yok gelisimi geridir o bebegin, el kadar dogar diyorlar cok uzuluyorum
Masaallah bebisine canimm. Tez zamanda toparlanir cikarsiniz insaallah hastaneden de. Ayy cok heyecanlanip hevesleniyorum ben de yavrusuna kavusan annelerin haberlerini aldikca :)
ben bugüne kdr hiç ağlamadım ama bugün kendimi iyi hissetmiyorum,hıçkıra hıçkıra ağlayasım var,bir tuhafım ne oldu bana bilmiyorum nedensekızlar bu hafta hergün ağladım ben noluyo bana bugünlük ağlama limitimi dedoldurmuşumdur inş iyice salya sümük oldum ben yaa
Buralardayim aslında mervee, okuyorum her şeyi, takipteyimGittim güzel haberlerle döndüm çok şükür, her şeyimiz normal gidiyormuş. Artık her hafta gel dedi, haftaya nstye bağlayacakmış. Hastane konusunu sordum, istersen git gör ama bizim hastamız olduğun için hiçbir sıkıntı yaşamazsın dedi. Bebek erken gelmeye kalkmazsa son haftana kadar beklicez dedi, benimki sezeryan olacak ama böyle düşünmesi sevindirdi beni :) böyle işte.. Kafamda bir sürü soruyla gidiyorum ama oraya girince mal olup çıkıyorum :)
[QUOTE="Mrv5534, post: 38393692, member: 507532"HERAA HİÇ ORTALIKTA YOKSUN ....
canım once aralıklı bı saat yarım saat on bes dk sonra doguma yakın 3dk sonra ctalda full :)
sen onlara bakma bana nerdeyse altı aydan berı asagı dedıler kırkı doldururm bu gıdısle bazı anneler asagıda tasır
ben bu keselere aksam koydum ama rengarenk draje leblebı koydum badem sekerı cok pahalıydı yeter ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?