2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
merhaba güzel anneler bana fikir verebilirmisiniz. her işimi internetten halletmek zorunda kalıyorum görmeyincede kararsız kalıyorum. bu uyku setlerinden hangisi güzel sizce. bi de siz nerelerden aldınız. mağazalara gitmemekle çok şey kaybediyomuyum acaba. aslında ilk resimdeki gibi renkli bişey istiyorum ama onun ölçüsü bana uymuyo. bize 60x120 lazım

Eklentiler

• 2209086.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 77
  • Avy_SWEET_HOME_PINK.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 66
  • o7r_MY_ANGEL.webp
    47 KB · Görüntüleme: 101
  • RBM_BS_PR__NCESS.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 81
  • TeH_BELLO_FIORE.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 65
minione de görünmedi bugün hiç

4. fotodaki alıcaktım karar aşamasındaydım sonra english home da indirimde başka beğenince hemen aldım düşünmeden
4 güzel bence

ilki dısında ( mavili olan hepsi güzel)

hayırlı olsun cnm,Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin,hayırlı evlat olsun inşallah,gazsız,hiç ağlamayan,bol bol süt içen,geceleri güzel güzel uyuyan bir bebiş olsun,hemencecikte evinize dönersiniz inşallah,seninde bol bol sütün olsun

bencede 3. yada 4. güzel.

kızlar süt artırıcılar varmıs ya neyialcaz nerden alcaz bide en iyi markka hangisi ne almalıyım

Bizimkide sozde gezmeye goturecekti. Odevlerini yaptiriyor bana. Bende artik son gunler diye hep gezmek istiyorum :)

Benimki de gezmek istiyor ama bende tam tersi ayaklarımı eski metal ütüler gibi hissediyorum hiç halim yok

Var canım sağlıkla Bebeğini kucağına almış çok şükür.. Yürüyüşe gelince ben çalışmadığım halde Yapmıyorum Allah size kolaylık versin..

Canım denizkızlı haricindekiler güzel şatolular vs de hoş.. Ilkini almaz diğerlerinden seçim yaprdım ben:)

iyi akşamlar kızlar oturduğum yerden kalkıp yürüyemiyorum bel ve bacak kasık ağrısından sizdede böylemiki
Aynen öyle canım, satlar hrmen hemen aynı, seni talip ediyorum ben de :) Kalkıp yürüyemiyorum yürürsen de Kurbağa gibi bacaklarımı aralayarak yürüyorum :)

canım benim aklımdaki tam olarak şuydu olur mu hastanede gelenlere ikram için
yoksa cok mu baist kalır
yanınada pastane cikolatası alırız
yoo hiçde basit olmaz,pastane çikolatası demişsin ya bak aklında olsun 250 gr 26 lira hemde aynı gün kargo bebeğinin adınıda basıyorlar öyle gönderiyorlar 32 adet,birde 360 gr ımı var ondada 48 adet 37 lira cnm,eğer ben korkarım internetten alamam dersen ki,ben aldım herhangi bir tehlike yok,medilife a geldiğinde köprüden karşıya geç marmara parka,en alt katta hacı şerifin orta göbekte standı var bebek giysilerinin olduğu yerde ,orda hazır satılıyor bu kutular,tabi ne olur belki o an alıcaksan bebeğin adını yazmazlar,yada oraya sipariş ver,adını söyle bidahaki medilife a gidişnde alabilirsin bebek
http://www.haciserif.com.tr/bebek-cikolatasi-erkek-madlen.html

hera^^ bugün doktora gidecektin gittin mi canım güzel haberlerini bekliyorum
Gittim güzel haberlerle döndüm çok şükür, her şeyimiz normal gidiyormuş. Artık her hafta gel dedi, haftaya nstye bağlayacakmış. Hastane konusunu sordum, istersen git gör ama bizim hastamız olduğun için hiçbir sıkıntı yaşamazsın dedi. Bebek erken gelmeye kalkmazsa son haftana kadar beklicez dedi, benimki sezeryan olacak ama böyle düşünmesi sevindirdi beni :) böyle işte.. Kafamda bir sürü soruyla gidiyorum ama oraya girince mal olup çıkıyorum :)
[QUOTE="Mrv5534, post: 38393692, member: 507532"HERAA HİÇ ORTALIKTA YOKSUN ....[/QUOTE]
Buralardayim aslında mervee, okuyorum her şeyi, takipteyim ama çok yazamıyorum bu aralar. Hatta whatsapp grubu falan demissiniz sonra ses çıkmamış onu bekliyorum ben de. Burayı bırakmak yok ama :)

Son düzenleme:

evett bu çok ama çok gzl olmuşş tinimini_hnm ayrıca bebeğin ismini renkli yazıcıdan çıkarttır a4 e kes onları küçük küçük bu kesenin ağzına zımbala,bizim burda artık hep party pasta süsü mağzalar açıldı yada sosyete pazarına tezgahlar kuruluyor orda bu keseler var buğdaytanesi mutlaka sizin semttede vardır

şulecim yazıp yazmadığımı unuttum ama tekrar yazayım çok bebeğndim kızının odasın,gzl günlerde kullan inşallah

Buralardayim aslında mervee, okuyorum her şeyi, takipteyim ama çok yazamıyorum bu aralar. Hatta whatsapp grubu falan demissiniz sonra ses çıkmamış onu bekliyorum ben de. Burayı bırakmak yok ama :)[/QUOTE]
İyi canim hadi gözün aydın sevindim senin adına bende yarına zar zor randevu aldım insallah bişey unutmam herseyi sorarım

hakikaten he badem şekeri ne pahalıydı öyle,ama aklınızda olsun bimde ehm çikolatalı madem şekeri 400 gr 4 lira ben 2 paket bimden,tam sayarak aldım 25 adet kavanozum vardı real marketten 25 adet mavi badem şekeri aldım oda 6 lira tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…