2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Var canım sağlıkla Bebeğini kucağına almış çok şükür.. Yürüyüşe gelince ben çalışmadığım halde Yapmıyorum Allah size kolaylık versin..
Oh cok sukur darisi basimiza artik siramizla. 6 yasinda 22 ogrenci. Cok zorlaniyorum hakikaten. Neyse ki 31 aralik son

ağırlığı kaç kg canım o önemli ben beğendim gayet güzel görünüyor güzel Günler'de kullanın inşallah.

E-bebekten aldıklarım
mickey mouse lu şeylere bayılıyodum ama bi tek tuluma 30 vermek bana fazla geliyodu şimdi 16 ya aldım patikte cabası oldu
çıt çıtlı badi miz uzun kol ve yeni doğan fazla almamışım onlarıda aldım..
kundağıda aldım ama mavili diğer rengi 3-6 kg stokta yokmuş mecburen aldm napim aman napim hep pembe olcak değil ya
sanırım sezin almıştı daha önce paylaşımı o yapmıştı ozamanda hoşuma gitmişti tam bundanmıydı hatırlamıyom pahalı demişti türkiyede

bu arada baston modeli yanlış atmışım baston travel sistem bu Eki Görüntüle 1341972
güzel canıım bence işini görür.Düşünmesi bile güzel bence.Bizimde halamız alcak arabamızı sade arabalardan alcak bende pusetlilerden istiyom uygun olanlardan bakalım.ne zaman alırsa artık..
benim merak ettiğim fabrika kendinin mi yoksa direk fabrikadan mı aldınız??

merhabalar,,
uyku setine ilk aylar ihtiyaç olmuyor,, bir çarşaf battaniye yeterli, ilk aylarda,,,
hatta uyku tulumu daha sağlıklı english home da indirimde 36 tl civarı şu anda,,,,
uyku setinide bence görerek alırsın daha sonra,,,
sadece bir öneri,,
birde ben kumaşçıya gittim,, bebek için kumaş, pike ve pazen aldım hepsi aynı desenden,, yataşdan da bebek yorganı aldım,, çünkü uyku setindeki yorganın kılıfı çıkmıyor,,
nevresim tkmı diktiriyorum ama şimdi için değil,,büyüyen beşiğin büyük modeli için, bunları izmir e ailemin yanına gidince yaptırmışdım daha da gelmedi,,,

Oyle cqnim sikiliyorki son on gundur her gitmemde kotu seyler duyuyorum. Fl diye geci

Ben bir ve ikiyi beğendim :) çok şekerler ..

Ya Benim kasinti sıklasti....kızım 39+5te gelmisti ama bu okadar beklemeyecek gibi yuruyemiyorum uyuyamiyorum istahim kesildi: ))
Sağ salim bi doguraydik...Aminnn....cumartesi randevum var bakalım ne diyecek dr beyimiz

Ayy bunlar doğum belirtileri mi? benim ilk oldugu için tecrübem yok, ama resmen kasıklarıma vuran ağrıdan zor yürüyorum, yatsamda otursamda kalçam bacaklarım ağrıyor.. iştahımdada azalma var. Yoksaa az mı kaldı bugunde iki arkadaşlaydım ikiside dogum yapalı bir yıl olmadı, bana senin fazla zamanın kalmadı gibi yoruım yaptılar, ay hayırlısıı

[QUOTEebrubirol, post: 38393475, member: 236938"]Canim teselli vermek gibi olmasın ama benim kizimda geriden geliyor 2 haftaya yakin zaten kilosuda ayni şekilde pzt 33+6 dik 32 haftalık gorunuyo dedi. Yani o durumu takma 3 haftaya kadar normal sayiyolarmis ama 3 haftadan sonrasini sorun olarak kabul ediyolarmis.anne babadan kaynaklı olabilir dedi boyu için genetik ollabilir dedi.
Bobregindeki kist için ise korkma Hayirlisiyla bi dogsun doğumdan sonra belli olur herşey.kafana takip ta zehir etme gunlerini.Allahin izniyle bisey olmaz,[/QUOTE]
Canim babasi 1, 80 ben 1, 65 im dr bakti cuce olmaz ama kisq boylu olur deyince ne bilim bende uzun degikim daha nenkadar kisa olabikirki diye dusundum. Acaba beslenmemi biraz abartsam sutu vs fark edermi

canım, kesısısz olması en guzelı ama korkma zaten o anda kesının acısını farketmıyorsun zaten ıgne yapılıyor tabı masajıda yap sen

Evet kesili dogum yapan arkadaşlar hep öyle diyor, sancılardan dolayı o acıyı hissetmiyormuşsun, ama ben bıçaktan çok korkuyorum, bu yüzden sezeryan bana daha korkunç geliyor

ariel matiği sıcak suda erit güzelce ondan sonra hepsini ariel matikli suya bastırt,,,
4-5 saat dursun,, klorak arınmaz,,,
sonra çamaşır makşnasında bol ariel matikle yıka,,,
bu kadar ariel matik kullandıkdan sonra makinanın durulama programına at,,, durulama programın yoksa deterjansız yıka ki deterjan atıkları kalmasın,,,
ama ben senin yerinde olsam öyle kullanırdım bu kadar kimyasalla uğraşmazdım,,,,

fabrika bir adamın,bu abimiz sadece ona malzeme veriyor,yani yine o ödemiş oldu parasını

Oyle cqnim sikiliyorki son on gundur her gitmemde kotu seyler duyuyorum. Fl diye geci

Canim babasi 1, 80 ben 1, 65 im dr bakti cuce olmaz ama kisq boylu olur deyince ne bilim bende uzun degikim daha nenkadar kisa olabikirki diye dusundum. Acaba beslenmemi biraz abartsam sutu vs fark edermi[/QUOTE]
canım zamanla toparlar inşallah bizim kızlar ya okadar korkma.bizimde işte fl denen zımbırtı geride hatta ist doktora gitmiştim o demişti fl si geri diye bende bilmiyom ya neresi direk kilosu algıladım normalde kilosuda geriydi hatta beni burda eflalim uyarmıştı fl kilosu değil diye.Sağlıklı olsunlarda belki yanlış ölçmüştür doktorun.benim adıma yanlış ölçüm yok çnkü kaç tane ayrı doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi.Allah büyük diyorum.

Canım bizim burda sancı odalarında küvet oluyor, ılık su doldurturup sancılarımı içinde geçirmeyi istiyorum, perine masajına ben başladım, zaten 3 cm filan içerisine yapmak gerekiyor, yani doğumu tetikleyecek kadar değildir..ama bu göbekle biraz zor oluyor acıkcası masajı yapmak doğru yaptıgımdanda emin değilim, hafif yanma hissetmek gerekiyormuş, onu hissediyorum heralde doğrudur diyorum sonrada :). Arkadaşımın halası ebe oldugu için o istemeden halası yapmış masajı, canım acıyordu ama rahatlatıyordu diyor, sıfır dikişli bir normal dogum harika bence.. Bende gerekirse eşime yaptırırım napiyimm

canım muayene kaynaklı olmuştur şimdi iyisindir inşaallah
aynen canım bende çok ağırlaştım artık
inşaallah canım gönlünce olur, zaten bebeği emzir altını değiş gazını çıkar uyut derken hep odanda oluyorsun sende onunla uyuyorsun
ayy çok tatlısın maşaallah canım
canım diyen çok ama gazlı bebek zaten gazlıdır ben yemediğim halde gazı olduğuna göre demek ki yediğimden içtiğimden değil, dediğin gibi duruma göre bakarsın sende, arkadaşın doğru demiş kesinlikel test etim yani yağlı yağlı sütüm vardı benim maşaallah taşardı yani, eltim resmen şimdi diyet yapıyor daha bir kere sütü sızmamış akmamış ben göğüs pedi yetiştiremiyordum, hem de eltimin bebeği hala çok zayıf, emzirirken çok kalori harcanıyor kilo alacak kadar yemek için epey bir kalori almak lazım zaten, hoşaf hem kabız etmiyor canım birde hurma ye bolca o da iyi oluyor doğum sonrası
canım niye kirliymiş ki kötü olmuş bilemedim nasıl yıkayacağını, kuru temizlemeye mi versen
günaydın kızlarrr

eşim bu sabah işe giderken beni senin suratın ne yuvarlak bişi oldu kocaman oldu diye sevdi beni
ağlsam mı sevinsem mi bilemedim +15 kilodayım hala
sevin canım sevin bebeğin için oldun öyle:)
sen daha iyi bilirsin tabi annesi:)
canım ben ınsıkak suresının ıcındekı secde ayetınde bebegın secde ettıgı ıcın dondugunu duymustum dene ıstewrsen bıde eflalım yer gırgırla der hep halıların kıllarını tara :)

canım kv gile gideceksin ya gerildin sen
ayy herkes kadın doğumcu zaten bozma moralini güzelim sen
ne kusuru canım maşaallah ikinizede
canım benim aklımdaki tam olarak şuydu olur mu hastanede gelenlere ikram için
yoksa cok mu baist kalır
yanınada pastane cikolatası alırız
canım çok hoş ama hastane ortamında açık durması hijyenik olmaz bence
Eki Görüntüle 1341249 Eki Görüntüle 1341250 Kızlar çirkin ogluma bakın.... Ona gülünce bize kıZdı kaşını kararttı koca bırınlu çirkin oglum
oyy merve burnu gerçekten büyük çıkmış yerim ben onu:)
kızlar bu hafta hergün ağladım ben noluyo bana bugünlük ağlama limitimi dedoldurmuşumdur inş iyice salya sümük oldum ben yaa
bende hep ağladı ağladım iki üç gündür yeni sustum, son zamanlarda normal artık canım endişeler meraktan kaynaklı
bu arada dr bana dönmemiş demedi kanala yerleşmemiş dedi aynı şey değilmi bu ikisi
aynı değil canım
canım enişelenmekte haklısın dr lar uyarıyor zaten çocuklara yaklaşmayın diye ama senin eşin durmuş o yüzden korkma
Yaa ayıptır soylemesı ben cınsel olayıda denedm kızımda sancı baslasın dıye denemıstm ıse yaramıstı bunda daha ıse yaramadı
canım niye acele ediyorsun 40 olsun bi
hadi gözün aydın canım maşaallah
geçmiş olsun
en güzeli canım moralin nerde iyi olacaksa orda olman doğrusu
@mrssoydas vardı noldu o nye grmıyo
bende hep soruyorum ama bilen yok sanırım
Kizlar drdan geldik bacak boyu ongun geriden geliyo cuce olmaz ama.kisa boylu bi kiz olacak dedi.cnm sikildi bu normalmi kizlar bise diyin..bobregindeki kistte buyumus biraz .korkma dedi ama nasil korkmayim brn ya her gitmemde baska sey duyuyorum
canım boya hiç takılma kısa olmaz farkı kapatır, kist içinde dr korkma demiş sorun olsa zaten pat diye söylüyorlar biliyorsun, inşaallah küçülür kisti
kızlar süt artırıcılar varmıs ya neyialcaz nerden alcaz bide en iyi markka hangisi ne almalıyım
human still tee
çok mu pahalı ya bende ondan aldıracaktım:)

canım istediğin olmamış ama hediye güzel şey hem ben beğendim:)

canım sen yemeyi azaltsanda bebeğin alır bebeğin yapısıyla alakalı
çok güzeller
bana da normal istiyorsan hareket et dedi. önümüzdeki haftadan itibaren bende yapacağım

canım sen nerdesin yoksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…