- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
Kizlar bise soracam
biraz ayip ama
simdi biz bugun 37. Haftayi doldurduk ya simdi bu fan firili olaylar sakincali mi kii sakincasiz mi ki
bi akil verseniz
al benden de o kadar,,,, en son lisedeyken giymişdim böyle penye donları südyenler,,,Benim kocam da rahatsiz oluo. Oglum icinde oynarken nasil olcak diyo :) valla canim dogumdan bi sure snra da vucudu toparlamak lazim kendi adima yani kg fln tes etkiler beni gibi. Oglum saglikla dogsun da gerisini hallederim. Bide ic camasirlar da degisti. Hep tanga g string dantelli sutyeer giyen ben smdi penye kulotlar ayagimda corapla yatmalar falan kendimi taniyamiorum :)
Bende de oldu canim ama benimki karnimin iki tarafinda oldu ve cok kasintiliydilar bende catliyorum zannettim ama baktim catlama yok kucuk kırmızı sivilceler vardi internette baktim hamilelik alerjisi belirtilerine uyuyordu dr gitmedim sonradan gectiler zatenKizlar leke problemim falan olmadi ama son 10gundur üst bacaklarimin ic kisimlarinda kirmizi kirmizi kucuk kucuk sivilce gibi seyler cikti. Yaa cok sorun yaptim cirkin duruyorlar cunku. Boyle bise basina gelen varmi?? Neden oldu ki
Hayırlı olsun huzurla sağlıkla buyutursun insallah bebisiniBende doğurdum kızlar cuma sabah acil sezerjan Aldılar tansıyon yükselince gebelik zehırlenmesi yapar dıye 36+ 0 da 2300 gr oğlum kucamda aldım cok şükür küveze girmedi sağlıklıda inş bok bol emzıtıp sarılık olnamasın dıye ıgrasacaz bugun çıktık arada gıyer yazarım
Bende kasinti yokBende de oldu canim ama benimki karnimin iki tarafinda oldu ve cok kasintiliydilar bende catliyorum zannettim ama baktim catlama yok kucuk kırmızı sivilceler vardi internette baktim hamilelik alerjisi belirtilerine uyuyordu dr gitmedim sonradan gectiler zaten
Benim de kalcamda çıktı onlardanKizlar leke problemim falan olmadi ama son 10gundur üst bacaklarimin ic kisimlarinda kirmizi kirmizi kucuk kucuk sivilce gibi seyler cikti. Yaa cok sorun yaptim cirkin duruyorlar cunku. Boyle bise basina gelen varmi?? Neden oldu ki
Evet canim kalcamdada varBenim de kalcamda çıktı onlardan
Tuzu fazla mı kaçırdın acaba canımSabah bi uyandım ellerim şişmiş parmaklarım katlanmıyor. Bi sAat falan öyle kaldı sonra yavaş yavaş geçti. Şimdi de ayaklarım şişti kocaman oldu. Havaya kaldırdım geçmesini bekliyorum. Sık sık olursa bu yandım berbat bişey.
al benden de o kadar,,,, en son lisedeyken giymişdim böyle penye donları südyenler,,,
hatta geçen gün siyah emzirme südyeni aradım,,, kendimce seksi olsun diye,,,,
evet şimdi internette baktım, mağazaları nerede diye sorsam ? internette baktım ama göremedim,,Canim chezelle markasinda cok guzel emzirme sutyenleri var dantelli onden acmali desenli fln aklinda bulunsun.
Bende doğurdum kızlar cuma sabah acil sezerjan Aldılar tansıyon yükselince gebelik zehırlenmesi yapar dıye 36+ 0 da 2300 gr oğlum kucamda aldım cok şükür küveze girmedi sağlıklıda inş bok bol emzıtıp sarılık olnamasın dıye ıgrasacaz bugun çıktık arada gıyer yazarım
çok şaşırdım cnm ya,artık gerçi şaşırmamak lazım,dün yazışıyoruz yarına hangimizin doğum sırası bilemeyiz tabi,hayırlı evlat olsun,bol bol sütün olsun inşallahBende doğurdum kızlar cuma sabah acil sezerjan Aldılar tansıyon yükselince gebelik zehırlenmesi yapar dıye 36+ 0 da 2300 gr oğlum kucamda aldım cok şükür küveze girmedi sağlıklıda inş bok bol emzıtıp sarılık olnamasın dıye ıgrasacaz bugun çıktık arada gıyer yazarım
Kizlar leke problemim falan olmadi ama son 10gundur üst bacaklarimin ic kisimlarinda kirmizi kirmizi kucuk kucuk sivilce gibi seyler cikti. Yaa cok sorun yaptim cirkin duruyorlar cunku. Boyle bise basina gelen varmi?? Neden oldu ki
bende de şuan o dediğinden var baskı gibi bi his varya kızlar ara ara şeyim batıyo sanki sancımı bu ya anlamadım
evet şimdi internette baktım, mağazaları nerede diye sorsam ? internette baktım ama göremedim,,
Kizlar bi soru daha; muz kabizlik sorunu yuzunden bi sure yiyemicem ki gunde 2 muz yerdim gecen haftaya kdr. Bu hafta sirf pirasa tavuk suyuna corba kabak vs beslendim hemeroid yuzunden. Bebege nasil kg aldiririm? Pekmez ise yarar mi? Sut cok icerdim onu da azaltmaliymisim kabizlik yapabilirmis ?
Senin nefesin kesilip başın dönmüyorsa bayılma hissi gelmiyorsa bebişe de bişi olmaz Allah ın izniyle. Çünkü ordaki püf nokta ana damarlara bası yapması. Ve bası yapsa bu belirtiler olur..
bende kendimi sırt üstü buluyorum bazen, hatta iç organlarım baskıdan ağrımış oluyor onun ağrısıyla uyanıyorum, Allah a emanet bebeklerimiz, uyku esnasında ne yapabiliriz ki
çok saol canım
ayy inş beni de unutur dr bana da yapmazlar
hayırlı haberlerle gel canım benimde yarın ama sınavım var okulda olucam tüm gün salı gideceğimo yüzden
bu günler geçmek bilmedi nedense
hemde nasıl seveceksin
buna sen bile inanamayacaksın
canım benimde bazen oluyor ama dizlerim dikili oluyor uyandığımda
dümdüz yatarsan karnın gerilir dikkat etmeye çalış yinede sen ,rabbimize emanet bebekler
ilk aylar riskli olduğu için yasakladı doktor , sonra araya tatil girdi ben memlekete gittim. dönünce de ikimiz de pek yanaşamadık korkudan. bizi de bebişimizin varlığı yakınlaştırdı birbirimize ne yapalım artık
ben de sırt üstü uyanıyorum çoğu zaman ama alıştım artık, stres yaparsam daha çok zararım dokunur diye düşünüyorum. annem de ilk aylarda dalga geçiyordu biz hiç hamile olmadık zaten diyedoğru söylüyor, eskileri düşünüp rahatlıyorum. bir de geçen çağla şikel diyordu sırt üstü yattım hamilelikte diye, çok zararlı bir şey olsaydı o yapmazdı herhalde
anlamadım şimdi şule ya 37. haftaya kadar çalışınca direk bize 8+5 hafta vermeyecekler mi
Bende doğurdum kızlar cuma sabah acil sezerjan Aldılar tansıyon yükselince gebelik zehırlenmesi yapar dıye 36+ 0 da 2300 gr oğlum kucamda aldım cok şükür küveze girmedi sağlıklıda inş bok bol emzıtıp sarılık olnamasın dıye ıgrasacaz bugun çıktık arada gıyer yazarım
Canim sutu ilik icersen kabizligi tetiklemez. Soguk sut kabiz yapar. Pekmez yiyebilirsin gunde iki kasik. Kasar peynir baya etkiliymis. Bir de doktorum tahil tuket dedi bana. Ben de nohut, bugday, yesil mercimek, bulgur hasladim. Karistirip bunlari azicik tuz nane ve yogurtlayip yedim. Hatta fazla hazirlamisim, birer porsiyonluk buzdolabi posetlerine ayirip buzluga attim. Gun icinde acikinca cikarip eritip yiyorum. Hem tuvalete cikma konusunda da cok rahatlatiyo. Tavsiye ederim. Gunde 1 ya da 2 tane de haslanmis yumurta ye canim. Ben bunlara dikkat ediyorum bakalim 1 haftadir. 1 haftam daha var kontrole. Bakalim ise yarayacagini dusunuyorum.
Benim kontrole de 1 hafta var denim bakim dediklerini tsk ederim yanit icin :) sutu oda sicaginda icicem demek ki tamamdir. Yumurta hic yemedim hamileligim boyunca kokusu beni mahvedio. Benim hamileligim ceviz sut muzla gecti diyebilirim okdt seviorum ki.. Peynir kabizlik yapmaz dimi
Canlarim sagolun. Benim agrim sizim rahatsizligim olmuyor hic. Aksine o sekilde cok rahatim. Korkum acaba bebise zarari var midir diye. Bacaklarimi da uzatiyorum karnim falan gerilmiyo. Yine de mumkun oldugunca dikkat edicem bakalim sola yatmaya.
Canim 37ye kadar calistin ya. O araya resmi tatil denk gelirse atiyorum 3 gun bayram tatili denk geldi. 5 haftadan o 3 gunu dusup oyle ekliyorlarmis dogum sonrasina. Yoksa resmi tatil denk gelmediyse tam 5 hafta eklenmis oluyor.
Canim gozun aydin. Rabb'im saglikla huzurla kolaylikla buyutmeyi nasip etsin. Bol bol sutun olsun tassin insaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?