2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar bise soracam
biraz ayip ama
simdi biz bugun 37. Haftayi doldurduk ya simdi bu fan firili olaylar sakincali mi kii sakincasiz mi ki
bi akil verseniz
al benden de o kadar,,,, en son lisedeyken giymişdim böyle penye donları südyenler,,,
hatta geçen gün siyah emzirme südyeni aradım,,, kendimce seksi olsun diye,,,,

Kizlar leke problemim falan olmadi ama son 10gundur üst bacaklarimin ic kisimlarinda kirmizi kirmizi kucuk kucuk sivilce gibi seyler cikti. Yaa cok sorun yaptim cirkin duruyorlar cunku. Boyle bise basina gelen varmi?? Neden oldu ki
Bende de oldu canim ama benimki karnimin iki tarafinda oldu ve cok kasintiliydilar bende catliyorum zannettim ama baktim catlama yok kucuk kırmızı sivilceler vardi internette baktim hamilelik alerjisi belirtilerine uyuyordu dr gitmedim sonradan gectiler zaten

Hayırlı olsun huzurla sağlıkla buyutursun insallah bebisini

Sabah bi uyandım ellerim şişmiş parmaklarım katlanmıyor. Bi sAat falan öyle kaldı sonra yavaş yavaş geçti. Şimdi de ayaklarım şişti kocaman oldu. Havaya kaldırdım geçmesini bekliyorum. Sık sık olursa bu yandım berbat bişey.

Bende kasinti yok

Kizlar leke problemim falan olmadi ama son 10gundur üst bacaklarimin ic kisimlarinda kirmizi kirmizi kucuk kucuk sivilce gibi seyler cikti. Yaa cok sorun yaptim cirkin duruyorlar cunku. Boyle bise basina gelen varmi?? Neden oldu ki
Benim de kalcamda çıktı onlardan

Tuzu fazla mı kaçırdın acaba canım

Oy hayirli olsun bebisin sana da cok gecmis olsun canim :)

Kizlar hepimiz dogurunca bide kadinliga donus topigi acalim bari

çok şaşırdım cnm ya,artık gerçi şaşırmamak lazım,dün yazışıyoruz yarına hangimizin doğum sırası bilemeyiz tabi,hayırlı evlat olsun,bol bol sütün olsun inşallah

benm öyle iç bacakta değil şeyimde bişiler çıktı,kafayı yicektim,sivilce gibide değil,sanki hani günlerce ped koyarsında havasız kalır kıl kökleri alev alev kabarmışlar,geçen dr a dedim bebeğe aldığım pişik kremlerini sürüyorum diye olmaz dedi başka krem yazcam dedi eczaneye gittim saf kadın kremi unutmuş sadece kan hapını yazmış bende üşendim yukarı bidaha çıkmaya,sonra geçti 2 gündür yine var,mide sancıları,kılolar,sivilceler,hamile kaldığımdan beri deve misali eğri olmayan biyerim kalmadıki

bu sabah kasık ağrısıyla uyandım ama eminim bu doğumla ilgili değil,idrar yolları iltihabı oldum tahlil yapsam azda olsa mikrop çıkar eminim buna,dr kontrolüm çarşamba o zamana kdrda ileşirim,bol bol su içip idrara çıkıyorum ama umarım bebişe zararı olmaz

evet şimdi internette baktım, mağazaları nerede diye sorsam ? internette baktım ama göremedim,,

Canim Magzalari aslinda yok ama istanbul rumeli caddesinde turkcell yaninda bayrak ap var 7. Katta. Ben oraya gidip satin aldim. Magza gibi degil ama modelleri cok guzel ve fiyatlar da iyi. Mesela 47 lira sutyen. Snra da kullanabilcegin modeller var o yuzden gozune batmio. Ben iki sutyen aldim ordan bi de hamile atleti

Canim sutu ilik icersen kabizligi tetiklemez. Soguk sut kabiz yapar. Pekmez yiyebilirsin gunde iki kasik. Kasar peynir baya etkiliymis. Bir de doktorum tahil tuket dedi bana. Ben de nohut, bugday, yesil mercimek, bulgur hasladim. Karistirip bunlari azicik tuz nane ve yogurtlayip yedim. Hatta fazla hazirlamisim, birer porsiyonluk buzdolabi posetlerine ayirip buzluga attim. Gun icinde acikinca cikarip eritip yiyorum. Hem tuvalete cikma konusunda da cok rahatlatiyo. Tavsiye ederim. Gunde 1 ya da 2 tane de haslanmis yumurta ye canim. Ben bunlara dikkat ediyorum bakalim 1 haftadir. 1 haftam daha var kontrole. Bakalim ise yarayacagini dusunuyorum.

Senin nefesin kesilip başın dönmüyorsa bayılma hissi gelmiyorsa bebişe de bişi olmaz Allah ın izniyle. Çünkü ordaki püf nokta ana damarlara bası yapması. Ve bası yapsa bu belirtiler olur..

bende kendimi sırt üstü buluyorum bazen, hatta iç organlarım baskıdan ağrımış oluyor onun ağrısıyla uyanıyorum, Allah a emanet bebeklerimiz, uyku esnasında ne yapabiliriz ki

Canlarim sagolun. Benim agrim sizim rahatsizligim olmuyor hic. Aksine o sekilde cok rahatim. Korkum acaba bebise zarari var midir diye. Bacaklarimi da uzatiyorum karnim falan gerilmiyo. Yine de mumkun oldugunca dikkat edicem bakalim sola yatmaya.

anlamadım şimdi şule ya 37. haftaya kadar çalışınca direk bize 8+5 hafta vermeyecekler mi

Canim 37ye kadar calistin ya. O araya resmi tatil denk gelirse atiyorum 3 gun bayram tatili denk geldi. 5 haftadan o 3 gunu dusup oyle ekliyorlarmis dogum sonrasina. Yoksa resmi tatil denk gelmediyse tam 5 hafta eklenmis oluyor.

Canim gozun aydin. Rabb'im saglikla huzurla kolaylikla buyutmeyi nasip etsin. Bol bol sutun olsun tassin insaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…