2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayy bı gttm dokturmussunz :) bende bu surede kurabıye yaptm ama seker hamurlu degıl normal tatlı ve tuzlu kuraboye ıkramlık eger bu hafta olursa yerler olmasada elbet gelen gıden oluyor haftayada bı daha yaparm dogum sonrasıda yaparm nolcak :)

Canimmm öyle çok sevindim anlatamam Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.maasallah kuvoze De girmemiş bebisin.benim oğlum da 36 haftalıkken doğmuştu küvoze de girmemişti.isin ilginci erken doğdu diye midir bilmem ilk 1,5 ay aglamamisti bile sonradan aglamaya başladı bilmiyorum senin oğlanın huyları Nasil.op kokla kuzunu benim yerime

İyi geceler nasılsınız?

kızlar bayağı erken doğum var bende korkmaya başladım. Dün gece azcık su gelir gibi oldu. ama akıntı gibiydi de hemen lavaboya gittim baktım. Beyaz akıntı... Ama eşofmanım hafif ıslanmıştı doktora gitmedim. bugünde hiç bişey olmadı. Çarşamba kontrolüm var. inşallah herşey yolundadır.

hayırlısıyla yarın sabah olsada uyansamda şöyle bir evi silip süpürüp toz alıp bir düzene soksam,sebebini bilmiyuorum ama erken doğurcakmışım gibi bir his geldi içime,beklenen doğrum tarihi 19 ocak ama bana sanki daha erken olcakmış gibi geliyor,birde sinir kv inat kadın o kdr inat aksi bir kadınki,sana temizlikçi getir evime diyen oldu sanki,halen günü belirleyemedi birde kocama güya atıyo suçu işte güya eşim anne olabildiğince geç olsun evimiz temiz kalsınmış,kime karşı temiz kalacaksa,halbuki o kadın işinden ne anlar ,güya bu hafta gelecekti,attı onu 30 aralığa,tmm dedim,yok dedi yılbaşı üstü trafik vardır dedi,onu attı 2 ocağa aaa dedi o gün kandil,sen git 6 ocak de,hayret bişi ya,çok geç anne diyorum ,belkide o gün doğururm diyorum,sen yat biz yaparız dio,bez vermem gerekir,zaten titizim acaip şekilde güvensizlik huyum vardır temizlikçilere karşı illa bakmam lazım,sonrada birde geceden oğluyla gelecek kalmaya,yatak aç nevresim yay,sonra onları kalk yıka sonra demezmi,sen doğurursan doğur biz sen yokkende yaparız yada doğur biz yaparız siz evde olsanızda,daha neler yaa,camlar açık silincek bebek hasta olcak,hem bu kış günü karda geliyormuş bu arada ist a bugun yarın,camı silsen ne silmesen ne,bugun silinse ne 2 hafta sonra silinse ne,bende erkek annesi olucam ama ne halleri varsa görsünler derim heralde çocukları olsun hastaneye sadece görmeye giderimoff bunları düşünmekten erken doğurcam sanırım

Ellerine sağlık canım sen artik kendini yorma ama herşey doğumu başlatabilir 8 gün kaldı diyor takviminde bu kadar ilerlemek Nasil bir duygu?Bir de bebegin bayağı bir kilo almıştır sanırım en son ne zaman gittin ve kaç kiloydu?

heemen hemen benm durumumu anlatmışsın,aynı bende öyleyim benimde çarş randevu,ayrca beklenen doğum tarihi aramızda 1 gün var,çok merak ediyorum ne zmn doğum olacak

heemen hemen benm durumumu anlatmışsın,aynı bende öyleyim benimde çarş randevu,ayrca beklenen doğum tarihi aramızda 1 gün var,çok merak ediyorum ne zmn doğum olacak

Cumartesiye kadın alıcam. erkenemi çeksem diye düşünüyorum. Çantam falan hazır ama işte ya tedirgin oldum iyiyce bu sene erken doğum çokmuş.

Acaba hep uzansak yatsak erken doğum olmazmı ki?

Cumartesiye kadın alıcam. erkenemi çeksem diye düşünüyorum. Çantam falan hazır ama işte ya tedirgin oldum iyiyce bu sene erken doğum çokmuş.

Acaba hep uzansak yatsak erken doğum olmazmı ki?
durduğum yerde durmuyorumki,halen çarşamba sosyete pazarına gidiyorum eksiklerimi almak için,yarın yine temizlik yapıcam,bnde erken doğurmak istemıyorum bari 9 ocakdan önce doğurmasam yani ama kısmet face de ki grupta hergün bir doğum gerçekleşiyor artık korkar oldum,birde deiğin gibi beyaz sulu akıntınında gelmesi,kafamı bulandırıyor yani

Canım sıkma canını bu kadar ya.. Kvdende herhalta sokmasa burnunu.. Ama kıs ayındayız ev öle hemn kirlenmiyo büyük temizlk bitseydi en azından seninde dedigin gibi 1 ay var daha ufak tefek silerdin sonraki günlerde.. Sen birini cagır.. Olmadı iptal et o kadını..minione bende senin gibiyim canım..kardeşlerim evi temizlediler ama baskası olsa cekip giderdi iyi dayandılar bana..bnde pis bi hastalık var.. Sürekli su degişcek.. Hani diolar ya mesela camasır makınasından cıkan suyla wc yi yıkıyolarmıs hayatta yapamam.. Tasarruf olucak diye öle yapamm.. Acayip bi sey var içimde temizliğe karsı...
Sen evdeyken ne temizligi ya lohusa lohusa bide temizlklemi ugrascab..bnce halin varsa azar azar yap canım..kimseyi dinleme...inş zamanında dogurusun öle düşünme

senin beyaz akıntı yani ıslaklık ne zaman geldi. Doktora falan sormadın mı?

Canım senmıydın yoksa tutunamı bilmiyorum watsap grubuna katılmak istiyordu.. Sölim dedim grubumuz acıldı.. Katılmak istersem bana özelden maj atarsın ...

Hayırlı geceler kızlar.
Benim temizliğim nihayet bitti. Silinmedik köşe bucak dolap, yeniden yerleşmedik hiçbir şey, boşalmayan dolap, çekilip arkası silinmeyen yer, yıkanıp ütülenmeyen hibir şey kalmadı.
3 günde bitti ama bizde bittik. Cumartesi kadın geldi, cam, kapı, koltuk yerleri sildi en son. Halılarda yarın gelecek inşallah.
Doğuma daha yakın yapsak diyordum önceleri.
İyi ki şimdi yapmışız. Bir hafta sonraya bile kalsaydı, patates çuvalı gibi oturduğum yerden kalkamazdım.
Yine azda olsa anneme ablama yardım ettim çünkü. Elhamdülillah bitti.
Bu geçen sürede arada girip her yazılanı okudum.
Yazamasam da okumakta çok zevkli.
Gerçi bazı okuduklarıma çok üzülüyorum. İnşallah her şey herkes için yoluna girer.
Benimde canım çok sıkkın, moralim bozuk gibi. Kv kp değil, benimkinin sebebi görümceler.
Yine yine. Neyse sıkmamaya çalışıyorum canımı. Tabi kan yaş ağladıktan sonra...

pringles çok sevindim iyi olmanıza. İhmal etme müsait olduğunda daha çok anlat bize. çok merak ediyoruz.
Allah bağışlasın, hayırlı sağlıklı evlat olsun gözünüz aydın.

sşm canım.. Akıntı son biray artar bıraz koyu bıraz sıvı ıslaklık seklınde olur... Suyunun gelip gelmedigin anlayamassın ğek iç çamasırın beyaz renk olsun hep akıntı hiç olmadı sarı renk olur anlarsın..
minione bu kadar harekete erken dogurmassan şaşırcam....
babyforwe canım sırt üstü yatmak sakıncalı olurda sen anlarsın zaten nefesin kesılır bogazındaki damarlar şişer gibi olır... Yani sırtüstü yatsanda ayaklarını kendine cek için rhat olsun

senin beyaz akıntı yani ıslaklık ne zaman geldi. Doktora falan sormadın mı?
her zmn geliyor o,aylardır diyebilirim,her zmn normal diyor dr um,aşırı derecede bır ıslaklık değil,ama günde 3 defa çamaşır değiştiriyorum,hergun duş alıyorum,yani o su daha farklıdır heralde diye düşünüyorum

zaten tatlım ne kdr ağırlaşsakda ben 3 günde bir evimi süpürüp viledayla zaten siliyorum,haftada 1 gün toz alıyorum,tuvaleti 3 günde 1 yıkıyorum,her duşa girdiğimde elimde sünger çamaşır suyu cif küveti duşakabini zaten siliyorum,evim şuan pis değil,tüllerim 3 ay önce yıkandı,en son 2 ay önce camlarım silindi heralde,zaten kv temizlikçiyi,kapılarımı silsin,camları silsin,koltukları silsin,hadi kış ayındayız yaza doğru halıları yıkmaya veririm diye halılarıda sildircekti işte,tmm teklif ediyor ama gerek olmadığını söylüyorum halen daha inat edip ısrarla doğuma yakın bu işi çıkarmasına sinir oluyorum cnm ya,eve bebeği görmeye gelen heralde oturup kapıma camıma bakmıycak ya,güya işte yardım cı olmak,ama neden bu kdr geç halen anlamış değilim

bende kendimi sırt üstü buluyorum bazen, hatta iç organlarım baskıdan ağrımış oluyor onun ağrısıyla uyanıyorum, Allah a emanet bebeklerimiz, uyku esnasında ne yapabiliriz ki
Bende sirt ustu ve sagima yatarken buluyorum kendimi
İnşallah iyidir bebeğim
heleki gaz varsa karnımda nasıl sancıyla uyanıyorum bazen bende bebek baskı yapıyor ağrıtıyor sanırım
ama benim dizler hep dikili oluyor
dümdüz yatamıyorum ben artık
Gece bende idrar torbasina baskiyla zor tuvalete atiyorum kendimi

Bende gecen hafta yasadim 5 gün antibiyotik kullandim

Canim suyunun azalması bebegin enfeksiyon kapmasina neden oluyormuş
Yarin git bence doktora carsambayi bekleme

Anladım canım teşekkür ederim. İk hamileliğim olduğu için tedirginliklerim var tabii. Bir de son 1 haftadır ben bayağı ağırlaştım. Yalan yok çok fazla hareket etmemeye çalışıyorum. Haftaya zaten mecburi izne ayrılıyorum artık.

bence de öyledir ama sızıntı şeklinde bile olabiliyormuş diye duydum. Birde bişey sorucam sende de oluyormu. uzanıp yada oturup kalktıktan sonra ilk kaç dakika yürümekte zorlanıyorum kasık sancısından sende de varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…