2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ama azcık ve 1 sefere mahsus oldu. Olmazsa dediğini yaparım.

Sürekli uzanmak erken doğumu engellermi sence ?

oda var,şuanda da kasık sancım var, ama dediğim gibi ben artık idrar yolu enfeksiyonu olduğumda anlıyorum bana öyle olmuşum gibime geliyor,çarşambayı beklemeden yarın olmadı bir idrar tahlili yaptırayım ben en iyisi

Bir kaç gündür bol su içmiyordum o zaman onunla alakası da olabilir bu durumda. ben yarın 2 lt suya geri başlayım. evde olunca unutuyorum. işyerinde olunca mecbur önüme koyup içiyordum.

Ağladım ağladım. Icim sıkılıyor du sabahtan beri. Şimdi biraz daha iyiyim. Sizin için çok saçmadır eminim ama bu çocuğu sevebilecek miyim diye çok tedirginim. Bunu atamıyorum içimden.
kıyamam sana ınsan neler dusunuyor bunun tedırgınlıgını yuasaman bıle anne olmaya basladıgını gosterır ben dogum sonrası acıları o cektırdı dıyte lohusa depresyonuna gırmsıtm kızım emzırıp hemen yatırıp ev ısı yapıyordum zamanla o kadar degısıyor kı ınsan sımdı o uyurken ozluyorum Rabbm sevdırıyor merak etme
Kizlar ya ben geceleri cok stresli uyuyorum. Surekli uyanip yatis pozisyonumu kontrol ediyorum. Ve her defasinda kendimi sirt ustu uyurken buluyorum. Zararli midir acaba, napsam bilemedim. Korkuyorum da kizim icin
canım valla ben her turlu yatıyrm Allahm korur cok streslenme vucut cok rahatsz olsa uyarır
canım en son gecen hafta gttm yarn gıdıcem 37se 3200 demıstı 38 de 3000 yarın 39 bakalım ne dıcek olcumler degısıyor ben dogum baslasın dıye baya harket edıyorum ama bakalım sankı en sona ben kalıcam ...bıraz garıp duygu onu artık kucaklamak ısterken dogumdan tırsmak arasında bellı belırsız :) pringles canım nasıl sevındım senınle oglumuz olsun dıye konustugumuz zamanlar geldı aklıma masallah oglun kucagnda darısı bana Allah saglık versın

Anaam alt tarafta bı kazı calıması bızım oglan cıkmaya calısıyor sankı ayy hıc altta bu kadar hareket hıssetmemıstım ama heyecana gerek yok dogmaz daha ben bılırım bu haftayı da dolduracak ablası vukuatlı bunun :) 40+4te dogdu herkes uyudu gunduz uyursam oyle olur

Gamze sende bni gibisin... Bnmde suan belim agrıyo öle hareket ediyom falan ... Ama yok bnmkininde ablası vukuatlı 42 haftafa geldi zaar zoor...
Ahh ya az kaldı doguramıcaxgibi geliyo ama zamanı helince nasılda oluyoşar...
Bi yandan bu halimi özlicem gibime geliyo bi yandanda dogsada artık normal hayatıma döndem diyorum

tşkr ederim,,, sanırsam gidip alırım,, bu beyaz salak südyenler çok tuhaf,,, zaten en az bir yıl kullanıcağız bu südyenleri anca,,

Bu sırtımın zonklaması ne olurki anlamıyprum...
Belimde degil sırtım ya .....

pringles canım ya rabbim bagıslasın....
Aklma gelmedi degil son zamanlarda tansoypnum yüksl diye yazıyodun hep... Tahmîn ettim ama nerden bileceksin ki.. Masallah ogluna.. Sık sık emzir oglusun uyur sürekli o hala kendîni anne karnında zanneder..bol sütün olsun inş

bende çağırıcakrım temizlikçi çağırmayacağım, vazgeçtim,, demanım yok kimsenin peşinde koşmaya, birde gelenim çok olmayacak,, KV ile KP gelicek, ee haliyle ev batar,, onlar gittikden sonra alırım bir temizlikçi,,,

İçim bı sıkılıyo niye bilmiyorum...;(
Durgunluk var bnde.. Eşim bile öle diyo sende bişi var bişimi oldu biri bişimi dedi... Aslında öle bişiyok ama .... Anlamadım gitti...
Bu arada yine kömür yeme istegim geldi
Aldım çignedim agzımda tükürdüm yutmadım ama hiç bi işe yaramadı sanki..
Yutkunuyprum cok fena oluyorum.. Bunun için bi psıkolıgamı gitmm lazım
Demir eksıklıgım yok kanszılık falanda yok.. Tekrar tahlılımi yaptırsam..
Geçen zeytinyaglı defne sabunu köpürttüm elimde onun kokusu bni mahvediyo zaten böle sırf koksun diye 40 defa yüzümü onunla yıkadıgımı biliyorum.. Neyse köpürtüp resmen köpüğü yaladım yutmadım yutamadım aslında tadı acı çünkü
Neden böle oluyo anlamıyorum..
Kıızmdada sigara külü cekıypdu canım... Yedimde
Şimdi zor tutuyorum kendimi azcık yesemmi...

Canim ne yapıyorlar ki? Özel değilse.

Yook canım niye özel olsun. Sadece uzun. Birde saçma. Yani aslında çok saçma yaptıkları ama gelde anlat...

Affınıza sığınıyorum bu arada çok uzun yazmışım yine. Konularla bağlantılı da değil.
Okumak istemeyebilirsiniz sorun değil Zaten saçma

Abilerini deli gibi kıskanıyorlar. Kabul edemediler beni.
Beni değil aslında ailemi ablamı...
Çeyizim, kına gecem, evliliğimin ilk ayları hep bu ikisi yüzünden ağlamakla geçti.
Şimdide ağlıyorum ama ilk zamanlar çok fenaydı.
En basiti ve en etkilisini söyleyeyim; kına gecemde kına tepsimi görümcem değilde ablam tuttu diye yapmadıklarını bırakmadılar.
Ne ağladılar, ne şikayet ettiler. Evlendik aradan 6 ay geçti hala ama abi tepsiyi ablası tuttu dediler.
Annemle ablamın adı geçince hala yüzlerini çevirirler.

İlk başlarda anlayamıyordum, yok canım bana öyle geliyor diyordum, eşimde öyle diyordu.
Sonra annemle telefonda konuştuktan sonra, annem selam söyledi dediğimde gerçekten kafalarını yana çevirdiklerini fark ettik. Yanılmamışım, gerçekten annemle ablamın adı geçince kafalarını çeviriyorlar.
Veee 4 yıllık evliyim hala bu şekilde devam ediyor.
Larkin bizi sevmiyor, istemiyor diyorlarmış, onca güler yüzlü karşılamama, hiç ama hiçbir şey yokmuş gibi davranmama rağmen.

Yaaa bir kına tepsisi nelere kadir...

Biz evlendikten 9 ay sonra büyük görümcem (eşimden küçük) doğum yaptı, annem aradı (başka şehirde oturuyordu o zaman) hayırlı olsun dedi, İzmite gelince evine ayağına gitti, hayırlı olsuna. Hediyesini verdi parasını taktı.
Ablam doğum yaptığında hastaneye gitti hediye götürdü gözünüz aydın dedi.
Küçük görümcem ablam odaya girince kafasını çevirip çıktı. (4 senedir yemin ediyor hoşgeldin dedim ben diye!)
Sonra mevlüt yaptılar annem ve ablamı çağırmadılar.
Eşim; kayınvalidemi ve ablasını mutlaka çağıracaksınız dediği halde... Ama çağırmadılar.

Kayınvalidemi çok severim çok iyidir, çok anlayışılıdır, hiçbir şeyime karışmam.
Ama bir çoğunuzun kv si gibi kayınpeder ve kızları tarafından aşırı bastırılmış bir insan.
Gık diyemedi kızlarına. Hala diyemedi.

Ve biz konularla ilgili görümcelerimle hiç konuşmadık.
Annem bana sen benim kızımsın ben nasıl terbiye verdiysem öyle davranacaksın dedi.
Her zaman güler yüzlü olacaksın, evine geldiklerinde güler yüzle hizmet edeceksin.
Bizden kötü bir davranış asla ama asla göremeyecekler.
Kız tarafı da şunu yaptı diyemeyecekler dedi.
Bende hep öyle davrandım ama hiç değişmedi tavırları. İyi mi yaptım kötü mü artık bilmiyorum...

Onlar için hala annem ablam yok. Adlarını geçiremem yanlarında. Ağaç kovuğundan çıktım malum.
Ama hala annelerine şikayet ediyorlar, o da eşime söylüyor. Kardeşlerin çok üzülüyor, onları sevmediğini düşünüyorlar.
Benim kızlarım asla öyle şey yapmazlar diyor.

Bu konuyu kv ile de konuştuk kaç kere, bağırdım çağırdım, ama asla kabul etmiyor. Kızları bir tane...

Vel hasılı kelam; doğum olacak hastaneye gelecekler, eve gelecekler, mevlüte gelecekler 5 karış suratlarıyla, her şeyin içine etme ihtimalleri %99...

(Biz ona sorduk hamileyken; mama sandalyesi düşünüyoruz diye. Çok iyi olur dedi. İnternetten seçtirdik. Onun seçtiğini sipariş verdik e-bebekten hemde onun yanındayken. Geldi mama sandalyesi benim seçtiğim bu değildi dedi. Evine hiç götürmedi, kayınvalidesinin evine bıraktı. Kendisine de yeni mama sandalyesi aldı... )

Şimdide küçük görümcem bize hiç sormadan anne yanı beşik aldı. Benim kv karşı apartmanda oturuyor.
Oraya bırakmışlar, telefon etti abisine annemlere bıraktık oradan alırsın abi dediler.
Aramızda 5 metre var bize bırakmadılar yani, annemler bizde temizlikteydi malum...

Cumartesi günü bırakmışlar. Aynı gün kv ve görümcelerle mevlütteydik. Bizim evde temizlik için kadın olduğunu annemle ablamın da benim evimde olduğunu biliyorlar.

Kv bugün eşimi aramış, ne zaman alacaksın beşiği diye. O da yorgunum alamam demiş. Neden 2 adımlık bize değilde size bıraktılar diye sorunca kv; evde kimse yok diye biliyorlarmış o yüzden buraya bırakmışlar demiş.

Eh ben bir başladım ağlamaya durdurabilene aşkolsun.
Çok yalancılar ne yapacağım bilmiyorum. benim mevlüt öncesi evde olduğumu da, evde annemlerin de olduğunu biliyorlar.
Aynı günde beraberiz üstelik, tabi hiç yüzleşmiyoruz bu konularda.
Yalanlarıyla hareketleriyle beni bezdirdiler artık ne yapacağımı bilemiyorum...

tşkr ederim,,, sanırsam gidip alırım,, bu beyaz salak südyenler çok tuhaf,,, zaten en az bir yıl kullanıcağız bu südyenleri anca,,

Bende bebefox'un dantelli süngerli emzirme sütyenini aldım.
n11.com.'dan. Şimdilik beyazını aldım ama siyahı ve ekrusu da varmış.
Bende o düz penye sütyenlere gıcık oluyorum Fiyatı da çok uygun 26.90 TL.
Doğumdan sonra almayı düşünüyorum devamını. Bir kullanayım da.

Merve ya uyanık bi bakar misin? Veya kızlar burda olan varsa. Göbek deligimden yukarısı acaip ağrıyo 3 dk falan oldu.. geçmeden sürekli bi ağrı. Nedir bu? Kasılma mi yalancı sanci mi nedir yani? Normal mi?

Dik durup biraz yürümeyi dene bence. Benimde garip sancılarım oluyor. Şekil değiştiriyorum, yürüyorum. Uzun sürese de geçiyor.
Doktorum her türlü ağrının normal olduğunu söylüyor. Kasıklar hariç tabi. Kuvvetli kasık ağrısı doğum belirtisi olabilirmiş.

Canim cok ilginc gerçekten. Sende onları adam yerine koyma. O ne biçim is. Kim oluyorlarda yani. Ayrıca aldığınız mama sandalyesini evine götürmemesi de ayrı terbiyesizlik. Hediye sonuçta isterse çöp olsun.. ne kadar ayıp...

Ayy iyi ya içim rahatladı. Bende bu aralar bi korku. Erken dogurcam diye.. panik oluyorum sürekli. Geçti şimdi. 5 dk kadar sürdü ama..

aman bu görümceler böyle,, benimkiler d öyle,,, bende sinirleniyorum ama önceki düşüğüme sebeb oldular ailecek,,, görümcelerim ve KP ve KV yüzünden,,,
ve komikdir ki benimde kavga kına gecesi yüzünden oldu,, çünkü benim annem de senin ki gibi çok uzlaşmacı kavga edilmez yani,, ama kına gecesi bayan bayana olduğundan yapıyorlar herhalde,,,,
Bu bebeğime 7 aylık hamileyken, gene huzursuzluk çıkardılar,, sinirimden sigara içtim ( yarım) ,,hala içim acır,, kaza yapıyorduk,, eşimle kavga ettik,, bu bebeğimi de kaybediceğim diye korktum,,, eşime kızdım evi terk ettim 2 hafta,,
ama sonra düşündüm ki bunların hoşuna gidiyor evdeki benim huzursuzluğum,,,
sende ağlama sinirlerini bozma,,, bebişlerimizi üzmeyelim bu insanlar için,, sütlerimiz etkilenmesin,,,,

Geceki perine masajı beni mahvetti kızlar, hepinizi oluyorum ama yazamıyorum, arada ortadan dalıyorum kusura bakmayın...

25 Aralık burada tatil, eşim de bebek 24 Aralık gibi doğacak hissediyorum diyor:) hadi bakalım...
Iki Hamileliğimde de eşim hamile olduğumu günüm geçmeden anlamıştı hissettim diyordu korkuyorum şimdi:))

Bizde de 9 aydır fanfinifon yok ayptır söylemesi, ilk zamanlar istifra vs çok ağır geçiriyordum bu böyle 6 ay sürdü, sonra göbişim çıktı eşim korktu, zaten benim bulantılar maşallah hala devam ediyor tiksiniyorum diye ben de umursamıyorum açıkçası.. Lohusalık sonrası efsane geri döndü derim inş :))

Ağladım ağladım. Icim sıkılıyor du sabahtan beri. Şimdi biraz daha iyiyim. Sizin için çok saçmadır eminim ama bu çocuğu sevebilecek miyim diye çok tedirginim. Bunu atamıyorum içimden.
Canım hepsi çok normal ben de bir Bebeğin sorumluluğunu alacak insan Değilim :) kendim acıksam yemek yemeye üşenirim bir kap Güzelce pişmiş yemeği yapamadım hayatımda.. Gündüz uyur Çalışır gece gezerim çok seyahat ederiz, bebeğe nasıl bakacağım bilmiyorum aynı endişeler bende de var ama kucağımıza Alınca geçecek... Bak Gör inş..

Canım protein yemeye çalış ya da semizotu bebek zaten beslendiği kadar beslenmiştir ben Hiçbirini yapamadım gene Büyüdü benim gariban:) o Yüzden bu saatten sonra yapmazsan da üzme kendini..

Mervemm canın be kadar çekerse Çek yediklerinde alkol var gibi düiün içme yeme Ağzına sürme Allah korusun zehirlenirsin.. Çok pis Şeyler bunlar.. Kan tahlili yaptır doktoruna söyle bakalım ne diyecek..

Merve ya uyanık bi bakar misin? Veya kızlar burda olan varsa. Göbek deligimden yukarısı acaip ağrıyo 3 dk falan oldu.. geçmeden sürekli bi ağrı. Nedir bu? Kasılma mi yalancı sanci mi nedir yani? Normal mi?
Canım çok normal vücut hazırlanıyor.. Doğum Sancısı önden değil arkadan belden başlar derler... Bende de alt karın ağrısı ve balinaya Bıçak sağlanmış gibi bi Ağrı bıçak ağrısı var ama normal..

Kv s kpi dıdısı görümcesi eltisi dert olan hanımlar larkin zafergül ben :)) hepsi yapacaklarını yapacaklar zaten şimdiden dert etmeyin bu zamanlarımızı önce kendimiz zehir etmeyelim... Şimdiden düşünüp düşünüp.. Benim KINA gecemde de olay çıkardılar ve ben KINA gecesini bitirmiştim erkenden ağlaya ağlaya Nr salaknışım onların istediği buymuş keşke eğlenceme devam etseydim diyorum şimdi..

Evet her özel anı her zamanı mahvediyorlar ama onlar mahvetmeden biz de huzursuz olmayalım.. Demesi kolay ama ben de kendi kendimi böyle motive ediyorum. Allah yardımcımız gazamız mübarek olsun :)

Gece geve uyuyamam
Ayy gülüceksiniz öama bnm kızım hayvanları cok seviyo...
Kedi köpek kıs inek hiç farketmiyo..
Kızıma kedî alıcaktım oyunvak tabiki.. Ama düşündüm sakallı iple ben yapsam nasıl olur...
Kardeşi dogudgunda bunu sana kardeşin getirdi dicem... Böle cookk tadlı bi kedici ypsam .... Ewet yapayıö ben yapayıö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…