2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Kesinlikle bayan bayana Kaldığımız için yapıyorlar, bizde de öyle olmuştu. Ama sağlık olsun geçmiş gün gitmiş bitmiş

kızlar bugün kendi halimde ah oh yapıyorum :)) Bebiş artık karnıma sığmıyor sanki.. Bu poposu bu Kafası bu kolu bacağı diyorum ama kızım sanki üç beş de valiz getirecek öyle her tarafım birbirine batıyor:)) eşim ne dese beğenirsiniz :))

" bi doğursan da kurtulsam hatun.. Sen de ben de kurtulsak"

:))

37. Haftadayım çatlıyorum iyimi ya ama öyle mor mor diil böyle güneş ışığında belli bi açıda alt karnımı sıkıştırdığımda yarıklar olduğunu gördüm. Ben mi abartıyorum bilmiyorum sadece bi tane mor kırmızı çatlağım var çok kafaya taktım beenoff.yani diğerlerini ben keşfettim o derece kafayı yemişim asla belli olmayan şeyleri buldum yaa.tabikide bebeğimin sağlığı herşeyden önemli allaha şükürler olsunda.o kadar yağlandım ettim hala elime ne geçse sürüyorum.en büyük takıntımdı. Böyle bi durumda çatlak daha başındayken yapılması gerekenleri bilen var mı? Şuan karnıma bakan asla farketmez söylemem göstermem lazım çatlaklarımın açıklaması buyken bi yöntemi varmıdır önüne geçmenin doğumda sonra belli olacak biliyoruuummmm

Larkin canim, hic birimizin hayati dort dortluk degil. Mutlaka hepimizin ailelerinde var boyle tipler. Rabb'im yuvandan mutlulugu huzuru eksik etmesin. Annenin ve ablanin da yoklugunu gostermesin. Biliyorum insan kendi ailesine boyle davranilmasini vs sindiremiyor. Belki sana yapsalar bu tavirlari o kadar agrina gitmez. Rabb'im insaallah onlara baska ugraslar versin de seninle ve ailenle ugrasicak vakit bulamasinlar. Sen simdiden canini sikip uzme kendini. Onemli olan esinle arana giremiyo olmalari. Onlara bu firsati verme. Allah yardimcin olsun canim.

Günaydın kızlar rüyamda bebişimi gördüm Çok tatlı bişeydi, ben uyutmuşum sonra sabaha kadar uyumuşuz bebek de ağlamamış uyanınca panik oluyodum önce yatış pozisyonunu kontrol ediyordum sonra da o ağlamasa bile ben 2 saate bi uyanacaktım ya şekeri düştüyse diyordum. Çok içim acıdı valla

Çok güzel yazmışsın şulecim, Ağzına sağlık... Allah yardımcımız olsun cümleten..

Bunu duymam iyi oldu :)

Bunları düşünen bi ben olmadığımı bilmek çok iyi geldi. Kendimi evrende tek sanıyordum

Merve ya uyanık bi bakar misin? Veya kızlar burda olan varsa. Göbek deligimden yukarısı acaip ağrıyo 3 dk falan oldu.. geçmeden sürekli bi ağrı. Nedir bu? Kasılma mi yalancı sanci mi nedir yani? Normal mi?
canım gecen bende sabajha kadar oldu dogum sancıosı sandım ama mıde agrıısı o sonunda farkettm...@Larkin Allah yardımcın olsun bazı ınsanlarda boyle sen aılenden aldıgınm guzel terbıyeyı gosterıyorsun onlarda kendı terbıyeleroını bosver bebegını dusun ıns hersey duzelr :)@yorgunsavas merveye msj at kurdular grubu ama bız burdayz

Guzwl arkadasim sen niye takilip aluyorsun bu kdr kimki onlar,nedir onlarin tutumlarina karsi iyi olalim ses etmiyelim tavrida neymis ya,ne munasebet,terbiyesizlik diz boyu ve sen halen gorusuyorsun,kardesimi tanimam bu konusa,4 yil once anneme babama yaptigi saygisizliktan oturu cnmdan cok sevdigim abimi sildim gorusmuyorum 4 yil oldu,gorumce kimmis beee,saygisiZ sayintisiz seylerrrr

günaydın kızlar, ikinci hamileliği olan annelerim bir sorum olacak.
ben 3 aylık hamileyken emzirmeyi bıraktım. şimdi göğüslerim yine baya bir dolu. sorum şu arası çok geçmediği halde yine emzirirken göğüslerim yara olacak mı? kızımda ilk zamanlar çok ağrılı emzirme dönemim oldu korkuyorum.

herkes aynı şeyi hissediyor sanırım. bende kızım kadar çok sevebilecekmiyim, ya farketmeden ayrım yaparsam falan diye korkuyorum.

canım Allah yardımcın olsun ben de çok taktım bu tip şeyleri sonra bi aile danışmanına gittim psikologa olanları anlattım nasıl davranmam gerekir dedim.sana zarar veren insanlarla konuşma dedi hamileydim o zaman da :) ilk başlarda biraz rahatsız olursun çekinirsin ama zamanla alışırsın onlar da alışır asla taviz verme sınırlarını genişlettikçe sınırına dayanırlar dedi.aynı onun dediği gibi yaptım şimdi hiçbirşey umrumda değil bu kadar önemseme sana zarar verenleri insanları değiştiremezsin.eşin eğer anlıyorsa seni anlat benim eşim de anlamazdı hiç beni kendi kendime bir sürü stres yaşadım.bir de kendi ailenle çok fazla muhatap etme iyi anlaşmak zorunda değiller birbirleriyle iyi geçinsinler diye uğraşma selam versinler hal hatır sorsunlar yeter.bebeğin huysuz olur yoksa bütün stres çocuğa yansıyor benim kızım 2,5 yaşında hala huysuz hala ağlıyor hala inatçı o yüzden bunlara kafanı takma.

sanırım kalıp almak laızm cnm benım normsal boyut kurabıye kalıbım var ondan mı yapsam dedım ama bakalım..
ben yapmıycam canım ayyy uğraşamam iyice tembel oldum:)
sağol canım, evet hep salak oğlan der eşiem beni üzdüğü için:) bend eilk duyunca çok güldüm ama annesi bir bilidği varmış
yok canım eşime evde değildi ama eşim varkende konuşurum ben kv ile eşime olan kızgınlığımı söylerim annesine
Kizlar bise soracam
biraz ayip ama
simdi biz bugun 37. Haftayi doldurduk ya simdi bu fan firili olaylar sakincali mi kii sakincasiz mi ki
bi akil verseniz
canım 8 aydır tık yok bizde doğumu tetikler bundan sonra
canım bende uyuyamıyorum ama sabah erken kalkmak zorundayım oğlum var çünkü, öğlen o uyuyunca onunla yarım saat uyuyorum uyursa tabi, sende öyle yapabilirsin
ayyyy sinir etti beni ne basit bir muhabbet bu ya ablamın kv sine benziyor ben çok laf sokardım ablamın kv sine azcık fenayımdır
ay hayret bir şey tabi kasıyorum bende canım benim zaten takıntım var o bölgeye fitili bile zar zor koyuyorum çok biliyor onlar!!
canım doğuma yakın ishalde olunuyor
aynı canım benim oğluşda ayağını poposunu seviyorum
inşaallah güzel geçer sınavın
Ağladım ağladım. Icim sıkılıyor du sabahtan beri. Şimdi biraz daha iyiyim. Sizin için çok saçmadır eminim ama bu çocuğu sevebilecek miyim diye çok tedirginim. Bunu atamıyorum içimden.
canım saçma değil olur böyle duygular seveceksin annesi hem de inanamayacağın kadar çok
Kizlar ya ben geceleri cok stresli uyuyorum. Surekli uyanip yatis pozisyonumu kontrol ediyorum. Ve her defasinda kendimi sirt ustu uyurken buluyorum. Zararli midir acaba, napsam bilemedim. Korkuyorum da kizim icin
canım bu aralar bende kendimi hep sırt üstü yatarken buluyorum
canım tahin ye pekmezle karıştır tahin helvası ye ham kabızlığı giderir hem bebeğe kilo aldırır
Senin nefesin kesilip başın dönmüyorsa bayılma hissi gelmiyorsa bebişe de bişi olmaz Allah ın izniyle. Çünkü ordaki püf nokta ana damarlara bası yapması. Ve bası yapsa bu belirtiler olur..
ayy içim rahatladı
normal canım artı eksi yanılma ne yönde olur doğumda belli oluyor o
canım ya bak benim oğlumun fotosuna ne tatlı inan pipi temizlemek pıtık temizlemekten daha kolay enfeksiyon riski az oluyor, bende kız olursa nasıl temizliycem pıtığı çok zor diyordum doğunca göreceksin annesi en çok sen seveceksin onu kimseyle paylaşamayacaksın
ayy canım maşaallah iyi olmanıza sevindim sağlıkla büyüt
Kizlar leke problemim falan olmadi ama son 10gundur üst bacaklarimin ic kisimlarinda kirmizi kirmizi kucuk kucuk sivilce gibi seyler cikti. Yaa cok sorun yaptim cirkin duruyorlar cunku. Boyle bise basina gelen varmi?? Neden oldu ki
canım benim karnımda oluyor hep oynuyorum bir sürü iz kaldı zaten harita gibi karnım
canım bu önemli bir şey hemen tuzu azalt bol bol su iç tekrarlarsa mutlaka dr a söyle
ya kızlar ara ara şeyim batıyo sanki sancımı bu ya anlamadım
çatın açılıyor bebek yerleşiyor canım
canım belki de doğum sancısıdır alıştırma sancı iltihabı ihmal etme
canım kv ne bırakma bu işi sen istediğin tarihte yaptır temizliğini bence
ohh mis gibi oturun canım
mervecim bencede dr a danış çok zararlı ağzına sürmen bile zararlı aman diyeyim
canım sen hanfendiliğini bozmamışsın ama onlar anlamamış ben olsam tavrımı koyardım kendime yapılsa hadi tamam derim de ama aileme yapılanı hazmademem, tavrını koy derim, eşinle neyse ki arana girememişler inşaallah senle uğraşacak halleri kalmaz!Çok üzüldüm sen ne kadar pozitif bir insansın seni üzmeye hakları yok
ayyy kurtulacak ne yaptıysa eşin deli eder bu eşler

canım tahin yağı sür, ayva çekirdeğinden jel yap önlemini al bu sefer

Günaydın anneler

Benim kasılmalarım artık sancılı oluyor saat başa ya da yarım saatde birde olabilir çünkü süre tutmadım, kasılma oluyor sonra kasığıma adet sancısı giriyor belime vuruyor bir dk dan fazla sürüyor, birde bebeğimin hareketleri çok kuvvetli değil artık endişelensem mi bilemedim sanki ilk bebeğim acemiyim

Diğer durumda da değişiklik yok, dün beş dk kv ye ineyim dedim eşim yoktu kp de yoktu ayyy ben gittim beş dk sonra kp geldi sinir oldum kalkamadım, sonra eşim de geldi, admaın yanında oturmadım gelmiş kızım şunu ye bunu ye yüzüne bakmadım yok dedim, beyefendinin haberi bile yok neye sebep olduğuna

Eşimde sabah canım dr a kaçta gidicez kaçte geliyim dedi, cevapda vermedim yüzünede bakmadım, hangi dr dan bahsediyor fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…