- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
bebegin yeri daraldıgı için zaten son haftalarda cok hareket edemezmiş bebekGünaydın anneler
Benim kasılmalarım artık sancılı oluyor saat başa ya da yarım saatde birde olabilir çünkü süre tutmadım, kasılma oluyor sonra kasığıma adet sancısı giriyor belime vuruyor bir dk dan fazla sürüyor, birde bebeğimin hareketleri çok kuvvetli değil artık endişelensem mi bilemedim sanki ilk bebeğim acemiyim
Diğer durumda da değişiklik yok, dün beş dk kv ye ineyim dedim eşim yoktu kp de yoktu ayyy ben gittim beş dk sonra kp geldisinir oldum kalkamadım, sonra eşim de geldi, admaın yanında oturmadım gelmiş kızım şunu ye bunu ye yüzüne bakmadım yok dedim, beyefendinin haberi bile yok neye sebep olduğuna
Eşimde sabah canım dr a kaçta gidicez kaçte geliyim dedi, cevapda vermedim yüzünede bakmadım, hangi dr dan bahsediyor fikrim yok
ay ben hiç emzirme sütyeni almadımBende bebefox'un dantelli süngerli emzirme sütyenini aldım.
n11.com.'dan. Şimdilik beyazını aldım ama siyahı ve ekrusu da varmış.
Bende o düz penye sütyenlere gıcık oluyorumFiyatı da çok uygun 26.90 TL.
Doğumdan sonra almayı düşünüyorum devamını. Bir kullanayım da.
canım yasayıp gorucez bende bılmıyorum kı ınan olmayacagını tahmın edıyorum ama krem aldım sogan koydum valıze onu kescemgünaydın kızlar, ikinci hamileliği olan annelerim bir sorum olacak.
ben 3 aylık hamileyken emzirmeyi bıraktım. şimdi göğüslerim yine baya bir dolu. sorum şu arası çok geçmediği halde yine emzirirken göğüslerim yara olacak mı? kızımda ilk zamanlar çok ağrılı emzirme dönemim oldu korkuyorum.
ben ayva çekirdeğinden krem yaptım, lansinoh krem kullandım hiç bir işe yaramadı. kanadı çokcanım yasayıp gorucez bende bılmıyorum kı ınan olmayacagını tahmın edıyorum ama krem aldım sogan koydum valıze onu kescem
kıyamam sana ınsan neler dusunuyor bunun tedırgınlıgını yuasaman bıle anne olmaya basladıgını gosterır ben dogum sonrası acıları o cektırdı dıyte lohusa depresyonuna gırmsıtm kızım emzırıp hemen yatırıp ev ısı yapıyordum zamanla o kadar degısıyor kı ınsan sımdı o uyurken ozluyorum Rabbm sevdırıyor merak etme
canım valla ben her turlu yatıyrm Allahm korur cok streslenme vucut cok rahatsz olsa uyarır
canım en son gecen hafta gttm yarn gıdıcem 37se 3200 demıstı 38 de 3000 yarın 39 bakalım ne dıcek olcumler degısıyor ben dogum baslasın dıye baya harket edıyorum ama bakalım sankı en sona ben kalıcam ...bıraz garıp duygu onu artık kucaklamak ısterken dogumdan tırsmak arasında bellı belırsız :) @pringles canım nasıl sevındım senınle oglumuz olsun dıye konustugumuz zamanlar geldı aklıma masallah oglun kucagnda darısı bana Allah saglık versın
Bu sütyen in linkini istiyorum şu bebefoxun dantelli sungerli sutyenininay ben hiç emzirme sütyeni almadım
bi tane emzirme atleti aldım 25 tl ye oda aldığıma alacagıma pişman oldum
çevremde doğum yapan herkes luzumsuz alma diyordu zaten
penye sütyen ve bi beden büyük normal atlet işini görür dediler
canım bende dokunup okşayınca hemen hareket ediyor ama sert hareketleri yok böyle nazlı nazlı inşaallah yeri daraldığı içindir, aynen gece kalkınca okşuyorum kıpırdayınca rahat ediyorumbebegin yeri daraldıgı için zaten son haftalarda cok hareket edemezmiş bebek
yinede dikkatli ol hareketlerini takip et
azda olsa hareket varsa anca rahatlıyorum ben bebegi iyi diye
zaten sabahları uyanınca ilk işim bebegin hareketine dikkat kesilmek oluyor
bakıyorum hareket yoksa biraz sarsıyorum karnımı kontrol amaçlı
hareket ederse tamam şimdi uyumaya devam edebilirsin bebeğim diyorum
sen istediğin doktora randevunu alsaydın ben buna aldım derdin eşin sorunca
günaydın kızlar... whatsup grubumu kurulduu
Günaydın anneler
Benim kasılmalarım artık sancılı oluyor saat başa ya da yarım saatde birde olabilir çünkü süre tutmadım, kasılma oluyor sonra kasığıma adet sancısı giriyor belime vuruyor bir dk dan fazla sürüyor, birde bebeğimin hareketleri çok kuvvetli değil artık endişelensem mi bilemedim sanki ilk bebeğim acemiyim
Diğer durumda da değişiklik yok, dün beş dk kv ye ineyim dedim eşim yoktu kp de yoktu ayyy ben gittim beş dk sonra kp geldisinir oldum kalkamadım, sonra eşim de geldi, admaın yanında oturmadım gelmiş kızım şunu ye bunu ye yüzüne bakmadım yok dedim, beyefendinin haberi bile yok neye sebep olduğuna
Eşimde sabah canım dr a kaçta gidicez kaçte geliyim dedi, cevapda vermedim yüzünede bakmadım, hangi dr dan bahsediyor fikrim yok
Gözün aydın oh küveze de girmemiş şükür almışsın kucağına emziriyorsun. Saglkla huzurla büyütmek nasip olsun. Darısı başımıza.Bende doğurdum kızlar cuma sabah acil sezerjan Aldılar tansıyon yükselince gebelik zehırlenmesi yapar dıye 36+ 0 da 2300 gr oğlum kucamda aldım cok şükür küveze girmedi sağlıklıda inş bok bol emzıtıp sarılık olnamasın dıye ıgrasacaz bugun çıktık arada gıyer yazarım
Bende de oldu hatta Karnım in üst kısmında da var imar ciddi birsey değildir takip ettim artış olmadı ama geçmiyor da OfKizlar leke problemim falan olmadi ama son 10gundur üst bacaklarimin ic kisimlarinda kirmizi kirmizi kucuk kucuk sivilce gibi seyler cikti. Yaa cok sorun yaptim cirkin duruyorlar cunku. Boyle bise basina gelen varmi?? Neden oldu ki
evet canım iznini 32. haftada aktardıktan sonra aldığın her türlü izin ve rapor doğum sonrası izninden düşülür. ççünkü sen 32. haftada ben çalışabilcek güçteyim deyip iznini aktarıosun. eğer o raporlar düşülmese herkes 5 haftasını akkatarır sonra da bi doktordan gidip rapor alıp sonraki haftaları evinde geçirirdi. suistimale açık bi konu. o yüzden 32. haftadan sonra izin rapor almaman lazım.kendi yıllık iznini bile kullanamıyorsun mesela.günaydın kızlar. bilen var mı bilmiyorum ama size bir şey danışacağım. ben 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. ancak şu son 2 haftadır sağlık ocağı ve acilden rapor aldım. bugün konuştuğum bir arkadaşım bu raporların doğum sonrası iznimden düşeceğini söyledi . bilgisi olan var mı bu konuda . ben 657. tabi devlet memuruyum bu arada.
nst için en fazla 10 dk bekletiyorlarNego iltihabi ciddiye al dedin beni bir evham basti,bide su temizlik olayini kafama taktim,carsamba olan randevumu iptal ettirdim,bugune aldim cok sukur bir bosluk varmis,bugun 36+0 iz,ilk defa nst ye girecegim,cok sira bekliyecekmisim geliyor,bakalim bugun neler cikacak,ne diyecek dr umuz cikinca yazarim kizlar
al benden de o kadarKızlarrr günaydın nasılsınızz? Benim oğluşum pek zamanını beklicek gibi durmuyor sğrılarım var geceleri sağdan sola dönmek bir işkence ayrıca makat geliş olduğu için aşşağı inanılmaz baskı yapıyor midem de yanıyor sümüksü beyaz akıntım oluyor ara sıra hatta öyle ki bi ara nişanım geldi sandım ayrıca yataktan kalkınca 2-3dakka yürümekte zorlanıyorum sonra geçiyorrr
anladım canım ..çok sağol yazdığın için neyse artık bahane olmuş oldu bana . acayip stres yaşıyormuşum. sürekli bir kabızlık problemim vardı. rapor alıp eve çıktığımdan beri tuvalete çıkabilir oldum. doğum sonrası ücretsiz izin alırım olmadı ne yapalım.evet canım iznini 32. haftada aktardıktan sonra aldığın her türlü izin ve rapor doğum sonrası izninden düşülür. ççünkü sen 32. haftada ben çalışabilcek güçteyim deyip iznini aktarıosun. eğer o raporlar düşülmese herkes 5 haftasını akkatarır sonra da bi doktordan gidip rapor alıp sonraki haftaları evinde geçirirdi. suistimale açık bi konu. o yüzden 32. haftadan sonra izin rapor almaman lazım.kendi yıllık iznini bile kullanamıyorsun mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?