2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bebegin yeri daraldıgı için zaten son haftalarda cok hareket edemezmiş bebek
yinede dikkatli ol hareketlerini takip et
azda olsa hareket varsa anca rahatlıyorum ben bebegi iyi diye
zaten sabahları uyanınca ilk işim bebegin hareketine dikkat kesilmek oluyor
bakıyorum hareket yoksa biraz sarsıyorum karnımı kontrol amaçlı
hareket ederse tamam şimdi uyumaya devam edebilirsin bebeğim diyorum

sen istediğin doktora randevunu alsaydın ben buna aldım derdin eşin sorunca

ay ben hiç emzirme sütyeni almadım
bi tane emzirme atleti aldım 25 tl ye oda aldığıma alacagıma pişman oldum
çevremde doğum yapan herkes luzumsuz alma diyordu zaten
penye sütyen ve bi beden büyük normal atlet işini görür dediler

canım yasayıp gorucez bende bılmıyorum kı ınan olmayacagını tahmın edıyorum ama krem aldım sogan koydum valıze onu kescem

canım yasayıp gorucez bende bılmıyorum kı ınan olmayacagını tahmın edıyorum ama krem aldım sogan koydum valıze onu kescem
ben ayva çekirdeğinden krem yaptım, lansinoh krem kullandım hiç bir işe yaramadı. kanadı çok soğan ne işe yarıyor onuda yapayım zarar gelmez nasıl yapıcam direkt mi sürücem

Maasallah canım benim,ben hic son zamanlara kadar gelemedim benim bebisler biraz aceleci oluyorlar saka bi tarafı rahmim bebek 3 kgu geçince kaldirmiyor doğum başlıyor önemli olan anne ve bebisin sağlıklı olması senin için de aman bebek kakasini yapma gibi bi problem yoksa kalsinlar en güzel anne karnında besleniyor bebisler.kilo konusuna gelince ultrason cihazının yarim kg kadar yanildigini okudum bi arkadaş vardı hatta Dr demiş biraz zayıf olacak bebegin demiş ama 3,5 kgu geçkin doğmuştu bebek.ultrason cihazından bile fark ediyormuş değerler zaten bunlar tahmini değer

Bu sütyen in linkini istiyorum şu bebefoxun dantelli sungerli sutyeninin

canım bende dokunup okşayınca hemen hareket ediyor ama sert hareketleri yok böyle nazlı nazlı inşaallah yeri daraldığı içindir, aynen gece kalkınca okşuyorum kıpırdayınca rahat ediyorum

canım dr işi için kendi dr uma randevu netten zor bulunuyor şimdi yok, öyle olunca arıyorum hangi gün olduğunu söylüyor direk gidip kayıt yaptırıyorum çünkü bu dr sabah 7 de açıyor polikliniğini akşam da 6 ya 7 ye kadar duruyor bütün hastane personeli gidiyor sekretersiz bile bakıyor, muayene olmayan tek bir hastasını bırakmıyor Allah razı olsun, bizim ülkede çok uç bir dr o yüzden, günde 300 hastayı buluyormuş, diğer dr lar gıcık oluyor o yüzden adama

eşime bu konuyu asla açmıycam kendi tıpış tıpış özür dileyecek bu sefer

Gunaydinlar...
Hafta sonu girmeye pek vaktim olmadi.sayfalarin ucunu bi kacirdim doğal olarak girdigim zamanda takip edemedim ben simdi cuma aksamindan beri geçmişi okuyup gelim.inşallah herkes iyidir.ara zira girdiğimde pringles doğum yapmis ti sanirim.aksama doğru anca biter okumam zaten

günaydın kızlar... whatsup grubu mu kurulduu

Evet canim @Mrv5534 e numarani yolla ozel msjla. Seni de eklesin.

Bence esin senin istedigini yapicak canim. Pisman ama geri adim atamiyor tam gibi. Hadi bakalim..

Gözün aydın oh küveze de girmemiş şükür almışsın kucağına emziriyorsun. Saglkla huzurla büyütmek nasip olsun. Darısı başımıza.

günaydın kızlar. bilen var mı bilmiyorum ama size bir şey danışacağım. ben 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. ancak şu son 2 haftadır sağlık ocağı ve acilden rapor aldım. bugün konuştuğum bir arkadaşım bu raporların doğum sonrası iznimden düşeceğini söyledi . bilgisi olan var mı bu konuda . ben 657. tabi devlet memuruyum bu arada.

Kizlar leke problemim falan olmadi ama son 10gundur üst bacaklarimin ic kisimlarinda kirmizi kirmizi kucuk kucuk sivilce gibi seyler cikti. Yaa cok sorun yaptim cirkin duruyorlar cunku. Boyle bise basina gelen varmi?? Neden oldu ki
Bende de oldu hatta Karnım in üst kısmında da var imar ciddi birsey değildir takip ettim artış olmadı ama geçmiyor da Of

Nego iltihabi ciddiye al dedin beni bir evham basti,bide su temizlik olayini kafama taktim,carsamba olan randevumu iptal ettirdim,bugune aldim cok sukur bir bosluk varmis,bugun 36+0 iz,ilk defa nst ye girecegim,cok sira bekliyecekmisim geliyor,bakalim bugun neler cikacak,ne diyecek dr umuz cikinca yazarim kizlar

Kızlarrr günaydın nasılsınızz? Benim oğluşum pek zamanını beklicek gibi durmuyor sğrılarım var geceleri sağdan sola dönmek bir işkence ayrıca makat geliş olduğu için aşşağı inanılmaz baskı yapıyor midem de yanıyor sümüksü beyaz akıntım oluyor ara sıra hatta öyle ki bi ara nişanım geldi sandım ayrıca yataktan kalkınca 2-3dakka yürümekte zorlanıyorum sonra geçiyorrr

evet canım iznini 32. haftada aktardıktan sonra aldığın her türlü izin ve rapor doğum sonrası izninden düşülür. ççünkü sen 32. haftada ben çalışabilcek güçteyim deyip iznini aktarıosun. eğer o raporlar düşülmese herkes 5 haftasını akkatarır sonra da bi doktordan gidip rapor alıp sonraki haftaları evinde geçirirdi. suistimale açık bi konu. o yüzden 32. haftadan sonra izin rapor almaman lazım.kendi yıllık iznini bile kullanamıyorsun mesela.

nst için en fazla 10 dk bekletiyorlar
nst de 20-30dk sürüyor
randevu saatinden 45 dk önce orda ol

al benden de o kadar
yattığım yerden agrıdan dolayı inleyerek kalkıyorum
akıntı bendede çok oluyor
10 gün falan kaldı doğumuma ama sabredemiyorum artık
bi doğursaydık hayırlısıyla...

Hayırlı gunler kızlar... Nasılsınız neler yapıyosunuz
Dr gıden arkadaslar haberler sizde.. Gamze doguuuö ne zaöan...
Kızlar hepinizi okudum.. Müsait olunca yazıcam.. Cok halsizim .... Coooookk

anladım canım ..çok sağol yazdığın için neyse artık bahane olmuş oldu bana . acayip stres yaşıyormuşum. sürekli bir kabızlık problemim vardı. rapor alıp eve çıktığımdan beri tuvalete çıkabilir oldum. doğum sonrası ücretsiz izin alırım olmadı ne yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…