2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
nst için en fazla 10 dk bekletiyorlar
nst de 20-30dk sürüyor
randevu saatinden 45 dk önce orda ol
Saol tatlim 45 dk once geldim ama anamm hamile kalan kalanaa ortalik gebe kayniyor belki onumde en az 8 kisi gelmis nst ye bnde girdim burcunun odaya dedim carsambaydi aslinda kasiklarim agriyor diye geldim bugun dedim sira bekliyecegime idrar tahlili yazinda onuda yaptiriyim 40 dk ya sonuc cikiyomys dedim simdi onuda hallettim yanliz bnm cisde belli bir anormallik var herkesin cis kirmiziya yakin turuncu benimki acik limon sarisiydi litre lt su icmkten galiba Suan 2 kisi girdi nst ye birzdan ben girerim ordan cikincada tahlilim sonucuyla girerim muayeneye bakalim artik

Günaydın; forumu ilk zamndan beri takip ediyorum. Bi kaç kez yazdığım olmuştu. Canım yazdığını okudum da, benim salı günü çalışabilir raporum bitiyordu. Fakat ben perşembe günü dayanamayıp doktorumdan ayın 24 üne kadar rapor istedim. Bana şu an çalışabilir aldığım için rapor alamıyacağımı ama isterdem 36. Haftadan izine cikabilecegimi soyledi. Sen nasil rapor aldin. Calisabilir raporun varken , acaba ben doktora anlatamadim mi

Canım ben ilk doğumumda rapor almıştım aile hekiminden. Doğum sonrası iznimden düşmediler. Kadın dogumcudan alirsan raporu sıkıntı olur. Yoksa başka Dr dan alınca sıkıntı olmuyor.

vay gözü acık arkadaşım afferin
normal olan senin çişin hayatım
turuncu ve kırmızı renk çok saglıklı değil
sonuçlarını bekliyoruz

ben de geçen hafta farkettim çatladığımı o kdr krem sürdüm ama yine de oldu. doktor olabiir vüct yapısı dedi sonuçta sır karın oldum çatlamasa sasardım
hafta sonu bi arkadaşla görüştük o da sonlara doğru çatlamıştı şimdi geçti ama dio. bu arada bebekleri 6-7 aylık fln belki biz de şanslıyızdır! kalıra da hiç önemli diil! en önemlisi bebişlerimizin sağlığı

Canim normalde dusulmesi lazim raporlu gecirdigin surenin. Cunku kanunda fiilen calistigi sureler aktarilir diyor. Ama bazi kurumlar kendi insiyatif alip dusmeyebiliyorlar. Senin kurumunun tutumu onemli burda. Ama olmasi gereken o gunlerin dogum izni surenden dusulmesi.

Canim sabret az kaldi. Cok zoer Allah hepimize kolaylik ve dayanma gucu versin.

Kızlaaarrrrrr 3cm olmus sabah 7de yatıs olacak dogum ıcın dr gece bıle olablr dedı nst sırası beklıyrm bebegmde 3376 gr suyun azalmıs beklemeyelım dedı :) tırsıyorummmmm

Ayyy masaallah canim. Kilosu iyi zaten. Sabaha kadar da acilir ins daha da suni sanciya falan gerek kalmadan kolayca dogumunu yaparsin canim..

canım eger kadın dogum sebeplı degılse ıkı haftaya lkadar eklenıyor arkadasıma eklendı bende bı hafta almıstım

Hiç düşünme bence rapor işini, sen iyi ol stressiz ol da doğum sonrası da halledilir bir şekilde. Ben 32 dolduğu gün ayrıldım izne hiç de pişman olmadım. Ağrılarım geçti, yapılacak işlerimi hallettim, mis gibi de dinlendim. Biz iyi olursak kuzularımız daha iyi olur, canımız sağolsun :)

kızlar herkese merhaba az önce doktordan geldim herşey normal dedi haftaya pazartesiye randevu verdi bakalım haftaya ne dicek ama nts ye giremedim 10 dk anca durdum o kadar cok belim ağrıdıki ben dayanamıyorum dedim kalktım catı ağrımda inanılmaz var doktor olacak az kaldı dedi hayırlsıı kızlar artık beklemedeyim

Kızlaaarrrrrr 3cm olmus sabah 7de yatıs olacak dogum ıcın dr gece bıle olablr dedı nst sırası beklıyrm bebegmde 3376 gr suyun azalmıs beklemeyelım dedı :) tırsıyorummmmm
Ayy çok heyecanlı. Hayırlı haberler ver bize yarın. Merve'den önce doğuracaksın :)

ben ayva çekirdeğinden krem yaptım, lansinoh krem kullandım hiç bir işe yaramadı. kanadı çok soğan ne işe yarıyor onuda yapayım zarar gelmez nasıl yapıcam direkt mi sürücem
canım ıkıye kesıp dırek koyup sılmeden emzırılecek kokulu kokulu oyle dedı arkadaslar
Hayırlı gunler kızlar... Nasılsınız neler yapıyosunuz
Dr gıden arkadaslar haberler sizde.. Gamze doguuuö ne zaöan...
Kızlar hepinizi okudum.. Müsait olunca yazıcam.. Cok halsizim .... Coooookk
yarn dogum ıns cnm bol dua edın

hadi hayırlı doğumların olsun inş
suyun azalmışsa bencede beklemeye gerek yok
doğur gitsin
ıns dogurururm gıder cnm

ben sağlık ocağından aldın canım. ama doğum sonrası izinden kesiliyormuş.

Canım ben ilk doğumumda rapor almıştım aile hekiminden. Doğum sonrası iznimden düşmediler. Kadın dogumcudan alirsan raporu sıkıntı olur. Yoksa başka Dr dan alınca sıkıntı olmuyor.
ilk doğumun ne zamandı canım. yas değişmiş olmasın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…