Saol tatlim 45 dk once geldim ama anamm hamile kalan kalanaa ortalik gebe kayniyor belki onumde en az 8 kisi gelmis nst ye bnde girdim burcunun odaya dedim carsambaydi aslinda kasiklarim agriyor diye geldim bugun dedim sira bekliyecegime idrar tahlili yazinda onuda yaptiriyim 40 dk ya sonuc cikiyomys dedim simdi onuda hallettim yanliz bnm cisde belli bir anormallik var herkesin cis kirmiziya yakin turuncu benimki acik limon sarisiydi litre lt su icmkten galibanst için en fazla 10 dk bekletiyorlar
nst de 20-30dk sürüyor
randevu saatinden 45 dk önce orda ol
Günaydın; forumu ilk zamndan beri takip ediyorum. Bi kaç kez yazdığım olmuştu. Canım yazdığını okudum da, benim salı günü çalışabilir raporum bitiyordu. Fakat ben perşembe günü dayanamayıp doktorumdan ayın 24 üne kadar rapor istedim. Bana şu an çalışabilir aldığım için rapor alamıyacağımı ama isterdem 36. Haftadan izine cikabilecegimi soyledi. Sen nasil rapor aldin. Calisabilir raporun varken , acaba ben doktora anlatamadim migünaydın kızlar. bilen var mı bilmiyorum ama size bir şey danışacağım. ben 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. ancak şu son 2 haftadır sağlık ocağı ve acilden rapor aldım. bugün konuştuğum bir arkadaşım bu raporların doğum sonrası iznimden düşeceğini söyledi . bilgisi olan var mı bu konuda . ben 657. tabi devlet memuruyum bu arada.
Canım ben ilk doğumumda rapor almıştım aile hekiminden. Doğum sonrası iznimden düşmediler. Kadın dogumcudan alirsan raporu sıkıntı olur. Yoksa başka Dr dan alınca sıkıntı olmuyor.anladım canım ..çok sağol yazdığın için neyse artık bahane olmuş oldu bana . acayip stres yaşıyormuşum. sürekli bir kabızlık problemim vardı. rapor alıp eve çıktığımdan beri tuvalete çıkabilir oldum. doğum sonrası ücretsiz izin alırım olmadı ne yapalım.
vay gözü acık arkadaşım afferinSaol tatlim 45 dk once geldim ama anamm hamile kalan kalanaa ortalik gebe kayniyor belki onumde en az 8 kisi gelmis nst ye bnde girdim burcunun odaya dedim carsambaydi aslinda kasiklarim agriyor diye geldim bugun dedim sira bekliyecegime idrar tahlili yazinda onuda yaptiriyim 40 dk ya sonuc cikiyomys dedim simdi onuda hallettim yanliz bnm cisde belli bir anormallik var herkesin cis kirmiziya yakin turuncu benimki acik limon sarisiydi litre lt su icmkten galibaSuan 2 kisi girdi nst ye birzdan ben girerim ordan cikincada tahlilim sonucuyla girerim muayeneye bakalim artik
hadi hayırlı doğumların olsun inşKızlaaarrrrrr 3cm olmus sabah 7de yatıs olacak dogum ıcın dr gece bıle olablr dedı nst sırası beklıyrm bebegmde 3376 gr suyun azalmıs beklemeyelım dedı :) tırsıyorummmmm
37. Haftadayım çatlıyorum iyimi ya ama öyle mor mor diil böyle güneş ışığında belli bi açıda alt karnımı sıkıştırdığımda yarıklar olduğunu gördüm. Ben mi abartıyorum bilmiyorum sadece bi tane mor kırmızı çatlağım var çok kafaya taktım beenoff.yani diğerlerini ben keşfettim o derece kafayı yemişim asla belli olmayan şeyleri buldum yaa.tabikide bebeğimin sağlığı herşeyden önemli allaha şükürler olsunda.o kadar yağlandım ettim hala elime ne geçse sürüyorum.en büyük takıntımdı. Böyle bi durumda çatlak daha başındayken yapılması gerekenleri bilen var mı? Şuan karnıma bakan asla farketmez söylemem göstermem lazım çatlaklarımın açıklaması buyken bi yöntemi varmıdır önüne geçmenin doğumda sonra belli olacak biliyoruuummmm
günaydın kızlar. bilen var mı bilmiyorum ama size bir şey danışacağım. ben 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. ancak şu son 2 haftadır sağlık ocağı ve acilden rapor aldım. bugün konuştuğum bir arkadaşım bu raporların doğum sonrası iznimden düşeceğini söyledi . bilgisi olan var mı bu konuda . ben 657. tabi devlet memuruyum bu arada.
Kızlarrr günaydın nasılsınızz? Benim oğluşum pek zamanını beklicek gibi durmuyor sğrılarım var geceleri sağdan sola dönmek bir işkence ayrıca makat geliş olduğu için aşşağı inanılmaz baskı yapıyor midem de yanıyor sümüksü beyaz akıntım oluyor ara sıra hatta öyle ki bi ara nişanım geldi sandım ayrıca yataktan kalkınca 2-3dakka yürümekte zorlanıyorum sonra geçiyorrr
Kızlaaarrrrrr 3cm olmus sabah 7de yatıs olacak dogum ıcın dr gece bıle olablr dedı nst sırası beklıyrm bebegmde 3376 gr suyun azalmıs beklemeyelım dedı :) tırsıyorummmmm
canım eger kadın dogum sebeplı degılse ıkı haftaya lkadar eklenıyor arkadasıma eklendı bende bı hafta almıstımgünaydın kızlar. bilen var mı bilmiyorum ama size bir şey danışacağım. ben 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. ancak şu son 2 haftadır sağlık ocağı ve acilden rapor aldım. bugün konuştuğum bir arkadaşım bu raporların doğum sonrası iznimden düşeceğini söyledi . bilgisi olan var mı bu konuda . ben 657. tabi devlet memuruyum bu arada.
Hiç düşünme bence rapor işini, sen iyi ol stressiz ol da doğum sonrası da halledilir bir şekilde. Ben 32 dolduğu gün ayrıldım izne hiç de pişman olmadım. Ağrılarım geçti, yapılacak işlerimi hallettim, mis gibi de dinlendim. Biz iyi olursak kuzularımız daha iyi olur, canımız sağolsun :)anladım canım ..çok sağol yazdığın için neyse artık bahane olmuş oldu bana . acayip stres yaşıyormuşum. sürekli bir kabızlık problemim vardı. rapor alıp eve çıktığımdan beri tuvalete çıkabilir oldum. doğum sonrası ücretsiz izin alırım olmadı ne yapalım.
Ayy çok heyecanlı. Hayırlı haberler ver bize yarın. Merve'den önce doğuracaksın :)Kızlaaarrrrrr 3cm olmus sabah 7de yatıs olacak dogum ıcın dr gece bıle olablr dedı nst sırası beklıyrm bebegmde 3376 gr suyun azalmıs beklemeyelım dedı :) tırsıyorummmmm
canım ıkıye kesıp dırek koyup sılmeden emzırılecek kokulu kokulu oyle dedı arkadaslarben ayva çekirdeğinden krem yaptım, lansinoh krem kullandım hiç bir işe yaramadı. kanadı çoksoğan ne işe yarıyor onuda yapayım zarar gelmez nasıl yapıcam direkt mi sürücem
yarn dogum ıns cnm bol dua edınHayırlı gunler kızlar... Nasılsınız neler yapıyosunuz
Dr gıden arkadaslar haberler sizde.. Gamze doguuuö ne zaöan...
Kızlar hepinizi okudum.. Müsait olunca yazıcam.. Cok halsizim .... Coooookk
ıns dogurururm gıder cnmhadi hayırlı doğumların olsun inş
suyun azalmışsa bencede beklemeye gerek yok
doğur gitsin
ayy sormaa hala ınanamıyorum ama merve bı manevra yapıp gece dogurmasın :)Ayy çok heyecanlı. Hayırlı haberler ver bize yarın. Merve'den önce doğuracaksın :)
bebek tiksinip emmezse yacanım ıkıye kesıp dırek koyup sılmeden emzırılecek kokulu kokulu oyle dedı arkadaslar
ben sağlık ocağından aldın canım. ama doğum sonrası izinden kesiliyormuş.Günaydın; forumu ilk zamndan beri takip ediyorum. Bi kaç kez yazdığım olmuştu. Canım yazdığını okudum da, benim salı günü çalışabilir raporum bitiyordu. Fakat ben perşembe günü dayanamayıp doktorumdan ayın 24 üne kadar rapor istedim. Bana şu an çalışabilir aldığım için rapor alamıyacağımı ama isterdem 36. Haftadan izine cikabilecegimi soyledi. Sen nasil rapor aldin. Calisabilir raporun varken , acaba ben doktora anlatamadim mi
ilk doğumun ne zamandı canım. yas değişmiş olmasın ..Canım ben ilk doğumumda rapor almıştım aile hekiminden. Doğum sonrası iznimden düşmediler. Kadın dogumcudan alirsan raporu sıkıntı olur. Yoksa başka Dr dan alınca sıkıntı olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?