canım bu bahsettiklerinin hepsi bende 32. haftadan beri var daha doğurmadım. ama çok zor geçiyo demi anlıyorum seniKızlarrr günaydın nasılsınızz? Benim oğluşum pek zamanını beklicek gibi durmuyor sğrılarım var geceleri sağdan sola dönmek bir işkence ayrıca makat geliş olduğu için aşşağı inanılmaz baskı yapıyor midem de yanıyor sümüksü beyaz akıntım oluyor ara sıra hatta öyle ki bi ara nişanım geldi sandım ayrıca yataktan kalkınca 2-3dakka yürümekte zorlanıyorum sonra geçiyorrr
ayyy çok heyecanlı bebişine kavuşuyorsun ne güzelKızlaaarrrrrr 3cm olmus sabah 7de yatıs olacak dogum ıcın dr gece bıle olablr dedı nst sırası beklıyrm bebegmde 3376 gr suyun azalmıs beklemeyelım dedı :) tırsıyorummmmm
2012 de canım değiştiğini sanmıyorum. Hatta Dr m kendi teklif etti. Ama ben veremem dedi. Bende aile hekiminden almıştım.ilk doğumun ne zamandı canım. yas değişmiş olmasın ..
Evet bir arkadasima daha sordum. Zaten gebelikle alakali degil grip nezle gbi farkli nedenden veriyormus saglik ocagi da. Tesekkur ettim canim, rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin ins.ben sağlık ocağından aldın canım. ama doğum sonrası izinden kesiliyormuş.
ay inşallah canım ya.. dur bakalım.. benim nasıl olacak.2012 de canım değiştiğini sanmıyorum. Hatta Dr m kendi teklif etti. Ama ben veremem dedi. Bende aile hekiminden almıştım.
rica ederim canım.. sakın gebelik durumu yazmasın tanıya. üsye , tonsilit falan yazsın olur mu..Evet bir arkadasima daha sordum. Zaten gebelikle alakali degil grip nezle gbi farkli nedenden veriyormus saglik ocagi da. Tesekkur ettim canim, rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin ins.
Hadi hayırlısı cok heyecanlı bisey yaaKızlaaarrrrrr 3cm olmus sabah 7de yatıs olacak dogum ıcın dr gece bıle olablr dedı nst sırası beklıyrm bebegmde 3376 gr suyun azalmıs beklemeyelım dedı :) tırsıyorummmmm
sağol canım, gerçekten bende daha rahat ve sakin hissettim. haklısın fazla kafaya takmayacağım. dediğim gibi en kötü ücretrsiz izin alırım.Hiç düşünme bence rapor işini, sen iyi ol stressiz ol da doğum sonrası da halledilir bir şekilde. Ben 32 dolduğu gün ayrıldım izne hiç de pişman olmadım. Ağrılarım geçti, yapılacak işlerimi hallettim, mis gibi de dinlendim. Biz iyi olursak kuzularımız daha iyi olur, canımız sağolsun :)
biri sağlık ocağından diğeri acilden canım. kadın doğumdan almadım.canım eger kadın dogum sebeplı degılse ıkı haftaya lkadar eklenıyor arkadasıma eklendı bende bı hafta almıstım
yani su insanlarda bir acayip heralde kilo buyüyecegiz hamileyiz cok moral veriyorlar sagolsunlaray kızlar az önce bana iş yerinden birisi popon da kocaman olmuş dedii ayyy sanki bilmiyorum şurda 9. ayında olan bir hamileyim biliyoruz şişkoo patatizzz olduğumuzuuu
tam bir gerizekalıymış onu söyleyen .. kıskanç karı..ay kızlar az önce bana iş yerinden birisi popon da kocaman olmuş dedii ayyy sanki bilmiyorum şurda 9. ayında olan bir hamileyim biliyoruz şişkoo patatizzz olduğumuzuuu
günaydın kızlar. bilen var mı bilmiyorum ama size bir şey danışacağım. ben 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. ancak şu son 2 haftadır sağlık ocağı ve acilden rapor aldım. bugün konuştuğum bir arkadaşım bu raporların doğum sonrası iznimden düşeceğini söyledi . bilgisi olan var mı bu konuda . ben 657. tabi devlet memuruyum bu arada.
ya ben zaten takmak istemesem de kilolarımı çok takıyorum elimde değil ama şu an kilo verebilecek durumda değiliz yani... zaten son haftam işyerinde valla bir bitseydi de rahatlasaydımtam bir gerizekalıymış onu söyleyen .. kıskanç karı..
ben öyle diyenlere ''ee normal çift kişilik popo bu'' diyorumay kızlar az önce bana iş yerinden birisi popon da kocaman olmuş dedii ayyy sanki bilmiyorum şurda 9. ayında olan bir hamileyim biliyoruz şişkoo patatizzz olduğumuzuuu
Kızlarrr günaydın nasılsınızz? Benim oğluşum pek zamanını beklicek gibi durmuyor sğrılarım var geceleri sağdan sola dönmek bir işkence ayrıca makat geliş olduğu için aşşağı inanılmaz baskı yapıyor midem de yanıyor sümüksü beyaz akıntım oluyor ara sıra hatta öyle ki bi ara nişanım geldi sandım ayrıca yataktan kalkınca 2-3dakka yürümekte zorlanıyorum sonra geçiyorrr
canım ben yeni öğrendim durumu. benim kurumum çok lanet 1 saat bile idare etmezlerdi canım. neyse hayırlısı olsun artık. cidden çok iyi geldi su 2 hafta .. pişman olmadım desem yeridir. senin adına sevindim ama . Allah sağ salim , sağlıkla kurtarsın seni.CAbım bende 657 devlet memuruyum bende senin dediğini yapacaktım ama doğum sonrası izninden düşüyor dediler Hatta sgk da yetkili birini aradım o söyledi ben yapamadım. Kötü haber vericem ama yani doğum sonrası izninden düşer. Müdürüm bu hafta beni idare edicek çok ağırlaştığım için. Keşke sende öyle yapabilseydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?