2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım bu bahsettiklerinin hepsi bende 32. haftadan beri var daha doğurmadım. ama çok zor geçiyo demi anlıyorum seni

ben sağlık ocağından aldın canım. ama doğum sonrası izinden kesiliyormuş.
Evet bir arkadasima daha sordum. Zaten gebelikle alakali degil grip nezle gbi farkli nedenden veriyormus saglik ocagi da. Tesekkur ettim canim, rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin ins.

Evet bir arkadasima daha sordum. Zaten gebelikle alakali degil grip nezle gbi farkli nedenden veriyormus saglik ocagi da. Tesekkur ettim canim, rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin ins.
rica ederim canım.. sakın gebelik durumu yazmasın tanıya. üsye , tonsilit falan yazsın olur mu..

sağol canım, gerçekten bende daha rahat ve sakin hissettim. haklısın fazla kafaya takmayacağım. dediğim gibi en kötü ücretrsiz izin alırım.

Deryanın dünyasında yenidogan bebekler icin hırka yelek örgüsü gösteriyorlar ilgilenlere duyurulur

CAbım bende 657 devlet memuruyum bende senin dediğini yapacaktım ama doğum sonrası izninden düşüyor dediler Hatta sgk da yetkili birini aradım o söyledi ben yapamadım. Kötü haber vericem ama yani doğum sonrası izninden düşer. Müdürüm bu hafta beni idare edicek çok ağırlaştığım için. Keşke sende öyle yapabilseydin.

canım aynı durumdayız valla elim yüreğimde.

İçerde ne kadar kalsa kar diyorum. İnşallah zamanında gelirler

canım ben yeni öğrendim durumu. benim kurumum çok lanet 1 saat bile idare etmezlerdi canım. neyse hayırlısı olsun artık. cidden çok iyi geldi su 2 hafta .. pişman olmadım desem yeridir. senin adına sevindim ama . Allah sağ salim , sağlıkla kurtarsın seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…