- 13 Mayıs 2014
- 597
- 790
- 138
bir hafta daha bekleseler erken doğmuş sayılmıyorlar kızlar.. Sağlıklı olsunlar ,sağlıkla doğsunlar inşallah..canım aynı durumdayız valla elim yüreğimde.
İçerde ne kadar kalsa kar diyorum. İnşallah zamanında gelirler
ay kızlar az önce bana iş yerinden birisi popon da kocaman olmuş dedii ayyy sanki bilmiyorum şurda 9. ayında olan bir hamileyim biliyoruz şişkoo patatizzz olduğumuzuuu
Ayyy illa yorum yapacaklar, ne geçiyorsa eline bunu söyleyerek. Geçen bana da yüzüne hamile siması gelmiş diyo bi iki arkadaş doğum yapalı 1 sene olmadı ikisi de. Eee gelcek tabi sizin 5 aylıkken gelmişti kendilerini çabuk unutuyorlar . Ayrıca simam filan da değişmedi hıhhhay kızlar az önce bana iş yerinden birisi popon da kocaman olmuş dedii ayyy sanki bilmiyorum şurda 9. ayında olan bir hamileyim biliyoruz şişkoo patatizzz olduğumuzuuu
sabret canım.. bazen bazı insanlardan nefret ediyorum. çok ayıp ya. resmen kötü kalpli biri bence o kişi. insan hamile kadına söylermi böyle birşey. doğum sonrası verirsin kiloyu . bebekler iyi olsun. çalışırken hamile olmak cidden zor iş yanlız. izne ayrılınca fark ettim. işimiz zor..ya ben zaten takmak istemesem de kilolarımı çok takıyorum elimde değil ama şu an kilo verebilecek durumda değiliz yani... zaten son haftam işyerinde valla bir bitseydi de rahatlasaydım
Kızlaaarrrrrr 3cm olmus sabah 7de yatıs olacak dogum ıcın dr gece bıle olablr dedı nst sırası beklıyrm bebegmde 3376 gr suyun azalmıs beklemeyelım dedı :) tırsıyorummmmm
canım ben yeni öğrendim durumu. benim kurumum çok lanet 1 saat bile idare etmezlerdi canım. neyse hayırlısı olsun artık. cidden çok iyi geldi su 2 hafta .. pişman olmadım desem yeridir. senin adına sevindim ama . Allah sağ salim , sağlıkla kurtarsın seni.
Bı arkadasim var onla ayni anda hamile kaldik o 20 kilo aldı ben 9 kilo aldim gecenlerde beni gördü ayyy sen ne kadar şişmişsin kocaman olmuşsun göbegin öne dogru füze gibi olmuş diye bi sürü laf etti gülüp gectim ben hic kilo lafı acmiyorum alınır falan diye cok kilo aldigi icin ama o hiccc.. insanin arkadası böyle yaparsa...ay kızlar az önce bana iş yerinden birisi popon da kocaman olmuş dedii ayyy sanki bilmiyorum şurda 9. ayında olan bir hamileyim biliyoruz şişkoo patatizzz olduğumuzuuu
Biri beni anlatmışKızlarrr günaydın nasılsınızz? Benim oğluşum pek zamanını beklicek gibi durmuyor sğrılarım var geceleri sağdan sola dönmek bir işkence ayrıca makat geliş olduğu için aşşağı inanılmaz baskı yapıyor midem de yanıyor sümüksü beyaz akıntım oluyor ara sıra hatta öyle ki bi ara nişanım geldi sandım ayrıca yataktan kalkınca 2-3dakka yürümekte zorlanıyorum sonra geçiyorrr
amin canım , bende pek farklı durumda değildim aslında . ama benim kadın doğumcum beni korkuttu o yüzden rapor alma gereği duydum. bebeğin başı çok aşağıda erken doğum olabilir dedi 32. haftada . ödüm koptu. daha sonra vicdan azabı çekmemek için böyle birşey yaptım. neyse bakalım haıyrlısı olsun..Teşekkür ederim canım. Boşver evde dinlenmen yarıdıysa önemli olan o. Ben çalışmaya mecburdum ben ailemden farklı bir ildeyim ve bebiğim doğunca bana ve bebişime bakacak kimse yok. Annem ve ablam doğum olunca gelip geri dönecekler. Benim müdürüm teklif etmeseydi valla sürüne sürüne gidecektim işe. Napim doğum sonrası daha çok lazım diye.
Seni ve bebişini de Allahım sağ salim kurtarsın inşallah.
Ayy merve guldurdun beni nerden aklina geliyo bu laflar agzin kocaman olmuş he he@Girlboymom neeeeeeeeeeeeeeeee yarın yatışmı var... Masallh hadı bakalım dualarımız senınle..
Bnde hıçbişi yok.. Bitek catı agrısı ıda yatınca hareket edınce gecıyo..
Bn herkesten sonra dogurcamm
@yorgunsavaş ahh arkadasım sende o kadına senınde agzın kocaman olmuş aklına gelen agzında durmuyo masallh deseydın.. Tıp bu ınsanlar ya..
Bnada gecen bı arkadasım dıyo merve karnın cok cıkmıss ınanmıyorum dıyo.. Dedım nerem cıkıcaktı sızede bişi begendıremıyom dedım.. Akıllıya bak içimde 3.500 kılo cocuk var... Yururken agzıma edılıyo arkafasın dıkkatını göbegım çekmiş... Bak ya..
Su terbıye denen bişi olmasaydı biz kadınların haki nice olurdu...
:):):)
:) sinir oldum kadına kız aklıma pat diye gelir bende anlamadımAyy merve guldurdun beni nerden aklina geliyo bu laflar agzin kocaman olmuş he he
amin canım , bende pek farklı durumda değildim aslında . ama benim kadın doğumcum beni korkuttu o yüzden rapor alma gereği duydum. bebeğin başı çok aşağıda erken doğum olabilir dedi 32. haftada . ödüm koptu. daha sonra vicdan azabı çekmemek için böyle birşey yaptım. neyse bakalım haıyrlısı olsun..
allah yardımcın olsun! hemencicik doğurursun inşallah!!
Ayy çok heyecanlı ama senin vaktin gelmiş ztn.. ayy afakan basıyor bana millet doğurdukça nasıl bişi beni bekliyor diyeayy sormaa hala ınanamıyorum ama merve bı manevra yapıp gece dogurmasın :)
Ne dengesiz insanlar var yaş. Zaten psikolojomiz hassas birde sacmasapan şeyler söylüyorlar. Bende gecen bi arkadaşa dert yanıyorum durumum riskli bebegin suyu çok azaldı Dr acil sezeryan as alabilir diye. Ki ilki normal dogurdum. Bana diyor ki aaaaa sen nasıl dayanacaksin sezeryan açısına çok zorlanacaksin ayağa kalkarken çok canın yanacak falan filan. Kendi sezeryan oldu.iki gün sonra ayaktaydi. Ben onun yaninda normali anlatmiyordum kendini kotu hisseder diye o bana bunları diyor. Sanki bi tek kendisi dayanabilir o sıkıntılara. Sonuçta benim ve bebeğinin sağlığı söz konusu
Bı arkadasim var onla ayni anda hamile kaldik o 20 kilo aldı ben 9 kilo aldim gecenlerde beni gördü ayyy sen ne kadar şişmişsin kocaman olmuşsun göbegin öne dogru füze gibi olmuş diye bi sürü laf etti gülüp gectim ben hic kilo lafı acmiyorum alınır falan diye cok kilo aldigi icin ama o hiccc.. insanin arkadası böyle yaparsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?