2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evet canim @Mrv5534 e numarani yolla ozel msjla. Seni de eklesin.

Bence esin senin istedigini yapicak canim. Pisman ama geri adim atamiyor tam gibi. Hadi bakalim..
canım muhtemelen öyle olacak ama benim şu an tek istediğim eşimin özür dilemesi tabi içten beni anlayarak samimi bir şekilde gönlümü alması inşaallah tatlıya bağlanır artık da bende stresle değil hevesle beklerim doğumumu:)
ay canım evhamlan diye demedim kusura bakma ama enfeksiyon bebek için çok önemli uyarayım dedim
ayy canım bende gece aynıyım inliyorum dön dön birde sancılarım başladı fenayım, benimkinin başı aşağıda ama aynıyım canım başı çıkacak sanki çok baskı var
al benden de o kadar
yattığım yerden agrıdan dolayı inleyerek kalkıyorum
akıntı bendede çok oluyor
10 gün falan kaldı doğumuma ama sabredemiyorum artık
bi doğursaydık hayırlısıyla...
bende doğum yaklaştı diye endişeliyim bir ayım daha olsaydı:)
oh iyi yapmışsın canım azcık uyanık olma lazım dr işinde:) inşaallah sıkıntı çıkmaz
Kızlaaarrrrrr 3cm olmus sabah 7de yatıs olacak dogum ıcın dr gece bıle olablr dedı nst sırası beklıyrm bebegmde 3376 gr suyun azalmıs beklemeyelım dedı :) tırsıyorummmmm
anaaaaamm ben 6 cm olmuştur dedim bu kadar harekete, ayyy şimdi yarın doğum mu var çok heyecanlı:) canım bugün bolca çömel kalk açılman kolay olsun Rabbim sağlıklı çoooook kolay rahat huzurlu az acılı bir doğum nasip etsin:)
canım belin ağrıyınca söyle sola dönmene izin veriliyor
bebek tiksinip emmezse ya
yok canım tiksinmez soğanı mutlaka sür
ay kızlar az önce bana iş yerinden birisi popon da kocaman olmuş dedii ayyy sanki bilmiyorum şurda 9. ayında olan bir hamileyim biliyoruz şişkoo patatizzz olduğumuzuuu
ayyyy sende çok patavatsız olmuşsun densiz popomu sen mi taşıyorsun deseydin!!!! Şişko patates değiliz biz hamileyiz güzel bir şey için bu haldeyiz:)
ayyy merve ağzın kocaman süper laf

yapma kızzz ben de bebek popoda taşınıyor sanıyorum karnım niye çıkmış ki deseydin
yapmayın ya galiba hamileyim deseydin şaka mı bunlar
her an doğum olabilir neye göre demiş ultrasonla bakmadı nst ye bağlamadı tuşe yapmadı!! Tırsma canım ya ağzı olan konuşuyor daha durur miniğin
ayy sen şakamısın ben 9 kilo aldım sen benden iki kat fazla almışsın gözünde problem mi var diyeceksin!

al bir densiz daha herkes nasıl kalktıysa bende öyle kalkıcam bebeğim söz konusu onu mu düşünücem deseydin

Bence olacakk ama dikkat etmek lazim bugun saglik ocagindaki ebe tahinin yagini sur dedi cok iyi geliyorr

Aynen bende almadim emzirme sutyeni normal penye sutyen aldim

rica ederim canım.. sakın gebelik durumu yazmasın tanıya. üsye , tonsilit falan yazsın olur mu..
Zaten bu gune raporumu almayi planlamistim canim. Saglik ocagindaki doktor farkli nedenden rapor vermeye sicak bakmadi. Bende iki gun kayipla bu gunden aldim calisamaz raporumu. Ugrasmaya bile halim yoktu artik. İyice zorlaniyoruz malum
Evde olmak karnima bakarak vakit gecirmek bebegimi hissetmek hayali ile aldim raporu gitti

Ayyyy ortalık densiz kaynıyormuş meğer

benim eltide bana soruyor 9 kilo aldım dedim kendi 18 aldı olabilir çünkü bende ilkte 16 aldım normalde bir şey demem ama ona içimden ohhhh dedim çünkü sohbet konularımız kilodur hep kilo kilo kilo sinir ederdi bizi benim bir çocuğum var fazlalığm var ve ben üzülüyorum bu duruma görümcemde aynı üzülüyor emzirme bitsinde veriyim diyor hep bu da sürekli bize kilo konusunu açardı, şimdi 12 kilo vermiş onu söylüyor bende dedim bebeğimin beslenmesi benim önceliğim kilo değil dedim ama ben 9 kilo aldım deyince suratı düştü heralde 30 kilo alıcam sandı ki ona ne alırım yani ahha 12 kiloyu yemeyerek verdi hanım ve sütü yok denecek kadar az bir anne kilo vericem diye bebeği için en önemli rızkı keser mi madalya takacaklar sanki neyse bitmez elti muhabbeti

Benim dr işini neden bu kadar taktığımı söylüyüm mevzu özel devlet erkek kadın muhabbeti değil mevzu eşimin babasının ağzına bakması mevzu önceliğinin benim rahatım olmaması mevzu ya bu kadın hamile birde kurtlu bir oğlumuz var zaten canı burnunda birde ben tüketmiyim diye düşünmemesi canlarım öyle açıklık getireyim dedim, şimdi eşimden ciddi ciddi beni üzdüğünü farkedip bunu dillendirmesini bekliyorum, çok bekleyebilirim tabi

Normal doğum isteyenler bebeği kanala girsin isteyenler:) alaturka tuvalet kullanın kızlar klozet kullanmayın, çok faydası var bebeğin kanala yerleşmesi açısından, her çömelmemde afedersiniz sanki pırtlıyacak gibi geliyor bana geçen gün beyaz tv de bir bayan dr vardı doğumu anlatan o da aynısını söyledi, yerleri çömelip silin hatta sonra gelip benim evimide silin diyormuş hastalarına tabi işin espirisi

Arkadaşının özgüvenine hayran kaldım yanlız
aynen bende icimden aynisini dedim cokta tınn yani
Canim zaten onu kabullenemiyor nasil icine dert olduysa sende sismissin falan demesinden belli bende ses etmedim Öyle mutlu olacaksa olsun

Sohbetim geldi nerdesiniz huuuu

neyse yemek yapıcam iştahım açıldı inanamıyorum hemen yapıp yemem lazım, ben ki oburlukta sınır tanımazdım iştahım açıldı diye sevineceğim aklıma gelmezdi

Ye ye. Doyur kendını de bebısını de. Agiyet olsun canımcım..

al benden de o kadar
yattığım yerden agrıdan dolayı inleyerek kalkıyorum
akıntı bendede çok oluyor
10 gün falan kaldı doğumuma ama sabredemiyorum artık
bi doğursaydık hayırlısıyla...
ahhh yaaa canım benim seniin yine az kalmış bximçookkk var buna rağmen başladı sıkıntılar gebeliğinbaşından sonuna
bulantı
bal ayı
bunaltı demişler ben bulantıyı yaşamadım ama bunaltıyı tam manasyla yaşıyorum

merhabalar. iki gündür giremedim geçmişi okuyup geldim şimdi. az önce annemle konuştuk hafta sonu geleyim dedi. kv desen hergün bi bahaneyle bende. sabah akşam telefon. yani bunlar olmasa da dert ederdim heralde arayanım soranım yok diye ama ben doğumdan sonra bebişimle yalnız olmak istiyorum. her kafadan bi ses çıkacak, sabrım taşacak, kalp kırcam sonra ben daha çok üzülcem stres olcam. bebeğimi kıskanırım gibi de geliyo öyle istemem kucaktan kucağa gezmesini. dogumdan daha çok bundan korkuyorum. ay yok ya doğumdan da korkuyorum. offf ki ne of

canım senin takvimde 14 gün kaldı diyor her an gelebilir sankiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…