- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
canım muhtemelen öyle olacak ama benim şu an tek istediğim eşimin özür dilemesi tabi içten beni anlayarak samimi bir şekilde gönlümü alması inşaallah tatlıya bağlanır artık da bende stresle değil hevesle beklerim doğumumu:)Evet canim @Mrv5534 e numarani yolla ozel msjla. Seni de eklesin.
Bence esin senin istedigini yapicak canim. Pisman ama geri adim atamiyor tam gibi. Hadi bakalim..
ay canım evhamlan diye demedim kusura bakma ama enfeksiyon bebek için çok önemli uyarayım dedimNego iltihabi ciddiye al dedin beni bir evham basti,bide su temizlik olayini kafama taktim,carsamba olan randevumu iptal ettirdim,bugune aldim cok sukur bir bosluk varmis,bugun 36+0 iz,ilk defa nst ye girecegim,cok sira bekliyecekmisim geliyor,bakalim bugun neler cikacak,ne diyecek dr umuz cikinca yazarim kizlar
ayy canım bende gece aynıyım inliyorum dön dön birde sancılarım başladı fenayım, benimkinin başı aşağıda ama aynıyım canım başı çıkacak sanki çok baskı varKızlarrr günaydın nasılsınızz? Benim oğluşum pek zamanını beklicek gibi durmuyor sğrılarım var geceleri sağdan sola dönmek bir işkence ayrıca makat geliş olduğu için aşşağı inanılmaz baskı yapıyor midem de yanıyor sümüksü beyaz akıntım oluyor ara sıra hatta öyle ki bi ara nişanım geldi sandım ayrıca yataktan kalkınca 2-3dakka yürümekte zorlanıyorum sonra geçiyorrr
bende doğum yaklaştı diye endişeliyim bir ayım daha olsaydı:)al benden de o kadar
yattığım yerden agrıdan dolayı inleyerek kalkıyorum
akıntı bendede çok oluyor
10 gün falan kaldı doğumuma ama sabredemiyorum artık
bi doğursaydık hayırlısıyla...
oh iyi yapmışsın canım azcık uyanık olma lazım dr işinde:) inşaallah sıkıntı çıkmazSaol tatlim 45 dk once geldim ama anamm hamile kalan kalanaa ortalik gebe kayniyor belki onumde en az 8 kisi gelmis nst ye bnde girdim burcunun odaya dedim carsambaydi aslinda kasiklarim agriyor diye geldim bugun dedim sira bekliyecegime idrar tahlili yazinda onuda yaptiriyim 40 dk ya sonuc cikiyomys dedim simdi onuda hallettim yanliz bnm cisde belli bir anormallik var herkesin cis kirmiziya yakin turuncu benimki acik limon sarisiydi litre lt su icmkten galibaSuan 2 kisi girdi nst ye birzdan ben girerim ordan cikincada tahlilim sonucuyla girerim muayeneye bakalim artik
anaaaaamm ben 6 cm olmuştur dedim bu kadar harekete, ayyy şimdi yarın doğum mu var çok heyecanlı:) canım bugün bolca çömel kalk açılman kolay olsun Rabbim sağlıklı çoooook kolay rahat huzurlu az acılı bir doğum nasip etsin:)Kızlaaarrrrrr 3cm olmus sabah 7de yatıs olacak dogum ıcın dr gece bıle olablr dedı nst sırası beklıyrm bebegmde 3376 gr suyun azalmıs beklemeyelım dedı :) tırsıyorummmmm
canım belin ağrıyınca söyle sola dönmene izin veriliyorkızlar herkese merhaba az önce doktordan geldim herşey normal dedi haftaya pazartesiye randevu verdi bakalım haftaya ne dicek ama nts ye giremedim 10 dk anca durdum o kadar cok belim ağrıdıki ben dayanamıyorum dedim kalktım catı ağrımda inanılmaz var doktor olacak az kaldı dedi hayırlsıı kızlar artık beklemedeyim
yok canım tiksinmez soğanı mutlaka sürbebek tiksinip emmezse ya
ayyyy sende çok patavatsız olmuşsun densiz popomu sen mi taşıyorsun deseydin!!!! Şişko patates değiliz biz hamileyiz güzel bir şey için bu haldeyiz:)ay kızlar az önce bana iş yerinden birisi popon da kocaman olmuş dedii ayyy sanki bilmiyorum şurda 9. ayında olan bir hamileyim biliyoruz şişkoo patatizzz olduğumuzuuu
ayyy merve ağzın kocaman süper laf@Girlboymom neeeeeeeeeeeeeeeee yarın yatışmı var... Masallh hadı bakalım dualarımız senınle..
Bnde hıçbişi yok.. Bitek catı agrısı ıda yatınca hareket edınce gecıyo..
Bn herkesten sonra dogurcamm
@yorgunsavaş ahh arkadasım sende o kadına senınde agzın kocaman olmuş aklına gelen agzında durmuyo masallh deseydın.. Tıp bu ınsanlar ya..
Bnada gecen bı arkadasım dıyo merve karnın cok cıkmıss ınanmıyorum dıyo.. Dedım nerem cıkıcaktı sızede bişi begendıremıyom dedım.. Akıllıya bak içimde 3.500 kılo cocuk var... Yururken agzıma edılıyo arkafasın dıkkatını göbegım çekmiş... Bak ya..
Su terbıye denen bişi olmasaydı biz kadınların haki nice olurdu...
:):):)
yapma kızzz ben de bebek popoda taşınıyor sanıyorum karnım niye çıkmış ki deseydin
yapmayın ya galiba hamileyim deseydin şaka mı bunlarAyyy illa yorum yapacaklar, ne geçiyorsa eline bunu söyleyerek. Geçen bana da yüzüne hamile siması gelmiş diyo bi iki arkadaş doğum yapalı 1 sene olmadı ikisi de. Eee gelcek tabi sizin 5 aylıkken gelmişti kendilerini çabuk unutuyorlar . Ayrıca simam filan da değişmedi hıhhh
her an doğum olabilir neye göre demiş ultrasonla bakmadı nst ye bağlamadı tuşe yapmadı!! Tırsma canım ya ağzı olan konuşuyor daha durur miniğinSlm annisler sağlık ocağına gittim herşey yolunda 82 kilo olmuşum heryerin tartisi farklı çıkarıyo kilomu 76.5 hastaneninki çıkardı bilemedim :) heran doğum olabilir dedi hemşirem tirstim birden ve heyecan tabi ayyyy bi gelişme varmı geçmişi okuyamadim öpüyorum sizleri
ayy sen şakamısın ben 9 kilo aldım sen benden iki kat fazla almışsın gözünde problem mi var diyeceksin!Bı arkadasim var onla ayni anda hamile kaldik o 20 kilo aldı ben 9 kilo aldim gecenlerde beni gördü ayyy sen ne kadar şişmişsin kocaman olmuşsun göbegin öne dogru füze gibi olmuş diye bi sürü laf etti gülüp gectim ben hic kilo lafı acmiyorum alınır falan diye cok kilo aldigi icin ama o hiccc.. insanin arkadası böyle yaparsa...
Ne dengesiz insanlar var yaş. Zaten psikolojomiz hassas birde sacmasapan şeyler söylüyorlar. Bende gecen bi arkadaşa dert yanıyorum durumum riskli bebegin suyu çok azaldı Dr acil sezeryan as alabilir diye. Ki ilki normal dogurdum. Bana diyor ki aaaaa sen nasıl dayanacaksin sezeryan açısına çok zorlanacaksin ayağa kalkarken çok canın yanacak falan filan. Kendi sezeryan oldu.iki gün sonra ayaktaydi. Ben onun yaninda normali anlatmiyordum kendini kotu hisseder diye o bana bunları diyor. Sanki bi tek kendisi dayanabilir o sıkıntılara. Sonuçta benim ve bebeğinin sağlığı söz konusu
al bir densiz daha