2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aminnnn şulecimmm aminnnnnnnn

önemli olan senin sağlıklı olman canım aldığın bikaç gün ya da hafta önemli değil. işe gidecek kadar iyi değilsen ayrıl gitsin zaten. ya da sadece grip gibi bi durumsa rapor alıp bikaç gün dinlenip sonra işe devam etmek de mantıkjlı. çok kasmamak lazım zaten. bebişler sağlıklı olsun yeterki.

Kızlaaarrrrrr 3cm olmus sabah 7de yatıs olacak dogum ıcın dr gece bıle olablr dedı nst sırası beklıyrm bebegmde 3376 gr suyun azalmıs beklemeyelım dedı :) tırsıyorummmmm

maşallah kendini kurtarmış bebiş çoktan sıra annesinde. ikiniz de sağlıkla kurtulun canım.

ayy inanırım valla.cuma akşamı görümcemde kaldım onunki alaturka tuvalet bi gidim dedim sanki bebek çıkıcaktı yerinden korktum hemen biraz ayağa kalktım Allahtan küçük tuvaletim vardı yoksa orada doğururdum.
bizim evde tek tuvalet var alaturka yapılamadı giderinden dolayı.Allahtanda yapılmamış yoksa çok zorlanırdım.malum banyomuzda artı tuvalet koyacak kadar büyük değil.

kızlar valla muhabbetiniz bol olsun bu saatte kadar anca okudum tabi arada ayrıldım başından.Ah bu kv.kp,görümce ve eltiler.Allah kötü olanları bildiği gibi yapsın.
Yanlış hatırlamıyosam bugün için 2 doğum vardı.Bi haber bi ses varmı??
Bu arada akıntı konuşulmuş bundan 1 ay önce falan yürüdüğümde çarşıda falan.ben yürümeyi severim Allah tan öyle yorulma gibi sıkıntım pek olmadı.uzunca yürüdüğümde eve geldiğimde çamaşırımda beyaz akıntı oluyodu azdı ama oluyodu.Bu arada yine geliyo evdeykende ama sürekli değil tabiki 2-3 günde bir belkide daha uzun.Acaba neden geliyo ne demek oluyo bu doktorada söylemek hiç aklıma gelmedi

son ayda gelemesi normalmiş canım ama tabi renk farkı koku olursa dr danış

yapmayın ya galiba hamileyim deseydin şaka mı bunlar
Hahahaahaha keşke deseydim Ama toplumumuz baya meraklıymış hamilelik hakkında yorum yapmaya akıl vermeye 8 aydır bunu anladım, bakalım bebişler gelince neler duyacağız daha. Ayyy tv de ki kamu spotu geldi aklıma anne sütüyle ilgili , oradaki kadınlar tam yurdum kadınları

kızlar benim bebiş biraz çok hıçkırıyor gibi pıtpıt da pıtpıt yaptı durdu bugün ne yapsam bilemedim
Benimki de çok hıçkırıyor iki gündür. Endişe edecek bişey olduğunu sanmıyorum. Bebeklerin hıçkırmasının nefes alma egzersizi olduğunu okumuştum. Dünyaya hazırlanıyorlar

Kesinlikle bayan bayana Kaldığımız için yapıyorlar, bizde de öyle olmuştu. Ama sağlık olsun geçmiş gün gitmiş bitmiş

S ssule07 şulecim çok teşekkür ederim amin bütün dualarına. Doğru söylüyorsun şahsıma yapılınca bu kadar koymuyor, ama aileye yapılınca çok kötü oluyor...

L leble canım yaa sende mi bürütüs Halt var özel günlerimizi mahvedecekler.
Onlarda gelin, onlarda kendi kocalarının tarafından çekiyorlar, neden ders almıyor acaba hiç.
Hamileliğimin başında onlar yüzünden bebeğime bir şey olacak endişesi vardı. Senin olmuş, bebeğimi kaybettim onlar yüzünden diyorsun ne kadar acı Yok yok hakikaten önümüze bakmalıyız, kendimize zarar vermekten başka bir işe yaramıyor takmak.

nuanza çok teşekkür ederim. Bende bazen düşünürüm gitsem diye. Faydası olacağına yürekten inanıyorum.
Ama hep derim kendi kendime onlar yaptıklarına devam edecekler, yardım almanın tek faydası benim onları takmayışım olacak.
Onlar yine bildiğini okuayacaklar diye

minione canımm tam yapmak istediğim gibi şeyler söyledin. Benimde tabiatımda yok. Varda yok gibi bir şey.
Tersim elbette kötüdür. Ama tam anlamıyla bir şeyler söylemeye kalksam tavır yapsam, ben kocayı mocayı da bırakırım.
Onu da istemem Halbuki ailesini o seçmedi yazık benim kocama. İyi olan hiçbir şey bırakmam. Orta yolum yok galiba

@eflalim bugün karar aldım ve uygulayacağım.
Bundan sonra rol değiştiriyorum. Çok üzüldüm çünkü. Hala gözümden istemsiz yaşlar dökülüyor.
Teşekkür ederim hepinize.

emnens amaan o yaptığı terbiyesizliklerin yanında ne ki

Bugün eşim gitti kayınvalideme beşiği almaya.
İlk olarak 4 aylıkken hamileyken, hiç tebrik etmeden aa erkek mi yeğenim hayırlı olsun bile demeden bizi ilk gördüğünde;
"ben halası olarak anne yanı beşik alacağım habriniz olsun, sonra ay bilmiyorduk biz aldık vs demeyin, çok dua edeceksiniz bana, kendi kendine sallanan alacağım" dedi.

Ağzının ortasına çakmak istedim ama yapmadım...
Sonra eşime link gönderdi (benimle muhatap olmuyor) kraftın dondy mini salıncağının linkiydi.
Girdim baktım ben, elle sallanan bir salıncak. Eşime dedim hani elektrikli alacaktı, bu ne alaka dedim.
ben kendim alacak olsaydım elektrikli alırdım, o beşik alacak diye ben beşik bakmıyorum dedim.
Eşim aradı bu manuelmiş elle sallanıyormuş, elektrikli olacaktı demiştin dedi.
O da "aaaaa öyle mi ben hiç fark etmedim" dedi. Elektrikli olan kraft dondy hem mama sandalyesi hem beşik ve 560 lira.
Eşimde dediki bu modelin elektrikle sallananı biraz pahalı, bak insanlık hali istersen ben alayım onu dedi.
O da yok canım ilk defa hala oluyorum olsun o kadar ben onu alırım dedi.

Gelelim bugüne.
Eşim getirdi beşiği, işe gittikten sonra ben açtım paketi. Ne göreyim, tabi ki onu almamış.
baby max marka elektrikle sallanan, devasa boyutta ayakta zor duran bir beşik.
Ben alacak olsam almayacağım bir beşik. Ki çok hava attı ben alırım diye. gitmiş ne almış şimdi.
Bu arada durumları da iyi, öbür beşiği de rahatlıkla alabilirdi yani.

Yine sinirlerim bozuldu. Desek ona hani kraftı alacağım demiştin, ilk defa hala oluyorum tabi ki alırım demiştin diye.
Ben öyle bir şey demedim abi der.

Neyse canlarım, bunuda yazıyorum ve bu konuyu kapatıyorum, gözlerimden sinirden yaşlar akıyor çünkü.
Onlar değişmezler onu anladım. Ama bundan sonra ben tavrımı değiştiriyorum.
İlginç bir gelişme olursa bildiririm sizlere

İlahi senin kocan yaa

Bende senden haber bekliyordum. Hadi bakalım Allah yardımcın olsun. Çok heyecanlandım, bende gelsin istiyorum artık bu zamanlar. Allah rast getirsin, inşallah her şey istediğin gibi olur hayırla sağlıkla.
Ama doğum yapınca da haber bekliyoruz ona göre

Bende emzirme atletlerine baktım, hangi markaya baksam boyları düdük gibi.
Eee benim normal atletlerim bile daha uzun. Ne yapayım bu garip gureba kısa boylu atletleri deyip almadım.
Ablamdan bana pazardan biraz büyük penye atletler almış siyah beyaz. 3 tanesi 10 liraya.
Şimdiden giyiyorum, göğüste rahat açılır, emzirmek için.
Ama emzirme sütyeni almaya mecburdum bence Benim normal sütyenlerim hem süngerli hem destekli hemde dar geliyorlar şimdi.
Ama bu bebeox unkini çok beğendim. Tamamen normal bir sütyen gibi duruyor. Hem şık hem uygun bana göre.

Bu sütyen in linkini istiyorum şu bebefoxun dantelli sungerli sutyeninin

http://www.n11.com/bebefox-balensiz...4?cid=604001&gclid=CKWkj4Ho2cICFefMtAodbx4A7Q

Bu ten rengi olanın rengiymiş.
Ama google a yazarsan her türlüsü çıkıyor.

Larkin im gördüm seni gördüm seni buralarda özlendin güzel insan

Geldim eflalimmm canımmm
Ancak toparlayıp yazabildim.
Son beşik olayını da yazayım ve bu konuyu kapatayım dedim
Kp tabi ki farkında değildir. Emin ol ona göre çok normal bir şey söylüyordur. senin bu kadar üzüldüğünü bilese şok olur ben ne dedim ki diye
Fare dağa küsmüş hesabı
İnşallah eşin yaptığı hatayı seni ne kadar üzdüğünü fark eder inşallahhh.
İnşallah her şey senin istediğin gibi olur hayırla sağlıkla.
Bu kadar üzdükten sonra önemi yok demeeee.
Var vaar, en azından üzüldüm ama istediğim oldu der mutlu olursun. Öbür türlü hem seni üzmüş hemde istediğinde bunca üzüntüye rağmen olmamış olacak.
Hiç değerim yok muymuş diyeceksin.
Hadi hayırlısı beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…