- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
düşün bi de ben evdeyimBiri beni anlatmış2 hafta daha sabret öyle izne ayrıl diyorum ama sanki izne ayrılınca hmn doğuracağım
inşallah canım bebiş zamanını beklicek de ben o zamanıbekleyebilcek miyim acaba ciddi anlamda zorlanıyorum ya hucanım aynı durumdayız valla elim yüreğimde.
İçerde ne kadar kalsa kar diyorum. İnşallah zamanında gelirler
çok zor gerçekten eskiden hamilelik ne ki karnımızda 3kg yük mü taşıyamıcaz dediğim için bunlar başıma geliyor sanırımcanım bu bahsettiklerinin hepsi bende 32. haftadan beri var daha doğurmadım. ama çok zor geçiyo demi anlıyorum seni
aminnnn şulecimmm aminnnnnnnnCanim normalde dusulmesi lazim raporlu gecirdigin surenin. Cunku kanunda fiilen calistigi sureler aktarilir diyor. Ama bazi kurumlar kendi insiyatif alip dusmeyebiliyorlar. Senin kurumunun tutumu onemli burda. Ama olmasi gereken o gunlerin dogum izni surenden dusulmesi.
Canim sabret az kaldi. Cok zoer Allah hepimize kolaylik ve dayanma gucu versin.
Ayyy masaallah canim. Kilosu iyi zaten. Sabaha kadar da acilir ins daha da suni sanciya falan gerek kalmadan kolayca dogumunu yaparsin canim..
anladım canım ..çok sağol yazdığın için neyse artık bahane olmuş oldu bana . acayip stres yaşıyormuşum. sürekli bir kabızlık problemim vardı. rapor alıp eve çıktığımdan beri tuvalete çıkabilir oldum. doğum sonrası ücretsiz izin alırım olmadı ne yapalım.
Kızlaaarrrrrr 3cm olmus sabah 7de yatıs olacak dogum ıcın dr gece bıle olablr dedı nst sırası beklıyrm bebegmde 3376 gr suyun azalmıs beklemeyelım dedı :) tırsıyorummmmm
ayy inanırım valla.cuma akşamı görümcemde kaldım onunki alaturka tuvalet bi gidim dedim sanki bebek çıkıcaktı yerindenNormal doğum isteyenler bebeği kanala girsin isteyenler:) alaturka tuvalet kullanın kızlar klozet kullanmayın, çok faydası var bebeğin kanala yerleşmesi açısından, her çömelmemde afedersiniz sanki pırtlıyacak gibi geliyor banageçen gün beyaz tv de bir bayan dr vardı doğumu anlatan o da aynısını söyledi, yerleri çömelip silin hatta sonra gelip benim evimide silin diyormuş hastalarına tabi işin espirisi
canım hangi hastanede olacak doğumun hadi hayırlı olsun sen de kurtuluyorsuncanım ıkıye kesıp dırek koyup sılmeden emzırılecek kokulu kokulu oyle dedı arkadaslar
yarn dogum ıns cnm bol dua edın
ıns dogurururm gıder cnm
son ayda gelemesi normalmiş canım ama tabi renk farkı koku olursa dr danışkızlar valla muhabbetiniz bol olsun bu saatte kadar anca okudum tabi arada ayrıldım başından.Ah bu kv.kp,görümce ve eltiler.Allah kötü olanları bildiği gibi yapsın.
Yanlış hatırlamıyosam bugün için 2 doğum vardı.Bi haber bi ses varmı??
Bu arada akıntı konuşulmuş bundan 1 ay önce falan yürüdüğümde çarşıda falan.ben yürümeyi severim Allah tan öyle yorulma gibi sıkıntım pek olmadı.uzunca yürüdüğümde eve geldiğimde çamaşırımda beyaz akıntı oluyodu azdı ama oluyodu.Bu arada yine geliyo evdeykende ama sürekli değil tabiki 2-3 günde bir belkide daha uzun.Acaba neden geliyo ne demek oluyo bu doktorada söylemek hiç aklıma gelmedi
Yok canım alınabilir normal yani takılacak birşey değil tabi de, kendini görmeden başkasına yorum yapmak baya ilginç geldi banaBende 17 kilo aldim ama hic takmiyirum onden gobek giidiyo goren fazla kilo almamissin diyooo ha haha birde bana sorrun diyorum
Hahahaahaha keşke deseydimyapmayın ya galiba hamileyim deseydin şaka mı bunlar
Benimki de çok hıçkırıyor iki gündür. Endişe edecek bişey olduğunu sanmıyorum. Bebeklerin hıçkırmasının nefes alma egzersizi olduğunu okumuştum. Dünyaya hazırlanıyorlarkızlar benim bebiş biraz çok hıçkırıyor gibi pıtpıt da pıtpıt yaptı durdu bugün ne yapsam bilemedim
inşallah canım bebiş zamanını beklicek de ben o zamanıbekleyebilcek miyim acaba ciddi anlamda zorlanıyorum ya hu
Canim cok ilginc gerçekten. Sende onları adam yerine koyma. O ne biçim is. Kim oluyorlarda yani. Ayrıca aldığınız mama sandalyesini evine götürmemesi de ayrı terbiyesizlik. Hediye sonuçta isterse çöp olsun.. ne kadar ayıp...
aman bu görümceler böyle,, benimkiler d öyle,,, bende sinirleniyorum ama önceki düşüğüme sebeb oldular ailecek,,, görümcelerim ve KP ve KV yüzünden,,,
ve komikdir ki benimde kavga kına gecesi yüzünden oldu,, çünkü benim annem de senin ki gibi çok uzlaşmacı kavga edilmez yani,, ama kına gecesi bayan bayana olduğundan yapıyorlar herhalde,,,,
Bu bebeğime 7 aylık hamileyken, gene huzursuzluk çıkardılar,, sinirimden sigara içtim ( yarım) ,,hala içim acır,, kaza yapıyorduk,, eşimle kavga ettik,, bu bebeğimi de kaybediceğim diye korktum,,, eşime kızdım evi terk ettim 2 hafta,,
ama sonra düşündüm ki bunların hoşuna gidiyor evdeki benim huzursuzluğum,,,
sende ağlama sinirlerini bozma,,, bebişlerimizi üzmeyelim bu insanlar için,, sütlerimiz etkilenmesin,,,,
canım sen hanfendiliğini bozmamışsın ama onlar anlamamış ben olsam tavrımı koyardım kendime yapılsa hadi tamam derim de ama aileme yapılanı hazmademem, tavrını koy derim, eşinle neyse ki arana girememişler inşaallah senle uğraşacak halleri kalmaz!Çok üzüldüm sen ne kadar pozitif bir insansın seni üzmeye hakları yok
Kesinlikle bayan bayana Kaldığımız için yapıyorlar, bizde de öyle olmuştu. Ama sağlık olsun geçmiş gün gitmiş bitmiş
Guzwl arkadasim sen niye takilip aluyorsun bu kdr kimki onlar,nedir onlarin tutumlarina karsi iyi olalim ses etmiyelim tavrida neymis ya,ne munasebet,terbiyesizlik diz boyu ve sen halen gorusuyorsun,kardesimi tanimam bu konusa,4 yil once anneme babama yaptigi saygisizliktan oturu cnmdan cok sevdigim abimi sildim gorusmuyorum 4 yil oldu,gorumce kimmis beee,saygisiZ sayintisiz seylerrrr
canım Allah yardımcın olsun ben de çok taktım bu tip şeyleri sonra bi aile danışmanına gittim psikologa olanları anlattım nasıl davranmam gerekir dedim.sana zarar veren insanlarla konuşma dedi hamileydim o zaman da :) ilk başlarda biraz rahatsız olursun çekinirsin ama zamanla alışırsın onlar da alışır asla taviz verme sınırlarını genişlettikçe sınırına dayanırlar dedi.aynı onun dediği gibi yaptım şimdi hiçbirşey umrumda değil bu kadar önemseme sana zarar verenleri insanları değiştiremezsin.eşin eğer anlıyorsa seni anlat benim eşim de anlamazdı hiç beni kendi kendime bir sürü stres yaşadım.bir de kendi ailenle çok fazla muhatap etme iyi anlaşmak zorunda değiller birbirleriyle iyi geçinsinler diye uğraşma selam versinler hal hatır sorsunlar yeter.bebeğin huysuz olur yoksa bütün stres çocuğa yansıyor benim kızım 2,5 yaşında hala huysuz hala ağlıyor hala inatçı o yüzden bunlara kafanı takma.
Larkin canim, hic birimizin hayati dort dortluk degil. Mutlaka hepimizin ailelerinde var boyle tipler. Rabb'im yuvandan mutlulugu huzuru eksik etmesin. Annenin ve ablanin da yoklugunu gostermesin. Biliyorum insan kendi ailesine boyle davranilmasini vs sindiremiyor. Belki sana yapsalar bu tavirlari o kadar agrina gitmez. Rabb'im insaallah onlara baska ugraslar versin de seninle ve ailenle ugrasicak vakit bulamasinlar. Sen simdiden canini sikip uzme kendini. Onemli olan esinle arana giremiyo olmalari. Onlara bu firsati verme. Allah yardimcin olsun canim.
kızlar bugün kendi halimde ah oh yapıyorum :)) Bebiş artık karnıma sığmıyor sanki.. Bu poposu bu Kafası bu kolu bacağı diyorum ama kızım sanki üç beş de valiz getirecek öyle her tarafım birbirine batıyor:)) eşim ne dese beğenirsiniz :))
" bi doğursan da kurtulsam hatun.. Sen de ben de kurtulsak"
:))
canım gecen bende sabajha kadar oldu dogum sancıosı sandım ama mıde agrıısı o sonunda farkettm...@Larkin Allah yardımcın olsun bazı ınsanlarda boyle sen aılenden aldıgınm guzel terbıyeyı gosterıyorsun onlarda kendı terbıyeleroını bosver bebegını dusun ıns hersey duzelr :)@yorgunsavas merveye msj at kurdular grubu ama bız burdayz
ay ben hiç emzirme sütyeni almadım
bi tane emzirme atleti aldım 25 tl ye oda aldığıma alacagıma pişman oldum
çevremde doğum yapan herkes luzumsuz alma diyordu zaten
penye sütyen ve bi beden büyük normal atlet işini görür dediler
Bu sütyen in linkini istiyorum şu bebefoxun dantelli sungerli sutyeninin
Anaaa bi bebek daha geliyoooooKızlaaarrrrrr 3cm olmus sabah 7de yatıs olacak dogum ıcın dr gece bıle olablr dedı nst sırası beklıyrm bebegmde 3376 gr suyun azalmıs beklemeyelım dedı :) tırsıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?