Ayyyy ortalık densiz kaynıyormuş meğer
benim eltide bana soruyor 9 kilo aldım dedim kendi 18 aldı olabilir çünkü bende ilkte 16 aldım normalde bir şey demem ama ona içimden ohhhh dedimçünkü sohbet konularımız kilodur hep kilo kilo kilo sinir ederdi bizi benim bir çocuğum var fazlalığm var ve ben üzülüyorum bu duruma görümcemde aynı üzülüyor emzirme bitsinde veriyim diyor hep bu da sürekli bize kilo konusunu açardı, şimdi 12 kilo vermiş onu söylüyor bende dedim bebeğimin beslenmesi benim önceliğim kilo değil dedim ama ben 9 kilo aldım deyince suratı düştü heralde 30 kilo alıcam sandı ki ona ne alırım yani ahha 12 kiloyu yemeyerek verdi hanım ve sütü yok denecek kadar az bir anne kilo vericem diye bebeği için en önemli rızkı keser mi madalya takacaklar sanki neyse bitmez elti muhabbeti
Benim dr işini neden bu kadar taktığımı söylüyüm mevzu özel devlet erkek kadın muhabbeti değil mevzu eşimin babasının ağzına bakması mevzu önceliğinin benim rahatım olmaması mevzu ya bu kadın hamile birde kurtlu bir oğlumuz var zaten canı burnunda birde ben tüketmiyim diye düşünmemesi canlarım öyle açıklık getireyim dedim, şimdi eşimden ciddi ciddi beni üzdüğünü farkedip bunu dillendirmesini bekliyorum, çok bekleyebilirim tabi
kızlar benim bebiş biraz çok hıçkırıyor gibi pıtpıt da pıtpıt yaptı durdu bugün ne yapsam bilemedim
Yaa ne kadar fesat ve gerizekalı insanlar var yaa..ay kızlar az önce bana iş yerinden birisi popon da kocaman olmuş dedii ayyy sanki bilmiyorum şurda 9. ayında olan bir hamileyim biliyoruz şişkoo patatizzz olduğumuzuuu
canım muhtemelen öyle olacak ama benim şu an tek istediğim eşimin özür dilemesi tabi içten beni anlayarak samimi bir şekilde gönlümü alması inşaallah tatlıya bağlanır artık da bende stresle değil hevesle beklerim doğumumu:)
ay canım evhamlan diye demedim kusura bakma ama enfeksiyon bebek için çok önemli uyarayım dedim
ayy canım bende gece aynıyım inliyorum dön dön birde sancılarım başladı fenayım, benimkinin başı aşağıda ama aynıyım canım başı çıkacak sanki çok baskı var
bende doğum yaklaştı diye endişeliyim bir ayım daha olsaydı:)
oh iyi yapmışsın canım azcık uyanık olma lazım dr işinde:) inşaallah sıkıntı çıkmaz
anaaaaamm ben 6 cm olmuştur dedim bu kadar harekete, ayyy şimdi yarın doğum mu var çok heyecanlı:) canım bugün bolca çömel kalk açılman kolay olsun Rabbim sağlıklı çoooook kolay rahat huzurlu az acılı bir doğum nasip etsin:)
canım belin ağrıyınca söyle sola dönmene izin veriliyor
yok canım tiksinmez soğanı mutlaka sür
ayyyy sende çok patavatsız olmuşsun densiz popomu sen mi taşıyorsun deseydin!!!! Şişko patates değiliz biz hamileyiz güzel bir şey için bu haldeyiz:)
ayyy merve ağzın kocaman süper laf
yapma kızzz ben de bebek popoda taşınıyor sanıyorum karnım niye çıkmış ki deseydin
yapmayın ya galiba hamileyim deseydin şaka mı bunlar
her an doğum olabilir neye göre demiş ultrasonla bakmadı nst ye bağlamadı tuşe yapmadı!! Tırsma canım ya ağzı olan konuşuyor daha durur miniğin
ayy sen şakamısın ben 9 kilo aldım sen benden iki kat fazla almışsın gözünde problem mi var diyeceksin!
al bir densiz dahaherkes nasıl kalktıysa bende öyle kalkıcam bebeğim söz konusu onu mu düşünücem deseydin
hayırlı haberlerini bekliyoruz cnmmm,en kolay en rahat doğumun olsun cnmKızlaaarrrrrr 3cm olmus sabah 7de yatıs olacak dogum ıcın dr gece bıle olablr dedı nst sırası beklıyrm bebegmde 3376 gr suyun azalmıs beklemeyelım dedı :) tırsıyorummmmm
Ay doğru cnm ya bilmiş herkescanım muhtemelen öyle olacak ama benim şu an tek istediğim eşimin özür dilemesi tabi içten beni anlayarak samimi bir şekilde gönlümü alması inşaallah tatlıya bağlanır artık da bende stresle değil hevesle beklerim doğumumu:)
ay canım evhamlan diye demedim kusura bakma ama enfeksiyon bebek için çok önemli uyarayım dedim
ayy canım bende gece aynıyım inliyorum dön dön birde sancılarım başladı fenayım, benimkinin başı aşağıda ama aynıyım canım başı çıkacak sanki çok baskı var
oh iyi yapmışsın canım azcık uyanık olma lazım dr işinde:) inşaallah sıkıntı çıkmaz
anaaaaamm ben 6 cm olmuştur dedim bu kadar harekete, ayyy şimdi yarın doğum mu var çok heyecanlı:) canım bugün bolca çömel kalk açılman kolay olsun Rabbim sağlıklı çoooook kolay rahat huzurlu az acılı bir doğum nasip etsin:)
ayyyy sende çok patavatsız olmuşsun densiz popomu sen mi taşıyorsun deseydin!!!! Şişko patates değiliz biz hamileyiz güzel bir şey için bu haldeyiz:)
yapma kızzz ben de bebek popoda taşınıyor sanıyorum karnım niye çıkmış ki deseydin
her an doğum olabilir neye göre demiş ultrasonla bakmadı nst ye bağlamadı tuşe yapmadı!! Tırsma canım ya ağzı olan konuşuyor daha durur miniğin
ayy sen şakamısın ben 9 kilo aldım sen benden iki kat fazla almışsın gözünde problem mi var diyeceksin!
al bir densiz dahaherkes nasıl kalktıysa bende öyle kalkıcam bebeğim söz konusu onu mu düşünücem deseydin
Ay doğru cnm ya bilmiş herkescanım muhtemelen öyle olacak ama benim şu an tek istediğim eşimin özür dilemesi tabi içten beni anlayarak samimi bir şekilde gönlümü alması inşaallah tatlıya bağlanır artık da bende stresle değil hevesle beklerim doğumumu:)
doğru cnm biliyorum diye beni tedirgin ediyo ağzı olan konuşuyo dediğin gibi :)canım muhtemelen öyle olacak ama benim şu an tek istediğim eşimin özür dilemesi tabi içten beni anlayarak samimi bir şekilde gönlümü alması inşaallah tatlıya bağlanır artık da bende stresle değil hevesle beklerim doğumumu:)
Seni çıldırtmak için gelmiş gibi sankiBenim KV de beni illet etti valla bıktım Güya bana yardıma geldi. Sabahın korunde kalkıyor bid bid yuksek sesle bi konusuyor kp le apartman hepsi duymuyordur. Ki eşim uyardı buklecik geceleri uyuyamiyor sabah dokunma uyusun diye. Ama nerde dan diye odaya giriyor sonrada uyuyor musun diyor. Gel de çıldırma. Evin süpürülmesi lazim bana soruyor supureyim mi. Ya yapacaksanız yap yapmayacaksan sus. 15 gün oldu geleli lavabolar iğrenç bi cifleyim demedi bende inada temizlemedim. Ebeveyn banyosunu kullanıyorum. Gecen artik eşim temizledi buraya bölmüş diyor. Sabah bi mutfağı odayı topluyor oğlu saat 4 te geliyor. Saat dörtte ne pisireuim diyor. Bende bilmm deyince bi makarna yapayım diyor. Sanki ben makarna yapmayı bilmiyorum. Afff allahım aff . beni düşünmüyorsunuz bari oğluna bi sıcak yemek yap. Esim geldi saolsun yardim etti de yemek yaptık. Tabi bebis çok karşılıyor ayakta durunca. Suyu çok az. Neyseki yarin annem geliyorsa KV gidecek. Eşime doğumda annem burda annenler sonra gelsin dedim ama insallah gelmez. İlk doğumda annemle geldi herşeyi burnundan getirdi. İçim şişmiş valla kusuruma bakmayin
Ah ah her zamanki hali de eşimin yanında öyle davraniyorki sanki sabahtan akşama bana hizmet etmiş. Birşey dediğimde eşim annem sana yaranamiyor bencilsin diyor. Bende artik ne KV ne kp çok gerekmedikce konuşuyorum. Kimse anlamıyor nasıl olsa.Seni çıldırtmak için gelmiş gibi sanki
iyiki gitmişim kızlarr,saat 11 den 5 e kdr hastaneydim yahu,nst ye gşrmeden idrar tahlilimi verdim,ikisininde sonuçlarını dr a gösterdim,ikisinin sonuçlarınıda beğenmedi malesef,sancı çıkmamış sanırım ama bebeğin kalp atış hızını çok hızlı buldu açmıydın dedi bende yok ama dedim heralde yine acıkmışım dedimm,tahlil sonucum çok aşırı iltahap çıktı,en yüksek düzeyde,5 gün sabah akşam antibiyotik verdi,kantine inip bişeyler yiyip içtim tekrar nst ye girdim,sonuç düzelmiş çıkmış dedi sanırım dedi açsın diye ilki öyle korkuttu dedi,hapımızı yazdı,haftaya dedi normal doğum yapıp yapamayacağının kararını vericez dedi,çatı muayenesine bakıcaz dedi,bebeğim 36+0 da 2800 gr. boyumuzda 47 cm çıktı kızlar,havadisler böyle,şimdi o çatı muayenesi alttan bakacak parmakmı sokacak
neye göre ooo ii miş dicek anlamadım açıklıkmı olcak ayy çok merake diyorumm
tatlım ben hamıle kalmadanda hep olurdum,şekerden dolayı çok olurmuş ama çok şükür bnm şekerimde çıkmadı,acaip o konuda da hijyenik bir insnaım,deli gibi tuvalet temzilyorum,avm lerde asla girmem,sık sık çamaşır değiştiririm,taharet musluğunu tuvalet kağıdı ile tutup açarım,ama neden oluyorum bende çözemedim,ayaklarımı sıcak tutarım,çorapsız gezmem,ev peluş patiklerim hep ayağımda,ama ben hep kendimi bildim bileli,akıntım,mantar olmam,idrar yolu enfeksiyonu sanırım rahmim çok dirençsiz,belki normal doğum yaparımda inşallah,hani diyorlar ya için temzilenir diye bakarsın bende de öyle olur yaaya sen çok su içiyordun bildiğim kadarıyla nasıl idrar yolu enfeksiyonu bu kadar yüksek degerde çıkıyor anlamıyorum
ben normal hamilelik dışındaki zamanlardada çok nadir idrar yolu enf olurum çünkü su içsemde içmesemde 2saate 1 mutlaka idrara cıkarım
antibiyotik ilacını çok düzenli saati saatine kullan aksatmadan
yoksa faydasını göremezsin
bol su içmeyede devam
catı muayenesi doğum pozisyonunda iki parmak şeklinde oluyor
bebegin gelişimide güzel
iyiki gitmişim kızlarr,saat 11 den 5 e kdr hastaneydim yahu,nst ye gşrmeden idrar tahlilimi verdim,ikisininde sonuçlarını dr a gösterdim,ikisinin sonuçlarınıda beğenmedi malesef,sancı çıkmamış sanırım ama bebeğin kalp atış hızını çok hızlı buldu açmıydın dedi bende yok ama dedim heralde yine acıkmışım dedimm,tahlil sonucum çok aşırı iltahap çıktı,en yüksek düzeyde,5 gün sabah akşam antibiyotik verdi,kantine inip bişeyler yiyip içtim tekrar nst ye girdim,sonuç düzelmiş çıkmış dedi sanırım dedi açsın diye ilki öyle korkuttu dedi,hapımızı yazdı,haftaya dedi normal doğum yapıp yapamayacağının kararını vericez dedi,çatı muayenesine bakıcaz dedi,bebeğim 36+0 da 2800 gr. boyumuzda 47 cm çıktı kızlar,havadisler böyle,şimdi o çatı muayenesi alttan bakacak parmakmı sokacak
neye göre ooo ii miş dicek anlamadım açıklıkmı olcak ayy çok merake diyorumm
Kanıt sunarak söyle sen de canım, lavaboları silecek halim yok annen de kalkıp sileyim demiyor tüm gün oturuyor benle, canım vitaminli gıdalar yemem lazım annen makarna yaptığı için ayıp olur onun üstüne başka yemek yapmak napcam bilmiyorum gibisindenAh ah her zamanki hali de eşimin yanında öyle davraniyorki sanki sabahtan akşama bana hizmet etmiş. Birşey dediğimde eşim annem sana yaranamiyor bencilsin diyor. Bende artik ne KV ne kp çok gerekmedikce konuşuyorum. Kimse anlamıyor nasıl olsa.
Ay cnm allah yardımcınız olsun inşallah bebişine kavusKızlaaarrrrrr 3cm olmus sabah 7de yatıs olacak dogum ıcın dr gece bıle olablr dedı nst sırası beklıyrm bebegmde 3376 gr suyun azalmışazalmıs beklemeyelım dedı :) tırsıyorummmmm
tatlım ben hamıle kalmadanda hep olurdum,şekerden dolayı çok olurmuş ama çok şükür bnm şekerimde çıkmadı,acaip o konuda da hijyenik bir insnaım,deli gibi tuvalet temzilyorum,avm lerde asla girmem,sık sık çamaşır değiştiririm,taharet musluğunu tuvalet kağıdı ile tutup açarım,ama neden oluyorum bende çözemedim,ayaklarımı sıcak tutarım,çorapsız gezmem,ev peluş patiklerim hep ayağımda,ama ben hep kendimi bildim bileli,akıntım,mantar olmam,idrar yolu enfeksiyonu sanırım rahmim çok dirençsiz,belki normal doğum yaparımda inşallah,hani diyorlar ya için temzilenir diye bakarsın bende de öyle olur yaa
balenli südyen kullanmamak gerekiyormuş,,, haberinde olsun,,,ay ben hiç emzirme sütyeni almadım
bi tane emzirme atleti aldım 25 tl ye oda aldığıma alacagıma pişman oldum
çevremde doğum yapan herkes luzumsuz alma diyordu zaten
penye sütyen ve bi beden büyük normal atlet işini görür dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?