2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canim gecenlerde biz esimle bi tartismistik. Esim cok inatcidir. Bazen anlamsiz inat eder. Kiramam ne yapsam inadini. Boyle bi gaddarlasir bazen. Yine oyleydi. Ben de taktik yapayim dedim. Gectim iceri odaya. Esimin odaya geldigini duyunca basladim konusmaya kizimla. Bi yandan karnimi seviyorum bi yandan da konusuyorum. Kizim ben cok uzgunum. Seni de uzuyorum biliyorum ama en yapayim elimde degil. Baban ne yapti biliyor musun, vs vs vs anlatmaya basladim icli icli :) benimki bunlari duyunca daldi odaya bi hisimla, hemen sarildi optu, askim benim kiyamam sana, sen kizimizla mi dertlesiyosun vs diye :) ozur dileye dileye bi kaldi. Bi keresinde de yine kusuz boyle. Ben ruyamda kotu bisi gormusum agliyomusum gercekte de. Esim ope koklaya uyandirdi beni. Askim ne oldu vs diye. Ben de hatirlamiyorum ruyami ama yasadigimiz kavgayla ilgili bisiler uydurdum :) yine bi suru ozurler vs :) belki kullanacak olur diye yazayim dedim.

kızlar benim bebiş biraz çok hıçkırıyor gibi pıtpıt da pıtpıt yaptı durdu bugün ne yapsam bilemedim

Canim bu kotu bisi degil ki. Endiselenme. Bebislerimizin akcigerlerinin eglistigini ve dogum sonrasina hazirlandigini gosteriyomus :)

ay kızlar az önce bana iş yerinden birisi popon da kocaman olmuş dedii ayyy sanki bilmiyorum şurda 9. ayında olan bir hamileyim biliyoruz şişkoo patatizzz olduğumuzuuu
Yaa ne kadar fesat ve gerizekalı insanlar var yaa.. Deli oluyorum yaa.sana ne benim popomdan bi tarafına mi battı deseydin ya canım. düşüncesiz küstah. cık cık cık çok gıcık oldumm aa

iyiki gitmişim kızlarr,saat 11 den 5 e kdr hastaneydim yahu,nst ye gşrmeden idrar tahlilimi verdim,ikisininde sonuçlarını dr a gösterdim,ikisinin sonuçlarınıda beğenmedi malesef,sancı çıkmamış sanırım ama bebeğin kalp atış hızını çok hızlı buldu açmıydın dedi bende yok ama dedim heralde yine acıkmışım dedimm,tahlil sonucum çok aşırı iltahap çıktı,en yüksek düzeyde,5 gün sabah akşam antibiyotik verdi,kantine inip bişeyler yiyip içtim tekrar nst ye girdim,sonuç düzelmiş çıkmış dedi sanırım dedi açsın diye ilki öyle korkuttu dedi,hapımızı yazdı,haftaya dedi normal doğum yapıp yapamayacağının kararını vericez dedi,çatı muayenesine bakıcaz dedi,bebeğim 36+0 da 2800 gr. boyumuzda 47 cm çıktı kızlar,havadisler böyle,şimdi o çatı muayenesi alttan bakacak parmakmı sokacak
neye göre ooo ii miş dicek anlamadım açıklıkmı olcak ayy çok merake diyorumm

Ay doğru cnm ya bilmiş herkes

Benim KV de beni illet etti valla bıktım Güya bana yardıma geldi. Sabahın korunde kalkıyor bid bid yuksek sesle bi konusuyor kp le apartman hepsi duymuyordur. Ki eşim uyardı buklecik geceleri uyuyamiyor sabah dokunma uyusun diye. Ama nerde dan diye odaya giriyor sonrada uyuyor musun diyor. Gel de çıldırma. Evin süpürülmesi lazim bana soruyor supureyim mi. Ya yapacaksanız yap yapmayacaksan sus. 15 gün oldu geleli lavabolar iğrenç bi cifleyim demedi bende inada temizlemedim. Ebeveyn banyosunu kullanıyorum. Gecen artik eşim temizledi buraya bölmüş diyor. Sabah bi mutfağı odayı topluyor oğlu saat 4 te geliyor. Saat dörtte ne pisireuim diyor. Bende bilmm deyince bi makarna yapayım diyor. Sanki ben makarna yapmayı bilmiyorum. Afff allahım aff . beni düşünmüyorsunuz bari oğluna bi sıcak yemek yap. Esim geldi saolsun yardim etti de yemek yaptık. Tabi bebis çok karşılıyor ayakta durunca. Suyu çok az. Neyseki yarin annem geliyorsa KV gidecek. Eşime doğumda annem burda annenler sonra gelsin dedim ama insallah gelmez. İlk doğumda annemle geldi herşeyi burnundan getirdi. İçim şişmiş valla kusuruma bakmayin

Ay doğru cnm ya bilmiş herkes
doğru cnm biliyorum diye beni tedirgin ediyo ağzı olan konuşuyo dediğin gibi :)

Seni çıldırtmak için gelmiş gibi sanki

Seni çıldırtmak için gelmiş gibi sanki
Ah ah her zamanki hali de eşimin yanında öyle davraniyorki sanki sabahtan akşama bana hizmet etmiş. Birşey dediğimde eşim annem sana yaranamiyor bencilsin diyor. Bende artik ne KV ne kp çok gerekmedikce konuşuyorum. Kimse anlamıyor nasıl olsa.

ya sen çok su içiyordun bildiğim kadarıyla nasıl idrar yolu enfeksiyonu bu kadar yüksek degerde çıkıyor anlamıyorum
ben normal hamilelik dışındaki zamanlardada çok nadir idrar yolu enf olurum çünkü su içsemde içmesemde 2saate 1 mutlaka idrara cıkarım
antibiyotik ilacını çok düzenli saati saatine kullan aksatmadan
yoksa faydasını göremezsin
bol su içmeyede devam

catı muayenesi doğum pozisyonunda iki parmak şeklinde oluyor
bebegin gelişimide güzel

tatlım ben hamıle kalmadanda hep olurdum,şekerden dolayı çok olurmuş ama çok şükür bnm şekerimde çıkmadı,acaip o konuda da hijyenik bir insnaım,deli gibi tuvalet temzilyorum,avm lerde asla girmem,sık sık çamaşır değiştiririm,taharet musluğunu tuvalet kağıdı ile tutup açarım,ama neden oluyorum bende çözemedim,ayaklarımı sıcak tutarım,çorapsız gezmem,ev peluş patiklerim hep ayağımda,ama ben hep kendimi bildim bileli,akıntım,mantar olmam,idrar yolu enfeksiyonu sanırım rahmim çok dirençsiz,belki normal doğum yaparımda inşallah,hani diyorlar ya için temzilenir diye bakarsın bende de öyle olur yaa

canım bende seni bekliyordum merak ettim ne dediler diye. Kilosu vs maşallah .

demekki bu hafta bana da parmakla bakılacak yaaa

Hadi hayırlısı canım.

Kanıt sunarak söyle sen de canım, lavaboları silecek halim yok annen de kalkıp sileyim demiyor tüm gün oturuyor benle, canım vitaminli gıdalar yemem lazım annen makarna yaptığı için ayıp olur onun üstüne başka yemek yapmak napcam bilmiyorum gibisinden

Kızlaaarrrrrr 3cm olmus sabah 7de yatıs olacak dogum ıcın dr gece bıle olablr dedı nst sırası beklıyrm bebegmde 3376 gr suyun azalmışazalmıs beklemeyelım dedı :) tırsıyorummmmm
Ay cnm allah yardımcınız olsun inşallah bebişine kavus

rahmin normal doğumla temizlenirde idrar yolları başka bi bölüm canım yani ikisi ayrı organ
normal doğumun idrar yollarına etki etmez yani
taharetini nasıl yapıyorsun silme yada yıkama işlemini önden arkaya doğru yapman lazım
yani vajinadan yıkamaya yada silmeye başlayıp makata doğru yapacaksın işlemi
tam tersini yapıyorsan o birebir idrar yolu enfeksiyonu yapar
onun dışında cok dikkat ediyormuşsun aslında kolay kolay enfeksiyon olmaman lazım
belki bağışıklığın düşük bilemedim ki
mantar ilacı kullanıyorsan onlarda enfeksiyonun çıkışını kolaylaştırıyor

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese bugün formasyon derslerim bitti sınav da olduk şükürler olsun çok iyi geçti

şimdi sıra staj sunumumda ,hocalara günler uymuyor ne zaman olucak bilmem cuma olsun istiyorum inş olur

çok yoruldum yaa dondum birde dışaıra hava çok soğuk

yarın dr randevum var ve temzilikç gelicek ben dr da iken kv bakacak
kv ye sabah gel dedim erken

BD SAYAR yok bidenem ya dogurmadım daha.. Halsızım sadece okuyup cıkıyorum.. Cvp yazabılsıgımce yazıyorum....
Öle ütüm falan var onları yapcam şimdi.. Öle.... Saol merak etmişsian

balenli südyen kullanmamak gerekiyormuş,,, haberinde olsun,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…