2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bosver canim hemen hemen tüm kv ler öyle seni cok iyi anlıyorum benimkide kaldıgında yemek bile yapmazdı işten gelir bi de ona yemek yapardim esimde hiccccc rahatsız olmazdı

benim bacağım çatladı mustela nın çatlak geçirici kremini aldım internette ki yorumşarı iyi,, çatlaklar kırmızı iken müdahele edildi mi azda olsa geçiyormuş,,,

yok yok kesinlikle tıpkı yenidoğan kız bebek gibi önden arkaya her zmn
bende anlamadım,gerçi bu kdr zaman hamileliğimde bir ilk 2 aylıkken oldu bir 5,5 aylıkken birde işte şimdi 3 etti cnm

canım bende seni bekliyordum merak ettim ne dediler diye. Kilosu vs maşallah .

demekki bu hafta bana da parmakla bakılacak yaaa

Hadi hayırlısı canım.
tmm parmak sokulup bakılıyor ya,darmı genişmi diyemi bakıyorlar onu merak ediyorum,yani canın acıyıp bağırırsak aa senin çatın darmı dicekler öyleyse hiç çıtımı çıkarmıyım

yok yok kesinlikle tıpkı yenidoğan kız bebek gibi önden arkaya her zmn
bende anlamadım,gerçi bu kdr zaman hamileliğimde bir ilk 2 aylıkken oldu bir 5,5 aylıkken birde işte şimdi 3 etti cnm
ürolojiyle görüştün mü hiç bu sık sık geçirdiğin idrar yolu enfeksiyonu için

tmm parmak sokulup bakılıyor ya,darmı genişmi diyemi bakıyorlar onu merak ediyorum,yani canın acıyıp bağırırsak aa senin çatın darmı dicekler öyleyse hiç çıtımı çıkarmıyım
valla doktor seni sezeryana almak için deşer deşer seni yinede bagırttırırdı öyle olsaydı
parmakla ölçü alıyor o cetvelle alıyormuş gibi

yanlış anlama ama taharet musluğunu kullanmak da idrar yolu iltihabı yapıyor,,, hele hele evinden başka yerde kullanmak çok kötü,,,
dışarıda tuvalete giriyorsan eğer , tuvaletin içine tuvalet kağıdı koy,,bu alaturka tuvalet içinde geçerli,, çünkü idrar tuvalete sıçrayıp sana değiyor,,,
benim evim kalabalık değil, bir eşim bir ben ama, ailemin evine gittiğimde de (kalabalık sayılır) bile bunları yapıyorum,,,

ayy canım bir avazda doğurursun inş yaaa

Ay mervecim yaa ne değişik isteklerin var senin

kıskançlıktan başka birşey değil larkincim onlarda kim oluyormuş amaaann takma boşver

iyi geçti canm şükürler olsun

durumlar iyi demek canım şükürler olsun bakalım benim yarın ne dicek dr

ay kızlar az önce bana iş yerinden birisi popon da kocaman olmuş dedii ayyy sanki bilmiyorum şurda 9. ayında olan bir hamileyim biliyoruz şişkoo patatizzz olduğumuzuuu

bana da eşimin halası ayy bu çok şişmiş dedi ayy çok şişmiş doğum yakın dedi dün şişmeyen yerim kaldı sanki dedim

abuuuu nası belim agrımış nası belim agrımış
40 yıllık yorgunluğumu attım kalktım bugün temizlik yaptım birazcık
yarısıda yarına kaldı

ohh eline sağlık canım

haberler iyiymiş canım sevindim inş o temizlenme olayı bnde de olur

balenli südyen kullanmamak gerekiyormuş,,, haberinde olsun,,,

neden kullanmamak lazımmış canım ben 2 balenli 2 penye aldım olmadı balenleri çıkarıyım

elbette yapar asıl en tiksindiğim yer benm o taharet muslukları,şuan yeni stil evler daha doğrusu mantıklı yapılan eski evlerde bile taharet musluğu sağda olur,asla solda olmaz ama bizim musluk solda,o yüzden inanılmaz özenliyim o konuda hiç el değdirmeden tuvalet kağıdı koparıp onunla tutup öyle açarım,keza kaldıki 2-3 günde bir çamaşır suyu ile hem klozeti hem musluğu yıkıyorum ama işte ne kdr dikkat edersen et mutlaka demekki bi yerden mikrop kapıyorsun demek ki

ürolojiyle görüştün mü hiç bu sık sık geçirdiğin idrar yolu enfeksiyonu için
hamilelikte zaten sık görülmesi gogle yazdığında her sitede çok normal diyor,bilmiyorum ben hep takip edip okuyorum,bebek kesesi büyüdüğü için idrar torbasına baskı yapıyormuş ve iltihap gibi enfeksiyon durumları gebelikte çok normal diyor,ama hamilelik dışında dersen senede 1 defa oluyorum cnm,anormal sayılıyormu o durum hiç bilmiyorum
şu gebeliği hayırlısıyla bir atlatayımda Allah korusun olaki başıma yine gelirse detaylı bir şekilde üroloji hekimine araştırmak lazım bu durumu

Canim belkide asiri titiz oldugun icin mikroplara karsi direncsiz olmus olabilir, bi alakasi var mi bilmiyorum ama aklima geldi sadece

Benim gözümü korkutmaya çalışanlar bende tam ters etki yaratıyor korkmam gerekirken cesaret geliyor onlara inat yapacağım ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…