2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Şükürler olsun işlerim bitti çuzanorlen suraya bi ugrayım dedim.. Gamzeeeee noldu yaa cıt yok nst de sancın cıktımı canım.. Şimdi yatıyomusum yarın yani....
Suyunun geldigini hissettinmi hiç

O aldig8n kilolarin hepsini dogumdan sonra kendiliginden vericeksin biliyosun degilmi
Bu arada ne guzel karnin yuvarlacik
benimki füze gibi sivri duruyor

doğuma 90 la girsem,3,5 bebek olsa 3,5 eşi 7 kg gitse dielim doğumda 83 eve gelsem,emzirsem çılgınlar gibi,uyumasam hiç,hep emzirsem emzirsem acaba 70 lere düşermiyim ya

O aldig8n kilolarin hepsini dogumdan sonra kendiliginden vericeksin biliyosun degilmi
Bu arada ne guzel karnin yuvarlacik
benimki füze gibi sivri duruyor
bir inanabilsem bunaa,ahh keşke ahhh
evet karnım füze gibi değil,yaygın kız karnı diolar
istermisin bu kdr mavi odaya giysiye kız çıksın

minione arkadasım masallh cok guselsın.. Yorumların bni benden alıyo .. Telefondan zor alıntı yapıyorum bazen..
Kuz bazen cok guluyorum.. Cok cicisin.. Demk kapanırmı oran he.. Bacım dr gıtmıssın geçmiş olsun.. Sirke ile sil oranı arada...
Birde bol su içiyosun zaten bildigim kadarıyla.. İnş gecer tez zamnda cancazım.. Enerjın hiç bitmesin masallh sana

Tek tek Alıntı yapmayı becer edemedim hepınıze cok tşk ederim darısı sizlere vaktınde gelsin bebişleri çünkü cok küçük bakması zor buna şükür sağsalim aldım ama İlkin normaldı bunu mecbur sezerjan Yaptılar allahım ne zor kesinlikle normal dogumu yavsıye ediyorum kızlar kesinlikle allahım hepinizi kolay kurtarsın

Benniye böle durgunum ya bi masumum....
Arkadas bu ne hal ya....
Koz gamze niye yazöıypn bişi yoksa aksamdan aldılarmı seni ne ettiler...
Sırtım agrıyo bnmde milletin beli agrırı bnm sırtım agrıyo

EFLALİM alatırka tuvalet kullanın diyosun ya annemlere gidince onu kullanmal zprunda kalıyprum zaten bi çöküyom afedersin bi çesmeden birde pecetelikten tutunup zor kalkıyom :)
Evdeki alafranga bnm.. Onun gibi çöküp kalksamda olur heralde..
Gün içinde aktifim zaten azcık yürüyün çökim diyom gözüm almıyo ya...:)

LARKİN yazcam yazcam unutuyom canım sen su saatten sonra kimseyi takma..onlar senin ailenle oran bagını kıslanıyolar.. Allah merhamet versin ne diyeyim ....
Boswer şimdi şehzadenle ilgilen sen.. :) canım bnm

Ayyy işte öle

:) saolasın cnm benim,sende çok enerji dolusun,ayy ne bileyim işte çatı darmı genişmi diye bakıyorlar ya,olur ya hani belki kapanmıştır haftaya hurma yemeğe başlıycam kısmetse,doğumu kolaylaştırıyor diyorlar,çatıdan sonramı yesem öncemi karar veremedim

Canım bu acılar zorluklarda geçicek inş bebegin kıcagındaya.. Artık kısmet sezeryan oldun ama saglıklısınız en azından..

Deli hatun.... İstedigin zaman ye canım huma hmn acmaz ahhh kesek öle acsa ben catı maıyenesi yaparken bile bi kıyıdan yerim.....:)
Yok yawru kapanmaz sen merak etme... Minione bnden önce doguısan hîç şaşmam.. Bnm karnım bi söndü.. Sancı gitti agrı gitti.. 6 aylık halime döndüm.. ... Ahhahahahhaha:) gülsemmi gülsemmi

Ay yok bende alaturka wc ye girmek zorunda kalıyorum iş yerinde kalkana kadar gözlerim doluyor. Ztn elimde ulaşmıyor artık alafranga candır :)

Merhaba kızlar 2gündür okuyorum ama yazmak içimden gelmedi. Karnımdaki kasılmalar öyle arttıki dün ve bugün taş gibi oluyor.Birde aşagı aşırı baskı var canım çok acıyor.Bazen yürürken evde bıcak batar gibi oluyor bagırıyorum resmen, oturmak işgence zaten yatmakta başka problem.Dışarı çıkmak istiyorum ama yürüyemiyorumki Evdede sıkıldım günde kaç posta aglıyorum onuda bilmiyorum.Geride nankörlük mü yapıyorum Allahım diyorum.Elimde degilki ama...Dua ediyorum ...@pringles çok sevindim senin adına güle güle saglıkla büyüt bebegini.Normal istiyoruz ama bebek dönmediki canım inatçı çıktı hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…