hayır canım
bizde 9 aydır tık yok
benimki kapandı o zaman
O aldig8n kilolarin hepsini dogumdan sonra kendiliginden vericeksin biliyosun degilmikızlar nerdennnnnn nereyee diye bir albüm paylaştım :) hamilelik boyu 17 kg almışım,ama ilk resimimde ki halimde 62 kg ydum,ilk gebelik darbesi ile 69 lara çıkınca o yüzden o kilo ile hamile kaldığım için bugün bu noktaya geldim malesefEki Görüntüle 1346721 Eki Görüntüle 1346723 Eki Görüntüle 1346726 Eki Görüntüle 1346727 Eki Görüntüle 1346732
kızlar nerdennnnnn nereyee diye bir albüm paylaştım :) hamilelik boyu 17 kg almışım,ama ilk resimimde ki halimde 62 kg ydum,ilk gebelik darbesi ile 69 lara çıkınca o yüzden o kilo ile hamile kaldığım için bugün bu noktaya geldim malesefEki Görüntüle 1346721 Eki Görüntüle 1346723 Eki Görüntüle 1346726 Eki Görüntüle 1346727 Eki Görüntüle 1346732
bir inanabilsem bunaa,ahh keşke ahhhO aldig8n kilolarin hepsini dogumdan sonra kendiliginden vericeksin biliyosun degilmi
Bu arada ne guzel karnin yuvarlacik
benimki füze gibi sivri duruyor
yaşasınnnn o zamannnnminione sende ki de birsey mi 9 haftalik oldugnda hamileligimi ogrendim ve 62 kiloydum . normal kilom herzaman 57-58 arasi olurdu . suan 36 haftamdayim ve 85 kiloyum . yalniz degilsin :)
O kadar emege kiz erkek farketmez artik yinede kullanirsinbir inanabilsem bunaa,ahh keşke ahhh
evet karnım füze gibi değil,yaygın kız karnı diolar
istermisin bu kdr mavi odaya giysiye kız çıksın
:) saolasın cnm benim,sende çok enerji dolusun,ayy ne bileyim işte çatı darmı genişmi diye bakıyorlar ya,olur ya hani belki kapanmıştırminione arkadasım masallh cok guselsın.. Yorumların bni benden alıyo .. Telefondan zor alıntı yapıyorum bazen..
Kuz bazen cok guluyorum.. Cok cicisin.. Demk kapanırmı oran he.. Bacım dr gıtmıssın geçmiş olsun.. Sirke ile sil oranı arada...
Birde bol su içiyosun zaten bildigim kadarıyla.. İnş gecer tez zamnda cancazım.. Enerjın hiç bitmesin masallh sana
Canım bu acılar zorluklarda geçicek inş bebegin kıcagındaya.. Artık kısmet sezeryan oldun ama saglıklısınız en azından..Tek tek Alıntı yapmayı becer edemedim hepınıze cok tşk ederim darısı sizlere vaktınde gelsin bebişleri çünkü cok küçük bakması zor buna şükür sağsalim aldım ama İlkin normaldı bunu mecbur sezerjan Yaptılar allahım ne zor kesinlikle normal dogumu yavsıye ediyorum kızlar kesinlikle allahım hepinizi kolay kurtarsın
Deli hatun.... İstedigin zaman ye canım huma hmn acmaz ahhh kesek öle acsa ben catı maıyenesi yaparken bile bi kıyıdan yerim.....:):) saolasın cnm benim,sende çok enerji dolusun,ayy ne bileyim işte çatı darmı genişmi diye bakıyorlar ya,olur ya hani belki kapanmıştırhaftaya hurma yemeğe başlıycam kısmetse,doğumu kolaylaştırıyor diyorlar,çatıdan sonramı yesem öncemi karar veremedim
Ay yok bende alaturka wc ye girmek zorunda kalıyorum iş yerinde kalkana kadar gözlerim doluyor. Ztn elimde ulaşmıyor artık alafranga candır :)Benniye böle durgunum ya bi masumum....
Arkadas bu ne hal ya....
Koz gamze niye yazöıypn bişi yoksa aksamdan aldılarmı seni ne ettiler...
Sırtım agrıyo bnmde milletin beli agrırı bnm sırtım agrıyo
EFLALİM alatırka tuvalet kullanın diyosun ya annemlere gidince onu kullanmal zprunda kalıyprum zaten bi çöküyom afedersin bi çesmeden birde pecetelikten tutunup zor kalkıyom :)
Evdeki alafranga bnm.. Onun gibi çöküp kalksamda olur heralde..
Gün içinde aktifim zaten azcık yürüyün çökim diyom gözüm almıyo ya...:)
LARKİN yazcam yazcam unutuyom canım sen su saatten sonra kimseyi takma..onlar senin ailenle oran bagını kıslanıyolar.. Allah merhamet versin ne diyeyim ....
Boswer şimdi şehzadenle ilgilen sen.. :) canım bnm
Ayyy işte öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?