2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Doğuma birkaç gün kala 2 3 kilo atarmış vücud. Belkide eli kulağında

Aman Allah ım dogurmana çok az kalmış dostum :)

Bisey sorcam canim 36 hftaya giren herkes giriyor mu nst ye?

Gecmis olsun canim.demekki cok hassas o bolgelerin okadar dikkate karsi.sakinan goze cop batar misali sanirim..
Gercekten seni delirtmek için gelmiş canim ya
hayır canım
bizde 9 aydır tık yok
benimki kapandı o zaman
hic gulecegim yoktu o sekil olsa benimki hepten acik sayilir o halde

hanımlar bugün doktora kontrole gittim
kuyruk sokumu kemiğimin üzerine düşüp kırmıştım çocukken
bundan bahsettim, bazı doktorlar bu kırığın sıkıntı olabileceğini söylüyor
benzer durum yaşayan ya da duyan var mı
illa sezaryen mi olmak gerek, bu durumda normal doğum yapan var mı

doğuma 90 la girsem,3,5 bebek olsa 3,5 eşi 7 kg gitse dielim doğumda 83 eve gelsem,emzirsem çılgınlar gibi,uyumasam hiç,hep emzirsem emzirsem acaba 70 lere düşermiyim ya
onların hesaplarını bende yapıyorum,,,,
ama emzirirken minumum 1800 kalori almak gerekşyormuş,,,
ben günde 2000 kalorilik bir diyet listesi hazırlayacağım kendime,,,
emzirirsen zaten günde 500 kalori gidiyor birde üstüne 30 dakikalık yürüyüş yapabilsem,,, zayırflarım,,,
aaa birde yada 2 kilodan fazla vermemek gerekiyor,,,,fazla verilrse ( ilk 40 günüü saymıyorum) , sütte keton dediğimiz madde oluyor, sütün kalitesi düşüyor,,
bende çok şiştim,, onun için bayağa bir araştirdım,,

Kırık yolu engelliyorsa sezercik olabilir. Ama normal bi şekilde kaynamışsa normalll

aydamı 2 kg dan fazla vermemek gerekiyormuş haftadamı 2

bilemiyorum ama süt üretimini etkileniyor diye duydum ,,, belki yanlış bilgidir,,,,
sen emzirme südyeni mi aldın balenli yoksa normal südyen mi ???

aydamı 2 kg dan fazla vermemek gerekiyormuş haftadamı 2
ayda ,,,
ilk 40 gün aşağı yukarı 10 kilo vericeğiz haat 15 leri görenler bile oluyormuş,,,
ama lohusalıkdan sonra ayda 2 kilodan fazla vermemek gerekiyormuş,,,
ben dediğim gibi günde 2000 kalorilik diyet listesi hazırlayacağım ,,, baktım kiloda veya sütte problem var o zaman diyetisyene gideceğim,,,,

bende olacağı bu ya :) ondan korkuyorum :) gerçi sancı falan çıkmadı nst de,yerlerde düşük çıktı
biz zaten doğurursak merve senle ben gülme krizinden yada ben aşırı titizlikten çamaşır sularından doğurucam

iyi oldu bunları bildiğim,ahh bir inanabilsem şu 40 günde 10 kg verebileceğime,ben değil 15 10 a razıyım yani,geri kalan kilolarda eğer ayda 2 kg vereceksek yaza kdr biter gider inşallah yaaa

hiç bilmiyorumki,mesala bana 36 da dedi dr um,ama bugün benle giren bir kadın 34 diğeri 33.deydi onlar niye o kdr erken girdiler bende anlamadım

Hmm belki sancim var dedilerse.. Bugune kdr doktorum hic bahsetmedi de nst den ctesi 36 oluyoruz kontrolumuz var acaba dedim ister mi..neyse bakiciiz artik.

Hmm belki sancim var dedilerse.. Bugune kdr doktorum hic bahsetmedi de nst den ctesi 36 oluyoruz kontrolumuz var acaba dedim ister mi..neyse bakiciiz artik.
benimki taa 34 deyken dmeişti 36 da nst var diye,çünkü ilk önce nst ye sonra dr kontrolüne giriyorsun,hatta 1 saat randevundan erken gel dedi,belki sana bu cmt bidahaki gelişinde yaptırıp gel diyebilir bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…