Doğuma birkaç gün kala 2 3 kilo atarmış vücud. Belkide eli kulağındaDeli hatun.... İstedigin zaman ye canım huma hmn acmaz ahhh kesek öle acsa ben catı maıyenesi yaparken bile bi kıyıdan yerim.....:)
Yok yawru kapanmaz sen merak etme... Minione bnden önce doguısan hîç şaşmam.. Bnm karnım bi söndü.. Sancı gitti agrı gitti.. 6 aylık halime döndüm.. ... Ahhahahahhaha:) gülsemmi gülsemmi
Aman Allah ım dogurmana çok az kalmış dostum :)Merhaba kızlar 2gündür okuyorum ama yazmak içimden gelmedi. Karnımdaki kasılmalar öyle arttıki dün ve bugün taş gibi oluyor.Birde aşagı aşırı baskı var canım çok acıyor.Bazen yürürken evde bıcak batar gibi oluyor bagırıyorum resmen, oturmak işgence zaten yatmakta başka problem.Dışarı çıkmak istiyorum ama yürüyemiyorumkiEvdede sıkıldım günde kaç posta aglıyorum onuda bilmiyorum.Geride nankörlük mü yapıyorum Allahım diyorum.Elimde degilki ama...Dua ediyorum ...@pringles çok sevindim senin adına güle güle saglıkla büyüt bebegini.Normal istiyoruz ama bebek dönmediki canım inatçı çıktı hayırlısı bakalım
@eflalim iltihabi ciddiye al dedin beni bir evham basti,bide su temizlik olayini kafama taktim,carsamba olan randevumu iptal ettirdim,bugune aldim cok sukur bir bosluk varmis,bugun 36+0 iz,ilk defa nst ye girecegim,cok sira bekliyecekmisim geliyor,bakalim bugun neler cikacak,ne diyecek dr umuz cikinca yazarim kizlar
Gecmis olsun canim.demekki cok hassas o bolgelerin okadar dikkate karsi.sakinan goze cop batar misali sanirim..iyiki gitmişim kızlarr,saat 11 den 5 e kdr hastaneydim yahu,nst ye gşrmeden idrar tahlilimi verdim,ikisininde sonuçlarını dr a gösterdim,ikisinin sonuçlarınıda beğenmedi malesef,sancı çıkmamış sanırım ama bebeğin kalp atış hızını çok hızlı buldu açmıydın dedi bende yok ama dedim heralde yine acıkmışım dedimm,tahlil sonucum çok aşırı iltahap çıktı,en yüksek düzeyde,5 gün sabah akşam antibiyotik verdi,kantine inip bişeyler yiyip içtim tekrar nst ye girdim,sonuç düzelmiş çıkmış dedi sanırım dedi açsın diye ilki öyle korkuttu dedi,hapımızı yazdı,haftaya dedi normal doğum yapıp yapamayacağının kararını vericez dedi,çatı muayenesine bakıcaz dedi,bebeğim 36+0 da 2800 gr. boyumuzda 47 cm çıktı kızlar,havadisler böyle,şimdi o çatı muayenesi alttan bakacak parmakmı sokacak
neye göre ooo ii miş dicek anlamadım açıklıkmı olcak ayy çok merake diyorumm
Gercekten seni delirtmek için gelmiş canim yaBenim KV de beni illet etti valla bıktım Güya bana yardıma geldi. Sabahın korunde kalkıyor bid bid yuksek sesle bi konusuyor kp le apartman hepsi duymuyordur. Ki eşim uyardı buklecik geceleri uyuyamiyor sabah dokunma uyusun diye. Ama nerde dan diye odaya giriyor sonrada uyuyor musun diyor. Gel de çıldırma. Evin süpürülmesi lazim bana soruyor supureyim mi. Ya yapacaksanız yap yapmayacaksan sus. 15 gün oldu geleli lavabolar iğrenç bi cifleyim demedi bende inada temizlemedim. Ebeveyn banyosunu kullanıyorum. Gecen artik eşim temizledi buraya bölmüş diyor. Sabah bi mutfağı odayı topluyor oğlu saat 4 te geliyor. Saat dörtte ne pisireuim diyor. Bende bilmm deyince bi makarna yapayım diyor. Sanki ben makarna yapmayı bilmiyorum. Afff allahım aff . beni düşünmüyorsunuz bari oğluna bi sıcak yemek yap. Esim geldi saolsun yardim etti de yemek yaptık. Tabi bebis çok karşılıyor ayakta durunca. Suyu çok az. Neyseki yarin annem geliyorsa KV gidecek. Eşime doğumda annem burda annenler sonra gelsin dedim ama insallah gelmez. İlk doğumda annemle geldi herşeyi burnundan getirdi. İçim şişmiş valla kusuruma bakmayin
hayır canım
bizde 9 aydır tık yok
benimki kapandı o zaman
Evet canım bu yüzdenmi böyleyim bilmiyorum duygusallık tavan yaptı birde belirsizlik gerdi beni son ana kadar normali bekliyor doktorum haa olmadı sezeryan ...benim kafa allak bullak.Aman Allah ım dogurmana çok az kalmış dostum :)
Çok normal bi süreç yaşıyorsun.bende bunları yaşayacağım eminimEvet canım bu yüzdenmi böyleyim bilmiyorum duygusallık tavan yaptı birde belirsizlik gerdi beni son ana kadar normali bekliyor doktorum haa olmadı sezeryan ...benim kafa allak bullak.
onların hesaplarını bende yapıyorum,,,,doğuma 90 la girsem,3,5 bebek olsa 3,5 eşi 7 kg gitse dielim doğumda 83 eve gelsem,emzirsem çılgınlar gibi,uyumasam hiç,hep emzirsem emzirsem acaba 70 lere düşermiyim ya
Kırık yolu engelliyorsa sezercik olabilir. Ama normal bi şekilde kaynamışsa normalllhanımlar bugün doktora kontrole gittim
kuyruk sokumu kemiğimin üzerine düşüp kırmıştım çocukken
bundan bahsettim, bazı doktorlar bu kırığın sıkıntı olabileceğini söylüyor
benzer durum yaşayan ya da duyan var mı
illa sezaryen mi olmak gerek, bu durumda normal doğum yapan var mı
aydamı 2 kg dan fazla vermemek gerekiyormuş haftadamı 2onların hesaplarını bende yapıyorum,,,,
ama emzirirken minumum 1800 kalori almak gerekşyormuş,,,
ben günde 2000 kalorilik bir diyet listesi hazırlayacağım kendime,,,
emzirirsen zaten günde 500 kalori gidiyor birde üstüne 30 dakikalık yürüyüş yapabilsem,,, zayırflarım,,,
aaa birde yada 2 kilodan fazla vermemek gerekiyor,,,,fazla verilrse ( ilk 40 günüü saymıyorum) , sütte keton dediğimiz madde oluyor, sütün kalitesi düşüyor,,
bende çok şiştim,, onun için bayağa bir araştirdım,,
bilemiyorum ama süt üretimini etkileniyor diye duydum ,,, belki yanlış bilgidir,,,,ayy canım bir avazda doğurursun inş yaaa
Ay mervecim yaa ne değişik isteklerin var senin
kıskançlıktan başka birşey değil larkincim onlarda kim oluyormuş amaaann takma boşver
iyi geçti canm şükürler olsun
durumlar iyi demek canım şükürler olsun bakalım benim yarın ne dicek dr
bana da eşimin halası ayy bu çok şişmiş dedi ayy çok şişmiş doğum yakın dedi dün şişmeyen yerim kaldı sanki dedim
ohh eline sağlık canım
haberler iyiymiş canım sevindim inş o temizlenme olayı bnde de olur
neden kullanmamak lazımmış canım ben 2 balenli 2 penye aldım olmadı balenleri çıkarıyım
hiç bilmiyorumki,mesala bana 36 da dedi dr um,ama bugün benle giren bir kadın 34 diğeri 33.deydi onlar niye o kdr erken girdiler bende anlamadımBisey sorcam canim 36 hftaya giren herkes giriyor mu nst ye?
ayda ,,,aydamı 2 kg dan fazla vermemek gerekiyormuş haftadamı 2
Deli hatun.... İstedigin zaman ye canım huma hmn acmaz ahhh kesek öle acsa ben catı maıyenesi yaparken bile bi kıyıdan yerim.....:)
Yok yawru kapanmaz sen merak etme... Minione bnden önce doguısan hîç şaşmam.. Bnm karnım bi söndü.. Sancı gitti agrı gitti.. 6 aylık halime döndüm.. ... Ahhahahahhaha:) gülsemmi gülsemmi
Bende daha girmedim 35te gireceğim ilkhiç bilmiyorumki,mesala bana 36 da dedi dr um,ama bugün benle giren bir kadın 34 diğeri 33.deydi onlar niye o kdr erken girdiler bende anlamadım
iyi oldu bunları bildiğim,ahh bir inanabilsem şu 40 günde 10 kg verebileceğime,ben değil 15 10 a razıyım yani,geri kalan kilolarda eğer ayda 2 kg vereceksek yaza kdr biter gider inşallah yaaaayda ,,,
ilk 40 gün aşağı yukarı 10 kilo vericeğiz haat 15 leri görenler bile oluyormuş,,,
ama lohusalıkdan sonra ayda 2 kilodan fazla vermemek gerekiyormuş,,,
ben dediğim gibi günde 2000 kalorilik diyet listesi hazırlayacağım ,,, baktım kiloda veya sütte problem var o zaman diyetisyene gideceğim,,,,
hiç bilmiyorumki,mesala bana 36 da dedi dr um,ama bugün benle giren bir kadın 34 diğeri 33.deydi onlar niye o kdr erken girdiler bende anlamadım
Sezercik mi :)Kırık yolu engelliyorsa sezercik olabilir. Ama normal bi şekilde kaynamışsa normalll
benimki taa 34 deyken dmeişti 36 da nst var diye,çünkü ilk önce nst ye sonra dr kontrolüne giriyorsun,hatta 1 saat randevundan erken gel dedi,belki sana bu cmt bidahaki gelişinde yaptırıp gel diyebilir bakalım ne dicekHmm belki sancim var dedilerse.. Bugune kdr doktorum hic bahsetmedi de nst den ctesi 36 oluyoruz kontrolumuz var acaba dedim ister mi..neyse bakiciiz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?