2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
iyi oldu bunları bildiğim,ahh bir inanabilsem şu 40 günde 10 kg verebileceğime,ben değil 15 10 a razıyım yani,geri kalan kilolarda eğer ayda 2 kg vereceksek yaza kdr biter gider inşallah yaaa
verilir tatlım,,,
ben 6 haftadır 2 kilo aldım,ki son aylarda çok kilo alınır denir, istenirse herşey oluyor,,,o zamana kadar 20-21 kşo falan aldım,,
sadece sütüm çok olsun diye tatlı yeme,, bol bol sebze, protein, balık, süt, yoğurt yumurta,, bol bol bitki çayları anoson çayı vs,, meyve olarak muz,,,

Bisey sorcam canim 36 hftaya giren herkes giriyor mu nst ye?
ben yarın 38, hafataya gireceğim daha yeni yarın gideceğim nst ye,,
bundan bir kaç hafta önce suyum geldi sandım nst ye soktular,,,
ama genelde 37 -38 haftalarda giriliyor ama bu durum doktordan doktora değişiyor,,,

Vallahi dogru dedin onu.. Eşim eve camasor suyu almıypsu geçen temizlkte ben aldırdım kardeşlerimid stok yaptım ..bimdeki yagçöze hastayım... Dokunmocanı bilsem oda parfumu gibi kullancam.. Hiç îyi bişi degil ama can cıkıyoda huy cıkmıyo....
Gülmekten karnım tirtirtir karnımı görsükce gülüyorum güldükce karnım titriyo rabbim gülmekten ayırmasın...

Bende dogumdan sonra emziren aney diyeti yaparım....
:)
Ya şaka bi yana ayda 2 kılo versem varya mayısın sonunda kardeşimin dügünü war.. Böle 60 kılo olsam anam.. Ne isterim dagada..
Bende suan 79 kıloyum arkadaslar boy fakiri biri olarak inşaat kapılarında duran su varili gibiyim..
160 boy 79 kılo hayalınızde canlandormaya calısmayın heran dogum yapabilirsiniz
Hihaahuahaa

Anam sinir oluyorum boylelerine yaaa.. benim ablamin kv de de ayni seninki gibi canim. Ablam apandist ameliyati oldu acil bi sekilde. Annem yaninda kaldi. Kizlari 1.5 ve 5.5 yasindaydi yanlis hatirlamiyosam. Hastaneden cikip eve bi gelmisler. Kv evde ne cocuklarin karnini doyurmus, ne bi evi supuruyum toparlayim demis, ne de bi tas corba pisiriyim demis. Eve gelmisler ki dimdizlak. Annem o yorgunlukla cocuklarla mi ilgileniyim yemek mi hazirlayim napcani sasirmis.

Canim fazla hijyenik yaklasmak da hassaslastiriyo sanirim. Bebekler icin de derler, fazla hijyenik olmayin mikroplarla karsilasip bagisikliliklari guclensin. Yoksa sistem savasacak bisi bulamazsa kendi icimde savasacak bisiler arar ve alerjiler ortaya cikar diyor doktorlar.

Sezercik mi :)
ne sempatik tanımlama :)
içe doğru eğrilik var, bilemedim ne yapsam
aynı şeyi yaşayan var mı acep
Canım geçmiş olsun.. Ama belde kıyruk sokumunda sıkıntın varsa bi ortopediye git görüş al bnce... Ne gibi durumlar olabilir..normal dogum gercekten cok zor bi süreç
Kac saat sancı cekıcegin dogum anında zorlanma ihtimalin cünkü normal dogumda hep bel kuyruk sokumu buralardan destek alıyprsun.. Ben sapasaglam girdim doguma hani belimde veya kuyruk sokumunda bi peoblem yokken o kadar cok yüklwnmişim ki dogumdan kalma sinir sıkısması oldu.. Hani sırt dese belki ama bel kemigi kuyruk sokumu bide bu ... Bnce baska bi dogum uzm.. Ve ortopedi dr git güzelce bilgi al.. Dogumdan sonra birde belinle ugrasma .. Allahım o kuyruk sokumu agrısı insanı fena yapıyo zaten canım halin olmaz Allah korusun ıturup kaşkamassıb bide bu zorlukları yaşama...
Dr güven.. Arastır bi...

çok teşekkürler cevabın için canım
o kırığın ağrısını biliyorum ama ben şu an onu düşünmüyorum bile
ortopedist ile görüştüm, "ona kadın doğumcu karar vermeli ama ben olsam riske atmam " diyor
kadın doğumcu ise çatı muayenesi yaptı, normal dedi,
ama muayeneden sonra kemik eğriliğini söylemek aklıma geldi
bunu söyleyince eğrilik engel olabilir dedi
madem öyle, çatıya bakarken onu fark etmez miydi

Ben annem kv falan geldiğinde ne zaman yere eğilecek olsam aman sakın eğilme diyorlar. Aman uzanma aman eğilme:)

Evet canim @Mrv5534 e numarani yolla ozel msjla. Seni de eklesin.

Bence esin senin istedigini yapicak canim. Pisman ama geri adim atamiyor tam gibi. Hadi bakalim..
şule ne zaman çalışamaz raporu alacaksın benim son adet 18 nisan ve 31 aralıkta randevum var 36+5 oluyorum verirlermi acaba bilgin var mı

Canım çatı muayenesinde o belli olmaz ki.. Alakasız yerdeler.. Catı muayensi acılmana bakmıstır bormaş demiştir...dogum anında kuyruk sokumu egeiligi engel olabılır yani zorlanırsın canın yanar ıkınmanı engeller buda dogumu zorlastırr bnce.. Drlara güvn risme atma

Annişler bebişimin kıyafetlerini ütülüyorum şimdi de kocaman etiketleri var çoğunun, kessem daha kötü batar ne yaptınız siz onları

hayırlısı artık canım
bir başka doktora daha soracağım inşallah
Allah herkese hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah

bilemiyorum ama süt üretimini etkileniyor diye duydum ,,, belki yanlış bilgidir,,,,
sen emzirme südyeni mi aldın balenli yoksa normal südyen mi ???

2 emzirme
2de sporcu sütyeni aldım önden açılıyo
canım emzirme sütyenleri uc belli eder şeklisiz kullanamam ben onları badilerin altından çok kötü görünür
balenlerini çıkarıp denerim birinin o zaman

ben yanlış anlatmışım tatlım, taharet musluğunun ellenmesi değil, oradan gelen suyun yüzünden idrar yolu iltşhabı oluyor,,, yani hiç kullanmayacaksın,,

Ben dua modundaym kızlar hepınızı opuyrm bol dua beklyrm sabaha Allah kerm yarn aksama en gec ıns haber ederm
Canım bn dedim bunu aldılar herlade...
İnş ya bekleriz haberlerni güzel güzel... Ohh inş öle böle kurtulcaksın canım..
Sancın cıktımı.. Suni sancımı vericekler.. Dr bi bilgi verdimi

Kızlar herkese selam

hiç giremez oldum artık uyuyamıyorum geceleri sabah geç kalkıyorum ve hiçbir işe yetişemiyorum hepiniz aynı durumdasınız eminim

var mı doğum yapanlar geçmişe bakamadım

girlboymom dualarım seninle canm hastanede misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…