verilir tatlım,,,iyi oldu bunları bildiğim,ahh bir inanabilsem şu 40 günde 10 kg verebileceğime,ben değil 15 10 a razıyım yani,geri kalan kilolarda eğer ayda 2 kg vereceksek yaza kdr biter gider inşallah yaaa
ben yarın 38, hafataya gireceğim daha yeni yarın gideceğim nst ye,,Bisey sorcam canim 36 hftaya giren herkes giriyor mu nst ye?
Vallahi dogru dedin onu.. Eşim eve camasor suyu almıypsu geçen temizlkte ben aldırdım kardeşlerimid stok yaptım ..bimdeki yagçöze hastayım... Dokunmocanı bilsem oda parfumu gibi kullancam.. Hiç îyi bişi degil ama can cıkıyoda huy cıkmıyo....bende olacağı bu ya :) ondan korkuyorum :) gerçi sancı falan çıkmadı nst de,yerlerde düşük çıktı
biz zaten doğurursak merve senle ben gülme krizinden yada ben aşırı titizlikten çamaşır sularından doğurucam
Benim KV de beni illet etti valla bıktım Güya bana yardıma geldi. Sabahın korunde kalkıyor bid bid yuksek sesle bi konusuyor kp le apartman hepsi duymuyordur. Ki eşim uyardı buklecik geceleri uyuyamiyor sabah dokunma uyusun diye. Ama nerde dan diye odaya giriyor sonrada uyuyor musun diyor. Gel de çıldırma. Evin süpürülmesi lazim bana soruyor supureyim mi. Ya yapacaksanız yap yapmayacaksan sus. 15 gün oldu geleli lavabolar iğrenç bi cifleyim demedi bende inada temizlemedim. Ebeveyn banyosunu kullanıyorum. Gecen artik eşim temizledi buraya bölmüş diyor. Sabah bi mutfağı odayı topluyor oğlu saat 4 te geliyor. Saat dörtte ne pisireuim diyor. Bende bilmm deyince bi makarna yapayım diyor. Sanki ben makarna yapmayı bilmiyorum. Afff allahım aff . beni düşünmüyorsunuz bari oğluna bi sıcak yemek yap. Esim geldi saolsun yardim etti de yemek yaptık. Tabi bebis çok karşılıyor ayakta durunca. Suyu çok az. Neyseki yarin annem geliyorsa KV gidecek. Eşime doğumda annem burda annenler sonra gelsin dedim ama insallah gelmez. İlk doğumda annemle geldi herşeyi burnundan getirdi. İçim şişmiş valla kusuruma bakmayin
tatlım ben hamıle kalmadanda hep olurdum,şekerden dolayı çok olurmuş ama çok şükür bnm şekerimde çıkmadı,acaip o konuda da hijyenik bir insnaım,deli gibi tuvalet temzilyorum,avm lerde asla girmem,sık sık çamaşır değiştiririm,taharet musluğunu tuvalet kağıdı ile tutup açarım,ama neden oluyorum bende çözemedim,ayaklarımı sıcak tutarım,çorapsız gezmem,ev peluş patiklerim hep ayağımda,ama ben hep kendimi bildim bileli,akıntım,mantar olmam,idrar yolu enfeksiyonu sanırım rahmim çok dirençsiz,belki normal doğum yaparımda inşallah,hani diyorlar ya için temzilenir diye bakarsın bende de öyle olur yaa
Canım geçmiş olsun.. Ama belde kıyruk sokumunda sıkıntın varsa bi ortopediye git görüş al bnce... Ne gibi durumlar olabilir..normal dogum gercekten cok zor bi süreçSezercik mi :)
ne sempatik tanımlama :)
içe doğru eğrilik var, bilemedim ne yapsam
aynı şeyi yaşayan var mı acep
çok teşekkürler cevabın için canımCanım geçmiş olsun.. Ama belde kıyruk sokumunda sıkıntın varsa bi ortopediye git görüş al bnce... Ne gibi durumlar olabilir..normal dogum gercekten cok zor bi süreç
Kac saat sancı cekıcegin dogum anında zorlanma ihtimalin cünkü normal dogumda hep bel kuyruk sokumu buralardan destek alıyprsun.. Ben sapasaglam girdim doguma hani belimde veya kuyruk sokumunda bi peoblem yokken o kadar cok yüklwnmişim ki dogumdan kalma sinir sıkısması oldu.. Hani sırt dese belki ama bel kemigi kuyruk sokumu bide bu ... Bnce baska bi dogum uzm.. Ve ortopedi dr git güzelce bilgi al.. Dogumdan sonra birde belinle ugrasma .. Allahım o kuyruk sokumu agrısı insanı fena yapıyo zaten canım halin olmaz Allah korusun ıturup kaşkamassıb bide bu zorlukları yaşama...
Dr güven.. Arastır bi...
Ben annem kv falan geldiğinde ne zaman yere eğilecek olsam aman sakın eğilme diyorlar. Aman uzanma aman eğilme:)Normal doğum isteyenler bebeği kanala girsin isteyenler:) alaturka tuvalet kullanın kızlar klozet kullanmayın, çok faydası var bebeğin kanala yerleşmesi açısından, her çömelmemde afedersiniz sanki pırtlıyacak gibi geliyor banageçen gün beyaz tv de bir bayan dr vardı doğumu anlatan o da aynısını söyledi, yerleri çömelip silin hatta sonra gelip benim evimide silin diyormuş hastalarına tabi işin espirisi
şule ne zaman çalışamaz raporu alacaksın benim son adet 18 nisan ve 31 aralıkta randevum var 36+5 oluyorum verirlermi acaba bilgin var mıEvet canim @Mrv5534 e numarani yolla ozel msjla. Seni de eklesin.
Bence esin senin istedigini yapicak canim. Pisman ama geri adim atamiyor tam gibi. Hadi bakalim..
Canım çatı muayenesinde o belli olmaz ki.. Alakasız yerdeler.. Catı muayensi acılmana bakmıstır bormaş demiştir...dogum anında kuyruk sokumu egeiligi engel olabılır yani zorlanırsın canın yanar ıkınmanı engeller buda dogumu zorlastırr bnce.. Drlara güvn risme atmaçok teşekkürler cevabın için canım
o kırığın ağrısını biliyorum ama ben şu an onu düşünmüyorum bile
ortopedist ile görüştüm, "ona kadın doğumcu karar vermeli ama ben olsam riske atmam " diyor
kadın doğumcu ise çatı muayenesi yaptı, normal dedi,
ama muayeneden sonra kemik eğriliğini söylemek aklıma geldi
bunu söyleyince eğrilik engel olabilir dedi
madem öyle, çatıya bakarken onu fark etmez miydi
hayırlısı artık canımCanım çatı muayenesinde o belli olmaz ki.. Alakasız yerdeler.. Catı muayensi acılmana bakmıstır bormaş demiştir...dogum anında kuyruk sokumu egeiligi engel olabılır yani zorlanırsın canın yanar ıkınmanı engeller buda dogumu zorlastırr bnce.. Drlara güvn risme atma
ben kestin diptenAnnişler bebişimin kıyafetlerini ütülüyorum şimdi de kocaman etiketleri var çoğunun, kessem daha kötü batar ne yaptınız siz onları
bilemiyorum ama süt üretimini etkileniyor diye duydum ,,, belki yanlış bilgidir,,,,
sen emzirme südyeni mi aldın balenli yoksa normal südyen mi ???
ben yanlış anlatmışım tatlım, taharet musluğunun ellenmesi değil, oradan gelen suyun yüzünden idrar yolu iltşhabı oluyor,,, yani hiç kullanmayacaksın,,elbette yapar asıl en tiksindiğim yer benm o taharet muslukları,şuan yeni stil evler daha doğrusu mantıklı yapılan eski evlerde bile taharet musluğu sağda olur,asla solda olmaz ama bizim musluk solda,o yüzden inanılmaz özenliyim o konuda hiç el değdirmeden tuvalet kağıdı koparıp onunla tutup öyle açarım,keza kaldıki 2-3 günde bir çamaşır suyu ile hem klozeti hem musluğu yıkıyorum ama işte ne kdr dikkat edersen et mutlaka demekki bi yerden mikrop kapıyorsun demek ki
Canım bn dedim bunu aldılar herlade...Ben dua modundaym kızlar hepınızı opuyrm bol dua beklyrm sabaha Allah kerm yarn aksama en gec ıns haber ederm
Dualarımız seninle canim allah yardımcın olsun sağ salim bebisini kucagına alırsın inşallah bizi de habersiz bırakmaBen dua modundaym kızlar hepınızı opuyrm bol dua beklyrm sabaha Allah kerm yarn aksama en gec ıns haber ederm
Ben dua modundaym kızlar hepınızı opuyrm bol dua beklyrm sabaha Allah kerm yarn aksama en gec ıns haber ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?