2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yarın doktor kontrolüm var, geçen hafta bir önceki haftaya göre 160 gr az çıkmıştı inşalah bu hafta kilo almıştır kendimi suçlu hissettim geçen hafta ,37 de 3260 38 de 3100 çıkmıştı, inşallah bu hafta tombik çıkar kızım ve yakında doğurur um :)) herkese iyi geceler

şule ne zaman çalışamaz raporu alacaksın benim son adet 18 nisan ve 31 aralıkta randevum var 36+5 oluyorum verirlermi acaba bilgin var mı

Verir canim. 1 gunun yanar sadece. Ben 32de calisamaz alip ayrildim hemen canim. Erken dogum tehdidim vardi cunku. Yine de sen doktoruna sor istersen belki 37 haftalik olarak gosterir seni.

ben de önden açılan balenli aldım, satıcı beni uyardı sütü azaltır diye
ben de göğüs ucunu belli eden penye sütyenleri sevmiyorum, ama balensiz ve içi süngerli olanlar varmış
bir de penye olanların içine de göğüs pedi koyup kullandıklarını söyledi

QUOTE="babyforwe, post: 38463270, member: 537794"]kızlar iki gecedir ağzımdan yangın çıkacak nerdeyse kusunca rahatlıyorum [/QUOTE]
mide için ilaç alıyomusun cnm

Cumartesi günü kontrolde plesentada erken yaşlanma belirtileri olduğunu söyledi dr ilerlerse 36 yı doldurunca alabilirim dedi,bebeğim 2200 gr 46 cm inşallah zamanını bekler,

bebeğin hayırlı zamanda gelsin inş canım

balenleri çıkarırım öyle kullanırım yinede şeklini korur sanki yaa ama sütü azaltıyorsa kullanmam asla

QUOTE="babyforwe, post: 38463270, member: 537794"]kızlar iki gecedir ağzımdan yangın çıkacak nerdeyse kusunca rahatlıyorum
mide için ilaç alıyomusun cnm[/QUOTE]

yok canım ya ilaç içmekten nefrt ediyorum son 1 aydır vitamin ve demirimi bile aksatıyorum aklıma geldikçe içiyorum
yeni başladı mide yanması arada oluyor her zaman olmuyor

klorakın yemek yenen şeylere sürülmemesi gerekiyor bayanlar,,,çünkü çamaşır suyu asla ve asla durulanmıyor,,,
yani sadece tuvaletin içine ve labonun içine kullanmak gerekiyor, öyle bulaşık falan asla ve asla yıkamamk gerekiyor,,,
yoksa ileride bağırsak kanserine miğde kanserine yol açabiliyor,,, benim büyük amcamın bağırsak kanseri olma sebebi çamaşur suyudur,,,

balenleri çıkarırım öyle kullanırım yinede şeklini korur sanki yaa ama sütü azaltıyorsa kullanmam asla

yok canım ya ilaç içmekten nefrt ediyorum son 1 aydır vitamin ve demirimi bile aksatıyorum aklıma geldikçe içiyorum
yeni başladı mide yanması arada oluyor her zaman olmuyor [/QUOTE]
balenleri çıkarınca çok biçimsiz oluyor
en azından bende öyle olmuştu

yeni başladı mide yanması arada oluyor her zaman olmuyor [/QUOTE]
yediğin bişeyden oluyo olabilir o zaman çünkü bende arada oluyor ama neden olduğunu anlamadım vitamini ihmal etme cnm :)

Kızlar emzirme sütyeni konuşulmuş, bn anılınkilerden aldım, hem balensiz hem süngerli bi bakın isterseniz

Off benim de sırtım çok çok çooook ağrıyor jel de suremiyorum yasak napıcaz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…