Ben dua modundaym kızlar hepınızı opuyrm bol dua beklyrm sabaha Allah kerm yarn aksama en gec ıns haber ederm
şule ne zaman çalışamaz raporu alacaksın benim son adet 18 nisan ve 31 aralıkta randevum var 36+5 oluyorum verirlermi acaba bilgin var mı
ben de önden açılan balenli aldım, satıcı beni uyardı sütü azaltır diye2 emzirme
2de sporcu sütyeni aldım önden açılıyo
canım emzirme sütyenleri uc belli eder şeklisiz kullanamam ben onlarıbadilerin altından çok kötü görünür
balenlerini çıkarıp denerim birinin o zaman
Annişler bebişimin kıyafetlerini ütülüyorum şimdi de kocaman etiketleri var çoğunun, kessem daha kötü batar ne yaptınız siz onları
Cumartesi günü kontrolde plesentada erken yaşlanma belirtileri olduğunu söyledi dr ilerlerse 36 yı doldurunca alabilirim dedi,bebeğim 2200 gr 46 cm inşallah zamanını bekler,
ben de önden açılan balenli aldım, satıcı beni uyardı sütü azaltır diye
ben de göğüs ucunu belli eden penye sütyenleri sevmiyorum, ama balensiz ve içi süngerli olanlar varmış
bir de penye olanların içine de göğüs pedi koyup kullandıklarını söyledi
mide için ilaç alıyomusun cnm[/QUOTE]QUOTE="babyforwe, post: 38463270, member: 537794"]kızlar iki gecedir ağzımdan yangın çıkacak nerdeyse kusunca rahatlıyorum
klorakın yemek yenen şeylere sürülmemesi gerekiyor bayanlar,,,çünkü çamaşır suyu asla ve asla durulanmıyor,,,
Vallahi dogru dedin onu.. Eşim eve camasor suyu almıypsu geçen temizlkte ben aldırdım kardeşlerimid stok yaptım ..bimdeki yagçöze hastayım... Dokunmocanı bilsem oda parfumu gibi kullancam.. Hiç îyi bişi degil ama can cıkıyoda huy cıkmıyo....24 Daha fazla mesaj...
Gülmekten karnım tirtirtir karnımı görsükce gülüyorum güldükce karnım titriyo rabbim gülmekten ayırmasın...
bebeğin hayırlı zamanda gelsin inş canım
balenleri çıkarırım öyle kullanırım yinede şeklini korur sanki yaa ama sütü azaltıyorsa kullanmam asla
mide için ilaç alıyomusun cnm
bebeğin hayırlı zamanda gelsin inş canım
balenleri çıkarırım öyle kullanırım yinede şeklini korur sanki yaa ama sütü azaltıyorsa kullanmam asla
mide için ilaç alıyomusun cnm
ben kestin dipten
Teşekkür ederim kızlar, deneyeyim ben deBen kokunden kestim canim hepsini. Guzelce dibinden kesince kalmio bisey
Benim yemek boruma da sopa girmiş gibi batıyo bazen geceleri , az biraz gaviscon rahatlıyo canımkızlar iki gecedir ağzımdan yangın çıkacak nerdeyse kusunca rahatlıyorum
Beni ilk 34 ken soktular nst ye. Bi sebebi yok rutin böyle dedi Dr.hiç bilmiyorumki,mesala bana 36 da dedi dr um,ama bugün benle giren bir kadın 34 diğeri 33.deydi onlar niye o kdr erken girdiler bende anlamadım
Ben tamamını dibinden kestim.Annişler bebişimin kıyafetlerini ütülüyorum şimdi de kocaman etiketleri var çoğunun, kessem daha kötü batar ne yaptınız siz onları
Benim de ağzımdan alevler çıkacak gibi yanıyorum. Doktora gidince söyleyeceğim gerçi ilaç kullanmak da istemiyorum.kızlar iki gecedir ağzımdan yangın çıkacak nerdeyse kusunca rahatlıyorum
Nereden anlıyorlar bu yaşlanma olayını acaba?Cumartesi günü kontrolde plesentada erken yaşlanma belirtileri olduğunu söyledi dr ilerlerse 36 yı doldurunca alabilirim dedi,bebeğim 2200 gr 46 cm inşallah zamanını bekler,
Off benim de sırtım çok çok çooook ağrıyorBenniye böle durgunum ya bi masumum....
Arkadas bu ne hal ya....
Koz gamze niye yazöıypn bişi yoksa aksamdan aldılarmı seni ne ettiler...
Sırtım agrıyo bnmde milletin beli agrırı bnm sırtım agrıyo
EFLALİM alatırka tuvalet kullanın diyosun ya annemlere gidince onu kullanmal zprunda kalıyprum zaten bi çöküyom afedersin bi çesmeden birde pecetelikten tutunup zor kalkıyom :)
Evdeki alafranga bnm.. Onun gibi çöküp kalksamda olur heralde..
Gün içinde aktifim zaten azcık yürüyün çökim diyom gözüm almıyo ya...:)
LARKİN yazcam yazcam unutuyom canım sen su saatten sonra kimseyi takma..onlar senin ailenle oran bagını kıslanıyolar.. Allah merhamet versin ne diyeyim ....
Boswer şimdi şehzadenle ilgilen sen.. :) canım bnm
Ayyy işte öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?