Ne güzell... Rabbim bagslasın sızee.. Kokla bızım ıcın fıstıgı olurmu.. Mis gibi kokuyodur sımdı oHayırlı geceler güzel anneler. Uykusuz gecelere tam gaz devam ediyorum ben.Kizim tumm vaktimi aliyor. Dogumumdan bahsedemedim hic. Kısaca bahsedeyim, Benim harika bir drum vardi, ne yapip edip normal doğum yaptirdi bana, 2 gun boyunca cook ugrasti benimle, epidural normal doğum yaptim, ancak epidural dogum sancilarimi gecirmedi, anestezi etkisi cabuk geciyordu bünyemden dolayi, hatta bi ara cok yalvardim beni sezeryana al, dogamicam diye ama drum saatlerce basimda bekledi yinede sezeryana almadi. O zaman çok sanci çektim ama simdi iyiki cekmisim diyorum, karnimda dikislerim yok rahat hareket ediyorum ancak altta dikislerim var tabi ama beni pek kisitlamiyor cok şükür. 37+0 da 3.470 gram 50 cm olarak dogdu bebegim, simdi sizlerden güzel haberler almak icin bekliyorum. Bu arada pek inanmiyodum ama dogumun 8. günü 12 kilo verdigimi gorunce sok oldum. Kaldi 6 kilom. Insaallah onu ve daha fazlasını da verebilirim. Hayırlı haberlerinizi bekliyorummm
Ne güzel Allah bize de nasip etsin inşallah böyle güzel haberler verebilmeyi çok özendim şu an sanaHayırlı geceler güzel anneler. Uykusuz gecelere tam gaz devam ediyorum ben.Kizim tumm vaktimi aliyor. Dogumumdan bahsedemedim hic. Kısaca bahsedeyim, Benim harika bir drum vardi, ne yapip edip normal doğum yaptirdi bana, 2 gun boyunca cook ugrasti benimle, epidural normal doğum yaptim, ancak epidural dogum sancilarimi gecirmedi, anestezi etkisi cabuk geciyordu bünyemden dolayi, hatta bi ara cok yalvardim beni sezeryana al, dogamicam diye ama drum saatlerce basimda bekledi yinede sezeryana almadi. O zaman çok sanci çektim ama simdi iyiki cekmisim diyorum, karnimda dikislerim yok rahat hareket ediyorum ancak altta dikislerim var tabi ama beni pek kisitlamiyor cok şükür. 37+0 da 3.470 gram 50 cm olarak dogdu bebegim, simdi sizlerden güzel haberler almak icin bekliyorum. Bu arada pek inanmiyodum ama dogumun 8. günü 12 kilo verdigimi gorunce sok oldum. Kaldi 6 kilom. Insaallah onu ve daha fazlasını da verebilirim. Hayırlı haberlerinizi bekliyorummm
yok 5 saate eş değer değil,, aşağı yukarı 500 kalori harcanıyor emzirriken, oda yaklaşık olark tempolu olarak 2 saatte 10 km tempolu yürümeye eşdeğer,, gerçi yaktığın kalori yaşa ve kiloya göre değişir,,,Oooooohh lohusalıkta 10-15 kilo gidiyorsa ei yaa.. Ben o zaman ilk evlendıgım kiloma gelırım vallahii.. Birde benm bı arkadas var arkadaslar diyetısyen kendısı. Günde bi saat emzirmek 5 saat yürümeye bedel demıstı. Kalori acısından.. Ne kaa hosuma gıttı bı bılsenızz..
Canim iyi olmaniza cok sevindim, ne guzel yazmissin biz bekleyen anneler icin umit veren bir yazi, okuyunca bi icim ferahladi huzur buldum.. kilo konusu ayri normal dogum yapabilmis olman ayri rahatlatti beni. Rabbim bebisinle mutlu gunler yasamayi nasip etsinHayırlı geceler güzel anneler. Uykusuz gecelere tam gaz devam ediyorum ben.Kizim tumm vaktimi aliyor. Dogumumdan bahsedeyasamayc. Kısaca bahsedeyim, Benim harika bir drum vardi, ne yapip edip normal doğum yaptirdi bana, 2 gun boyunca cook ugrasti benimle, epidural normal doğum yaptim, ancak epidural dogum sancilarimi gecirmedi, anestezi etkisi cabuk geciyordu bünyemden dolayi, hatta bi ara cok yalvardim beni sezeryana al, dogamicam diye ama drum saatlerce basimda bekledi yinede sezeryana almadi. O zaman çok sanci çektim ama simdi iyiki cekmisim diyorum, karnimda dikislerim yok rahat hareket ediyorum ancak altta dikislerim var tabi ama beni pek kisitlamiyor cok şükür. 37+0 da 3.470 gram 50 cm olarak dogdu bebegim, simdi sizlerden güzel haberler almak icin bekliyorum. Bu arada pek inanmiyodum ama dogumun 8. günü 12 kilo verdigimi gorunce sok oldum. Kaldi 6 kilom. Insaallah onu ve daha fazlasını da verebilirim. Hayırlı haberlerinizi bekliyorummm
mustela nın toparlıyıcı kremi var, ben ondan kullanmayı düşünüyorum doğumdan sonra,,,,, baya bir sıkılaştırıyormuş,,, ve emzirirken kullanılabiliniyor,,Dogum sonrası bakım yapmam yaptırmam lazım.. Kılo vs vs vs
Sıkılasnam şazım.. Aynalara küstüm....
İyiki kılo verip hamile kaldım... Allahım kadınlık hislerim kayboldu.. Ama toparlıcam kendimi... İnanıyorum inanmak zorundayım...affffff
ne güzel normal doğumcu bir doktorun varmış,,,, ohh maşallah boyu da kilosu da çok güzel,,,,Hayırlı geceler güzel anneler. Uykusuz gecelere tam gaz devam ediyorum ben.Kizim tumm vaktimi aliyor. Dogumumdan bahsedemedim hic. Kısaca bahsedeyim, Benim harika bir drum vardi, ne yapip edip normal doğum yaptirdi bana, 2 gun boyunca cook ugrasti benimle, epidural normal doğum yaptim, ancak epidural dogum sancilarimi gecirmedi, anestezi etkisi cabuk geciyordu bünyemden dolayi, hatta bi ara cok yalvardim beni sezeryana al, dogamicam diye ama drum saatlerce basimda bekledi yinede sezeryana almadi. O zaman çok sanci çektim ama simdi iyiki cekmisim diyorum, karnimda dikislerim yok rahat hareket ediyorum ancak altta dikislerim var tabi ama beni pek kisitlamiyor cok şükür. 37+0 da 3.470 gram 50 cm olarak dogdu bebegim, simdi sizlerden güzel haberler almak icin bekliyorum. Bu arada pek inanmiyodum ama dogumun 8. günü 12 kilo verdigimi gorunce sok oldum. Kaldi 6 kilom. Insaallah onu ve daha fazlasını da verebilirim. Hayırlı haberlerinizi bekliyorummm
İsmi tam olarak ne dıye gecıyo almm lazım.. Özellikle karın bölgeme...dogumdan sonra ister istemez sarkıyo cok lazım cokk... Korsede kullancam zaten ....mustela nın toparlıyıcı kremi var, ben ondan kullanmayı düşünüyorum doğumdan sonra,,,,, baya bir sıkılaştırıyormuş,,, ve emzirirken kullanılabiliniyor,,
Canm nasılsın şimdi hala dewam ediyomu birde şiddeti arttı falansa bi acile gidin istersenizarkadaslar sanci var hafif karnimda ve belim sirtim kopuyor bu dogum sancisj degildir demi
Ay benimi andın canımQuenn21 bizi unuttu... Bebişini aldı kıcagına... Ohhhh ....
Bebegimde bir hareketli masallah....
http://www.mustela.com.tr/content/Post-Partum-Gel-Dogum-sonrasi-jelİsmi tam olarak ne dıye gecıyo almm lazım.. Özellikle karın bölgeme...dogumdan sonra ister istemez sarkıyo cok lazım cokk... Korsede kullancam zaten ....
sancılarının ne zamanda bir geldiğini ve ne kadar sürdüğünü bir kağıda yaz,,,arkadaslar sanci var hafif karnimda ve belim sirtim kopuyor bu dogum sancisj degildir demi
Merve dogumla alakalimidir sence senndaha iyi anlarsin bende uyuyamadim gonderdm esimi ise kemiklerim agriyor aksamdan beridir carpintimda var bayaKasıklarımda felaket bi baskı var
Ama sancı agrı yok!!!!!!!!
Hayırdr inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?