2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ne güzell... Rabbim bagslasın sızee.. Kokla bızım ıcın fıstıgı olurmu.. Mis gibi kokuyodur sımdı o

Ne güzel Allah bize de nasip etsin inşallah böyle güzel haberler verebilmeyi çok özendim şu an sana

@Mrv5534 canım senin karnında bu kasılmalar varmı? Benimki taş gibi oluyor 2gündür çok arttı resmen göbegimin iki yanında birer tepecik çıkıyor :) bebegin kafası neresi poposu neresi eli ayagı nerde anlamıyorum hayır

yok 5 saate eş değer değil,, aşağı yukarı 500 kalori harcanıyor emzirriken, oda yaklaşık olark tempolu olarak 2 saatte 10 km tempolu yürümeye eşdeğer,, gerçi yaktığın kalori yaşa ve kiloya göre değişir,,,

Canim iyi olmaniza cok sevindim, ne guzel yazmissin biz bekleyen anneler icin umit veren bir yazi, okuyunca bi icim ferahladi huzur buldum.. kilo konusu ayri normal dogum yapabilmis olman ayri rahatlatti beni. Rabbim bebisinle mutlu gunler yasamayi nasip etsin

mustela nın toparlıyıcı kremi var, ben ondan kullanmayı düşünüyorum doğumdan sonra,,,,, baya bir sıkılaştırıyormuş,,, ve emzirirken kullanılabiliniyor,,

ne güzel normal doğumcu bir doktorun varmış,,,, ohh maşallah boyu da kilosu da çok güzel,,,,

Merve dedi Queen kızına kavuştu bizi unuttu diye, o da hemen gelmiş.
Maşallah sübhanallah. Allah kolaylık versin. Bende çok özendim. İnşallah bizlerde yaklaştık o günlere.
Hepimiz sağ salim hayırlısıyla yaşayalım inşallah. Kuzunu da kokla benim için missss ohhhh
Ve 8 günde 12 kilo muuuuu Ahhh rüya gibi
emnens canım yaaa aşkolsun olur mu hiç öyle şey. Canım zaten sıkkındı, anlatınca artmadı ki. Aksine daha iyiyim

Ben hastaneye değil doktorumun muayenehanesine gidiyorum. Şu an 1 gün sonra 38 hafta bitecek hiç nst ye girmedim.
Hastane değil diye mi acaba? Perşembe günü yine kontrol var bakalım sorayım şu nst yi.
34. haftalarda başlanmış sizlerin.

Allhım kalbim ne kadar temiz:)
Queenş andım... Hissetmiş gibi geldi...
Larkin vardın farkına dimi :)
Quenn canım ya cok sevndim.. Hersey gusel olucak gece uykusuzluguda geçicek...
Masallh yawrunada sanada... 8. Gunde 12 kılo cok gusel... Bunyeye göre degışıir diye dusunuyorum ama yonede umut veren bi deger yani.... Darıso basımıza.. Kız bn hala pöttek pöttek gezıyom quen duruyom öle...dogurmadım daha:)

mustela nın toparlıyıcı kremi var, ben ondan kullanmayı düşünüyorum doğumdan sonra,,,,, baya bir sıkılaştırıyormuş,,, ve emzirirken kullanılabiliniyor,,
İsmi tam olarak ne dıye gecıyo almm lazım.. Özellikle karın bölgeme...dogumdan sonra ister istemez sarkıyo cok lazım cokk... Korsede kullancam zaten ....

arkadaslar sanci var hafif karnimda ve belim sirtim kopuyor bu dogum sancisj degildir demi

Quenn21 bizi unuttu... Bebişini aldı kıcagına... Ohhhh ....
Bebegimde bir hareketli masallah....
Ay benimi andın canım
Unuturmuyum hicc sizleriii, fırsat buldukça bakıyorum güzel haberler var mı inşallah diye
Sizlerde hayırlısıyla evlatlarınızı kucaklarınıza alın daha çok şey paylasıcaz onları büyütürken inşallah
Alıntı yapamıyorum kizlar uzgunum fırsatım olmuyo sadece okumaya çalışıyorum, ve son olarak hepinizi coook seviyorum

arkadaslar sanci var hafif karnimda ve belim sirtim kopuyor bu dogum sancisj degildir demi
sancılarının ne zamanda bir geldiğini ve ne kadar sürdüğünü bir kağıda yaz,,,
sanıcılar eğer düzenli ise o zaman doğum sancısıdır,,
hemen hastaneye git,,
umarım yalancı sancıdır,,,

Son düzenleme:
Saol LEBLECİM...
Quenn canım sen iyi ol biz burdayız yani:))

Su saat oldu uyku yık.. Kasıklarımda bi baskı var sürekli wc sürekli wc
Sıkıldım.... Ayakta durmam lazım.. Yattıgım an idrar torbam dımıdımıdımda dımdımyar......:)

kızlar bende uyandım uyuyamadım su felan içtim oturdum yatakta yazıyım bari dedim

böyle bir kış gecesi mi douracağız acaba zaman geçtikçe heyecan artıyor

eşim dün akşam diyor sen çok ağlarsın demi aşkım doğumda dedim herhalde öyle olur sen beni yalnız bırakma hiç o zaman

burnumun ucundan tanıyor adam beni ben biliyorum kendimi bir işaret geldimi su yada nişan ben başlarım o zaman ağlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…