kesin aruyıp dicem valla dayanamıyorum yaCanım dayanamıyorsansöle dr iğne yaptırıyo bnmde öle agrım var son 2 aydır belki daha fazladır cekıyprum o agrıyo.. Adım attırmıyo hele yatakta kalkınca.. İğne vermişti 4 doz iyi geldi baya hemde eahatladım cok... Sende bi git söle istersen
Hayırlı geceler güzel anneler. Uykusuz gecelere tam gaz devam ediyorum ben.Kizim tumm vaktimi aliyor. Dogumumdan bahsedemedim hic. Kısaca bahsedeyim, Benim harika bir drum vardi, ne yapip edip normal doğum yaptirdi bana, 2 gun boyunca cook ugrasti benimle, epidural normal doğum yaptim, ancak epidural dogum sancilarimi gecirmedi, anestezi etkisi cabuk geciyordu bünyemden dolayi, hatta bi ara cok yalvardim beni sezeryana al, dogamicam diye ama drum saatlerce basimda bekledi yinede sezeryana almadi. O zaman çok sanci çektim ama simdi iyiki cekmisim diyorum, karnimda dikislerim yok rahat hareket ediyorum ancak altta dikislerim var tabi ama beni pek kisitlamiyor cok şükür. 37+0 da 3.470 gram 50 cm olarak dogdu bebegim, simdi sizlerden güzel haberler almak icin bekliyorum. Bu arada pek inanmiyodum ama dogumun 8. günü 12 kilo verdigimi gorunce sok oldum. Kaldi 6 kilom. Insaallah onu ve daha fazlasını da verebilirim. Hayırlı haberlerinizi bekliyorummm
Kızlar sımdı evdeym yatmadan legene sıcak su doldurdum ıcıne oturdum dogum baslasın dıye oncesınde esımle fanfnı ve az once bol sumuksu hafıf cok az kanlı nısanım geldı bu sefer gercektn kacı yok dogum baslams 8de yatıcam sunı verırler once cunlu butn cabama ragmen sancı hsset,myrm daha
bnmde gece oldu sabahta yürüyemedim ya sanki bıcak saplanıyo kasığımaCanım bende de çok oldu o ilk kez bu gece rahat uyudum. Sanki bıçak saplanıyor gibi ama en fazla 10 sn sürüyor. Bende dün sordum doktora normal bunlar dedi bi de benim sadece gece 1-2 saat oluyordu gündüz hiç hissetmiyorum öyle bişey
Yahu bilmiyorum ki bi arkadasım fazla yeme demişti fazla degilde işte yesem nolur bilmiyom.. Tam bi bilgide yok nette yada bnde bulamamdım...zararlı mıki canım arada yesen bişey olmaz ??
Eğer dayanamayacak gibiysen magnezyum verir doktor. Bana söyledi ama ben ilaç kullanmak istemediğim için almadımbnmde gece oldu sabahta yürüyemedim ya sanki bıcak saplanıyo kasığıma
canım şu an telimde bi sorun var haftasonuna güncelleme yapılacak.. tabiki katılmak istiyorum sana yollicam numaramı olur olmazYahu bilmiyorum ki bi arkadasım fazla yeme demişti fazla degilde işte yesem nolur bilmiyom.. Tam bi bilgide yok nette yada bnde bulamamdım...
Bu arada canım watsapp grubunu actık ..dahil olmak istersen özelime msj at eklerim seni görüncee
Kızlar bana müsade bi güzel uyku cekeyimmmmm kızım 1 saate uyanır :)o uyanmadn bnde uyuyuyayım :))
Nereden anlıyorlar bu yaşlanma olayını acaba?[/QUOTE
ultrasonda plesenta çevresinde beyazlıklar oluyor kireçlenme gb 3 seviyesi varmış 3.seviyeye ulaşırsa alınıyormuş bebek
saol sulecm hepimizinki inşallahAllah yardimcin olsun. En hayirli en guzel zamanda saglikla gelsin bebisin.
canım bunları düşünüp kendini şimdiden strese sokma sen lohusa olacağın için içinden geçeni söyle o anda kimse yadırgamaz yadırgasalarda onların sorunu önemli olan senin kendini iyi hissetmenmerhabalar. iki gündür giremedim geçmişi okuyup geldim şimdi. az önce annemle konuştuk hafta sonu geleyim dedi. kv desen hergün bi bahaneyle bende. sabah akşam telefon. yani bunlar olmasa da dert ederdim heralde arayanım soranım yok diye ama ben doğumdan sonra bebişimle yalnız olmak istiyorum. her kafadan bi ses çıkacak, sabrım taşacak, kalp kırcam sonra ben daha çok üzülcem stres olcam. bebeğimi kıskanırım gibi de geliyo öyle istemem kucaktan kucağa gezmesini. dogumdan daha çok bundan korkuyorum. ay yok ya doğumdan da korkuyorum. offf ki ne of
canım sezaryan tarihine göre ayarladım ayy dursun gününde doğsun:)canım senin takvimde 14 gün kaldı diyor her an gelebilir sankiii
aynen çıkacak gibi oluyorayy inanırım valla.cuma akşamı görümcemde kaldım onunki alaturka tuvalet bi gidim dedim sanki bebek çıkıcaktı yerindenkorktum hemen biraz ayağa kalktım Allahtan küçük tuvaletim vardı yoksa orada doğururdum.
bizim evde tek tuvalet var alaturka yapılamadı giderinden dolayı.Allahtanda yapılmamış yoksa çok zorlanırdım.malum banyomuzda artı tuvalet koyacak kadar büyük değil.
oo canım ben gün içinde kaç kere çamaşır değişiyorum bu sebepten çok normal akıntıkızlar valla muhabbetiniz bol olsun bu saatte kadar anca okudum tabi arada ayrıldım başından.Ah bu kv.kp,görümce ve eltiler.Allah kötü olanları bildiği gibi yapsın.
Yanlış hatırlamıyosam bugün için 2 doğum vardı.Bi haber bi ses varmı??
Bu arada akıntı konuşulmuş bundan 1 ay önce falan yürüdüğümde çarşıda falan.ben yürümeyi severim Allah tan öyle yorulma gibi sıkıntım pek olmadı.uzunca yürüdüğümde eve geldiğimde çamaşırımda beyaz akıntı oluyodu azdı ama oluyodu.Bu arada yine geliyo evdeykende ama sürekli değil tabiki 2-3 günde bir belkide daha uzun.Acaba neden geliyo ne demek oluyo bu doktorada söylemek hiç aklıma gelmedi
benimkide öyle canım büyüyor iyi bir şeykızlar benim bebiş biraz çok hıçkırıyor gibi pıtpıt da pıtpıt yaptı durdu bugün ne yapsam bilemedim
canım doğum yaptıktan sonra farkında olmadan o akıl verenlerden olacaksın sendeHahahaahaha keşke deseydimAma toplumumuz baya meraklıymış hamilelik hakkında yorum yapmaya akıl vermeye 8 aydır bunu anladım, bakalım bebişler gelince neler duyacağız daha. Ayyy tv de ki kamu spotu geldi aklıma anne sütüyle ilgili , oradaki kadınlar tam yurdum kadınları
ayyy canım ya sen ne sabırlı bir insanmışsın sinir oldum görümcenlere ne gıcık haset insanlarmış pes yani, ne geçiyor ellerine kötülük yapınca anlamıyorum ya, bizim gelin bize neler yaptı abim onun yüzünden evde resmen kan çıkarırdı o derece yıllarca sustuk annem aman tatsızlık çıkmasın susun dedi diye ama en sonunda ben patladım hem de ne patlama sonuç abim bize düşman 8 senedir konuşmuyoruz abimle daha yeni merhaba merhaba diyoruz annemgil konuşuyor tabi para musluğu kesilir onlarla konuşmazsa, yani diyeceğim sen onlara hiç bir şey yapmamışın hep saygı göstermişsin çok ayıp yaptıkları, biz 7 sene kan kustuktan sonra patladık artık
S ssule07 şulecim çok teşekkür ederim amin bütün dualarına. Doğru söylüyorsun şahsıma yapılınca bu kadar koymuyor, ama aileye yapılınca çok kötü oluyor...
@leble canım yaa sende mi bürütüsHalt var özel günlerimizi mahvedecekler.
Onlarda gelin, onlarda kendi kocalarının tarafından çekiyorlar, neden ders almıyor acaba hiç.
Hamileliğimin başında onlar yüzünden bebeğime bir şey olacak endişesi vardı. Senin olmuş, bebeğimi kaybettim onlar yüzünden diyorsun ne kadar acıYok yok hakikaten önümüze bakmalıyız, kendimize zarar vermekten başka bir işe yaramıyor takmak.
@nuanza çok teşekkür ederim. Bende bazen düşünürüm gitsem diye. Faydası olacağına yürekten inanıyorum.
Ama hep derim kendi kendime onlar yaptıklarına devam edecekler, yardım almanın tek faydası benim onları takmayışım olacak.
Onlar yine bildiğini okuayacaklar diye
@minione canımm tam yapmak istediğim gibi şeyler söyledin. Benimde tabiatımda yok. Varda yok gibi bir şey.
Tersim elbette kötüdür. Ama tam anlamıyla bir şeyler söylemeye kalksam tavır yapsam, ben kocayı mocayı da bırakırım.
Onu da istememHalbuki ailesini o seçmedi yazık benim kocama. İyi olan hiçbir şey bırakmam. Orta yolum yok galiba
Nego bugün karar aldım ve uygulayacağım.
Bundan sonra rol değiştiriyorum. Çok üzüldüm çünkü. Hala gözümden istemsiz yaşlar dökülüyor.
Teşekkür ederim hepinize.
@emnens amaan o yaptığı terbiyesizliklerin yanında ne ki
Bugün eşim gitti kayınvalideme beşiği almaya.
İlk olarak 4 aylıkken hamileyken, hiç tebrik etmeden aa erkek mi yeğenim hayırlı olsun bile demeden bizi ilk gördüğünde;
"ben halası olarak anne yanı beşik alacağım habriniz olsun, sonra ay bilmiyorduk biz aldık vs demeyin, çok dua edeceksiniz bana, kendi kendine sallanan alacağım" dedi.
Ağzının ortasına çakmak istedim ama yapmadım...
Sonra eşime link gönderdi (benimle muhatap olmuyor) kraftın dondy mini salıncağının linkiydi.
Girdim baktım ben, elle sallanan bir salıncak. Eşime dedim hani elektrikli alacaktı, bu ne alaka dedim.
ben kendim alacak olsaydım elektrikli alırdım, o beşik alacak diye ben beşik bakmıyorum dedim.
Eşim aradı bu manuelmiş elle sallanıyormuş, elektrikli olacaktı demiştin dedi.
O da "aaaaa öyle mi ben hiç fark etmedim" dedi. Elektrikli olan kraft dondy hem mama sandalyesi hem beşik ve 560 lira.
Eşimde dediki bu modelin elektrikle sallananı biraz pahalı, bak insanlık hali istersen ben alayım onu dedi.
O da yok canım ilk defa hala oluyorum olsun o kadar ben onu alırım dedi.
Gelelim bugüne.
Eşim getirdi beşiği, işe gittikten sonra ben açtım paketi. Ne göreyim, tabi ki onu almamış.
baby max marka elektrikle sallanan, devasa boyutta ayakta zor duran bir beşik.
Ben alacak olsam almayacağım bir beşik. Ki çok hava attı ben alırım diye. gitmiş ne almış şimdi.
Bu arada durumları da iyi, öbür beşiği de rahatlıkla alabilirdi yani.
Yine sinirlerim bozuldu. Desek ona hani kraftı alacağım demiştin, ilk defa hala oluyorum tabi ki alırım demiştin diye.
Ben öyle bir şey demedim abi der.
Neyse canlarım, bunuda yazıyorum ve bu konuyu kapatıyorum, gözlerimden sinirden yaşlar akıyor çünkü.
Onlar değişmezler onu anladım. Ama bundan sonra ben tavrımı değiştiriyorum.
İlginç bir gelişme olursa bildiririm sizlere
İlahi senin kocan yaa
Bende senden haber bekliyordum. Hadi bakalım Allah yardımcın olsun. Çok heyecanlandım, bende gelsin istiyorum artık bu zamanlar. Allah rast getirsin, inşallah her şey istediğin gibi olur hayırla sağlıkla.
Ama doğum yapınca da haber bekliyoruz ona göre
Bende emzirme atletlerine baktım, hangi markaya baksam boyları düdük gibi.
Eee benim normal atletlerim bile daha uzun. Ne yapayım bu garip gureba kısa boylu atletleri deyip almadım.
Ablamdan bana pazardan biraz büyük penye atletler almış siyah beyaz. 3 tanesi 10 liraya.
Şimdiden giyiyorum, göğüste rahat açılır, emzirmek için.
Ama emzirme sütyeni almaya mecburdum benceBenim normal sütyenlerim hem süngerli hem destekli hemde dar geliyorlar şimdi.
Ama bu bebeox unkini çok beğendim. Tamamen normal bir sütyen gibi duruyor. Hem şık hem uygun bana göre.
http://www.n11.com/bebefox-balensiz...4?cid=604001&gclid=CKWkj4Ho2cICFefMtAodbx4A7Q
Bu ten rengi olanın rengiymiş.
Ama google a yazarsan her türlüsü çıkıyor.
Geldim eflalimmm canımmm
Ancak toparlayıp yazabildim.
Son beşik olayını da yazayım ve bu konuyu kapatayım dedim
Kp tabi ki farkında değildir. Emin ol ona göre çok normal bir şey söylüyordur. senin bu kadar üzüldüğünü bilese şok olur ben ne dedim ki diye
Fare dağa küsmüş hesabı
İnşallah eşin yaptığı hatayı seni ne kadar üzdüğünü fark eder inşallahhh.
İnşallah her şey senin istediğin gibi olur hayırla sağlıkla.
Bu kadar üzdükten sonra önemi yok demeeee.
Var vaar, en azından üzüldüm ama istediğim oldu der mutlu olursun. Öbür türlü hem seni üzmüş hemde istediğinde bunca üzüntüye rağmen olmamış olacak.
Hiç değerim yok muymuş diyeceksin.
Hadi hayırlısı beklemedeyiz
ah canım ahhhh diyorum sökmez benimkine sökmez senin taktiği yapıyım ne der biliyormusun oğlum annen de beni çok üzüyorCanim gecenlerde biz esimle bi tartismistik. Esim cok inatcidir. Bazen anlamsiz inat eder. Kiramam ne yapsam inadini. Boyle bi gaddarlasir bazen. Yine oyleydi. Ben de taktik yapayim dedim. Gectim iceri odaya. Esimin odaya geldigini duyunca basladim konusmaya kizimla. Bi yandan karnimi seviyorum bi yandan da konusuyorum. Kizim ben cok uzgunum. Seni de uzuyorum biliyorum ama en yapayim elimde degil. Baban ne yapti biliyor musun, vs vs vs anlatmaya basladim icli icli :) benimki bunlari duyunca daldi odaya bi hisimla, hemen sarildi optu, askim benim kiyamam sana, sen kizimizla mi dertlesiyosun vs diye :) ozur dileye dileye bi kaldi. Bi keresinde de yine kusuz boyle. Ben ruyamda kotu bisi gormusum agliyomusum gercekte de. Esim ope koklaya uyandirdi beni. Askim ne oldu vs diye. Ben de hatirlamiyorum ruyami ama yasadigimiz kavgayla ilgili bisiler uydurdum :) yine bi suru ozurler vs :) belki kullanacak olur diye yazayim dedim.
Canim bu kotu bisi degil ki. Endiselenme. Bebislerimizin akcigerlerinin eglistigini ve dogum sonrasina hazirlandigini gosteriyomus :)
canım çok geçmiş olsun iyi ki gitmişsin yi ki evhamlandırmışım:)iyiki gitmişim kızlarr,saat 11 den 5 e kdr hastaneydim yahu,nst ye gşrmeden idrar tahlilimi verdim,ikisininde sonuçlarını dr a gösterdim,ikisinin sonuçlarınıda beğenmedi malesef,sancı çıkmamış sanırım ama bebeğin kalp atış hızını çok hızlı buldu açmıydın dedi bende yok ama dedim heralde yine acıkmışım dedimm,tahlil sonucum çok aşırı iltahap çıktı,en yüksek düzeyde,5 gün sabah akşam antibiyotik verdi,kantine inip bişeyler yiyip içtim tekrar nst ye girdim,sonuç düzelmiş çıkmış dedi sanırım dedi açsın diye ilki öyle korkuttu dedi,hapımızı yazdı,haftaya dedi normal doğum yapıp yapamayacağının kararını vericez dedi,çatı muayenesine bakıcaz dedi,bebeğim 36+0 da 2800 gr. boyumuzda 47 cm çıktı kızlar,havadisler böyle,şimdi o çatı muayenesi alttan bakacak parmakmı sokacak
neye göre ooo ii miş dicek anlamadım açıklıkmı olcak ayy çok merake diyorumm
ayyy pes ya çeksin gitsin ne işi var o zaman!Benim KV de beni illet etti valla bıktım Güya bana yardıma geldi. Sabahın korunde kalkıyor bid bid yuksek sesle bi konusuyor kp le apartman hepsi duymuyordur. Ki eşim uyardı buklecik geceleri uyuyamiyor sabah dokunma uyusun diye. Ama nerde dan diye odaya giriyor sonrada uyuyor musun diyor. Gel de çıldırma. Evin süpürülmesi lazim bana soruyor supureyim mi. Ya yapacaksanız yap yapmayacaksan sus. 15 gün oldu geleli lavabolar iğrenç bi cifleyim demedi bende inada temizlemedim. Ebeveyn banyosunu kullanıyorum. Gecen artik eşim temizledi buraya bölmüş diyor. Sabah bi mutfağı odayı topluyor oğlu saat 4 te geliyor. Saat dörtte ne pisireuim diyor. Bende bilmm deyince bi makarna yapayım diyor. Sanki ben makarna yapmayı bilmiyorum. Afff allahım aff . beni düşünmüyorsunuz bari oğluna bi sıcak yemek yap. Esim geldi saolsun yardim etti de yemek yaptık. Tabi bebis çok karşılıyor ayakta durunca. Suyu çok az. Neyseki yarin annem geliyorsa KV gidecek. Eşime doğumda annem burda annenler sonra gelsin dedim ama insallah gelmez. İlk doğumda annemle geldi herşeyi burnundan getirdi. İçim şişmiş valla kusuruma bakmayin
ohh misssabuuuu nası belim agrımış nası belim agrımış
40 yıllık yorgunluğumu attım kalktım bugün temizlik yaptım birazcık
yarısıda yarına kaldı
canım kız bebeğin olsaydı o temizliyor annenin hastalığını, dut ye bolca geçen gün saraçoğlu dedi vücutta ki iltihabı kurutuyormuştatlım ben hamıle kalmadanda hep olurdum,şekerden dolayı çok olurmuş ama çok şükür bnm şekerimde çıkmadı,acaip o konuda da hijyenik bir insnaım,deli gibi tuvalet temzilyorum,avm lerde asla girmem,sık sık çamaşır değiştiririm,taharet musluğunu tuvalet kağıdı ile tutup açarım,ama neden oluyorum bende çözemedim,ayaklarımı sıcak tutarım,çorapsız gezmem,ev peluş patiklerim hep ayağımda,ama ben hep kendimi bildim bileli,akıntım,mantar olmam,idrar yolu enfeksiyonu sanırım rahmim çok dirençsiz,belki normal doğum yaparımda inşallah,hani diyorlar ya için temzilenir diye bakarsın bende de öyle olur yaa
ohh sevindimiyi akşamlar herkese bugün formasyon derslerim bitti sınav da olduk şükürler olsun çok iyi geçti
şimdi sıra staj sunumumda ,hocalara günler uymuyorne zaman olucak bilmem cuma olsun istiyorum inş olur
çok yoruldum yaa dondum birde dışaıra hava çok soğuk
yarın dr randevum var ve temzilikç gelicekben dr da iken kv bakacak
kv ye sabah gel dedim erken
aynen ya yapanlar hangi kafayla sola koymuş o musluğuelbette yapar asıl en tiksindiğim yer benm o taharet muslukları,şuan yeni stil evler daha doğrusu mantıklı yapılan eski evlerde bile taharet musluğu sağda olur,asla solda olmaz ama bizim musluk solda,o yüzden inanılmaz özenliyim o konuda hiç el değdirmeden tuvalet kağıdı koparıp onunla tutup öyle açarım,keza kaldıki 2-3 günde bir çamaşır suyu ile hem klozeti hem musluğu yıkıyorum ama işte ne kdr dikkat edersen et mutlaka demekki bi yerden mikrop kapıyorsun demek ki
evet canım çıtlıyor miniğim dışardan duyuluyor aynen eşimde duydu, canım sendeydi değil mi kasık fıtığı nasıl oldu şimdi?Nego karnından ses gelen sendin dimi yanlış hatırlamıyorum? yahu benim kuzum birkaç gündür deli hareketler yapıyor, çıt çıt çıt bir hal oldu yazık dün akşam babasına da dinlettim, sen yaptın onu elinle dedi inanmadı
evet ediyorumzKizlar Benim oglum surekli hickirik tutuyor hickirik tuttugunu farkediyomusunuz sizde?hop hop hopluyor yazik
canım ya gayet fit duruyorsun sen boşuna takıyorsun kilonukızlar nerdennnnnn nereyee diye bir albüm paylaştım :) hamilelik boyu 17 kg almışım,ama ilk resimimde ki halimde 62 kg ydum,ilk gebelik darbesi ile 69 lara çıkınca o yüzden o kilo ile hamile kaldığım için bugün bu noktaya geldim malesefEki Görüntüle 1346721 Eki Görüntüle 1346723 Eki Görüntüle 1346726 Eki Görüntüle 1346727 Eki Görüntüle 1346732
düşersin güven bana hem daha çok bile verirsindoğuma 90 la girsem,3,5 bebek olsa 3,5 eşi 7 kg gitse dielim doğumda 83 eve gelsem,emzirsem çılgınlar gibi,uyumasam hiç,hep emzirsem emzirsem acaba 70 lere düşermiyim ya
Benniye böle durgunum ya bi masumum....
Arkadas bu ne hal ya....
Koz gamze niye yazöıypn bişi yoksa aksamdan aldılarmı seni ne ettiler...
Sırtım agrıyo bnmde milletin beli agrırı bnm sırtım agrıyo
EFLALİM alatırka tuvalet kullanın diyosun ya annemlere gidince onu kullanmal zprunda kalıyprum zaten bi çöküyom afedersin bi çesmeden birde pecetelikten tutunup zor kalkıyom :)
Evdeki alafranga bnm.. Onun gibi çöküp kalksamda olur heralde..
Gün içinde aktifim zaten azcık yürüyün çökim diyom gözüm almıyo ya...:)
LARKİN yazcam yazcam unutuyom canım sen su saatten sonra kimseyi takma..onlar senin ailenle oran bagını kıslanıyolar.. Allah merhamet versin ne diyeyim ....
Boswer şimdi şehzadenle ilgilen sen.. :) canım bnm
Ayyy işte öle
canım senin doğum yakın karında küçülür doğum yaklaşıncaDeli hatun.... İstedigin zaman ye canım huma hmn acmaz ahhh kesek öle acsa ben catı maıyenesi yaparken bile bi kıyıdan yerim.....:)
Yok yawru kapanmaz sen merak etme... Minione bnden önce doguısan hîç şaşmam.. Bnm karnım bi söndü.. Sancı gitti agrı gitti.. 6 aylık halime döndüm.. ... Ahhahahahhaha:) gülsemmi gülsemmi
canım ya arada oluyor böyle bunalım belirsizlik enerjini aldı seninMerhaba kızlar 2gündür okuyorum ama yazmak içimden gelmedi. Karnımdaki kasılmalar öyle arttıki dün ve bugün taş gibi oluyor.Birde aşagı aşırı baskı var canım çok acıyor.Bazen yürürken evde bıcak batar gibi oluyor bagırıyorum resmen, oturmak işgence zaten yatmakta başka problem.Dışarı çıkmak istiyorum ama yürüyemiyorumkiEvdede sıkıldım günde kaç posta aglıyorum onuda bilmiyorum.Geride nankörlük mü yapıyorum Allahım diyorum.Elimde degilki ama...Dua ediyorum ...@pringles çok sevindim senin adına güle güle saglıkla büyüt bebegini.Normal istiyoruz ama bebek dönmediki canım inatçı çıktı hayırlısı bakalım
canım engel olabiliyor dr a sorhanımlar bugün doktora kontrole gittim
kuyruk sokumu kemiğimin üzerine düşüp kırmıştım çocukken
bundan bahsettim, bazı doktorlar bu kırığın sıkıntı olabileceğini söylüyor
benzer durum yaşayan ya da duyan var mı
illa sezaryen mi olmak gerek, bu durumda normal doğum yapan var mı
kızz bende 1,60 ım 79 um şu an hiç dediğin gibi durmuyorum gayet fitimBende dogumdan sonra emziren aney diyeti yaparım....
:)
Ya şaka bi yana ayda 2 kılo versem varya mayısın sonunda kardeşimin dügünü war.. Böle 60 kılo olsam anam.. Ne isterim dagada..
Bende suan 79 kıloyum arkadaslar boy fakiri biri olarak inşaat kapılarında duran su varili gibiyim..
160 boy 79 kılo hayalınızde canlandormaya calısmayın heran dogum yapabilirsiniz
Hihaahuahaa
eğil canım ya ben sekiz aydır o haldeyim hala doğurmadımBen annem kv falan geldiğinde ne zaman yere eğilecek olsam aman sakın eğilme diyorlar. Aman uzanma aman eğilme:)
canım Rabbim kolaylık versinBen dua modundaym kızlar hepınızı opuyrm bol dua beklyrm sabaha Allah kerm yarn aksama en gec ıns haber ederm
inşaallah canımCumartesi günü kontrolde plesentada erken yaşlanma belirtileri olduğunu söyledi dr ilerlerse 36 yı doldurunca alabilirim dedi,bebeğim 2200 gr 46 cm inşallah zamanını bekler,
renkli doplerde anlaşılıyor canımNereden anlıyorlar bu yaşlanma olayını acaba?
kızzz merve bırak kilo derdini verirsin hem iki çocuğu olacak hızla gider kilolarDogum sonrası bakım yapmam yaptırmam lazım.. Kılo vs vs vs
Sıkılasnam şazım.. Aynalara küstüm....
İyiki kılo verip hamile kaldım... Allahım kadınlık hislerim kayboldu.. Ama toparlıcam kendimi... İnanıyorum inanmak zorundayım...affffff
evet hareket oluyor ama hırıltı olmuyorGece gece aklıma takıldı benim karnım bazen sanki içerde bebis nefes alıp veriyor gibi oynuyor. Bi içeri bi dışarı. Bazense sanki hırıltı geliyor bunlar normal mi ya da aranızda benzer şeyler yasayan var mi
oyyy maşaallah kuzuna canım iyi olmanıza çok sevindim dr unu da taktir ettimHayırlı geceler güzel anneler. Uykusuz gecelere tam gaz devam ediyorum ben.Kizim tumm vaktimi aliyor. Dogumumdan bahsedemedim hic. Kısaca bahsedeyim, Benim harika bir drum vardi, ne yapip edip normal doğum yaptirdi bana, 2 gun boyunca cook ugrasti benimle, epidural normal doğum yaptim, ancak epidural dogum sancilarimi gecirmedi, anestezi etkisi cabuk geciyordu bünyemden dolayi, hatta bi ara cok yalvardim beni sezeryana al, dogamicam diye ama drum saatlerce basimda bekledi yinede sezeryana almadi. O zaman çok sanci çektim ama simdi iyiki cekmisim diyorum, karnimda dikislerim yok rahat hareket ediyorum ancak altta dikislerim var tabi ama beni pek kisitlamiyor cok şükür. 37+0 da 3.470 gram 50 cm olarak dogdu bebegim, simdi sizlerden güzel haberler almak icin bekliyorum. Bu arada pek inanmiyodum ama dogumun 8. günü 12 kilo verdigimi gorunce sok oldum. Kaldi 6 kilom. Insaallah onu ve daha fazlasını da verebilirim. Hayırlı haberlerinizi bekliyorummm
ohh gelsin bebiş canım ya suni sancıyı hemen kabul etmesenKızlar sımdı evdeym yatmadan legene sıcak su doldurdum ıcıne oturdum dogum baslasın dıye oncesınde esımle fanfnı ve az once bol sumuksu hafıf cok az kanlı nısanım geldı bu sefer gercektn kacı yok dogum baslams 8de yatıcam sunı verırler once cunlu butn cabama ragmen sancı hsset,myrm daha
canım bunlar normal ama dayanamıyorsan dr una sor tabiya kızlar herkese günaydın nolur bi akıl verin bana tam şeyimin üstü ağrıyo ince ince sızı ama geceden beri var dünde doktor dedi olur dedi kemikler acılıyo ondan dedi ama ben dayanamıyorum napıyım bi akıl verin nolur canm cok yanıyo bidahamı gitsem doktora
Bu arada bu zencefil ve zerdecal tozlarını kasık kasık yutasım var.. Hele zerdecal..
Geçen dayanamadım bir kase yogurda bi tatlı kasıgı zerdecal koyup yedim....
ALLAHIM hayırlısıyla bi dogursaydım da sunlardan rahat rahat yeseydimm yahu
doğru canım çok yenmesi zararlıYahu bilmiyorum ki bi arkadasım fazla yeme demişti fazla degilde işte yesem nolur bilmiyom.. Tam bi bilgide yok nette yada bnde bulamamdım...
Bu arada canım watsapp grubunu actık ..dahil olmak istersen özelime msj at eklerim seni görüncee
Kızlar bana müsade bi güzel uyku cekeyimmmmm kızım 1 saate uyanır :)o uyanmadn bnde uyuyuyayım :))
Günaydın guzel anneler bugun kontrolmuz var birazdan cikcaz bikacgundur az hareket ediyor dua edin iyi haberlerle geleyim inşallah bugun dr gitcekler hayirli haberlerle gelir inşallah
ay maşallah doğum tarihine göre kilosu falan çok iyiymiş iyi beslemişssin kuzunu annesi. kilo konusunda da tebrik ediyorum o bünyeni. çünkü ben doğumdan çıktığımda bebeğim 3.5 doğmuştu ve ben 4 kilo vermiştim sadece hehe :) sana bol süt diliyorum canım kızına da uykulu geceler...Hayırlı geceler güzel anneler. Uykusuz gecelere tam gaz devam ediyorum ben.Kizim tumm vaktimi aliyor. Dogumumdan bahsedemedim hic. Kısaca bahsedeyim, Benim harika bir drum vardi, ne yapip edip normal doğum yaptirdi bana, 2 gun boyunca cook ugrasti benimle, epidural normal doğum yaptim, ancak epidural dogum sancilarimi gecirmedi, anestezi etkisi cabuk geciyordu bünyemden dolayi, hatta bi ara cok yalvardim beni sezeryana al, dogamicam diye ama drum saatlerce basimda bekledi yinede sezeryana almadi. O zaman çok sanci çektim ama simdi iyiki cekmisim diyorum, karnimda dikislerim yok rahat hareket ediyorum ancak altta dikislerim var tabi ama beni pek kisitlamiyor cok şükür. 37+0 da 3.470 gram 50 cm olarak dogdu bebegim, simdi sizlerden güzel haberler almak icin bekliyorum. Bu arada pek inanmiyodum ama dogumun 8. günü 12 kilo verdigimi gorunce sok oldum. Kaldi 6 kilom. Insaallah onu ve daha fazlasını da verebilirim. Hayırlı haberlerinizi bekliyorummm
Gunaydinlar güzel annelerya kızlar herkese günaydın nolur bi akıl verin bana tam şeyimin üstü ağrıyo ince ince sızı ama geceden beri var dünde doktor dedi olur dedi kemikler acılıyo ondan dedi ama ben dayanamıyorum napıyım bi akıl verin nolur canm cok yanıyo bidahamı gitsem doktora
Ayy deme aklıma da gelmedi değil hanicanım doğum yaptıktan sonra farkında olmadan o akıl verenlerden olacaksın sende
İçini ferah tut canım, üst üste sıkıntılarından dolayı kötü rüya görmüşsün, sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah.Günaydın herkese son 13 :)
Kızlar sabah sabah kötü oldum ya çok kötü bir rüya gördüm içim karardı,rüyamda kontrole gidiyordum bebeğimde başka bir hastalık daha varmış adını bile söyledi dr Allah korusun kötü bir hastalık hidrosefaliymiş, ayy yüzünü falan net görüyorum nasıl kahroluyorum anlatamam rüyamda çıldırdım artık
Ben artık kontrole gitmek istemiyorum çok korkuyorum nerden çıktı bu rüya
Doğum yaklaştı ama ben hazır değilim hala her şey eksik gibi tuhaf haldeyim
Sancılarım hala var, birde karnımın üst taraflar çok fen çatladı dün kayısı yağı sürmeye başladım en azından sivilce izleri gitsin karnımda ki diye
Ayy bu haftalarda da dönüyorlar demek ki, benim de kontrolüm cuma günü inşallah yerindedir benim minik.Günaydın kızlar kontrolden geldik az önce, bebişim iyiymiş çok şükür ama daha önce kafası aşağıda olan oğluşum ters dönmüşİlla kestirecek yani bu oğlan beni dedim doktora, yok istersen bu şekilde de deneriz dedi ama ben cesaret edemem yaaa Yerleri mi gırgırlıyoduk napıyoduk bebikleri düz duran annişler
bak sen miniğe oyun oynamış size canım geri dönme ihtimali yüksek ilkler çok yer değiştirir, evet yerleri gırgırlıyoruz:)Günaydın kızlar kontrolden geldik az önce, bebişim iyiymiş çok şükür ama daha önce kafası aşağıda olan oğluşum ters dönmüşİlla kestirecek yani bu oğlan beni dedim doktora, yok istersen bu şekilde de deneriz dedi ama ben cesaret edemem yaaa Yerleri mi gırgırlıyoduk napıyoduk bebikleri düz duran annişler
ay canım inşaallah o kadar kötü oldum ki birde hastalığın adını bile söylüyor dr fena oldumİçini ferah tut canım, üst üste sıkıntılarından dolayı kötü rüya görmüşsün, sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah.
Ayy bu haftalarda da dönüyorlar demek ki, benim de kontrolüm cuma günü inşallah yerindedir benim minik.
canım uyku seti gibi olanları atınca makinayı çok doldurma parça parça at tıklım tıklım olunca deterjan kalıyorGünaydın annisler herkes iyidir umarım ben kıyafetleri yıkıyorum uyku setiyle başladım deterjan kalıyo yüzkere duruladim dalan dan mı kaynaklı acep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?