2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kesin aruyıp dicem valla dayanamıyorum ya

Canim tatli yorgunluk bunlar. Mis gibi bebisine kavusmussun ne guzel. Allah ayirmasin. Doktorun cok iyiymis cidden. Kimsenin bu kadar sabirli olacagini sanmiyorum. Kilo durumuna da cok sevindimmm. 6 kilo nedir ki. Onu da cok kisa zamanda verir mis gibi fit bir anne olursun. Hatta simdiden cok fit gorundugune eminim. Bol sutlu bol uykulu gunlerin olsun insaallah.. arada guzel haberlerini ver bize. Opuldun sen ve melegin..

Canim yaaa cok heyecanli, Rabb'im kolaylastirsin bi nefeste kurtul insaallah. Hatta umarim sancilarin baslar da hemen acilman olur, suniye gerek kalmaz. Dogum sonrasi kendini iyi hissedince bizi fazla merakta birakma. Guzel haberlerini bekliyoruz..

bnmde gece oldu sabahta yürüyemedim ya sanki bıcak saplanıyo kasığıma

zararlı mıki canım arada yesen bişey olmaz ??
Yahu bilmiyorum ki bi arkadasım fazla yeme demişti fazla degilde işte yesem nolur bilmiyom.. Tam bi bilgide yok nette yada bnde bulamamdım...

Bu arada canım watsapp grubunu actık ..dahil olmak istersen özelime msj at eklerim seni görüncee

Kızlar bana müsade bi güzel uyku cekeyimmmmm kızım 1 saate uyanır :)o uyanmadn bnde uyuyuyayım :))

canım şu an telimde bi sorun var haftasonuna güncelleme yapılacak.. tabiki katılmak istiyorum sana yollicam numaramı olur olmaz

canım bunları düşünüp kendini şimdiden strese sokma sen lohusa olacağın için içinden geçeni söyle o anda kimse yadırgamaz yadırgasalarda onların sorunu önemli olan senin kendini iyi hissetmen
canım senin takvimde 14 gün kaldı diyor her an gelebilir sankiii
canım sezaryan tarihine göre ayarladım ayy dursun gününde doğsun:)
aynen çıkacak gibi oluyor
oo canım ben gün içinde kaç kere çamaşır değişiyorum bu sebepten çok normal akıntı
kızlar benim bebiş biraz çok hıçkırıyor gibi pıtpıt da pıtpıt yaptı durdu bugün ne yapsam bilemedim
benimkide öyle canım büyüyor iyi bir şey
canım doğum yaptıktan sonra farkında olmadan o akıl verenlerden olacaksın sende
ayyy canım ya sen ne sabırlı bir insanmışsın sinir oldum görümcenlere ne gıcık haset insanlarmış pes yani, ne geçiyor ellerine kötülük yapınca anlamıyorum ya, bizim gelin bize neler yaptı abim onun yüzünden evde resmen kan çıkarırdı o derece yıllarca sustuk annem aman tatsızlık çıkmasın susun dedi diye ama en sonunda ben patladım hem de ne patlama sonuç abim bize düşman 8 senedir konuşmuyoruz abimle daha yeni merhaba merhaba diyoruz annemgil konuşuyor tabi para musluğu kesilir onlarla konuşmazsa, yani diyeceğim sen onlara hiç bir şey yapmamışın hep saygı göstermişsin çok ayıp yaptıkları, biz 7 sene kan kustuktan sonra patladık artık hep iyiler mazlumlar eziliyor gerçekten, anneme diyorum ki bizim oğlanlar hanım köylü kocalarımız baba köylü bizim yüzümüz gülmez anne erkek kardeşelerim eşleriyle kötü olsun manasında demiyorum herkes yuvasında mutlu olsun, abimin karısı bizi kıskandı abimden bizle iyi olsun istemedi, kendi kardeşlerine hediye aldırırdı da abim bir kere bize hediye almamıştır tam tersi hep hakkımızı yemiştir, şimdi kardeşim nişanlı biz arasak mesela ne var ablan ne oldu diye açar telefonu nasılsın dşye aradık bir şey olması mı lazım deriz, bizle oturmaz konuşmaz ama şimdi nişanlısının ablasıyla bir sohbet bir sohbet, annemi bile tersler hep, böyleleride var

ben o yüzden eşimin kardeşleriyle ilişkisini çok önem veriyorum, küçük görümceme her fırsatta bir şeyler aldırırım para verdiririm, ablasına karşı hep derim ablanı ara sor bak el kapısında yanında ol derim, her fırsatta yemek yapıp çağırırım, evli görümcem özellikle annesinde kaldığı zaman, hatta dün bendelerdi ağrım sızım olmasına rağmen çağırdım öünkü seviyorum karşılıklı onlarda benim için ne yapacaklarını şaşırıyor, bizim gelinde öyle olsaydı ne olurdu biz düşman olmasaydık

senin görümcelerin iyiliklerinin kıymetini bilselerdi şöyle beraber yiyip içip sohbetler etseydinzi ne olurdu bir yerleri mi eksilirdi yoksa insanlıkları mı artardı

neyse saçmaladım ya hu

evet canım kp rin ruhu duymuyor kesin, ama kv me dedim her gün oğlumu sevmeye geliyordu gelmesin daha başımı ört etek giy sıkıldım son günlerim gelince oturup kalıyor rahat edemiyorum dedim ,kesti ayağını ohh kendi etti kendi buldu

eşimden çok şey bekliyorum özür dilemez odunum çocuk sanıyor beni böyle beni üzünce sevdiğim yiyecekleri alır gelir dün öyle yapmış tam komedi
ah canım ahhhh diyorum sökmez benimkine sökmez senin taktiği yapıyım ne der biliyormusun oğlum annen de beni çok üzüyor
canım çok geçmiş olsun iyi ki gitmişsin yi ki evhamlandırmışım:)
ayyy pes ya çeksin gitsin ne işi var o zaman!
abuuuu nası belim agrımış nası belim agrımış
40 yıllık yorgunluğumu attım kalktım bugün temizlik yaptım birazcık
yarısıda yarına kaldı
ohh misss
canım kız bebeğin olsaydı o temizliyor annenin hastalığını, dut ye bolca geçen gün saraçoğlu dedi vücutta ki iltihabı kurutuyormuş
ohh sevindim
aynen ya yapanlar hangi kafayla sola koymuş o musluğu
evet canım çıtlıyor miniğim dışardan duyuluyor aynen eşimde duydu, canım sendeydi değil mi kasık fıtığı nasıl oldu şimdi?
Kizlar Benim oglum surekli hickirik tutuyor hickirik tuttugunu farkediyomusunuz sizde?hop hop hopluyor yazik
evet ediyorumz
canım ya gayet fit duruyorsun sen boşuna takıyorsun kilonu
doğuma 90 la girsem,3,5 bebek olsa 3,5 eşi 7 kg gitse dielim doğumda 83 eve gelsem,emzirsem çılgınlar gibi,uyumasam hiç,hep emzirsem emzirsem acaba 70 lere düşermiyim ya
düşersin güven bana hem daha çok bile verirsin

canım eskiden neden sezaryan azmış doğum kolaymış alaturka tuvaletler çömelip yer silmeler çömelip çamaşır yıkamalar varmış

canım senin doğum yakın karında küçülür doğum yaklaşınca
canım ya arada oluyor böyle bunalım belirsizlik enerjini aldı senin
canım engel olabiliyor dr a sor
kızz bende 1,60 ım 79 um şu an hiç dediğin gibi durmuyorum gayet fitim sen kendini öyle görüyor olmayasın
Ben annem kv falan geldiğinde ne zaman yere eğilecek olsam aman sakın eğilme diyorlar. Aman uzanma aman eğilme:)
eğil canım ya ben sekiz aydır o haldeyim hala doğurmadım
Ben dua modundaym kızlar hepınızı opuyrm bol dua beklyrm sabaha Allah kerm yarn aksama en gec ıns haber ederm
canım Rabbim kolaylık versin
Cumartesi günü kontrolde plesentada erken yaşlanma belirtileri olduğunu söyledi dr ilerlerse 36 yı doldurunca alabilirim dedi,bebeğim 2200 gr 46 cm inşallah zamanını bekler,
inşaallah canım
Nereden anlıyorlar bu yaşlanma olayını acaba?
renkli doplerde anlaşılıyor canım
kızzz merve bırak kilo derdini verirsin hem iki çocuğu olacak hızla gider kilolar
evet hareket oluyor ama hırıltı olmuyor
oyyy maşaallah kuzuna canım iyi olmanıza çok sevindim dr unu da taktir ettim
ohh gelsin bebiş canım ya suni sancıyı hemen kabul etmesen
canım bunlar normal ama dayanamıyorsan dr una sor tabi

doğru canım çok yenmesi zararlı
Günaydın guzel anneler bugun kontrolmuz var birazdan cikcaz bikacgundur az hareket ediyor dua edin iyi haberlerle geleyim inşallah bugun dr gitcekler hayirli haberlerle gelir inşallah

hadi güzel haberler ver inşaallah

ay maşallah doğum tarihine göre kilosu falan çok iyiymiş iyi beslemişssin kuzunu annesi. kilo konusunda da tebrik ediyorum o bünyeni. çünkü ben doğumdan çıktığımda bebeğim 3.5 doğmuştu ve ben 4 kilo vermiştim sadece hehe :) sana bol süt diliyorum canım kızına da uykulu geceler...

Günaydın herkese son 13 :)

Kızlar sabah sabah kötü oldum ya çok kötü bir rüya gördüm içim karardı,rüyamda kontrole gidiyordum bebeğimde başka bir hastalık daha varmış adını bile söyledi dr Allah korusun kötü bir hastalık hidrosefaliymiş, ayy yüzünü falan net görüyorum nasıl kahroluyorum anlatamam rüyamda çıldırdım artık

Ben artık kontrole gitmek istemiyorum çok korkuyorum nerden çıktı bu rüya

Doğum yaklaştı ama ben hazır değilim hala her şey eksik gibi tuhaf haldeyim

Sancılarım hala var, birde karnımın üst taraflar çok fen çatladı dün kayısı yağı sürmeye başladım en azından sivilce izleri gitsin karnımda ki diye

Gunaydinlar güzel anneler Canım ben de 30. Haftadan 32. Haftaya kadar pubik kemiği ağrısı çektim tarif ettiğin gibi.Doktorum iğne yapmıştı bir keresinde.agri kesici de kullandım.cok faydası oluyor.dedigin gibi kemiklerini açılıyormuş.

Günaydın kızlar kontrolden geldik az önce, bebişim iyiymiş çok şükür ama daha önce kafası aşağıda olan oğluşum ters dönmüş İlla kestirecek yani bu oğlan beni dedim doktora, yok istersen bu şekilde de deneriz dedi ama ben cesaret edemem yaaa Yerleri mi gırgırlıyoduk napıyoduk bebikleri düz duran annişler

İçini ferah tut canım, üst üste sıkıntılarından dolayı kötü rüya görmüşsün, sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah.

Ayy bu haftalarda da dönüyorlar demek ki, benim de kontrolüm cuma günü inşallah yerindedir benim minik.

bak sen miniğe oyun oynamış size canım geri dönme ihtimali yüksek ilkler çok yer değiştirir, evet yerleri gırgırlıyoruz:)
İçini ferah tut canım, üst üste sıkıntılarından dolayı kötü rüya görmüşsün, sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah.
ay canım inşaallah o kadar kötü oldum ki birde hastalığın adını bile söylüyor dr fena oldum
Ayy bu haftalarda da dönüyorlar demek ki, benim de kontrolüm cuma günü inşallah yerindedir benim minik.

canım ikinciler dönünce kolay kolay değişmezde ilkte oluyormuş öyle

Günaydın annisler herkes iyidir umarım ben kıyafetleri yıkıyorum uyku setiyle başladım deterjan kalıyo yüzkere duruladim dalan dan mı kaynaklı acep :)

Günaydın annisler herkes iyidir umarım ben kıyafetleri yıkıyorum uyku setiyle başladım deterjan kalıyo yüzkere duruladim dalan dan mı kaynaklı acep :)
canım uyku seti gibi olanları atınca makinayı çok doldurma parça parça at tıklım tıklım olunca deterjan kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…