- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
hanımlar bugün doktora kontrole gittim
kuyruk sokumu kemiğimin üzerine düşüp kırmıştım çocukken
bundan bahsettim, bazı doktorlar bu kırığın sıkıntı olabileceğini söylüyor
benzer durum yaşayan ya da duyan var mı
illa sezaryen mi olmak gerek, bu durumda normal doğum yapan var mı
Canım riskli Olanları erken Alıp talip ediyorlar beni de erken Aldı yoksa normalde 36 itibariylehiç bilmiyorumki,mesala bana 36 da dedi dr um,ama bugün benle giren bir kadın 34 diğeri 33.deydi onlar niye o kdr erken girdiler bende anlamadım
Ben Antalyada yaşıyorum. Burda Medical Parkta doktorum.34. Hafta bitince nst ye başlıyoruz dedi ve ilk nstm geçen cumartesiydi işte. Her yerde farklı mi haftalar?hiç bilmiyorumki,mesala bana 36 da dedi dr um,ama bugün benle giren bir kadın 34 diğeri 33.deydi onlar niye o kdr erken girdiler bende anlamadım
Ben de kestim valla hepsini en dibindenAnnişler bebişimin kıyafetlerini ütülüyorum şimdi de kocaman etiketleri var çoğunun, kessem daha kötü batar ne yaptınız siz onları
Canım inşallah sağlıkla kavuşun bebişle dualarım seninle...Ben dua modundaym kızlar hepınızı opuyrm bol dua beklyrm sabaha Allah kerm yarn aksama en gec ıns haber ederm
Doguma kadar dayancaz bacım.. Ama cok kötü gercekten.. Nefesim kesiliyo bazenOff benim de sırtım çok çok çooook ağrıyorjel de suremiyorum yasak napıcaz böyle
Canım bunlar olur hepsi zamanla..Benim şuan tek düşündügüm dogum...Acayip baskı var aşagı sanki bebek çıktı çıkacak..Allahım sen yardım et bize..Dogum sonrası bakım yapmam yaptırmam lazım.. Kılo vs vs vs
Sıkılasnam şazım.. Aynalara küstüm....
İyiki kılo verip hamile kaldım... Allahım kadınlık hislerim kayboldu.. Ama toparlıcam kendimi... İnanıyorum inanmak zorundayım...affffff
Haklısın aslında... Seninde az kalmıs.. Ya bnm belirtim bişiyim yok... Neden acaba.. Anlaöıyorum.. Hani giitîkçe sadece halsizlk vurıyo..Canım bunlar olur hepsi zamanla..Benim şuan tek düşündügüm dogum...Acayip baskı var aşagı sanki bebek çıktı çıkacak..Allahım sen yardım et bize..
Canım senin pazartesi sezeryan dimi.. Öle hatırlıyorum.. Zaman gçmek bilmez sana...İçim yanıyor bağrımda ateş var bacak aramda müthiş ağrı var allahım yardım et
ayda ,,,
ilk 40 gün aşağı yukarı 10 kilo vericeğiz haat 15 leri görenler bile oluyormuş,,,
ama lohusalıkdan sonra ayda 2 kilodan fazla vermemek gerekiyormuş,,,
ben dediğim gibi günde 2000 kalorilik diyet listesi hazırlayacağım ,,, baktım kiloda veya sütte problem var o zaman diyetisyene gideceğim,,,,
Hey allahım yaa. Cok yasa merve hıc gulecek halım yoktu suan..Bende dogumdan sonra emziren aney diyeti yaparım....
:)
Ya şaka bi yana ayda 2 kılo versem varya mayısın sonunda kardeşimin dügünü war.. Böle 60 kılo olsam anam.. Ne isterim dagada..
Bende suan 79 kıloyum arkadaslar boy fakiri biri olarak inşaat kapılarında duran su varili gibiyim..
160 boy 79 kılo hayalınızde canlandormaya calısmayın heran dogum yapabilirsiniz
Hihaahuahaa
Cumartesi günü kontrolde plesentada erken yaşlanma belirtileri olduğunu söyledi dr ilerlerse 36 yı doldurunca alabilirim dedi,bebeğim 2200 gr 46 cm inşallah zamanını bekler,
Benimki de çok hıçkırıyor annem de Büyürken hıçkırık olur diyorGece gece aklıma takıldı benim karnım bazen sanki içerde bebis nefes alıp veriyor gibi oynuyor. Bi içeri bi dışarı. Bazense sanki hırıltı geliyor bunlar normal mi ya da aranızda benzer şeyler yasayan var mi
En son 17 sinde geçen çarşamba gittim canım.Bebek ters oldugu için doktorum ölçüm yapamadı ama enson yaklaşık 3hafta önce 2900 demişti şimdi sanırım 3300 falandır.Suyum iyiymiş sancıda çıkmamıştı o gün.1cmlik açılma vardı hatta o gün kontrolden sonra gece doguruyorum zannettim acayip agrım olmuştu ama normalmiş.Böyle canım bizde durumHaklısın aslında... Seninde az kalmıs.. Ya bnm belirtim bişiyim yok... Neden acaba.. Anlaöıyorum.. Hani giitîkçe sadece halsizlk vurıyo..
Korkudan desem öle tornaklarımı yicek kadar korkmıyorum hani normal şeyler.. Resmen hisslerim gitti.. En son ne zaman gitti dr.. Suyun sancın nasılsı bebiş kaç kıloydu hön hö aynıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?