2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Benim ablamın kuyruk sokum kemiği ters normal doğum yaptı engel değil, bebeğininki de öyle oldu, hafif öukır Gamze gibi bir şey var orada, yoksa belli olmuyor. Umarım gönlüne göre doğum yaparsın..

hiç bilmiyorumki,mesala bana 36 da dedi dr um,ama bugün benle giren bir kadın 34 diğeri 33.deydi onlar niye o kdr erken girdiler bende anlamadım
Canım riskli Olanları erken Alıp talip ediyorlar beni de erken Aldı yoksa normalde 36 itibariyle

hiç bilmiyorumki,mesala bana 36 da dedi dr um,ama bugün benle giren bir kadın 34 diğeri 33.deydi onlar niye o kdr erken girdiler bende anlamadım
Ben Antalyada yaşıyorum. Burda Medical Parkta doktorum.34. Hafta bitince nst ye başlıyoruz dedi ve ilk nstm geçen cumartesiydi işte. Her yerde farklı mi haftalar?

Dogum sonrası bakım yapmam yaptırmam lazım.. Kılo vs vs vs
Sıkılasnam şazım.. Aynalara küstüm....
İyiki kılo verip hamile kaldım... Allahım kadınlık hislerim kayboldu.. Ama toparlıcam kendimi... İnanıyorum inanmak zorundayım...affffff

Canım bunlar olur hepsi zamanla..Benim şuan tek düşündügüm dogum...Acayip baskı var aşagı sanki bebek çıktı çıkacak..Allahım sen yardım et bize..

Canım bunlar olur hepsi zamanla..Benim şuan tek düşündügüm dogum...Acayip baskı var aşagı sanki bebek çıktı çıkacak..Allahım sen yardım et bize..
Haklısın aslında... Seninde az kalmıs.. Ya bnm belirtim bişiyim yok... Neden acaba.. Anlaöıyorum.. Hani giitîkçe sadece halsizlk vurıyo..
Korkudan desem öle tornaklarımı yicek kadar korkmıyorum hani normal şeyler.. Resmen hisslerim gitti.. En son ne zaman gitti dr.. Suyun sancın nasılsı bebiş kaç kıloydu hön hö aynıyız

İçim yanıyor bağrımda ateş var bacak aramda müthiş ağrı var allahım yardım et
Canım senin pazartesi sezeryan dimi.. Öle hatırlıyorum.. Zaman gçmek bilmez sana...
Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin

Oooooohh lohusalıkta 10-15 kilo gidiyorsa ei yaa.. Ben o zaman ilk evlendıgım kiloma gelırım vallahii.. Birde benm bı arkadas var arkadaslar diyetısyen kendısı. Günde bi saat emzirmek 5 saat yürümeye bedel demıstı. Kalori acısından.. Ne kaa hosuma gıttı bı bılsenızz..

Hey allahım yaa. Cok yasa merve hıc gulecek halım yoktu suan..

Cumartesi günü kontrolde plesentada erken yaşlanma belirtileri olduğunu söyledi dr ilerlerse 36 yı doldurunca alabilirim dedi,bebeğim 2200 gr 46 cm inşallah zamanını bekler,

Allah yardimcin olsun. En hayirli en guzel zamanda saglikla gelsin bebisin.

Benimki de çok hıçkırıyor annem de Büyürken hıçkırık olur diyor )

Hayırlı geceler güzel anneler. Uykusuz gecelere tam gaz devam ediyorum ben. Kizim tumm vaktimi aliyor. Dogumumdan bahsedemedim hic. Kısaca bahsedeyim, Benim harika bir drum vardi, ne yapip edip normal doğum yaptirdi bana, 2 gun boyunca cook ugrasti benimle, epidural normal doğum yaptim, ancak epidural dogum sancilarimi gecirmedi, anestezi etkisi cabuk geciyordu bünyemden dolayi, hatta bi ara cok yalvardim beni sezeryana al, dogamicam diye ama drum saatlerce basimda bekledi yinede sezeryana almadi. O zaman çok sanci çektim ama simdi iyiki cekmisim diyorum, karnimda dikislerim yok rahat hareket ediyorum ancak altta dikislerim var tabi ama beni pek kisitlamiyor cok şükür. 37+0 da 3.470 gram 50 cm olarak dogdu bebegim, simdi sizlerden güzel haberler almak icin bekliyorum. Bu arada pek inanmiyodum ama dogumun 8. günü 12 kilo verdigimi gorunce sok oldum. Kaldi 6 kilom. Insaallah onu ve daha fazlasını da verebilirim. Hayırlı haberlerinizi bekliyorummm

En son 17 sinde geçen çarşamba gittim canım.Bebek ters oldugu için doktorum ölçüm yapamadı ama enson yaklaşık 3hafta önce 2900 demişti şimdi sanırım 3300 falandır.Suyum iyiymiş sancıda çıkmamıştı o gün.1cmlik açılma vardı hatta o gün kontrolden sonra gece doguruyorum zannettim acayip agrım olmuştu ama normalmiş.Böyle canım bizde durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…