2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
balenleri çıkarınca çok biçimsiz oluyor
en azından bende öyle olmuştu

ayy gerçekten mi

yediğin bişeyden oluyo olabilir o zaman çünkü bende arada oluyor ama neden olduğunu anlamadım vitamini ihmal etme cnm :)

neyse artık katlanalımda hayırlısıyla son günle demi canm

Benim de ağzımdan alevler çıkacak gibi yanıyorum. Doktora gidince söyleyeceğim gerçi ilaç kullanmak da istemiyorum.

benimde öyle oluyor biraz kusunca rahatlıyor midem söylemicem dr a bende ilaç istemiyorum her gece olmuyor çünkü arada oluyor

İçim yanıyor bağrımda ateş var bacak aramda müthiş ağrı var allahım yardım et

az zamanın kalmış canım çok

Canım bunlar olur hepsi zamanla..Benim şuan tek düşündügüm dogum...Acayip baskı var aşagı sanki bebek çıktı çıkacak..Allahım sen yardım et bize..

Rabbim yardımcın olsun canım senin de bebişin bize son hazırlıkları vajina baskıları sanırım bende de oluyor da demkki dahda artacak

ayy ne güzel haberler canım bunlar çok sevindim yaaa 8 günde 12 kilo muı maşallah sana

dr una da hayran kaldım demekki sende o kapasityei gördü de normal doğurttu

özel muaniyenehanede nst varmı ki canım yok diye sokmuyordur belki belki hastaneye falan yönlendirir seni dr un

benim 36 da ilk yapıldı oda temiz çıktıbu haftada sancım yok gibi zaten yine bakalım bugün gideceğim sokacakmı

ağrılarım varsadece

şikayetin yoksa ondan da sokmuyor olabilir
Çiş nöbetlerime mide yanması nöbetide eklendi...
Hayırlı uırşu olaun.. Yatarken bogazıma acı su geldi:)
Bogulcam sandım:)

ayy çok zor oluyor yaaa işte o zamanlar

Kızlar sımdı evdeym yatmadan legene sıcak su doldurdum ıcıne oturdum dogum baslasın dıye oncesınde esımle fanfnı ve az once bol sumuksu hafıf cok az kanlı nısanım geldı bu sefer gercektn kacı yok dogum baslams 8de yatıcam sunı verırler once cunlu butn cabama ragmen sancı hsset,myrm daha

Allah yardimcin olsun canim
Bebeğini saglicakla buyur insallah

Yapman gereken herşeyi yapmisin gibi
Bundan sonrasi hayirli dogumlar inşallah
Suni sanci konusunda israrci olma bence
Ablam 2 ay önce doğum yaptı ilk bebeği kendisi de ebe
Nisan geldikten 36 saat sonra kendi sancisiyla doğum yapti

Doğum tarihimiz aynı ama ben hala beklemedeyim hiç bi değişiklik yok :) hadi Allah kurtarsın bi avazda inşallah darısıda bana olsun :) bu araada bebeğin vinsiyeti ne

3-4 gündür boğaz agrisi yasiyorum
İlan kullanıyorum balli sut iciyorum ihlamur içiyorum
Geçecek gibi oluyor tekrar basliyor
Bana yardim edin kizlar ne yapmaliyim?
taze nane, eğer o yoksa herhangi bir bitki çayı ( ıhlamur, adaçayı vs) içine bal ve karabiber koy ve onu iç,,,
eğer öksürüğün var ise, az bir tereyağını ( çay kaşığı kadar ) erit, içine bir fincan kadar pekmez koy ve bunu çevire çevire pişir, yalnız kaynamasın,,, onuda ılık ılık iç,, bu öksürüğe ilk dediğimde boğaz ağrısına iyi gelir,,,
ama baktın ki bunarın hiç bir yararı yok o zaman hemen doktora git,,,

Hadi bakalim koskolayyyy dogumlarin olsun ins...

bu arada bayanlar ben telefonuma conraction timer diye bir application indirdim,,,
sancılar geldiği zaman kaç dakika da bir geldiğini bakmak için,, ayrıca kayıd da edebiliyorsunuz,,
Güzel programmış indirdim şimdi ama sanırım hiç kullanamayacağım ben

Herkese hayırlı sabahlar.. Ac karnımı doyurmaya kalktım birazdan yatıcam yine.. Saat 6:30 gibi oglum anca sakinlesi bnde uyudum gibi ama acıktım kalktım ...
Bu gece ili defa böe kasııma gelen baskı türü agrı bni bagırttı..baskada bişi yok..

Gamzecim rabbim kolay dogum versin.. Sunı saancı verirler gibime geliyo bnmde ama inş açılman olursa cabucak dogurursun canım ... Bizede dua et inş...
Bnmki içerde dün gece kamp kuruyodu herhal

ya kızlar herkese günaydın nolur bi akıl verin bana tam şeyimin üstü ağrıyo ince ince sızı ama geceden beri var dünde doktor dedi olur dedi kemikler acılıyo ondan dedi ama ben dayanamıyorum napıyım bi akıl verin nolur canm cok yanıyo bidahamı gitsem doktora

Tereyağ pekmezi annem hastayken hep yapardi, bende yapayim
Çok sağol canim

Canım dayanamıyorsansöle dr iğne yaptırıyo bnmde öle agrım var son 2 aydır belki daha fazladır cekıyprum o agrıyo.. Adım attırmıyo hele yatakta kalkınca.. İğne vermişti 4 doz iyi geldi baya hemde eahatladım cok... Sende bi git söle istersen

Canım bende de çok oldu o ilk kez bu gece rahat uyudum. Sanki bıçak saplanıyor gibi ama en fazla 10 sn sürüyor. Bende dün sordum doktora normal bunlar dedi bi de benim sadece gece 1-2 saat oluyordu gündüz hiç hissetmiyorum öyle bişey

Çok sağol canim
Cok gmiş olsun.. Bogaz agrısıda köttü be..
Bnmde bademcıklerim acıyo arada.. Nane limon içiyorum karabiberli bitek o iyi geliyo..
Ihlamur var kendim topladım hepsini organık organı onu içiyorum bacım ama karabıber muhakkak oluyo mikrobunu kırıyomus öle derler...
Artık düEnli aralıklarla sende iç... İlaç kullanmaktan iyidir.. Hemde sinç tutar.. Bal limon karabiber ılık su yapıp gargara yapabilrisn bogazını yada direk iç...
Tekrar geçmiş olsun...

Çok sağol canim
yalnız bu öksürüğe iyi gelir eğer boğazın kötü ise ilk dediğimi de yapmanı tavsiye ederim,,,
umarım bunlarla geçer bu arada ateşine dikkat et, aman çıkmasın,,
eğer dercen yoksa eczanelerde 5 tş ye dijital ateş ölçerler satılıyor,,,

ayy ben çamaşır sulu etkili olan cifi döküyorum her yere bulaşık makinesine yıkanırken bile. o çamaşır suyu kokmadan rahat edemiyorum (

Bu arada bu zencefil ve zerdecal tozlarını kasık kasık yutasım var.. Hele zerdecal..
Geçen dayanamadım bir kase yogurda bi tatlı kasıgı zerdecal koyup yedim....
ALLAHIM hayırlısıyla bi dogursaydım da sunlardan rahat rahat yeseydimm yahu

zararlı mıki canım arada yesen bişey olmaz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…