- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 35
balenleri çıkarınca çok biçimsiz oluyor
en azından bende öyle olmuştu
ayy gerçekten mi
yediğin bişeyden oluyo olabilir o zaman çünkü bende arada oluyor ama neden olduğunu anlamadım vitamini ihmal etme cnm :)
neyse artık katlanalımda hayırlısıyla son günle demi canm
Benim de ağzımdan alevler çıkacak gibi yanıyorum. Doktora gidince söyleyeceğim gerçi ilaç kullanmak da istemiyorum.
benimde öyle oluyor biraz kusunca rahatlıyor midem söylemicem dr a bende ilaç istemiyorum her gece olmuyor çünkü arada oluyor
İçim yanıyor bağrımda ateş var bacak aramda müthiş ağrı var allahım yardım et
az zamanın kalmış canım çok
Canım bunlar olur hepsi zamanla..Benim şuan tek düşündügüm dogum...Acayip baskı var aşagı sanki bebek çıktı çıkacak..Allahım sen yardım et bize..
Rabbim yardımcın olsun canım senin de
Hayırlı geceler güzel anneler. Uykusuz gecelere tam gaz devam ediyorum ben.Kizim tumm vaktimi aliyor. Dogumumdan bahsedemedim hic. Kısaca bahsedeyim, Benim harika bir drum vardi, ne yapip edip normal doğum yaptirdi bana, 2 gun boyunca cook ugrasti benimle, epidural normal doğum yaptim, ancak epidural dogum sancilarimi gecirmedi, anestezi etkisi cabuk geciyordu bünyemden dolayi, hatta bi ara cok yalvardim beni sezeryana al, dogamicam diye ama drum saatlerce basimda bekledi yinede sezeryana almadi. O zaman çok sanci çektim ama simdi iyiki cekmisim diyorum, karnimda dikislerim yok rahat hareket ediyorum ancak altta dikislerim var tabi ama beni pek kisitlamiyor cok şükür. 37+0 da 3.470 gram 50 cm olarak dogdu bebegim, simdi sizlerden güzel haberler almak icin bekliyorum. Bu arada pek inanmiyodum ama dogumun 8. günü 12 kilo verdigimi gorunce sok oldum. Kaldi 6 kilom. Insaallah onu ve daha fazlasını da verebilirim. Hayırlı haberlerinizi bekliyorummm
ayy ne güzel haberler canım bunlar çok sevindim yaaa
dr una da hayran kaldım demekki sende o kapasityei gördü de normal doğurttu
Merve dedi Queen kızına kavuştu bizi unuttu diye, o da hemen gelmiş.
Maşallah sübhanallah. Allah kolaylık versin. Bende çok özendim. İnşallah bizlerde yaklaştık o günlere.
Hepimiz sağ salim hayırlısıyla yaşayalım inşallah. Kuzunu da kokla benim için missss ohhhh
Ve 8 günde 12 kilo muuuuuAhhh rüya gibi
@emnens canım yaaa aşkolsun olur mu hiç öyle şey. Canım zaten sıkkındı, anlatınca artmadı ki. Aksine daha iyiyim
Ben hastaneye değil doktorumun muayenehanesine gidiyorum. Şu an 1 gün sonra 38 hafta bitecek hiç nst ye girmedim.
Hastane değil diye mi acaba? Perşembe günü yine kontrol var bakalım sorayım şu nst yi.
34. haftalarda başlanmış sizlerin.
özel muaniyenehanede nst varmı ki canım yok diye sokmuyordur belki
benim 36 da ilk yapıldı oda temiz çıktıbu haftada sancım yok gibi zaten yine bakalım bugün gideceğim sokacakmı
ağrılarım varsadece
şikayetin yoksa ondan da sokmuyor olabilir
Çiş nöbetlerime mide yanması nöbetide eklendi...
Hayırlı uırşu olaun.. Yatarken bogazıma acı su geldi:)
Bogulcam sandım:)
ayy çok zor oluyor yaaa işte o zamanlar