2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aa öyle bir konu açılmış mıydı? Tam da aradığım şey, bu ara buzluğa bir şeyler atmak istiyorum ama ne nasıl atılır pek bilgim yok.

eflalim senin sezeryan değil miydi
evet canım sezaryan
hepsi çok ama çok güzeller,eskiden kalma bazı şeyler de var,hele onlara bayıldım çok severim antik şeyleri,gzl günlerde kullan annesi
evet canım zaten yüzde doksanı eski oğlumdan kalanlar yeğenlerimden kalanlar hep, bu kuzuma aldığım 3-5 parça yeni var yani:)
sırtıma vurmuo ama sanırım gaz sancısı dediğin gibi, bugün iim çünkü. hiç yok gibi hatta bugün
canım öğle olunca rezene iç çok rahatlatıyor çok fena gaz sancısı iyi bilirim
oyy maşaallah annesi kuzuna

canım bende yeni farkettim 2 ocağın kandile denk geldiğini dr uma sorucam özelde olursa yani o gün olması çok güzel olur bencede:)
kızlar yarın temizlik yapılacak ya ben beşiğide nevresimini falan serip hazırlasam mı artık erken değil dimi
oo canım 3 aydan fazla oldu ben beşiği kuralı sereli:) üstüne örtü örttüm hiç tozlanmadı
kızlar bunu görmüşmüydünüz
inanılmaz bişe ya...

evet canım izlemiştim, benim oğlumda böyle elini yüzüme koymuştu

amanınnnn tamam yarın bu işi bitiriyorum ben

Kızlar buzluğa atıcam atıcam dedim börek çörek ama vazgeçtim amaaaan dedim, çat kapı kimseyi kabul etmiycem mevlüt yapıcam zaten ha gelen olursa yakında market var pastanesiden aldırırım kuru pasta tamam, bundan sonra ince düşünmekten vazgeçtim her anlamda çünkü beceriksizler marifetsizler hep baş tacı bende salıyorum artık yeter!!

Bir tek cumartesi annemle ablam gelicek inşaallah iki yemeklik koydurucam canınız ister diye yazmıyorum onlarıda kendim için yaptırıyorum pratik çıkarıp pişireyim diye, zaten sezbem var buzluğumda, bakliyatda koymaya başladım yeter, birde hani süper freshin falan börekleri oluyor ya çiğden onlardan alırım bir kaç kutu oldu mis dursun buzlukta çıkarıp pişirmek var sadece mis gibi oluyor daha önce kullanmıştım ben:)

Dün akşam fox ta senin hikayen diye bir sinema vardı çok güzeldi kızlar izlememiştim malum çocuk olunca sinema yarım yamalak izleniyor, az önce tekrar koymuşlar yine sonunu göremedim oğlumdan dolayı çişi geldi paşamın:) tam bizlikti konusu:)

Tabi izledikçe buruklaştım ne güzel hevesle bekliyorlar bebeklerini her anları beraber dolu dolu, kendi adıma çok üzüldüm eşimle konuşmuyorum o yelteniyor ama istemiyorum, halbu ki ona çok ihtiyacım var sarılmasına halimi sormasına beni rahatlatmasına öyle uzağız ki, yavrumun günahı ne hevessiz hevessiz bekliyoruz onu kv dem bizden hevesli eşimden hevesli kime benziycek nasıl olacak annesi acaba diyor, ben ahlayıp ufladıkça ah yavrum diyor ama eşim niye böyle niye uzak bana ben bugün çok duygusalım sinirliyim acayibim işte.... bir yandan perde yıkıyorum ufak ufak bir şeyler yapmaya çalışıyorum yarım yamalak kalıyor....

Mutfak öyle duruyor ev süpürülecek, ben oğlumu merak ediyorum ne halde acaba iyi mi.....

Merve canım çok merak ettim seni ne yaptın nasılsın acaba

Ayyy seni benden daha iyi kimse anlayamaz. Ne zaman kenara birkaç kuruş atsam saçma sapan biseye gidiyor. Geçen de oğluna arabalı perde almak için kalktik taş ulusa gittik ki uygun olsun. Çokta gezemedim yuruyemedim alamadım da. Bi geldik ki arabayı çekmişler. Taksiye bindik gerizekali 5 km yola kısa yok diyip mirin kırın etti. Ben nasıl yuruyeyim. Bi güzel odedik parayı aldık arabayı. Perde yine yok

kızlar hamilelikte rezene içilir mi ? gaz sancısını alıcı özelliği varmış. aranızda içen varsa bende bir bardak içecem. işyerinde koltuğa sığamadım ya ordan oraya kıvranıyorum

evet ya tasarruf edip üç beş kuruş uuz olsun diye uğraşırken başka şeylere gidiyor gereksiz yere paralar bende sinir oluyorum. bende bebek mağazalarından almak yerine kemeraltına (çarşı) gitmiştim daha ucuz oluyor. ama dolaşırken çok yoruluyor insan. değse bide keşke

erkek mi seninki de ?
benimde karnım hep yamuk,,ama bir sağa gidiyor o popo bir sola,,, bide ayaklarını çıkartıyor hep,,
Yok canim ben kiz bekliyorum.. Sag tarafimda poposu solumdada ayaklarini gezdiriyor, bayiliyorum ayagini hissetmeye. Gelselerde yesek sunlarin ayaginida poposunuda :))

Ay canim cok heyecanli ya, patir patir geliyor mu yoksa bebislerimiz :). Hayirlisi olsun insallah hakkinizda..

merhaba annişler.Bu aralar hiç halim yok hele bugün öyle giriyorum okuyorum boş boş çıkıyorum.hiç yazasım gelmiyo niyeyse.zaten bugün rahatsızım biraz.yattım aşşağıya.sanki başka zaman farklı bişey yapıyodum
en son gamze doğum yapmıştı.mervede sancı vardı sanki.ben bi geçmişi okuyum varmı bi haber havadis

çok saol canım :)

Nasıl özledim öyle uyumayı nasıııııl, bi de sezaryane olursam doğum sonrası da yatamıcam pöööf yaaa

aynen yaa doğumdan sonra eve gelince ilk işim yatak odasına kaçıp yüzüstü yatmak olur sanırım

Günaydın kizlar dun ilk defa nstye baglandim bi sorun cikmadi hersey yolundaymis

maşallah canım

canım zaten sezeryan mı olacaktın yoksa ters diye mi sezeryan olucaksın

ters diye sezeryan olucaksan karar vermek için erken edğilmi
bu arada bebişine maşallah

4. ayımdam beri sürüyorum canım bir ara bademyağı sürdüm sonra vazelin ama gel görki olan oldu tenimden dolayı öyle sanırım inş seninki çatlamaz canım

şu azmine hayranım valla canım benimki içeride mutlu
aynı çelişkiler bende de var
ama sanırım gerçekten bu günleri çooooooook özleyeceğim her hareket ettiğinde içimde bir sevgi yumağı sarılıyor kocaman oldu o yumak

Günaydın kizlaaaar ahahaha sabahlara ne güldüm lafa (ben yeni uyandım da ) benzetilmediğimiz hayvan kalmadı maşallah yaa koyun nedir yaa

benimde aynıydı canım 2 halı sildi kadın sadece ve evim 2+1 ama gel görki mutfak öylece duruyor resmen artık bugün yarın halledeceğim sabahtan beri baya iş yaptım
inş seninki iyi yaparda rahat edersin canm

Bunu direk böyle mi koyacaksın ortaya yoksa baska bi sepete fln mı dokeceksin

karar vermedim ama böyle koyabilirim canm
istediğim gibi sunum tabağı bulamadım çiklotlar için

bizimde ikinci bu ay canım ceza, trafik polisi durdurdu sağ far yanmıyormuş takılmış kapatıp açınca düzeldi ama yazdı yine adam yanmıyordu diye
aynn bir taraftan kısıyoruz bir taraftan çkıyor anlamıyorum yani

kızlar bunu görmüşmüydünüz
inanılmaz bişe ya...

yok canım bende atmıcam dün kv atalım falan dedi yok dedim kim uğraşck ben uğraşamam dedim onunnda totosu yemedi herhal hı mı dedi durdu
kuru pasta nelerine yetmior
umrumda değil

ayy bende geçen izlemiştim o filmi çoook duygusal ağlaya ağlaya hemde
inş aranızdaki buzları eritir doğan bebeğin, hiç olmamışa darılmamışa dönersiniz ve yepyeni bir sayfa açılır hayatınıza canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…