Aa öyle bir konu açılmış mıydı? Tam da aradığım şey, bu ara buzluğa bir şeyler atmak istiyorum ama ne nasıl atılır pek bilgim yok.merveeeeeeee napıosun doğurmadın dimi sen
doğurmadıysan oralardaysan sen bir sayfa açmıştın neydi o yahu 2015 annelerinin pis boğaz sayfasımıydı dolaba atacakları yiceklermiydi neydi bulamadım onu o yüzden burdan yazıcam
eve gelenler için börek yapıp attımda dün buzluğa 40 dilim börek attım,başkada valla hiç yapamam
çok yoruldum dün,birde duydumki kek de buzluğa atılıyormuş,çıkarınca oda sıcaklığında ikram ediliyormuş,ondan yapayım dedim havuçmu pişmedi ne olduysa hayatımda ilk defa çiğ kek yaptım ve çöpe attım
başka ne yapılabilir ne atılır
kızlar bunu görmüşmüydünüz
inanılmaz bişe ya...
evet canım sezaryaneflalim senin sezeryan değil miydi
evet canım zaten yüzde doksanı eski oğlumdan kalanlar yeğenlerimden kalanlar hep, bu kuzuma aldığım 3-5 parça yeni var yani:)hepsi çok ama çok güzeller,eskiden kalma bazı şeyler de var,hele onlara bayıldım çok severim antik şeyleri,gzl günlerde kullan annesi
canım öğle olunca rezene iç çok rahatlatıyor çok fena gaz sancısı iyi bilirimsırtıma vurmuo ama sanırım gaz sancısı dediğin gibi, bugün iim çünkü. hiç yok gibi hatta bugün
oyy maşaallah annesi kuzuna37+2
bebegimin kilosu 3050
boyu 51 cm
hala makat duruşta
sezeryan tarihi 5 ocak
Nego aynı gün doğuruyoruz sanırım seninkide 5 ocaktı
2 ocak istiyordum ben cuma günü yani, ve o gece mevlid kandili hem
ama malesef full doluymuş o gün
oo canım 3 aydan fazla oldu ben beşiği kuralı sereli:) üstüne örtü örttüm hiç tozlanmadıkızlar yarın temizlik yapılacak ya ben beşiğide nevresimini falan serip hazırlasam mı artık erken değil dimi
inanılmaz bişe ya...
evet canım sezaryan
evet canım zaten yüzde doksanı eski oğlumdan kalanlar yeğenlerimden kalanlar hep, bu kuzuma aldığım 3-5 parça yeni var yani:)
canım öğle olunca rezene iç çok rahatlatıyor çok fena gaz sancısı iyi bilirim
oyy maşaallah annesi kuzuna
canım bende yeni farkettim 2 ocağın kandile denk geldiğini dr uma sorucam özelde olursa yani o gün olması çok güzel olur bencede:)
oo canım 3 aydan fazla oldu ben beşiği kuralı sereli:) üstüne örtü örttüm hiç tozlanmadı
evet canım izlemiştim, benim oğlumda böyle elini yüzüme koymuştu
Ayyy seni benden daha iyi kimse anlayamaz. Ne zaman kenara birkaç kuruş atsam saçma sapan biseye gidiyor. Geçen de oğluna arabalı perde almak için kalktik taş ulusa gittik ki uygun olsun. Çokta gezemedim yuruyemedim alamadım da. Bi geldik ki arabayı çekmişler. Taksiye bindik gerizekali 5 km yola kısa yok diyip mirin kırın etti. Ben nasıl yuruyeyim. Bi güzel odedik parayı aldık arabayı. Perde yine yokhiç sorma nerde ucuz bişi var nerde indirim ben orda,şu yawruma mobilyası beşiği dışında herşeyi ucuzculardan outlerlerden aldım,hep indirimli hep uygun şeyleri aradı gözlerim,sonra üstüne kalk ceza tebligatları dün gelmesinmi 2 tanekahroluyo insan ben 2 kuruş eksiğini arayayım kalk sen saçma sapan şeylerden ceza ödeyelim
Bu nasıl bişi yaaaakızlar bunu görmüşmüydünüz
inanılmaz bişe ya...
evet ya tasarruf edip üç beş kuruş uuz olsun diye uğraşırken başka şeylere gidiyor gereksiz yere paralar bende sinir oluyorum. bende bebek mağazalarından almak yerine kemeraltına (çarşı) gitmiştim daha ucuz oluyor. ama dolaşırken çok yoruluyor insan. değse bide keşkeAyyy seni benden daha iyi kimse anlayamaz. Ne zaman kenara birkaç kuruş atsam saçma sapan biseye gidiyor. Geçen de oğluna arabalı perde almak için kalktik taş ulusa gittik ki uygun olsun. Çokta gezemedim yuruyemedim alamadım da. Bi geldik ki arabayı çekmişler. Taksiye bindik gerizekali 5 km yola kısa yok diyip mirin kırın etti. Ben nasıl yuruyeyim. Bi güzel odedik parayı aldık arabayı. Perde yine yok
Yok canim ben kiz bekliyorum.. Sag tarafimda poposu solumdada ayaklarini gezdiriyor, bayiliyorum ayagini hissetmeye. Gelselerde yesek sunlarin ayaginida poposunuda :))erkek mi seninki de ?
benimde karnım hep yamuk,,ama bir sağa gidiyor o popo bir sola,,, bide ayaklarını çıkartıyor hep,,
Ay canim cok heyecanli ya, patir patir geliyor mu yoksa bebislerimiz :). Hayirlisi olsun insallah hakkinizda..Kızlar günaydın hepinizden canı gönülden dua beklıyorum..sabaha müthiş bi agrıyla uyandım.. Sancı dii kasık sancısı.. Yürüdüm biraz şiddeti hafifledi ama dr gidicem 1 saate baba dua edin be olur...
Allahım yardım et.....
Ben içtim canım çok abartmadankızlar hamilelikte rezene içilir mi ? gaz sancısını alıcı özelliği varmış. aranızda içen varsa bende bir bardak içecem. işyerinde koltuğa sığamadım ya ordan oraya kıvranıyorum
canım inşaalah düzelir sıkıntınız geçer
maşaallah minişine
yeniden ekliyorum canım
canım hatırladım o mesajını o zaman da açıklamasını yaptıktan sonra hak vermiştim bende abimi yazmıştım görmemişsin yaşayan anlar anlıyorum seni hem de çok iyi ama şöyle düşün biz inşaallah evlatlarımıza o mehameti vererek büyütelim inşaallah bizimkiler anne babalarına da eşlerine de adil olmayı bilirler, bu arada benim abim oğlak erkek kardeşim boğa, büyük oğlum boğa şimdi ki oğlak olacak yani burca göreyse yandım ben
canım birde insan kınadığını yaşarmış bizim anne babalarımız belkide böyle oğulları olanları kınamışlardır ondan yaşadık bunları
hayırlı osun canım sağlıkla büyüsün inşaallah ahmetin
ee ben hep diyorum risk yoksa öyle kolay kolay hemen doğmaz bu bebeler:)
inşaallah çok kolay geçer doğumun
ayy o benim kv de olmasın 7 taneyi evde pırt diye doğurmuş:)
maşaalah canım
maşaallah bebeğine, evinde mis olmuş ohh güle güle oturun
sağol canım , indi ama doğum inmesi değil henüz
canım bir dönem oluyor öyle ağlama durumu banyo yaparken benim oğlum çok sevmesine rağmen yaşadık bir ara, banyo oyuncakları aldık ördekler topla küvetine doldurduk öyle alıştı tabi bir ara küvete bile girmiyordu korkuyordu küvetinden şimdi dk başı banyo istiyor oyun için:) birde en son başını yıka en çok ondan huylanıyorlar
yeniden ekliyim canım
hadi istediğin gibi olmuş
ay canım hadi hayırlısı olsun inşaallah
Nasıl özledim öyle uyumayı nasıııııl, bi de sezaryane olursam doğum sonrası da yatamıcam pöööf yaaa
Günaydın kizlar dun ilk defa nstye baglandim bi sorun cikmadi hersey yolundaymis
37+2
bebegimin kilosu 3050
boyu 51 cm
hala makat duruşta
sezeryan tarihi 5 ocak
Nego aynı gün doğuruyoruz sanırım seninkide 5 ocaktı
2 ocak istiyordum ben cuma günü yani, ve o gece mevlid kandili hem
ama malesef full doluymuş o gün
eğer en baştan kremler yağlar sürmeye başlamadıysan kendine kızabilirsin ama önlem alıpta çatladıysan tatlım malesef yapacak birşey yok,birde resimlerinden aklımda kalan sen zaten kilolu bir kadın değilmişsin sadece göbeğin bayağı çıkmış,kolaymı yaa kocamn olmuşş içinde bir insan var,eşiyle suyuyla kanıyla nerden baksan 9 kg ya yakın bir karnımız oldu ister istemez deri çatlıcak diye düşünüyorum,heee çatlamayan yokmu evet çok var,ama onlarda ya kupkuru hamile kalıp 8-10 kg alan göbekleri çıkmamış insanlar yada zaten koca göbeği vardır çokda mide büyümemiştir,ama bu kdr şişmeye inanki ben çok nadir çatlayaman insan duydum,gelelim bana geçen resim attım,tamam benm boyum 1 68 kilom 60-62 olduğunda gayet 38 beden ideal bir fiziğim oluyor fakat ben 18 imden 25 yaşıma kdr hep 70 kg larda kilolu bir yapım vardı,hep diet yapmakla geçti yıllarım,o yüzden memelerden tutta,iç bacak üst bacak,belim,kollarım,alt bacak arkalarım hep çatlaklarım vardı,hep derdim ben bir gün gebe kalsam karnım türkiye haritası olur heralde derdim,çünkü ne kdr zayıflasamda benm hep kocaman bir göbeğim olurdu artık ben ona bağlıyorum cnm,zaten işten çıkıp eve geldim ilk bebekte 4 kg aldım haydi onu kaybet kürtaj ol kg veremeden buna kalınca kocaman bir göbekle hamile kaldım,çok aşırıda acaip göbeğim büyümedi,ama şuda var,bence göbeği nemli bırakmak yağlamak kremlemek çok önemli bence,ben tedbirli davrandım 14.haftada başladım,1 gün aksatmadım,duş sonrası badem yağı ile vücut yağı karıştırdım,akşam sabah mustela,bide sanırım mustela lieracdan daha başarılı bir ürün,hee şımarmıyorum asla,zaten deve misali heryerim çatlak içinde nerem doğruki misali,keşke son haftalara kdr çatlamasam tek temennim bu,kremlere devam ediyorum şuan,inşallah bari göbişim düzgün kalır :)
evet bayanlar sabah sabah 8 km yol yürüdüm, 220 basamak merdiven çıktım,,,dünde 7,5 km yürüdüm, hastaneye yürüyek gidip geldim,, şimdi de gece uyuyamadığım uykuyu uyuyacağım,,,
ev aldı başını gitti bşr yerlere,,,, toplayasım yok,,,
tek yaptığım şey yürümek, uyumak, bide yemek pişirmek,, ( pratik şeyler) ,,,
yok gene şişirdi poposunu,, inmiyor bebiş,, keyfi yerinde yavrumun,,,
hem doğsun istiyorum, hemde karnımda olmasını çok özleyeceğim,,,,,
bu kadınlığın doğasında var herhal bu kadar çelişkili olmak,,,
Günaydın kizlaaaarahahaha sabahlara ne güldüm lafa (ben yeni uyandım da ) benzetilmediğimiz hayvan kalmadı maşallah yaa koyun nedir yaa
hayırlısıyla olsun inşallah canım
merve dedin dedin kasık ağrın başladı bak :)
canım artık yanında ohh ne güzel allahım sana bol bol süt versin inşallah
maaşallah canım inşallah hayırlısı olsun
benim içinde kokla mis o mis bende kızımı babaya benzetmiştim bu seferki bana benzer mi acaba :)
dualarımız seninle canım ayy çok heyecanlandım bizi habersiz bırakma
bu kadınlar öyle canım kimse kimsenin evini kendi evi gibi temizleyemiyor ne yazıkki. Bende de yarın temizlik var annemide çağardım o söyler orası burası olmamış diye ben beceremiyorum evdeki bütün halılarıda yıkamaya verdim daha gelmedi halıda silmicek biraz daha dikkat eder umarım
Bunu direk böyle mi koyacaksın ortaya yoksa baska bi sepete fln mı dokeceksin
hiç sorma nerde ucuz bişi var nerde indirim ben orda,şu yawruma mobilyası beşiği dışında herşeyi ucuzculardan outlerlerden aldım,hep indirimli hep uygun şeyleri aradı gözlerim,sonra üstüne kalk ceza tebligatları dün gelmesinmi 2 tanekahroluyo insan ben 2 kuruş eksiğini arayayım kalk sen saçma sapan şeylerden ceza ödeyelim
inanılmaz bişe ya...
Kızlar buzluğa atıcam atıcam dedim börek çörek ama vazgeçtim amaaaan dedim, çat kapı kimseyi kabul etmiycem mevlüt yapıcam zaten ha gelen olursa yakında market var pastanesiden aldırırım kuru pasta tamam, bundan sonra ince düşünmekten vazgeçtim her anlamda çünkü beceriksizler marifetsizler hep baş tacı bende salıyorum artık yeter!!
Bir tek cumartesi annemle ablam gelicek inşaallah iki yemeklik koydurucam canınız ister diye yazmıyorum onlarıda kendim için yaptırıyorum pratik çıkarıp pişireyim diye, zaten sezbem var buzluğumda, bakliyatda koymaya başladım yeter, birde hani süper freshin falan börekleri oluyor ya çiğden onlardan alırım bir kaç kutu oldu mis dursun buzlukta çıkarıp pişirmek var sadece mis gibi oluyor daha önce kullanmıştım ben:)
Dün akşam fox ta senin hikayen diye bir sinema vardı çok güzeldi kızlar izlememiştim malum çocuk olunca sinema yarım yamalak izleniyor, az önce tekrar koymuşlar yine sonunu göremedim oğlumdan dolayı çişi geldi paşamın:) tam bizlikti konusu:)
Tabi izledikçe buruklaştım ne güzel hevesle bekliyorlar bebeklerini her anları beraber dolu dolu, kendi adıma çok üzüldüm eşimle konuşmuyorum o yelteniyor ama istemiyorum, halbu ki ona çok ihtiyacım var sarılmasına halimi sormasına beni rahatlatmasınaöyle uzağız ki, yavrumun günahı ne hevessiz hevessiz bekliyoruz onu kv dem bizden hevesli eşimden hevesli kime benziycek nasıl olacak annesi acaba diyor, ben ahlayıp ufladıkça ah yavrum diyor ama eşim niye böyle niye uzak bana ben bugün çok duygusalım sinirliyim acayibim işte.... bir yandan perde yıkıyorum ufak ufak bir şeyler yapmaya çalışıyorum yarım yamalak kalıyor....
Mutfak öyle duruyor ev süpürülecek, ben oğlumu merak ediyorum ne halde acaba iyi mi.....
Ayyy seni benden daha iyi kimse anlayamaz. Ne zaman kenara birkaç kuruş atsam saçma sapan biseye gidiyor. Geçen de oğluna arabalı perde almak için kalktik taş ulusa gittik ki uygun olsun. Çokta gezemedim yuruyemedim alamadım da. Bi geldik ki arabayı çekmişler. Taksiye bindik gerizekali 5 km yola kısa yok diyip mirin kırın etti. Ben nasıl yuruyeyim. Bi güzel odedik parayı aldık arabayı. Perde yine yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?