2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Saolun güzel anneler.. Yürüyüş halindeyim oturduugum an sancımı daha şiddetli hissediyorum...
Saolun inş ...
Dr um co güven verdi bana .. Allahım bi cesarte geldi... Cok saolsun...
Ayaklarom agrımaya basladı..

ONLİNE dogum gibi demiş arkadasım evett szlere böle böle anlatayım yazabildigim kadarıyla ... H korkmayın Allahın izniyle...
Rabbm bu yolda kimseyi bırakmaz...
Kızlar bol bol ayetel kursi felak ve nas süresi okuyun....

Efendimiz(sav) fatma annemiz hz hasan ve huseyine hamileyken sölemiş.. Kendisinde okumus.. Kolay dogum için.... Bol bol okuyon nş..

Inşallah balığınıza birşey olmaz, çok can sıkıcı ama Allah'tan fark etmişsin.

Benim eşimin de doğum günü 2sinde. Sizinki de kutlu olsun. Ben hiç bişey düşünmedim süpriz falan sanırım pasta alıp keseriz o kadar.

bi de ebe bana dihyor ki 5 gün sonra gel topuk kanı alıcaz ulan beni preeklampsi geçirttirdin doğurtturdun bi de 5 gün sonra çağırıyosun şimdi ben nasıl panik olmayım di mi neyse geçti gitti çok şükür

Benim eşimin de doğum günü 2sinde. Sizinki de kutlu olsun. Ben hiç bişey düşünmedim süpriz falan sanırım pasta alıp keseriz o kadar.
saol canım senin eşininkide kutlu olsun inşalah.beraber nice mutlu yıllarınız olsun inşallah.önemli olan bence.bende daha düne kadar baş başa olurdum ama bu sene böyle olcak.aslında benm başbaşa planlarım vardı ama bu sene kaldı.moral olur bize belki.yılbaşı doğum günü arada kaynıcak

Canım ben de benzer bir olay yaşadım, yok yere preeklampsi geçirdiğime inanırıyordu ebe, zaten aşı dışında başka gitmedim, sinirlerimi bozuyorlar.
benim de inanılmaz sinirim bozuldu o aptal yere girince otomatik olarak sinirim bozuluyor zaten :S bir de üzerine böylebir stress yaşamam hiç hoş olmadı :S şu an tansiyon takip ediyorum inş yükselmez

Teşekkür ederim canım rahatlattın :)

her hafta doktor çağırdı. zamanımız azalıy
Evet canım öyle yapıcam. benim eşim çok eser parlar ama sonra sakinleşir.

Çok heveslenemiyom böyle güzel güzel doğum anlatılınca, hayırlı sağlıklı doğum haberini de bekliyoruz canım

teşekkür ederim canım. düzelmeye başladı sanki çok şükür.

iyi bari canım sonuclar güzelmiş şükürler olsun o ebeyi de rabbime havale ediyorum ölçtüğü aletler bozukmuş

kızlar bir de benim memelerimden açık sarı renkli sıvı geliyor memelerime krem sürerken filan dikkatimi çekti ucunda böyle deliklerin üzerinde sıkınca filan de geliyor kolostrum dediğimiz süt bu mu yoksa

ilk defa denedim sen diyince bende de minnak çıktı toplu iğne başı kadar hemen bıraktım
ama son zamanlarda 2 yada 3 kere aktı iç çamaşırı giymediğim zaman farkediyorum

dün gece bende aynıydım canım kalçalarım çürüdü resmen üstlerine yatmaktan birde yorulmuşum kırk kere uyandım ama hepsinde de uykuya daldım şükürler olsun
benim eşiminde 2 ocak konuşmuştuk daha önce sanırım bende gömlek ve kravat alacağım sanırım

Inşallah balığınıza birşey olmaz, çok can sıkıcı ama Allah'tan fark etmişsin.

evet canım yaa şükürler olsun şimdi köpürük yapmış birsürü inş bişey olmaz mutlu olduğunda köpük yapıyor bizim balık

Kızlar bende kucağım aldım çok şükür 22 aralıkta

gözün aydın canım maşşallah bebeğine bol ve faydalı sütün olur inş

Kızlar benim dogum iznim 26 ocakta bitecek 26 ocakta dogum olmadı diyelim o zaman ne oluyor işe geri mi baslamamız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…