Inşallah balığınıza birşey olmaz, çok can sıkıcı ama Allah'tan fark etmişsin.ya kızlar benim bu kv harbiden saf yaabizim 2 yıldır beta balığımız var bizden kıskandılar ilk aldığımız zamnlr onlarda aldı başka balık, onlarınki öldü 1 yada 2 ayda şimdi her geldiğinde yaşıyormu bu hala diyor kıskanıyor
dün sen yıkıcam diye içinde bonbuklar vardı dök lavaboya boncukları alırken lavabo kokuları oluyor ya deterjanlı meşe gibi naftalin gibi boncuklarla aynı büyüklükte onları da suyun içine koy
dünden beri o suyun içindeymiş garibim
yemek atıyordm balığa birden onu içinde görünce içimden bişi koptu
inş ölmez hayvancazımhemen suyunu temizledim yaa
dedim eşime annen atmış söylemiş atmışsın diye atmadım diyormuş
atmadım der tabi insan yaptığı işe dikkat eder demi
Benim eşimin de doğum günü 2sinde. Sizinki de kutlu olsun. Ben hiç bişey düşünmedim süpriz falan sanırım pasta alıp keseriz o kadar.dün gece bacak ağrısından resmen uyuyamadım ya.sağa dönemiyorum solada dnemiyorum hem sağ hem sol ağrıyo.çekiliyo gibi sanki.tuhaf bişeydi ilk defa oldu.yüz üstüde hayatta uyuyamam.artık ne şekil uyuduysam bende hatırlamıyorum bi saatten sonra.
ayın 2 sinde eşimin doğum günü var.ahh benim kızım süpriz yapıp geleydi fena olmazdı
görümceminde 5 inde.ikisine süpriz doğum günü yapıcaz.eşimin kuzeninde.aslında eşim hayatta sevmez öyle şeyleri.ama ona moral olur diye düşünüyorum.gerçi doğuracak olan benim bana yapılsaydı fena olmazdı hani
şimdi ben eşime mont almayı düşünüyorum.Aslında benim amacım kızımın ağzından babasına pasta yaptırmaktı.ama bu sene olmadı.pastayı görümcemin kocası sipariş vericek(pasta parasını kaynanam verdi sözü varmış görümceme ondan beraber olsun dedik) ikisinin çocukluk resimlerini koydurcak.bende yazı olarak "İyiki Doğdunuz Babacım ve Halacım" yazdırmak istiyorum
gelelim asıl meseleyeben kızımın ağzından babasına mektup yazmak istiyorum ama bulamıyorum.kendimde hayatta beceremem öyle yazıları hediye kızımdan gelmiş gibi de not yazıcam.
ay çok heyecanlandım keşke bana yapılsa.Ama benim koca öküz hayatta anlamaz böyle incelikler
bi de ebe bana dihyor ki 5 gün sonra gel topuk kanı alıcaz ulan beni preeklampsi geçirttirdin doğurtturdun bi de 5 gün sonra çağırıyosun şimdi ben nasıl panik olmayım di midemekki yanlış ölçüm yapıyo o çubuk denen şey.hiç sağlık ocağında yaptırmadım bilmiyorum ama önemli olan bişey çıkmaması canım.tabi onun korkusu sana yeterde artar bile.benimde kanımda mesela protein çıkmıştı doktor bana tansiyon takibi dedi çok şükür tansiyonum normaldi yoksa banada idrar kültürümü ne diyolar galiba ondan vericekti peşinede serum
saol canım senin eşininkide kutlu olsun inşalah.beraber nice mutlu yıllarınız olsun inşallah.önemli olan bence.bende daha düne kadar baş başa olurdum ama bu sene böyle olcak.aslında benm başbaşa planlarım vardı ama bu sene kaldı.moral olur bize belki.yılbaşı doğum günü arada kaynıcakBenim eşimin de doğum günü 2sinde. Sizinki de kutlu olsun. Ben hiç bişey düşünmedim süpriz falan sanırım pasta alıp keseriz o kadar.
benim de inanılmaz sinirim bozuldu o aptal yere girince otomatik olarak sinirim bozuluyor zaten :S bir de üzerine böylebir stress yaşamam hiç hoş olmadı :S şu an tansiyon takip ediyorum inş yükselmezCanım ben de benzer bir olay yaşadım, yok yere preeklampsi geçirdiğime inanırıyordu ebe, zaten aşı dışında başka gitmedim, sinirlerimi bozuyorlar.
Teşekkür ederim canım rahatlattın :)çok geçmiş olsun canım
Gözün aydın canım korkma o lavma hemen olup bitiyor zaten doğum için hazırlarlarken ne olup bitiyor anlamıyosun
evet canım yaa senin haftanda dolmuş nerdeyse hadi bakalım pırtlattım yaz sende şuraya :)
canım ne yaptın sen şu sıralar çıkmış olman lazım sezeryandan sanırım o çok heyecanlı :)
hayırlı olsun canım allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsın..Kızlar bende kucağım aldım çok şükür 22 aralıkta
her hafta doktor çağırdı. zamanımız azalıy
Evet canım öyle yapıcam. benim eşim çok eser parlar ama sonra sakinleşir.Canim ben de goremedim besigi, hata veriyor. Iyi gunlerde kullanin bakalim besiginizi :)
Canim annen maddi manevi herseyi yaptigi icin boyle yapiyodur esin. Iyilikten maraz dogar derler ya. Erkek milleti iste, kadir kiymet vefa nedir bilmiyolar. Biz ayni destegi kvden gorsek nasi memnun edecegimizi sasiririz. Bosver uzme kendini sen. Bebisini dusun.
Canim saticilarin puanlarina bakin. Memnuniyet orani %95 uzerinde olanlari tercih etmeye calisin. Urunler hakkinda asagida yorumlar oluyor, onlari sa inceleyin. Alirken beden olculerine dikkat edin. Her ulkenin beden olculeri farkli. Ben normalde S ya da Xs giyiyorum ama ordan M almistim.
Canim gozun aydin. Saglikla almissin bebisini kucagina. Rabb'im nasibini kismetini bol eylesin. Evinizin bereketini, huzurunu artirsin insaallah.
Hadi bakalim sen de saglicakla kucagina alirsin insaallah bebegini. Rabb'im kolaylik versin. Dogumun da sonrasi da rahat olsun insaallah..
Ben esim evdeyken kizim boyle yaramazlik yapinca cagiriyorum esimi. Esim kizimla konusarak karnimi seviyo, hemen gevseyip canimi acitmayi birakiyo kizim :) Babasinin sozunden cikmiyo simdiden :)
Amin canim. Sen de once yarin guzel haberler alirsin sonra da rahatlikla kolaylikla saglikla dogumunu yapip bebisine kavusursun insaallah..
kabızlık sorunun mu var canım?valla ben de bilmiyorum canım ama yapmamak bazen o kadar çok canıma tak ediyor ki çaresi neyse çekerim diyorsun
Çok heveslenemiyom böyle güzel güzel doğum anlatılınca, hayırlı sağlıklı doğum haberini de bekliyoruz canımSaolun güzel anneler.. Yürüyüş halindeyim oturduugum an sancımı daha şiddetli hissediyorum...
Saolun inş ...
Dr um co güven verdi bana .. Allahım bi cesarte geldi... Cok saolsun...
Ayaklarom agrımaya basladı..
ONLİNE dogum gibi demiş arkadasım evett szlere böle böle anlatayım yazabildigim kadarıyla ... H korkmayın Allahın izniyle...
Rabbm bu yolda kimseyi bırakmaz...
Kızlar bol bol ayetel kursi felak ve nas süresi okuyun....
Efendimiz(sav) fatma annemiz hz hasan ve huseyine hamileyken sölemiş.. Kendisinde okumus.. Kolay dogum için.... Bol bol okuyon nş..
teşekkür ederim canım. düzelmeye başladı sanki çok şükür.canım inşaalah düzelir sıkıntınız geçer
maşaallah minişine
yeniden ekliyorum canım
canım hatırladım o mesajını o zaman da açıklamasını yaptıktan sonra hak vermiştim bende abimi yazmıştım görmemişsin yaşayan anlar anlıyorum seni hem de çok iyi ama şöyle düşün biz inşaallah evlatlarımıza o mehameti vererek büyütelim inşaallah bizimkiler anne babalarına da eşlerine de adil olmayı bilirler, bu arada benim abim oğlak erkek kardeşim boğa, büyük oğlum boğa şimdi ki oğlak olacak yani burca göreyse yandım ben
canım birde insan kınadığını yaşarmış bizim anne babalarımız belkide böyle oğulları olanları kınamışlardır ondan yaşadık bunları
hayırlı osun canım sağlıkla büyüsün inşaallah ahmetin
ee ben hep diyorum risk yoksa öyle kolay kolay hemen doğmaz bu bebeler:)
inşaallah çok kolay geçer doğumun
ayy o benim kv de olmasın 7 taneyi evde pırt diye doğurmuş:)
maşaalah canım
maşaallah bebeğine, evinde mis olmuş ohh güle güle oturun
sağol canım , indi ama doğum inmesi değil henüz
canım bir dönem oluyor öyle ağlama durumu banyo yaparken benim oğlum çok sevmesine rağmen yaşadık bir ara, banyo oyuncakları aldık ördekler topla küvetine doldurduk öyle alıştı tabi bir ara küvete bile girmiyordu korkuyordu küvetinden şimdi dk başı banyo istiyor oyun için:) birde en son başını yıka en çok ondan huylanıyorlar
yeniden ekliyim canım
hadi istediğin gibi olmuş
ay canım hadi hayırlısı olsun inşaallah
Hevesleniyorum olacaktı telefonun azizliğiÇok heveslenemiyom böyle güzel güzel doğum anlatılınca, hayırlı sağlıklı doğum haberini de bekliyoruz canım
Allah hepimize kolaylık versin canım. hepimiz aynı duygular içindeyiz.Günaydın herkese son 12 gün:)
kızlar 12 günüm kaldı ben ruh gibiyim ya tuhaf duygular içindeyim nasıl olacak doğum bebeğim ayyy çok heyecanlı:)
teşekkür ederim canım eğer öyle ise sorun yok zaten.Ben hiç anlamamıştım korkma canım lavmandan
ahhh kızlarrrr ahhh nerden başlayım bilemiyorum
dün sağlık ocağında son izlemim vardı neyse önce arkadaşıma gittim oturdum sohbet ettim ordan da sağlık ocağına gittim kalp atışı kilo kontrolü derken tansiyonumu ölçtü ve 15-9 çıkmış sordum kaç çıktı diye şimdi söylemeyim paniik yaparsın dedi e bunu duyunca panik yapmıcak mıyım neyse sonra doktorun odasına geçtik orda da ölçtü orda da 14-9 çıktı bekledik ettik filan derken bi daha ölçtük 14-8 ben zaten panik halindeyim kesin idrarımda protein var filan diyorum bi çubukla idrarda enfeksiyon protwin var mı diye bakıolarmış onunla baktık enfeksiyon çıktı ve ben iyice panik oldum bende enfeksiyon olmaz normalde sonra apar topar kendi doktoruma haber verdim hastaneye gittim filan tam idrar tahlili verdim ve ne göreyim her şey ter temiz şimdiye kadar verdiğim en iyi idrar tahliliymiş ayrıca ilk gittiğimde tansiyonum 12-8 1 saat sonra 10-8 çıktı
doktorum tansiyon takibi yapmamı o 14-9un anlık bi yükselişolabileceğini söyledi şimdi sabahtan evde tansiyon takibi yapıyorum 12-8 12-7 filan çıkıyor oğluşum da 2600gr 47cm olmuş 35. haftanın başındayız daha benim anlamadığım bu sağğlık ocağında neden böyle oldu
kızlar bir de benim memelerimden açık sarı renkli sıvı geliyor memelerime krem sürerken filan dikkatimi çekti ucunda böyle deliklerin üzerinde sıkınca filan de geliyor kolostrum dediğimiz süt bu mu yoksa
dün gece bacak ağrısından resmen uyuyamadım ya.sağa dönemiyorum solada dnemiyorum hem sağ hem sol ağrıyo.çekiliyo gibi sanki.tuhaf bişeydi ilk defa oldu.yüz üstüde hayatta uyuyamam.artık ne şekil uyuduysam bende hatırlamıyorum bi saatten sonra.
ayın 2 sinde eşimin doğum günü var.ahh benim kızım süpriz yapıp geleydi fena olmazdı
görümceminde 5 inde.ikisine süpriz doğum günü yapıcaz.eşimin kuzeninde.aslında eşim hayatta sevmez öyle şeyleri.ama ona moral olur diye düşünüyorum.gerçi doğuracak olan benim bana yapılsaydı fena olmazdı hani
şimdi ben eşime mont almayı düşünüyorum.Aslında benim amacım kızımın ağzından babasına pasta yaptırmaktı.ama bu sene olmadı.pastayı görümcemin kocası sipariş vericek(pasta parasını kaynanam verdi sözü varmış görümceme ondan beraber olsun dedik) ikisinin çocukluk resimlerini koydurcak.bende yazı olarak "İyiki Doğdunuz Babacım ve Halacım" yazdırmak istiyorum
gelelim asıl meseleyeben kızımın ağzından babasına mektup yazmak istiyorum ama bulamıyorum.kendimde hayatta beceremem öyle yazıları hediye kızımdan gelmiş gibi de not yazıcam.
ay çok heyecanlandım keşke bana yapılsa.Ama benim koca öküz hayatta anlamaz böyle incelikler
Inşallah balığınıza birşey olmaz, çok can sıkıcı ama Allah'tan fark etmişsin.
Kızlar bende kucağım aldım çok şükür 22 aralıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?