Herhalde biz artık rahat rahat oturamayız bacımGeçer insallah biran önce de bizde rahat rahat oturur uzanırız
o zaman tatlım bol bol bebek yağı sür,,,
Ölümden başka her şeyin çaresi buluyorlar bakarsın çatlaklara da bulurlar inşş;((
Ben korkudan bunların Hiçbirini yapamadım :) bence de her şeyin vakti var benek doğacağı zamanı biliyor ve geliyor işte...
Hergün deliler gibi yürüyüş yapıyorum,,, dün nst ye girdim ilk defa (önceden suyum geldi sanmışdın öyle giirmişdim) ne bir sancı ne bir şey, beyefendinin keyfi yerinde,,,
birde yürüyüşden eve gelince dinleniyorum o sırada poposunu geriyor,, sanki çıkmayacağım ben buradan der gibi,,,,
eşim çok çalışkandır ama yattı mı kalkmak bilmez böyle uyuşukluk yapar babasına mı çekdi acaba,,,
ahmet ıyı teyzesı cok yaramaz sayılmaz yanımda pamuk gıbı yatıyor topuk kanı ıcın azcık aglattılar az once smdı uyuyor sutum beyaza donmedı dus aldm saat 9da cıkıcaz hastaneden ablamz bu gece babayla dedeyle kaldı gormedı hıc bende merak edıyorum napacak ozledım kızımı her sancıda hadı ahmet ıpek beklıyor annem dıye seslendm yavrum benım sımdı cok hafıfledm gece bıraz agrm oldu kuyruk sokumunda falan ama sukur agrı kesıcı ıle gectı yuz ustu uyudum bı ara :) cok hafıfledm suan darısı sızee ıns cok guzel duygular Rabbm herkese yasatsn tek dusuncem nasıl ölürüz dogum sancısında onu dusundum ne kadar zordur kım bılır Allahm bızı affetsn ıns kuzularımızla cennetınde bulustursun yne
Bu arada kızım pembeydı sımsıyah uzun saclıydı bu baya sarısın yuzu sacları cok az var sıyah ama goxlerı yesıl gıbı gelıyor babasına cok benzıyor bunu kendıme benzeetemedm sanırım kız anneye oglan babaya oldu galıba :) goz rengını cozersem haber verırım ama bembeyaz pamuk gıbı koklamaya doyamıyorum
Kızlar günaydın hepinizden canı gönülden dua beklıyorum..sabaha müthiş bi agrıyla uyandım.. Sancı dii kasık sancısı.. Yürüdüm biraz şiddeti hafifledi ama dr gidicem 1 saate baba dua edin be olur...
Allahım yardım et.....
Bebegin posizyonuyla alakalai canimcanim benimde sag kaburgama fena baski yapio bebis.yatsan olmuyo otursan olmuyo.bazen inanilmaz aci verio.napcaz bilmiyorum
Aynen bize artik rahat yüzü yok :)Herhalde biz artık rahat rahat oturamayız bacım
Canim iki uç günde bitir çok acele etmegünaydın herkese bgün her milim yerim ağrıyor sözde dün temizkçi aldık bir sürü işim var
dün mutfak sona kaldı kadın dolap yüzlerini bile tam temizlememiş benek yağlar vardı davlmbazın yanında dolaplarda
birde ne o öyle kaç kutu detrjan bitirdi domestos aspirin cif yüzey temizleyici aman alahım tam bir müsrif
kızımda hıçkırıklarda şuan
Ne kadar güzel şeyler söylemişsin canım ama ben gittim yüzüstü uyumana takıldım, şu an seni ne kadar kıskandım var yaaaaahmet ıyı teyzesı cok yaramaz sayılmaz yanımda pamuk gıbı yatıyor topuk kanı ıcın azcık aglattılar az once smdı uyuyor sutum beyaza donmedı dus aldm saat 9da cıkıcaz hastaneden ablamz bu gece babayla dedeyle kaldı gormedı hıc bende merak edıyorum napacak ozledım kızımı her sancıda hadı ahmet ıpek beklıyor annem dıye seslendm yavrum benım sımdı cok hafıfledm gece bıraz agrm oldu kuyruk sokumunda falan ama sukur agrı kesıcı ıle gectı yuz ustu uyudum bı ara :) cok hafıfledm suan darısı sızee ıns cok guzel duygular Rabbm herkese yasatsn tek dusuncem nasıl ölürüz dogum sancısında onu dusundum ne kadar zordur kım bılır Allahm bızı affetsn ıns kuzularımızla cennetınde bulustursun yne
Bebegin posizyonuyla alakalai canim
Bir ara babada çok baski yapiyordu gecti
Aynen bize artik rahat yüzü yok :)
Şükürler olsun rabbime
Canim iki uç günde bitir çok acele etme
Temizlik yapmak erken doğumu çok tetikliyor
Zaten yorulmusun bugün dinlen hatta
Ne kadar güzel şeyler söylemişsin canım ama ben gittim yüzüstü uyumana takıldım, şu an seni ne kadar kıskandım var yaaaa
canım inşaalah düzelir sıkıntınız geçerEvet canım ama şimdi înat etti.
înşallah canım. Bi de inat ediyor. Annem onunla konuşmadı dîye isyan etti. Yok gitmem ben yok bilmem ne. Bi de arada kaldım. En kötüsü de o. Ki annem bize çok destek oluyor maddi ve manevi.
maşaallah minişineBu arada dün doktora gittim. Minişim büyümüş ve çok şükür doğum pozisyonuna dönmüş. Normal doğum olucak kısmet ise. Lavman da yapıyorlarmış o korkuttu beni.
yeniden ekliyorum canımCanim hayirli olsun besiginiz ama hata veriyo goremiyorum bend3 sepet besik aldm bnmmki daha gelmedi. Bi daha yukleyebilirmisin merak ettm de :))
canım hatırladım o mesajını o zaman da açıklamasını yaptıktan sonra hak vermiştim bende abimi yazmıştım görmemişsin yaşayan anlar anlıyorum seni hem de çok iyi ama şöyle düşün biz inşaallah evlatlarımıza o mehameti vererek büyütelim inşaallah bizimkiler anne babalarına da eşlerine de adil olmayı bilirler, bu arada benim abim oğlak erkek kardeşim boğa, büyük oğlum boğa şimdi ki oğlak olacak yani burca göreyse yandım benahhh ahhh eflalim yaramı deştinabinmi erkek kardeşlerinmi bilmiyorum ama eksiksiz saydığın huylarına çarpı 4 ekle,aileyi kardeşleri silmeyi ekle,karı köylülüğü 10 la çarp ,anneyi babayı sadece para kasası olarak görmeyide ekle eşittir işte benm abim taaa aylar önce 18haftalıkken bebeğimin erkek olduğunu öğrendiğimde nedense sevinemeyip ağladığımı paylaştığımda bana sitem etmiştin,hemde ilk çocuğum diye benimki 2.ci oda erkek deyip beni teselli etmiştin,işte aslında benm demek istediğim sebebim buydu,biz 3 kardeşiz,annem babam bizim canımız,her dertlerine deva oluruz 2 kız kardeş,haftda 2 kere onları görmezsem kafayı yerim ben,2 kızı olarak sağ kolu benim sol kolu ablam,can yoldaşlarıyız annemin,ablamıda çok seviyorum ama gel gelelimki abime çok severdim ama 3 yıl oldu yüzünü görmüyorum,bir adam bu kdr ailesini satarmı,o kdr kendi ailesine düşkünki,hiç o konulara girmek istemiyorum,er dayıya benzer misali açıkçası yaşım 32 oldu daha 2.ci falan istemem nıyetıyle bende tıpkı annemin bizlerle olup kızlarını çok sevdiği gibi bende hep kızı bu yüzden olsun istemiştim cnm,ama tabi nasip kısmet rabbim oğluşumu nasip etti,5 parmak 5 i bir olmuyor,çok güzel bir örnek vermişsin demişsin ya bizim abiler hanım köylü,bizim kocalar baba ana köylü diye,o kdr doğru bir tanımki
ben hep diyorum 10 kocada değiştirsem ben yinede abim gibi hanımköylü birine denk gelmem bizim şansımız bu,belkide diyorum oğluşum kısmetse oğlak olur,oğlaklar inanılmaz evine ailesine düşkündür,belki diyorum ummadığım kadar bana düşkün olur,kimbilir
Canm gekmedı mı yazdım saat 2de dogurdum
hayırlı osun canım sağlıkla büyüsün inşaallah ahmetinKızlar 3600gr 50 cmdogdu Ahmetım cok zor oldu normal oldu ama saat on da sunı bagladılar sonra on bırde hıssetmeye basladım saat 2de dogdu kuzum odamda esım yanımda cektm sancıyı annemde vardı ıkı uc kere dus aldırdı doktorum yurudm falan ama mahvoldum Rabbm sızı cok kolay kurtarsın kızımınkı zor dıyordum bu daha zor oldu kısa surdu ama ıste sonunda kavustm valla dogum yapacak arkadaslar cok kolay dogurun ıns epıdural dıye yalvardm yapmadı doktorum catır catır dogurdum dıkıslerım var kuzum sımdı uyudu bıraz aglak bebıs soganı kesıp koyamdm tam sutum gelmedı ama kolostrum gelıyor
ee ben hep diyorum risk yoksa öyle kolay kolay hemen doğmaz bu bebeler:)ah sancım geldi doğurdum gibi bir süreç değil herhalde doğum. Cm cm ilerleyecek.. Baksanıza bana doğurursun Demişti doktor hala tık yok, demek li doğum sireci doğurmak öyle kolay değil diyorum..
Herkes ailem benden doğum haberi bekliyor :)
Acaba forumu takip yerine face e mi gitseydik:)) orada herkes doğurdu buradakiler kaldı :))
Pringles da doğum yapmış yeni gördüm Allah anası babalı sağlıklı etsin inş
inşaallah çok kolay geçer doğumunGirlboymom cnm gozun aydin gule gule buyut bebegini.. kizlar yarin sabah benim sezeryanim var sira bende dua edin allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..duygu tavan bende hep gozlerim doluyo cok heyecanli ve stresliyim..
ayy o benim kv de olmasın 7 taneyi evde pırt diye doğurmuş:)Msjın basını okudum ahha dedım buda dogurdu takı dewamını okuyuncaya kadar...
Hihih ahh o kadar kolay olsa..
Kıız bnm bekarlık mahallemden annemlerin otursugu yerde yani bi abla var.. Masallah hatuna bi duyuyoduk dogurmus.. Hatta rahatsızlandıgını duyduk gittik geçmiş olsun dicezz aaaa bi baktık ki dogurmus hatun....
Kiminni cok kolay oluyo gercekten.. Bende o sana yok ama ben biliyom.. Avaz avaz bagırıcam yine... Agrı eşigim cok düşük cokk
maşaalah canımBebeğim 3500 gr olmuş maşallah deyin :) ancak suyum biraz azalmış hareketlerini de az hissetmiştim perşembe tekrar nst ye gireceğim inşallah herşey yolunda devam eder :) ve de en kısa zamanda doğururum artık :)
maşaallah bebeğine, evinde mis olmuş ohh güle güle oturuniyi akşamlar herkese bugün temizlik günüydü kadın geldi sildi süpürdü yıkanmayan eşya kalmadı evde tüm dolapların içlerini boşalttım kadın sildi vitrinler falan daha yıkanacak şeyler var ama bitmedi çok ş varmış evde hepsini 1 güne sığdımaya çalştım olmadı yarın yavaş yavaş yerleştirrm artk
dr a gittm bebişn herşey yolunda
dr um hastane değiştirebilirmiş dedim sorun yok bizde değiştirrz
nst ye bağlamadı haftaya gel dedi
sorun olursa ara cepten dedi
kilosunu ölçtü ama çıktı vermedi bende bakmayı unuttm
kabız oldum karnım çok şiş çatlamayan yer kalmadı sayılır karnımda bugğün yenileri eklendi
bu arada çikolatamazı sipariş verdik,
http://www.haciserif.com.tr/bebek-cikolatas-kiz-madlen-buyuk-cam-kavanoz.html
Eki Görüntüle 1348235
sağol canım , indi ama doğum inmesi değil henüziyigünlerde kullanın çok cici canım :) göbüşten hiç anlamam arkadaşlar benmkine inmemiş demişkerdi
bol ve faydalı sütün olsun inş canım bebişine yarasın inş gözün aydın çoook sevindim darısı başımıza inş :) mis kokulu bebeğini öp
artık bende doğurmak istiyorum günler geçmiyo
hayırlısyla al kucağına evladını canm :)
canım bir dönem oluyor öyle ağlama durumu banyo yaparken benim oğlum çok sevmesine rağmen yaşadık bir ara, banyo oyuncakları aldık ördekler topla küvetine doldurduk öyle alıştı tabi bir ara küvete bile girmiyordu korkuyordu küvetinden şimdi dk başı banyo istiyor oyun için:) birde en son başını yıka en çok ondan huylanıyorlarHatunlar nasılsınız.. Bugun kuzumu yıkadım karnını doyurdum oh mıss gıbı uyudu fındık kurdum benm... Ama cok aglıyo yaa. Banyoya bı alısamadı gıttı napsam neetsem bılemedım...yaz olsa havuz kurup içinde çimsin alısır dıcem ama kısın ortasında neyaparm bılemıyorum.şmdide kocısım uyudu. Ben hala pörttt..
yeniden ekliyim canımCanim ben de goremedim besigi, hata veriyor. Iyi gunlerde kullanin bakalim besiginizi :)
Canim annen maddi manevi herseyi yaptigi icin boyle yapiyodur esin. Iyilikten maraz dogar derler ya. Erkek milleti iste, kadir kiymet vefa nedir bilmiyolar. Biz ayni destegi kvden gorsek nasi memnun edecegimizi sasiririz. Bosver uzme kendini sen. Bebisini dusun.
Canim saticilarin puanlarina bakin. Memnuniyet orani %95 uzerinde olanlari tercih etmeye calisin. Urunler hakkinda asagida yorumlar oluyor, onlari sa inceleyin. Alirken beden olculerine dikkat edin. Her ulkenin beden olculeri farkli. Ben normalde S ya da Xs giyiyorum ama ordan M almistim.
Canim gozun aydin. Saglikla almissin bebisini kucagina. Rabb'im nasibini kismetini bol eylesin. Evinizin bereketini, huzurunu artirsin insaallah.
Hadi bakalim sen de saglicakla kucagina alirsin insaallah bebegini. Rabb'im kolaylik versin. Dogumun da sonrasi da rahat olsun insaallah..
Ben esim evdeyken kizim boyle yaramazlik yapinca cagiriyorum esimi. Esim kizimla konusarak karnimi seviyo, hemen gevseyip canimi acitmayi birakiyo kizim :) Babasinin sozunden cikmiyo simdiden :)
Amin canim. Sen de once yarin guzel haberler alirsin sonra da rahatlikla kolaylikla saglikla dogumunu yapip bebisine kavusursun insaallah..
hadi istediğin gibi olmuşBu arada kızım pembeydı sımsıyah uzun saclıydı bu baya sarısın yuzu sacları cok az var sıyah ama goxlerı yesıl gıbı gelıyor babasına cok benzıyor bunu kendıme benzeetemedm sanırım kız anneye oglan babaya oldu galıba :) goz rengını cozersem haber verırım ama bembeyaz pamuk gıbı koklamaya doyamıyorum
Kızlar günaydın hepinizden canı gönülden dua beklıyorum..sabaha müthiş bi agrıyla uyandım.. Sancı dii kasık sancısı.. Yürüdüm biraz şiddeti hafifledi ama dr gidicem 1 saate baba dua edin be olur...
Allahım yardım et.....
Gözün aydın gamzecim sonunda kavuştunuz ahmetinle, allah sağlıklı uzun ömürler versin ikinize de.Kızlar 3600gr 50 cmdogdu Ahmetım cok zor oldu normal oldu ama saat on da sunı bagladılar sonra on bırde hıssetmeye basladım saat 2de dogdu kuzum odamda esım yanımda cektm sancıyı annemde vardı ıkı uc kere dus aldırdı doktorum yurudm falan ama mahvoldum Rabbm sızı cok kolay kurtarsın kızımınkı zor dıyordum bu daha zor oldu kısa surdu ama ıste sonunda kavustm valla dogum yapacak arkadaslar cok kolay dogurun ıns epıdural dıye yalvardm yapmadı doktorum catır catır dogurdum dıkıslerım var kuzum sımdı uyudu bıraz aglak bebıs soganı kesıp koyamdm tam sutum gelmedı ama kolostrum gelıyor
Eflalim günaydın, bakmak istedim ama sadece senin takip ettiğin kişilere açıkmış bu albüm o yüzden bakamadım canımBeşiği yeniden ekliyorum hanımlar:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mlerimiz-uyku-setimiz-battaniyelerimiz.36162/
ay açıyım canım tamam kafa gidik benimEflalim günaydın, bakmak istedim ama sadece senin takip ettiğin kişilere açıkmış bu albüm o yüzden bakamadım canım
ayarladım canım:)Eflalim günaydın, bakmak istedim ama sadece senin takip ettiğin kişilere açıkmış bu albüm o yüzden bakamadım canım
Nasıl özledim öyle uyumayı nasıııııl, bi de sezaryane olursam doğum sonrası da yatamıcam pöööf yaaaiçim rahat etmicek yaa yavaş yavaş yapmaya çalışırım ama hepsi bugün bitmez tabi
kaplumbağa gibi hareket ettiğimi duşünürsek
ayy bende alıntı yaparken o aklımdaydı yorum yapacaktım sonra unutmuşum yazmayı benimde dikkatimi çeken o olmuştu halbukinasıl bişidir yüzüstü yapmak yaa unuttm bile bende çok istiyorum
eflalim senin sezeryan değil miydiGünaydın herkese son 12 gün:)
kızlar 12 günüm kaldı ben ruh gibiyim ya tuhaf duygular içindeyim nasıl olacak doğum bebeğim ayyy çok heyecanlı:)
Beşiği yeniden ekliyorum hanımlar:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mlerimiz-uyku-setimiz-battaniyelerimiz.36162/
canım banyo oyuncakları varya plastik ben onlardan veriyorum eline yıkanırken. ben onu yıkarken oda onları yıkıyor öylelikle ağlamadan yıkanıyoruz.Hatunlar nasılsınız.. Bugun kuzumu yıkadım karnını doyurdum oh mıss gıbı uyudu fındık kurdum benm... Ama cok aglıyo yaa. Banyoya bı alısamadı gıttı napsam neetsem bılemedım...yaz olsa havuz kurup içinde çimsin alısır dıcem ama kısın ortasında neyaparm bılemıyorum.şmdide kocısım uyudu. Ben hala pörttt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?