2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın herkese bgün her milim yerim ağrıyor sözde dün temizkçi aldık bir sürü işim var

dün mutfak sona kaldı kadın dolap yüzlerini bile tam temizlememiş benek yağlar vardı davlmbazın yanında dolaplarda

birde ne o öyle kaç kutu detrjan bitirdi domestos aspirin cif yüzey temizleyici aman alahım tam bir müsrif

kızımda hıçkırıklarda şuan

o zaman tatlım bol bol bebek yağı sür,,,

saol canım öyle yapıyım dur
bide bebek yağını deniyim

var ya süper olur öyle bişeyolursa

bende artık yavaş yavaş doğursam mı ne hayırlısıyla dur hazırlıklara başlayalım bir an önce en iyisi

ayy maşallah yaa rabbim hepimize tek tek yaşatsın bu duyguyu inş

hayırlı haberlerle gel canm

canim benimde sag kaburgama fena baski yapio bebis.yatsan olmuyo otursan olmuyo.bazen inanilmaz aci verio.napcaz bilmiyorum
Bebegin posizyonuyla alakalai canim
Bir ara babada çok baski yapiyordu gecti

Herhalde biz artık rahat rahat oturamayız bacım
Aynen bize artik rahat yüzü yok :)
Şükürler olsun rabbime

Canim iki uç günde bitir çok acele etme
Temizlik yapmak erken doğumu çok tetikliyor
Zaten yorulmusun bugün dinlen hatta

Ne kadar güzel şeyler söylemişsin canım ama ben gittim yüzüstü uyumana takıldım, şu an seni ne kadar kıskandım var yaaaa

içim rahat etmicek yaa yavaş yavaş yapmaya çalışırım ama hepsi bugün bitmez tabi
kaplumbağa gibi hareket ettiğimi duşünürsek

Ne kadar güzel şeyler söylemişsin canım ama ben gittim yüzüstü uyumana takıldım, şu an seni ne kadar kıskandım var yaaaa

ayy bende alıntı yaparken o aklımdaydı yorum yapacaktım sonra unutmuşum yazmayı benimde dikkatimi çeken o olmuştu halbuki nasıl bişidir yüzüstü yapmak yaa unuttm bile bende çok istiyorum

canım inşaalah düzelir sıkıntınız geçer
Bu arada dün doktora gittim. Minişim büyümüş ve çok şükür doğum pozisyonuna dönmüş. Normal doğum olucak kısmet ise. Lavman da yapıyorlarmış o korkuttu beni.
maşaallah minişine
Canim hayirli olsun besiginiz ama hata veriyo goremiyorum bend3 sepet besik aldm bnmmki daha gelmedi. Bi daha yukleyebilirmisin merak ettm de :))
yeniden ekliyorum canım
canım hatırladım o mesajını o zaman da açıklamasını yaptıktan sonra hak vermiştim bende abimi yazmıştım görmemişsin yaşayan anlar anlıyorum seni hem de çok iyi ama şöyle düşün biz inşaallah evlatlarımıza o mehameti vererek büyütelim inşaallah bizimkiler anne babalarına da eşlerine de adil olmayı bilirler, bu arada benim abim oğlak erkek kardeşim boğa, büyük oğlum boğa şimdi ki oğlak olacak yani burca göreyse yandım ben

canım birde insan kınadığını yaşarmış bizim anne babalarımız belkide böyle oğulları olanları kınamışlardır ondan yaşadık bunları
Canm gekmedı mı yazdım saat 2de dogurdum

hayırlı osun canım sağlıkla büyüsün inşaallah ahmetin
ee ben hep diyorum risk yoksa öyle kolay kolay hemen doğmaz bu bebeler:)
Girlboymom cnm gozun aydin gule gule buyut bebegini.. kizlar yarin sabah benim sezeryanim var sira bende dua edin allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..duygu tavan bende hep gozlerim doluyo cok heyecanli ve stresliyim..
inşaallah çok kolay geçer doğumun
ayy o benim kv de olmasın 7 taneyi evde pırt diye doğurmuş:)
Bebeğim 3500 gr olmuş maşallah deyin :) ancak suyum biraz azalmış hareketlerini de az hissetmiştim perşembe tekrar nst ye gireceğim inşallah herşey yolunda devam eder :) ve de en kısa zamanda doğururum artık :)
maşaalah canım
maşaallah bebeğine, evinde mis olmuş ohh güle güle oturun
sağol canım , indi ama doğum inmesi değil henüz
canım bir dönem oluyor öyle ağlama durumu banyo yaparken benim oğlum çok sevmesine rağmen yaşadık bir ara, banyo oyuncakları aldık ördekler topla küvetine doldurduk öyle alıştı tabi bir ara küvete bile girmiyordu korkuyordu küvetinden şimdi dk başı banyo istiyor oyun için:) birde en son başını yıka en çok ondan huylanıyorlar
yeniden ekliyim canım
hadi istediğin gibi olmuş

ay canım hadi hayırlısı olsun inşaallah

Gözün aydın gamzecim sonunda kavuştunuz ahmetinle, allah sağlıklı uzun ömürler versin ikinize de.

Nasıl özledim öyle uyumayı nasıııııl, bi de sezaryane olursam doğum sonrası da yatamıcam pöööf yaaa

canım banyo oyuncakları varya plastik ben onlardan veriyorum eline yıkanırken. ben onu yıkarken oda onları yıkıyor öylelikle ağlamadan yıkanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…