2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

sırtıma vurmuo ama sanırım gaz sancısı dediğin gibi, bugün iim çünkü. hiç yok gibi hatta bugün

daha benim 3 haftam var sanırım boş yer kalmıcak karnımda neyse bebeğim iyi olsunda umrumda değil
ne pis tenim varmış diye kendme kızıyorum sadece

eğer en baştan kremler yağlar sürmeye başlamadıysan kendine kızabilirsin ama önlem alıpta çatladıysan tatlım malesef yapacak birşey yok,birde resimlerinden aklımda kalan sen zaten kilolu bir kadın değilmişsin sadece göbeğin bayağı çıkmış,kolaymı yaa kocamn olmuşş içinde bir insan var,eşiyle suyuyla kanıyla nerden baksan 9 kg ya yakın bir karnımız oldu ister istemez deri çatlıcak diye düşünüyorum,heee çatlamayan yokmu evet çok var,ama onlarda ya kupkuru hamile kalıp 8-10 kg alan göbekleri çıkmamış insanlar yada zaten koca göbeği vardır çokda mide büyümemiştir,ama bu kdr şişmeye inanki ben çok nadir çatlayaman insan duydum,gelelim bana geçen resim attım,tamam benm boyum 1 68 kilom 60-62 olduğunda gayet 38 beden ideal bir fiziğim oluyor fakat ben 18 imden 25 yaşıma kdr hep 70 kg larda kilolu bir yapım vardı,hep diet yapmakla geçti yıllarım,o yüzden memelerden tutta,iç bacak üst bacak,belim,kollarım,alt bacak arkalarım hep çatlaklarım vardı,hep derdim ben bir gün gebe kalsam karnım türkiye haritası olur heralde derdim,çünkü ne kdr zayıflasamda benm hep kocaman bir göbeğim olurdu artık ben ona bağlıyorum cnm,zaten işten çıkıp eve geldim ilk bebekte 4 kg aldım haydi onu kaybet kürtaj ol kg veremeden buna kalınca kocaman bir göbekle hamile kaldım,çok aşırıda acaip göbeğim büyümedi,ama şuda var,bence göbeği nemli bırakmak yağlamak kremlemek çok önemli bence,ben tedbirli davrandım 14.haftada başladım,1 gün aksatmadım,duş sonrası badem yağı ile vücut yağı karıştırdım,akşam sabah mustela,bide sanırım mustela lieracdan daha başarılı bir ürün,hee şımarmıyorum asla,zaten deve misali heryerim çatlak içinde nerem doğruki misali,keşke son haftalara kdr çatlamasam tek temennim bu,kremlere devam ediyorum şuan,inşallah bari göbişim düzgün kalır :)

evet mustela gerçekten çok güzel bir krem,, bende her gece banyodan sonra bebebyağı sabahlarıda mustela yaptım sürdüğüm yerlerde çatlak yok ama bacak arkalarımı sürmeyi unutmuşum,, ve hafifden çatladılar ama daha kırmız yani azda olsa geçebiliyormuş,, onun içinde mustela çatlak giderici aldım,,
birde aklında olsun mustela nın doğumdan sonra toparlayıcı kremi var hatta sporcular falan kullanıyormuş, sarkmalar için flan diye duydum yurtdışı yorumları da gayet olumluydu,,,

çok geçmiş olsun canım

Bu arada dün doktora gittim. Minişim büyümüş ve çok şükür doğum pozisyonuna dönmüş. Normal doğum olucak kısmet ise. Lavman da yapıyorlarmış o korkuttu beni.

Gözün aydın canım korkma o lavma hemen olup bitiyor zaten doğum için hazırlarlarken ne olup bitiyor anlamıyosun

Daha sıra bende ama doğuramıyorum yaaa strestan ölcem

evet canım yaa senin haftanda dolmuş nerdeyse hadi bakalım pırtlattım yaz sende şuraya :)

Girlboymom cnm gozun aydin gule gule buyut bebegini.. kizlar yarin sabah benim sezeryanim var sira bende dua edin allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..duygu tavan bende hep gozlerim doluyo cok heyecanli ve stresliyim..

canım ne yaptın sen şu sıralar çıkmış olman lazım sezeryandan sanırım o çok heyecanlı :)

evet bayanlar sabah sabah 8 km yol yürüdüm, 220 basamak merdiven çıktım,,,dünde 7,5 km yürüdüm, hastaneye yürüyek gidip geldim,, şimdi de gece uyuyamadığım uykuyu uyuyacağım,,,
ev aldı başını gitti bşr yerlere,,,, toplayasım yok,,,
tek yaptığım şey yürümek, uyumak, bide yemek pişirmek,, ( pratik şeyler) ,,,
yok gene şişirdi poposunu,, inmiyor bebiş,, keyfi yerinde yavrumun,,,
hem doğsun istiyorum, hemde karnımda olmasını çok özleyeceğim,,,,,
bu kadınlığın doğasında var herhal bu kadar çelişkili olmak,,,

Ayy yüzüstü mü uyudum dedin Bacım sennn

Ayy hadi inşallahHayırlı haberler...

İyi akşamlar kızlar yarın son kontrolüm var pazartesi nasipse diğumum var hepimiz sağ sağlim doğuralım

hayırlısıyla olsun inşallah canım

Allahım suraya bende dogum yaptım,bebegimi kcagıma aldım demeyi nasip et......

Şaka bi yana ben ne zaman dogurcam ya

merve dedin dedin kasık ağrın başladı bak :)

Kızlar Allah razı olsun hepınızden yalanıyor kuzum benm aklım hep sızde okurum hep ıns bı gunde hıkayemı yazarm sımdı gozunuz korkmasın opuyrm sızın yernıze ruya gıbı hersey geldı gectı

canım artık yanında ohh ne güzel allahım sana bol bol süt versin inşallah

Bebeğim 3500 gr olmuş maşallah deyin :) ancak suyum biraz azalmış hareketlerini de az hissetmiştim perşembe tekrar nst ye gireceğim inşallah herşey yolunda devam eder :) ve de en kısa zamanda doğururum artık :)

maaşallah canım inşallah hayırlısı olsun

benim içinde kokla mis o mis bende kızımı babaya benzetmiştim bu seferki bana benzer mi acaba :)

dualarımız seninle canım ayy çok heyecanlandım bizi habersiz bırakma

bu kadınlar öyle canım kimse kimsenin evini kendi evi gibi temizleyemiyor ne yazıkki. Bende de yarın temizlik var annemide çağardım o söyler orası burası olmamış diye ben beceremiyorum evdeki bütün halılarıda yıkamaya verdim daha gelmedi halıda silmicek biraz daha dikkat eder umarım

ayy bugün bi laf daha duydum kvdem kuzulayacak koyun üşümez dedi. bana mı tuhaf geliyo hoşlanmıyorum böyle şakalardan

hahhahahha ay neden se bu tabir benm çok hoşuma gitti,kuzulayacak koyun üşümez tıpkı ben,atlette geziyorum evde menopozlu kadınlar gbi,kombiyi kapatıyorum,sokakta incecik hırkalarla geziyorum,çılgın gibiyim aynı ayy napıyım ateşler basıyor alev alevim,kuzulayacak koyun gibiyim

Bunu direk böyle mi koyacaksın ortaya yoksa baska bi sepete fln mı dokeceksin

hiç sorma nerde ucuz bişi var nerde indirim ben orda,şu yawruma mobilyası beşiği dışında herşeyi ucuzculardan outlerlerden aldım,hep indirimli hep uygun şeyleri aradı gözlerim,sonra üstüne kalk ceza tebligatları dün gelmesinmi 2 tane kahroluyo insan ben 2 kuruş eksiğini arayayım kalk sen saçma sapan şeylerden ceza ödeyelim

Kuzulamayacağım ben daha demekki donuyorum resmen 3 gündür

Sezeryan mi canim
Allah yardimcin olsun

Rabbim saglicakla hayirli omur nasip etsin inşallah
Gozunuz aydin canim benim

Canim ya sen mi aliexpresten alisveris yapmistin ?
Yok canım ben hic yapmadım
Ay ne güzel bi deneyeyim bakalım babası biraz konuşsun oğluyla inslhh ise yarar
canim benimde sag kaburgama fena baski yapio bebis.yatsan olmuyo otursan olmuyo.bazen inanilmaz aci verio.napcaz bilmiyorum
Gece de hic uyutmuyor deli gibi dolasıyorum etrafta uykusuz gergin her türlü zorlugu biz cekiyoruz valla babalar horul horul uyuyor

merveeeeeeee napıosun doğurmadın dimi sen
doğurmadıysan oralardaysan sen bir sayfa açmıştın neydi o yahu 2015 annelerinin pis boğaz sayfasımıydı dolaba atacakları yiceklermiydi neydi bulamadım onu o yüzden burdan yazıcam
eve gelenler için börek yapıp attımda dün buzluğa 40 dilim börek attım,başkada valla hiç yapamam
çok yoruldum dün,birde duydumki kek de buzluğa atılıyormuş,çıkarınca oda sıcaklığında ikram ediliyormuş,ondan yapayım dedim havuçmu pişmedi ne olduysa hayatımda ilk defa çiğ kek yaptım ve çöpe attım
başka ne yapılabilir ne atılır

hımm bilmiyordum onu,ondan alıp tekrar göbeğe sürmek lazım doğurduktan sonra o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…