aynen canım nerdeyse elimi koyup yürüycem bende, magnezyum içemiyorum midem kavruluyor içince
aynı canım oğlumda son güne kadar her işimi yaptım büyük temizliğimi bile, şimdi de iş yapıyorum ama gün içine böle böle akşam oluyor
ben bir haftadır öyleyim doğurmadım henüz:)
öyle canım haklısın:)
inşaallah yarın güzel haberler alırsın
öyle canım çok etkilendim aklıma geliyor hala ama rüya dediğin gibi
inşaallah erkenden gelmez kuzun sıkar dişini
canım üzülmez mi çok geçmiş olsun
gaz sancısı olma ihtimali yüksek, sırtınada vuruyor mu, çok şiddetli oluyor
azcık fil hafızalıyım beniyi bari sıkıntı yapmamış çok
canım ya hamileyken hiç çekilmiyor haklısın tabi ki, iş yüzünden benden kaynaklı değil diye kendini rahatlat en azından sebebi belli
canım ya bir kere eklemiştin fotı gayet güzel duruyordun öyle çok şiş değildin, ben ilk başta kilolu hamile kaldım diye çok üzüldüm napıcam diye, sonra bir rahatlık geldi bana inan doğum sonrası halimi bile umursamıyorum veririm nasılsa diyorum, hamileliğin başından beri yeme işini kiloyu önemsemeyince daha az aldığımı farkettim, doğum sonrası içinde taktiğim aynı olacak:)
gıcık olmakta haklısın canım ne densiz gıcıkmış görümcem seni bırakıp eşinin gitmesini istemesi çok bencilce!
sıkıntı yaşamışsın ama şükür bu haftaya kadar gelmişsin inşaallah bundan sonrası daha iyi olur
canım normal korsa giyemedim ben ilkte, şimdi sezaryan korsesi var medikallerde ondan almak istiyorum dediğin gibi, eklemiştim ben foto yine ekliyim senin için
Benim nst günü öyle olmuştu akşama kadar sürdü zor uyudum sonra geçti.
daha benim 3 haftam var sanırım boş yer kalmıcak karnımdaneyse bebeğim iyi olsunda umrumda değil
ne pis tenim varmış diye kendme kızıyorum sadece
evet mustela gerçekten çok güzel bir krem,, bende her gece banyodan sonra bebebyağı sabahlarıda mustela yaptım sürdüğüm yerlerde çatlak yok ama bacak arkalarımı sürmeyi unutmuşum,, ve hafifden çatladılar ama daha kırmız yani azda olsa geçebiliyormuş,, onun içinde mustela çatlak giderici aldım,,eğer en baştan kremler yağlar sürmeye başlamadıysan kendine kızabilirsin ama önlem alıpta çatladıysan tatlım malesef yapacak birşey yok,birde resimlerinden aklımda kalan sen zaten kilolu bir kadın değilmişsin sadece göbeğin bayağı çıkmış,kolaymı yaa kocamn olmuşş içinde bir insan var,eşiyle suyuyla kanıyla nerden baksan 9 kg ya yakın bir karnımız oldu ister istemez deri çatlıcak diye düşünüyorum,heee çatlamayan yokmu evet çok var,ama onlarda ya kupkuru hamile kalıp 8-10 kg alan göbekleri çıkmamış insanlar yada zaten koca göbeği vardır çokda mide büyümemiştir,ama bu kdr şişmeye inanki ben çok nadir çatlayaman insan duydum,gelelim bana geçen resim attım,tamam benm boyum 1 68 kilom 60-62 olduğunda gayet 38 beden ideal bir fiziğim oluyor fakat ben 18 imden 25 yaşıma kdr hep 70 kg larda kilolu bir yapım vardı,hep diet yapmakla geçti yıllarım,o yüzden memelerden tutta,iç bacak üst bacak,belim,kollarım,alt bacak arkalarım hep çatlaklarım vardı,hep derdim ben bir gün gebe kalsam karnım türkiye haritası olur heralde derdim,çünkü ne kdr zayıflasamda benm hep kocaman bir göbeğim olurdu artık ben ona bağlıyorum cnm,zaten işten çıkıp eve geldim ilk bebekte 4 kg aldım haydi onu kaybet kürtaj ol kg veremeden buna kalınca kocaman bir göbekle hamile kaldım,çok aşırıda acaip göbeğim büyümedi,ama şuda var,bence göbeği nemli bırakmak yağlamak kremlemek çok önemli bence,ben tedbirli davrandım 14.haftada başladım,1 gün aksatmadım,duş sonrası badem yağı ile vücut yağı karıştırdım,akşam sabah mustela,bide sanırım mustela lieracdan daha başarılı bir ürün,hee şımarmıyorum asla,zaten deve misali heryerim çatlak içinde nerem doğruki misali,keşke son haftalara kdr çatlamasam tek temennim bu,kremlere devam ediyorum şuan,inşallah bari göbişim düzgün kalır :)
artık ne kadar az yazılıyo bu foruma, gerçi ben de yazmayıp takip edenlerdenimgerçi ocak bebişleri de biraz aceleci çıktı sanki, kim bilir ankette işaretli kaç bebiş doğdu da ben farkedemedim bile.. forumdan olmayıp ocak bebişlerinden olan ama doğan 2 tane bebiş ben biliyorum sağlıklılar maşallah benim prensesim de erken geliyordu az kalsın 33. haftada çalışabilir raporu almaya diye gittiği randevuda direk izne ayırdı doktorum, suyumuz azalmış ve eşi yaşlanmaya başlamış yani kireçlenmeye detaylı ultrasona gönderdi dr bebişimin ciğerleri gelişmiş mi bi problem var mı vb açılardan incelensin die.. detaylı da bi problem çıkmadı hamd olsun.. yoksa hemen doğuma alcaklardı beni, daha çantamız bile hazır diildi.. buarada benim idrarada protein kaçağı da var gebeliğe bağlı diyabet de.. yok yok anlıcağnız =( neyse öncelikle annemle gidip bebişin ve benim çantalarımızı hazırladık hemen ordan da anneme geldim, çünkü doktor sürekli istirahat etmemi, et ve balıkla beslenmemi, çok iyi beslenmemi, bol su içmemi söyledi.. buarada daha önceden doğum yapmış,suyu azalan bi arkadaştan öğrendiğim kadarıyla günde 1 deveci armutu ve 1 su bardağı da arpa suyu içmeye başladım.. 10 gün sonra doktor randevumuz vardı yani geçen çarşamba, hamdolsun suyumuz biraz artmış, kireçlenme ilerlememiş, idrarda protein ve şeker çıkmadı ve doktorumuz bebişimizin inşallah 37. haftayı tamamlıcağnı söyledi.. iyi haber almayalı baya olmuştu :) dinlenmenin,sıkı beslenmenin ve anne bakımının önemini ve de kıymetini iyi bilin,bilelim diye anlatıyorum bunları :) bu cumartesi yine kontrol var ve 3 haftadır her kontrole bgn doğuma alabilirler endişesi ve belirsizliğiyle gidiyorum.. neyseki artık 36 haftalık olduk çok şükür.. dua edelim birbirimize, ben okuyup okuyup dua ediyorum hepinize, dilerim hepimiz bebişlerimizi sağ salim alırız kucaklarımıza, küvöze girmeden getiririz yuvalarımıza, sarılık bile olmazlar hatta kolik bile olmazlar hattaa nazar bile değmesin inşallah güle oynaya büyütelim
Bu arada dün doktora gittim. Minişim büyümüş ve çok şükür doğum pozisyonuna dönmüş. Normal doğum olucak kısmet ise. Lavman da yapıyorlarmış o korkuttu beni.
Daha sıra bende ama doğuramıyorum yaaa strestan ölcem
Girlboymom cnm gozun aydin gule gule buyut bebegini.. kizlar yarin sabah benim sezeryanim var sira bende dua edin allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..duygu tavan bende hep gozlerim doluyo cok heyecanli ve stresliyim..
Günaydın kizlaaaarayy bugün bi laf daha duydum kvdem kuzulayacak koyun üşümez dedi. bana mı tuhaf geliyo hoşlanmıyorum böyle şakalardan
Ayy yüzüstü mü uyudum dedin Bacım sennnahmet ıyı teyzesı cok yaramaz sayılmaz yanımda pamuk gıbı yatıyor topuk kanı ıcın azcık aglattılar az once smdı uyuyor sutum beyaza donmedı dus aldm saat 9da cıkıcaz hastaneden ablamz bu gece babayla dedeyle kaldı gormedı hıc bende merak edıyorum napacak ozledım kızımı her sancıda hadı ahmet ıpek beklıyor annem dıye seslendm yavrum benım sımdı cok hafıfledm gece bıraz agrm oldu kuyruk sokumunda falan ama sukur agrı kesıcı ıle gectı yuz ustu uyudum bı ara :) cok hafıfledm suan darısı sızee ıns cok guzel duygular Rabbm herkese yasatsn tek dusuncem nasıl ölürüz dogum sancısında onu dusundum ne kadar zordur kım bılır Allahm bızı affetsn ıns kuzularımızla cennetınde bulustursun yne
Ayy hadi inşallahKızlar günaydın hepinizden canı gönülden dua beklıyorum..sabaha müthiş bi agrıyla uyandım.. Sancı dii kasık sancısı.. Yürüdüm biraz şiddeti hafifledi ama dr gidicem 1 saate baba dua edin be olur...
Allahım yardım et.....
İyi akşamlar kızlar yarın son kontrolüm var pazartesi nasipse diğumum var hepimiz sağ sağlim doğuralım
Allahım suraya bende dogum yaptım,bebegimi kcagıma aldım demeyi nasip et......
Şaka bi yana ben ne zaman dogurcam ya
Kızlar Allah razı olsun hepınızden yalanıyor kuzum benm aklım hep sızde okurum hep ıns bı gunde hıkayemı yazarm sımdı gozunuz korkmasın opuyrm sızın yernıze ruya gıbı hersey geldı gectı
Bebeğim 3500 gr olmuş maşallah deyin :) ancak suyum biraz azalmış hareketlerini de az hissetmiştim perşembe tekrar nst ye gireceğim inşallah herşey yolunda devam eder :) ve de en kısa zamanda doğururum artık :)
Bu arada kızım pembeydı sımsıyah uzun saclıydı bu baya sarısın yuzu sacları cok az var sıyah ama goxlerı yesıl gıbı gelıyor babasına cok benzıyor bunu kendıme benzeetemedm sanırım kız anneye oglan babaya oldu galıba :) goz rengını cozersem haber verırım ama bembeyaz pamuk gıbı koklamaya doyamıyorum
Kızlar günaydın hepinizden canı gönülden dua beklıyorum..sabaha müthiş bi agrıyla uyandım.. Sancı dii kasık sancısı.. Yürüdüm biraz şiddeti hafifledi ama dr gidicem 1 saate baba dua edin be olur...
Allahım yardım et.....
günaydın herkese bgün her milim yerim ağrıyor sözde dün temizkçi aldık bir sürü işim var
dün mutfak sona kaldı kadın dolap yüzlerini bile tam temizlememiş benek yağlar vardı davlmbazın yanında dolaplarda
birde ne o öyle kaç kutu detrjan bitirdi domestos aspirin cif yüzey temizleyici aman alahım tam bir müsrif
kızımda hıçkırıklarda şuan
ayy bugün bi laf daha duydum kvdem kuzulayacak koyun üşümez dedi. bana mı tuhaf geliyo hoşlanmıyorum böyle şakalardan
Bunu direk böyle mi koyacaksın ortaya yoksa baska bi sepete fln mı dokeceksiniyi akşamlar herkese bugün temizlik günüydü kadın geldi sildi süpürdü yıkanmayan eşya kalmadı evde tüm dolapların içlerini boşalttım kadın sildi vitrinler falan daha yıkanacak şeyler var ama bitmedi çok ş varmış evde hepsini 1 güne sığdımaya çalştım olmadı yarın yavaş yavaş yerleştirrm artk
dr a gittm bebişn herşey yolunda
dr um hastane değiştirebilirmiş dedim sorun yok bizde değiştirrz
nst ye bağlamadı haftaya gel dedi
sorun olursa ara cepten dedi
kilosunu ölçtü ama çıktı vermedi bende bakmayı unuttm
kabız oldum karnım çok şiş çatlamayan yer kalmadı sayılır karnımda bugğün yenileri eklendi
bu arada çikolatamazı sipariş verdik,
http://www.haciserif.com.tr/bebek-cikolatas-kiz-madlen-buyuk-cam-kavanoz.html
Eki Görüntüle 1348235
saol canım ya pahalıdır şimdi bu alamam bu ara çok açıldıkolanlar oldu
birde eşim kırmızı ışıkta geçmiş işe giderken tbligat geldi o çıktı başımıza
saol canım bitirsem rahatlıcam tüm gün çalıştı kadın ama bitmedi işler kv ve bende durmadık ev leş olmuş açıldı heryer
perdeler storlar camlar banyo tolet duvarları dolaplar dolap içleri heryer elden geçti halılarım da yınamış onlarda geldi ama sermediim
dolap içerindeki herşeyi yıkadık tülleri ütülencek sonra yerleştrecm
koltuk kılıflarını yıkadık yastıkları gçirdik ama incileri var urtalarında onlar diklcek mutfak dolaplarını daboşalltım herşey maakinadan geçti geçmeyenlerde yarın geçicek onlar yerleşecek daha çoook iş var
Kuzulamayacağım ben daha demekki donuyorum resmen 3 gündürhahhahahha ay neden se bu tabir benm çok hoşuma gitti,kuzulayacak koyun üşümez tıpkı ben,atlette geziyorum evde menopozlu kadınlar gbi,kombiyi kapatıyorum,sokakta incecik hırkalarla geziyorum,çılgın gibiyim aynı ayy napıyım ateşler basıyor alev alevim,kuzulayacak koyun gibiyim
Yok canım ben hic yapmadımSezeryan mi canim
Allah yardimcin olsun
Rabbim saglicakla hayirli omur nasip etsin inşallah
Gozunuz aydin canim benim
Canim ya sen mi aliexpresten alisveris yapmistin ?
Ay ne güzel bi deneyeyim bakalım babası biraz konuşsun oğluyla inslhh ise yararCanim ben de goremedim besigi, hata veriyor. Iyi gunlerde kullanin bakalim besiginizi :)
Canim annen maddi manevi herseyi yaptigi icin boyle yapiyodur esin. Iyilikten maraz dogar derler ya. Erkek milleti iste, kadir kiymet vefa nedir bilmiyolar. Biz ayni destegi kvden gorsek nasi memnun edecegimizi sasiririz. Bosver uzme kendini sen. Bebisini dusun.
Canim saticilarin puanlarina bakin. Memnuniyet orani %95 uzerinde olanlari tercih etmeye calisin. Urunler hakkinda asagida yorumlar oluyor, onlari sa inceleyin. Alirken beden olculerine dikkat edin. Her ulkenin beden olculeri farkli. Ben normalde S ya da Xs giyiyorum ama ordan M almistim.
Canim gozun aydin. Saglikla almissin bebisini kucagina. Rabb'im nasibini kismetini bol eylesin. Evinizin bereketini, huzurunu artirsin insaallah.
Hadi bakalim sen de saglicakla kucagina alirsin insaallah bebegini. Rabb'im kolaylik versin. Dogumun da sonrasi da rahat olsun insaallah..
Ben esim evdeyken kizim boyle yaramazlik yapinca cagiriyorum esimi. Esim kizimla konusarak karnimi seviyo, hemen gevseyip canimi acitmayi birakiyo kizim :) Babasinin sozunden cikmiyo simdiden :)
Amin canim. Sen de once yarin guzel haberler alirsin sonra da rahatlikla kolaylikla saglikla dogumunu yapip bebisine kavusursun insaallah..
Gece de hic uyutmuyor deli gibi dolasıyorum etrafta uykusuz gergin her türlü zorlugu biz cekiyoruz valla babalar horul horul uyuyorcanim benimde sag kaburgama fena baski yapio bebis.yatsan olmuyo otursan olmuyo.bazen inanilmaz aci verio.napcaz bilmiyorum
Banada kvdem öle seyler söler.. Pekde alınmam.. Ama söleme tarzı seklı ses tonun bile önmli..mesela kvdemlerin evi sobalı soba olan oda cok sıcak halıyle ben bunaldım.. Anaaam şindi patlıcaam anne dedim.. Annemde (kv) gülerek böle sevimli bi şekılde kuzulucak koyunu kapı ardına koyarlarmıs kızım...yüklüsün ya yanarsın sen dogurana kadar dedi.. Sen söleyebe kadar hiç kafana takmamısım.. Hani şimdi aklıma geldi..:):):):)
Takılmıstır boswer bacım...
Ben espriden anlaım ama dayanamadıgım hazrtmedigim tek şey el şakasıdır...... Bunu herkes bilir:):):)):
evet mustela gerçekten çok güzel bir krem,, bende her gece banyodan sonra bebebyağı sabahlarıda mustela yaptım sürdüğüm yerlerde çatlak yok ama bacak arkalarımı sürmeyi unutmuşum,, ve hafifden çatladılar ama daha kırmız yani azda olsa geçebiliyormuş,, onun içinde mustela çatlak giderici aldım,,
birde aklında olsun mustela nın doğumdan sonra toparlayıcı kremi var hatta sporcular falan kullanıyormuş, sarkmalar için flan diye duydum yurtdışı yorumları da gayet olumluydu,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?