2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar sancım baslamıs.. Dr bugunluk yarınlıksın dedi...
Acılamnda var kolay dogum oluca gii dedi.. Cok güven verdi bana .. Catı muayenesinde hiç kasmadım kendimi dr baktı bi sag bi sol en fazla 5 sn sürmüştür .. Hiç korkmayın kesinlikle.. Dr cok güzel konustu bnmle.. Bol su iç dogum yapıcak kadının e cok suya ihtiyacı olur enerjısını alır dedi.. Yüeüyüş yap.. Ilık dus al sancın 10 dk kısa sürelerle sıklastımı gel evinde sancını rahat rahat cek dedi...
Dikkat et suyun gelir sancın cogalır dayanmadıgın an hemn gel durumun musait suamda herseye dedi.. Bnden şimdilik bu ladar..
Evdeyim sancım dewam ediyo...
Hırma yicem işte yürüyüş yapıyom çömelme falan...

İyi gunler kizlar, bugun burda noel tatilleri basladi, esim evde simdi yuruyus olsun diye carsiya cikicaz, kendimi iyice bi yorayim en iyisi :) dort gozle bekliyorum artik gelsin diye, oglak burcu bi inadi tutarsa 40a kadar bekletirse bizi, esimde diyorki gelme bebegim dur icerde de, inat edip gelsin . hayirla, saglikla gelsinlerde, beklicez artik

ya kızlar benim bu kv harbiden saf yaa bizim 2 yıldır beta balığımız var bizden kıskandılar ilk aldığımız zamnlr onlarda aldı başka balık, onlarınki öldü 1 yada 2 ayda şimdi her geldiğinde yaşıyormu bu hala diyor kıskanıyor
dün sen yıkıcam diye içinde bonbuklar vardı dök lavaboya boncukları alırken lavabo kokuları oluyor ya deterjanlı meşe gibi naftalin gibi boncuklarla aynı büyüklükte onları da suyun içine koy
dünden beri o suyun içindeymiş garibim

yemek atıyordm balığa birden onu içinde görünce içimden bişi koptu

inş ölmez hayvancazım hemen suyunu temizledim yaa

dedim eşime annen atmış söylemiş atmışsın diye atmadım diyormuş

atmadım der tabi insan yaptığı işe dikkat eder demi

ayyy online doğum gibi oldu merveeee :)) çok heyecanlııı

İnşallah canım valla annem canına okur yapmaSada

ayy maşallah hersey yolunda.İnşallah doktorun ddiği gibi sorunsuz zahmetsiz olur doğumun.belkide son 24 saatin belkide daha az

kıskanç kaynana desene.
hazırına becerip bakamadı öldürdü seninkindemi gözü var.

İnşallah canım hala beklemeye devam inşallah yazarım

bide dönenceyi gördü aldığımız mest oldu bayıldı adeta

demesinmi bide ben bu odada yatıcam torunumu beklicem ayyy diye

o torununu beklerken ben ne yapıcam acaba, kafayı yemiş, dicektim sütünü de sen verirsin artık da terbiyem musait değildi

benim olay anlaşıldı ben dayanamam öyle kalmayı kafaya koymuş baktım olmuyor sen yoruldun git bz hallederiz gerisini dicem çokta umrumda

En son ben dogurcam diodun bak gelio seninki hayirlisiyla hadi guzel haberlerini bekliyoruz

ayy hayırlısıyla al kucağına bebeğini canım çok heyecanlı yaaaa
bir avazda doğurursun inş

tmm o zaman canım merak normalde de sezeryannsa

ayy sorma yaaa bilerek yapmamıştır ama dikkatli olması lazım çocuğumu ona emanet edip işe gidecem 1 sene sonra

Kız geliyor seninki valla

ahhh kızlarrrr ahhh nerden başlayım bilemiyorum
dün sağlık ocağında son izlemim vardı neyse önce arkadaşıma gittim oturdum sohbet ettim ordan da sağlık ocağına gittim kalp atışı kilo kontrolü derken tansiyonumu ölçtü ve 15-9 çıkmış sordum kaç çıktı diye şimdi söylemeyim paniik yaparsın dedi e bunu duyunca panik yapmıcak mıyım neyse sonra doktorun odasına geçtik orda da ölçtü orda da 14-9 çıktı bekledik ettik filan derken bi daha ölçtük 14-8 ben zaten panik halindeyim kesin idrarımda protein var filan diyorum bi çubukla idrarda enfeksiyon protwin var mı diye bakıolarmış onunla baktık enfeksiyon çıktı ve ben iyice panik oldum bende enfeksiyon olmaz normalde sonra apar topar kendi doktoruma haber verdim hastaneye gittim filan tam idrar tahlili verdim ve ne göreyim her şey ter temiz şimdiye kadar verdiğim en iyi idrar tahliliymiş ayrıca ilk gittiğimde tansiyonum 12-8 1 saat sonra 10-8 çıktı
doktorum tansiyon takibi yapmamı o 14-9un anlık bi yükselişolabileceğini söyledi şimdi sabahtan evde tansiyon takibi yapıyorum 12-8 12-7 filan çıkıyor oğluşum da 2600gr 47cm olmuş 35. haftanın başındayız daha benim anlamadığım bu sağğlık ocağında neden böyle oldu

dün gece bacak ağrısından resmen uyuyamadım ya.sağa dönemiyorum solada dnemiyorum hem sağ hem sol ağrıyo.çekiliyo gibi sanki.tuhaf bişeydi ilk defa oldu.yüz üstüde hayatta uyuyamam.artık ne şekil uyuduysam bende hatırlamıyorum bi saatten sonra.
ayın 2 sinde eşimin doğum günü var.ahh benim kızım süpriz yapıp geleydi fena olmazdı
görümceminde 5 inde.ikisine süpriz doğum günü yapıcaz.eşimin kuzeninde.aslında eşim hayatta sevmez öyle şeyleri.ama ona moral olur diye düşünüyorum.gerçi doğuracak olan benim bana yapılsaydı fena olmazdı hani
şimdi ben eşime mont almayı düşünüyorum.Aslında benim amacım kızımın ağzından babasına pasta yaptırmaktı.ama bu sene olmadı.pastayı görümcemin kocası sipariş vericek(pasta parasını kaynanam verdi sözü varmış görümceme ondan beraber olsun dedik) ikisinin çocukluk resimlerini koydurcak.bende yazı olarak "İyiki Doğdunuz Babacım ve Halacım" yazdırmak istiyorum
gelelim asıl meseleye ben kızımın ağzından babasına mektup yazmak istiyorum ama bulamıyorum.kendimde hayatta beceremem öyle yazıları hediye kızımdan gelmiş gibi de not yazıcam.
ay çok heyecanlandım keşke bana yapılsa.Ama benim koca öküz hayatta anlamaz böyle incelikler

demekki yanlış ölçüm yapıyo o çubuk denen şey.hiç sağlık ocağında yaptırmadım bilmiyorum ama önemli olan bişey çıkmaması canım.tabi onun korkusu sana yeterde artar bile.benimde kanımda mesela protein çıkmıştı doktor bana tansiyon takibi dedi çok şükür tansiyonum normaldi yoksa banada idrar kültürümü ne diyolar galiba ondan vericekti peşinede serum

Canım ben de benzer bir olay yaşadım, yok yere preeklampsi geçirdiğime inanırıyordu ebe, zaten aşı dışında başka gitmedim, sinirlerimi bozuyorlar.

Her doğumda kendim doğuruyor gibi heyecanlanıyorum, habersiz bırakma Merve, merak ediyoruz.

Ay süper hadi Allah yardımcın olsun. Ben de senin için heyecanlandım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…