ayyy online doğum gibi oldu merveeee :)) çok heyecanlıııKızlar sancım baslamıs.. Dr bugunluk yarınlıksın dedi...
Acılamnda var kolay dogum oluca gii dedi.. Cok güven verdi bana .. Catı muayenesinde hiç kasmadım kendimi dr baktı bi sag bi sol en fazla 5 sn sürmüştür .. Hiç korkmayın kesinlikle.. Dr cok güzel konustu bnmle.. Bol su iç dogum yapıcak kadının e cok suya ihtiyacı olur enerjısını alır dedi.. Yüeüyüş yap.. Ilık dus al sancın 10 dk kısa sürelerle sıklastımı gel evinde sancını rahat rahat cek dedi...
Dikkat et suyun gelir sancın cogalır dayanmadıgın an hemn gel durumun musait suamda herseye dedi.. Bnden şimdilik bu ladar..
Evdeyim sancım dewam ediyo...
Hırma yicem işte yürüyüş yapıyom çömelme falan...
çok saol canım :)
aynen yaa doğumdan sonra eve gelince ilk işim yatak odasına kaçıp yüzüstü yatmak olur sanırım
maşallah canım
canım zaten sezeryan mı olacaktın yoksa ters diye mi sezeryan olucaksın
ters diye sezeryan olucaksan karar vermek için erken edğilmi
bu arada bebişine maşallah
4. ayımdam beri sürüyorum canım bir ara bademyağı sürdüm sonra vazelin ama gel görki olan oldu tenimden dolayı öyle sanırım inş seninki çatlamaz canım
şu azmine hayranım valla canımbenimki içeride mutlu
aynı çelişkiler bende de var
ama sanırım gerçekten bu günleri çooooooook özleyeceğim her hareket ettiğinde içimde bir sevgi yumağı sarılıyor kocaman oldu o yumak
benimde aynıydı canım 2 halı sildi kadın sadece ve evim 2+1 ama gel görki mutfak öylece duruyor resmenartık bugün yarın halledeceğim sabahtan beri baya iş yaptım
inş seninki iyi yaparda rahat edersin canm
karar vermedim ama böyle koyabilirim canm
istediğim gibi sunum tabağı bulamadım çiklotlar için
bizimde ikinci bu ay canım ceza, trafik polisi durdurdu sağ far yanmıyormuş takılmış kapatıp açınca düzeldi ama yazdı yine adam yanmıyordu diye
aynn bir taraftan kısıyoruz bir taraftan çkıyor anlamıyorum yani
yok canım bende atmıcam dün kv atalım falan dedi yok dedim kim uğraşck ben uğraşamam dedim onunnda totosu yemedi herhal hı mı dedi durdu
kuru pasta nelerine yetmior
umrumda değil
ayy bende geçen izlemiştim o filmi çoook duygusalağlaya ağlaya hemde
inş aranızdaki buzları eritir doğan bebeğin, hiç olmamışa darılmamışa dönersiniz ve yepyeni bir sayfa açılır hayatınıza canım
ayy maşallah hersey yolunda.İnşallah doktorun ddiği gibi sorunsuz zahmetsiz olur doğumun.belkide son 24 saatin belkide daha azKızlar sancım baslamıs.. Dr bugunluk yarınlıksın dedi...
Acılamnda var kolay dogum oluca gii dedi.. Cok güven verdi bana .. Catı muayenesinde hiç kasmadım kendimi dr baktı bi sag bi sol en fazla 5 sn sürmüştür .. Hiç korkmayın kesinlikle.. Dr cok güzel konustu bnmle.. Bol su iç dogum yapıcak kadının e cok suya ihtiyacı olur enerjısını alır dedi.. Yüeüyüş yap.. Ilık dus al sancın 10 dk kısa sürelerle sıklastımı gel evinde sancını rahat rahat cek dedi...
Dikkat et suyun gelir sancın cogalır dayanmadıgın an hemn gel durumun musait suamda herseye dedi.. Bnden şimdilik bu ladar..
ya kızlar benim bu kv harbiden saf yaabizim 2 yıldır beta balığımız var bizden kıskandılar ilk aldığımız zamnlr onlarda aldı başka balık, onlarınki öldü 1 yada 2 ayda şimdi her geldiğinde yaşıyormu bu hala diyor kıskanıyor
dün sen yıkıcam diye içinde bonbuklar vardı dök lavaboya boncukları alırken lavabo kokuları oluyor ya deterjanlı meşe gibi naftalin gibi boncuklarla aynı büyüklükte onları da suyun içine koy
dünden beri o suyun içindeymiş garibim
yemek atıyordm balığa birden onu içinde görünce içimden bişi koptu
inş ölmez hayvancazımhemen suyunu temizledim yaa
dedim eşime annen atmış söylemiş atmışsın diye atmadım diyormuş
atmadım der tabi insan yaptığı işe dikkat eder demi
İnşallah canım hala beklemeye devam inşallah yazarımhayırlısıyla olsun inşallah canım
merve dedin dedin kasık ağrın başladı bak :)
canım artık yanında ohh ne güzel allahım sana bol bol süt versin inşallah
maaşallah canım inşallah hayırlısı olsun
benim içinde kokla mis o mis bende kızımı babaya benzetmiştim bu seferki bana benzer mi acaba :)
dualarımız seninle canım ayy çok heyecanlandım bizi habersiz bırakma
bu kadınlar öyle canım kimse kimsenin evini kendi evi gibi temizleyemiyor ne yazıkki. Bende de yarın temizlik var annemide çağardım o söyler orası burası olmamış diye ben beceremiyorum evdeki bütün halılarıda yıkamaya verdim daha gelmedi halıda silmicek biraz daha dikkat eder umarım
En son ben dogurcam diodun bak gelio seninki hayirlisiyla hadi guzel haberlerini bekliyoruzKızlar sancım baslamıs.. Dr bugunluk yarınlıksın dedi...
Kızlar sancım baslamıs.. Dr bugunluk yarınlıksın dedi...
ayy maşallah hersey yolunda.İnşallah doktorun ddiği gibi sorunsuz zahmetsiz olur doğumun.belkide son 24 saatin belkide daha az
kıskanç kaynana desene.
hazırına becerip bakamadı öldürdü seninkindemi gözü var.
Kız geliyor seninki vallaKızlar sancım baslamıs.. Dr bugunluk yarınlıksın dedi...
demekki yanlış ölçüm yapıyo o çubuk denen şey.hiç sağlık ocağında yaptırmadım bilmiyorum ama önemli olan bişey çıkmaması canım.tabi onun korkusu sana yeterde artar bile.benimde kanımda mesela protein çıkmıştı doktor bana tansiyon takibi dedi çok şükür tansiyonum normaldi yoksa banada idrar kültürümü ne diyolar galiba ondan vericekti peşinede serumahhh kızlarrrr ahhh nerden başlayım bilemiyorum
dün sağlık ocağında son izlemim vardı neyse önce arkadaşıma gittim oturdum sohbet ettim ordan da sağlık ocağına gittim kalp atışı kilo kontrolü derken tansiyonumu ölçtü ve 15-9 çıkmış sordum kaç çıktı diye şimdi söylemeyim paniik yaparsın dedi e bunu duyunca panik yapmıcak mıyım neyse sonra doktorun odasına geçtik orda da ölçtü orda da 14-9 çıktı bekledik ettik filan derken bi daha ölçtük 14-8 ben zaten panik halindeyim kesin idrarımda protein var filan diyorum bi çubukla idrarda enfeksiyon protwin var mı diye bakıolarmış onunla baktık enfeksiyon çıktı ve ben iyice panik oldum bende enfeksiyon olmaz normalde sonra apar topar kendi doktoruma haber verdim hastaneye gittim filan tam idrar tahlili verdim ve ne göreyim her şey ter temiz şimdiye kadar verdiğim en iyi idrar tahliliymiş ayrıca ilk gittiğimde tansiyonum 12-8 1 saat sonra 10-8 çıktı
doktorum tansiyon takibi yapmamı o 14-9un anlık bi yükselişolabileceğini söyledi şimdi sabahtan evde tansiyon takibi yapıyorum 12-8 12-7 filan çıkıyor oğluşum da 2600gr 47cm olmuş 35. haftanın başındayız daha benim anlamadığım bu sağğlık ocağında neden böyle oldu
Canım ben de benzer bir olay yaşadım, yok yere preeklampsi geçirdiğime inanırıyordu ebe, zaten aşı dışında başka gitmedim, sinirlerimi bozuyorlar.ahhh kızlarrrr ahhh nerden başlayım bilemiyorum
dün sağlık ocağında son izlemim vardı neyse önce arkadaşıma gittim oturdum sohbet ettim ordan da sağlık ocağına gittim kalp atışı kilo kontrolü derken tansiyonumu ölçtü ve 15-9 çıkmış sordum kaç çıktı diye şimdi söylemeyim paniik yaparsın dedi e bunu duyunca panik yapmıcak mıyım neyse sonra doktorun odasına geçtik orda da ölçtü orda da 14-9 çıktı bekledik ettik filan derken bi daha ölçtük 14-8 ben zaten panik halindeyim kesin idrarımda protein var filan diyorum bi çubukla idrarda enfeksiyon protwin var mı diye bakıolarmış onunla baktık enfeksiyon çıktı ve ben iyice panik oldum bende enfeksiyon olmaz normalde sonra apar topar kendi doktoruma haber verdim hastaneye gittim filan tam idrar tahlili verdim ve ne göreyim her şey ter temiz şimdiye kadar verdiğim en iyi idrar tahliliymiş ayrıca ilk gittiğimde tansiyonum 12-8 1 saat sonra 10-8 çıktı
doktorum tansiyon takibi yapmamı o 14-9un anlık bi yükselişolabileceğini söyledi şimdi sabahtan evde tansiyon takibi yapıyorum 12-8 12-7 filan çıkıyor oğluşum da 2600gr 47cm olmuş 35. haftanın başındayız daha benim anlamadığım bu sağğlık ocağında neden böyle oldu
Her doğumda kendim doğuruyor gibi heyecanlanıyorum, habersiz bırakma Merve, merak ediyoruz.Kızlar sancım baslamıs.. Dr bugunluk yarınlıksın dedi...
Ben beşik tekstillerini yıkadım kuruyunca hazırlayıp üzerine çarşaf sererim diye düşünüyorum.kızlar yarın temizlik yapılacak ya ben beşiğide nevresimini falan serip hazırlasam mı artık erken değil dimi
Ay süper hadi Allah yardımcın olsun. Ben de senin için heyecanlandım. :)Kızlar sancım baslamıs.. Dr bugunluk yarınlıksın dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?