2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar benim dogum iznim 26 ocakta bitecek 26 ocakta dogum olmadı diyelim o zaman ne oluyor işe geri mi baslamamız gerekiyor
yok canım doktorun uzatabiliyor raporunu. 10+10 gün diye biliyorum ama dert etme öyle bişi olursa konuşursun doktorunla. çünkü ilk doğumların çoğu 41. 42. haftada oluyomuş

tansiyonu makine mi ölçtü hemşire kulaklıklamı ölçtü?
eger monitörlü alet ölçtüyse o aletler her zaman 1-2 rakam daha yüksek çıkarıyor
tansiyonun sonucunun doğru çıkması için en az 10 dk oturup dinlenmiş olman lazım
yani yürüdün oturdun hemen tansiyon bakıldı olmaz, böyle ölçülürse yüksek çıkar
doktorun dediği gibi anlık heyecanlar da tansiyonu yüksek çıkarıyor

idrara idrar cubugu yani idrar stribi ile bakılmasıda çok sağlıklı sonuç vermez
idrarda en güvenilir ölçüm yeni cihazlar yada mikroskop ile olanı
sen yinede tansiyon takibini günlük yap
ama mutlaka otur o vaziyette bi 10-15dk dinlendikten sonra ölç tansiyonunu
gecmiş olsun

yok canım doktorun uzatabiliyor raporunu. 10+10 gün diye biliyorum ama dert etme öyle bişi olursa konuşursun doktorunla. çünkü ilk doğumların çoğu 41. 42. haftada oluyomuş
Sevindim bunu duyduguma biran panik oldum geri işe dönme fikri başımı döndürüyor

15-9 çıktığında sağlık ocağına yeni gelmiştim (araba ile) ve dijital alet ile ölçüldü ölçerken de beni konuşturmuştu hamur iş yeme cart curt bunları konuşuyordu o sırada doğal olarak yükselmiş olabilir sonra bir 10-15dk geçti doktorun odasına geçtim 14-9 ölçtü onu kulaktan ölçtü dinlenmiştim ama heyecanlıydım acaba kaç çıkacak? ve neden böyle oldu? düşüncesi de tansiyonumu yükseltmiş olabiilr

evet ben de hemen sıkmayı veya oynamayı bırakıyorum o çok değerli eksilmemeli filan diyorum

bu arada bizim beylerin çoğuda ocak 2 doğumlu galiba
ocak 2 de doğuran olursa çok pis kıskanırım ona göre

face de gezinirken doğum fotoğrafçılarının çektiği fotoları gördüm dedeleri çekmişler nasılda gözyaşı içindeler hemen babam geldi aklıma başladım ağlamaya
sabah konuştum daha iş yapma bırak ,uzanma yukarılara diye tembihleye tembihleye bir oldu
canm babam yaa

merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee @Mrv5534 inanmıyorum canım benim doğuruyor musunnnnnn birilerinin dediği çıktı çakma ocak annesi diye diye seni aralık annesi yaptılar kuzum beeeeee doğururken bizleri unutma nolur bizlere de dua et bebişlerimize sağ salim kavuşalım inşallah hakkında hayırlısı olsunnn

canımçok geçmiş olsun Allah kurtardı seni de Rabbim bir an önce oğlunu kollarına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar benim dogum iznim 26 ocakta bitecek 26 ocakta dogum olmadı diyelim o zaman ne oluyor işe geri mi baslamamız gerekiyor
Canım o arada geçecek zaman için postmaturasyon raporu düzenliyor Dr. Benim ilk dogum 5 gün geçilmişti Dr rapor hazırlatmıştı. İse de görmemiştim :)

hayırlı ugurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün
bebeginde kısa sürede saglıgına kavuşur inş bir an önce evinize dönersiniz...
aslında vaktinde doğmuş
neden solunum sıkıntısı varmış?
kaç kilo doğdu
ALLAH sağlık sıhhat versin

Abowww fesatlığa gelll. Yazık ne istiyorsun küçücük Candan be kadın

Amanınnn böyle giderse hepimiz çakma ocak annesi olacağız

@Girlboymom oley oley çok şükür elhamdülillah çok sevindim gamzecim.
Allah sağlık sıhhat afiyet versin hepinize, hayırlı sağlıklı evlar olsun, Allah bağışlasın.
Bol bol faydalı sütün olsun bebişine yarasın inşallah.

@Mrv5534 çok heyecanlandım. Lütfen online doğuma devam et, çok zevkli ve heyecanlı böyle okumak
Allah kolaylık versin, yardımcın olsun inşallah. Nasıl hevesleniyorum şu normal doğuma anlatamam.
yarın kontrolüm var bakalım ne alemdeyiz.
Yoksa bende yakında başlayacağım senin gibi çömelip kalkmaya. Hakkımızda hayırlısı olsun.
İnşallah kolay bir doğum olur.

Yaaa bende 2 Ocak Mevlüt kandilinde olmasını çok istiyordum. Ama biraz erken oluyor öyle galiba.
Birde 1 Ocak'ta olması gibi bir riski olur. Allah korusun diyeyim. Gerçekten ama gerçekten istemiyorum.
İnşallah böyle dediğim için 1 Ocak olmaz.
Kayınvalidem ve en önemlisi büyük görümcem 1 Ocak doğumlu.
Olmasın nütfen o güün
Neyse ben gene hayırlısı olsun diyeyim, iç sesime kulaklarımı tıkayarak.

ebrubirol ne güzel görümcenin doğum günü için heyecanlanabiliyorsun.
Bende 4 aralıkta evlendim. 1 Ocak görümcemin doğum günü. Kınada çeyizde onca şey yapmış olmalarına rağmen pasta yaptım hazırlık yaptım, çağırdım, kutladık. Her doğum günlerinde hediye hiç sekmezdi. Eşim hatırlamazdı doğum günlerini ben arattırırdım. Aaahh ahh salak kafam

@Mrssuperfine canım yaa yazmasan da olur olur mu hiç öyle şey. Hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz.
Sorun onlardan kaynaklanmasa başka bir şeyden oluyor işte.
Benimde amacım oydu. Orda kalsın bir müddet, almadığımızı kv den nasıl olsa öğrenirlerdi. Umurumuzda değilsiniz mesajı vermek.
Ama maalesef eşim ptesi alıp eve geldiği için, kaç gündür surat yapıyorum eşime.
Her gün şirinlikler yapıyordu bugün artık dayanamadı, tam anlamıyla gönlümü aldı çok şükür.
Eve gelince kıracağım o beşiği zaten, sen ne istiyorsan onu alacağız. Başlarım onlara da beşiğe de şeklinde
Ki benim derdim beşik değil. Ben senin kardeşin değilim dedim. Gelen hediyeye çöp muamelesi yapacak değilim.
Dediği beşiği almasa da kullanırım bunu ne olacak neyse ne. Zaten ne kadar kullanacak ömür boyu değil ya.
Geri kalan bütün eşyalar benim istediğim gibi.
Eşimde öyle diyor, her şeyimizi aldık, ne istiyorsak, ne beğendiysek aldık. Sen iyisin, oğlumuzun sağlığı iyi ne olur üzme takma kafana artık.
Ben ne kadar konuştuysam, iyilikle güzellikle denedim, bağırıp çağırarak denedim, yok değişmiyorlar işte ne olur üzülme artık şeklinde dedi.
İş kazası geçireceğim moralimin bozukluğundan, senin canın sıkkın diye, geldiğimden beri işe elim ayağım titriyor diyor.

E ne diyeyim artık. Kocamda bu kadar üzerime titredikten sonra, başlarım onların sülalesine

gözün aydın canım inş hemen sağlığına kavuşur bebeğin kucağına alırsın yavrunu :)

Abowww fesatlığa gelll. Yazık ne istiyorsun küçücük Candan be kadın

inş bilerek atmamıştıröyle düşünüyorum yani

tinimini_hnm hayırlı olsun tarihiniz canım. Benimde şimdilik 8 Ocak bakalım yarın kontrolde değişir mi?
Eflalimle aynı gün. Herkes kendi derdine düşüp buraya ihmal etmeyelim inşallah.
Ama az kaldı amanııınnnn

babyforwe balığına inşallah bir şey olmamıştır, suyu köpürtmüş gerçi ama
Yaa böyle duyunca bilerek yapmamıştır diye geçiyor içimden, ama benimde başıma gelse bende senin gibi düşünürüm
Geçen söylemeyi unuttum, beşiğinize bayıldım bayıldım. En sevdiğim modellerden çok şık. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.
Temizlikte de Allah kolaylık versin.
Biz mutfağı iç dış kadın gelmeden önceki günlerde temizledik.
İnce yapamaz ki gelen kadın. Cam, kapı koltuk silsin ancak. O işleri insan illa kendi yapacak maalesef.

@eflalim beşik, uyku seti battaniyeler çok güzel. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.
Ben ancak önümüzdeki hafta paylaşacağım inşallah resimlerini odamızın.
Bugün stor için ölçü alındı, halı beğenildi. Storla halı teyzemizden, bebek odası, uyku seti ananemizle dededen.
Yinede dünya kadar masraf yaptık anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…