- 24 Ekim 2012
- 790
- 938
- 408
bazen oluyor evet malesefkabızlık sorunun mu var canım?
Aynen bende öyle yapıcam yarınBen beşik tekstillerini yıkadım kuruyunca hazırlayıp üzerine çarşaf sererim diye düşünüyorum.
Rica ederim ne için buradayız birbirimizi rahatlatmak içinTeşekkür ederim canım rahatlattın :)
Gözün Aydın canım darısı BaşımızaKızlar bende kucağım aldım çok şükür 22 aralıkta
yok canım doktorun uzatabiliyor raporunu. 10+10 gün diye biliyorum ama dert etme öyle bişi olursa konuşursun doktorunla. çünkü ilk doğumların çoğu 41. 42. haftada oluyomuşKızlar benim dogum iznim 26 ocakta bitecek 26 ocakta dogum olmadı diyelim o zaman ne oluyor işe geri mi baslamamız gerekiyor
tansiyonu makine mi ölçtü hemşire kulaklıklamı ölçtü?ahhh kızlarrrr ahhh nerden başlayım bilemiyorum
dün sağlık ocağında son izlemim vardı neyse önce arkadaşıma gittim oturdum sohbet ettim ordan da sağlık ocağına gittim kalp atışı kilo kontrolü derken tansiyonumu ölçtü ve 15-9 çıkmış sordum kaç çıktı diye şimdi söylemeyim paniik yaparsın dedi e bunu duyunca panik yapmıcak mıyım neyse sonra doktorun odasına geçtik orda da ölçtü orda da 14-9 çıktı bekledik ettik filan derken bi daha ölçtük 14-8 ben zaten panik halindeyim kesin idrarımda protein var filan diyorum bi çubukla idrarda enfeksiyon protwin var mı diye bakıolarmış onunla baktık enfeksiyon çıktı ve ben iyice panik oldum bende enfeksiyon olmaz normalde sonra apar topar kendi doktoruma haber verdim hastaneye gittim filan tam idrar tahlili verdim ve ne göreyim her şey ter temiz şimdiye kadar verdiğim en iyi idrar tahliliymiş ayrıca ilk gittiğimde tansiyonum 12-8 1 saat sonra 10-8 çıktı
doktorum tansiyon takibi yapmamı o 14-9un anlık bi yükselişolabileceğini söyledi şimdi sabahtan evde tansiyon takibi yapıyorum 12-8 12-7 filan çıkıyor oğluşum da 2600gr 47cm olmuş 35. haftanın başındayız daha benim anlamadığım bu sağğlık ocağında neden böyle oldu
Sevindim bunu duyduguma biran panik oldum geri işe dönme fikri başımı döndürüyoryok canım doktorun uzatabiliyor raporunu. 10+10 gün diye biliyorum ama dert etme öyle bişi olursa konuşursun doktorunla. çünkü ilk doğumların çoğu 41. 42. haftada oluyomuş
inşallah düzelir canım hamilelikte oluyor böyle sorunlar.bazen oluyor evet malesef(
15-9 çıktığında sağlık ocağına yeni gelmiştim (araba ile) ve dijital alet ile ölçüldü ölçerken de beni konuşturmuştu hamur iş yeme cart curt bunları konuşuyordu o sırada doğal olarak yükselmiş olabilir sonra bir 10-15dk geçti doktorun odasına geçtim 14-9 ölçtü onu kulaktan ölçtü dinlenmiştim ama heyecanlıydım acaba kaç çıkacak? ve neden böyle oldu? düşüncesi de tansiyonumu yükseltmiş olabiilrtansiyonu makine mi ölçtü hemşire kulaklıklamı ölçtü?
eger monitörlü alet ölçtüyse o aletler her zaman 1-2 rakam daha yüksek çıkarıyor
tansiyonun sonucunun doğru çıkması için en az 10 dk oturup dinlenmiş olman lazım
yani yürüdün oturdun hemen tansiyon bakıldı olmaz, böyle ölçülürse yüksek çıkar
doktorun dediği gibi anlık heyecanlar da tansiyonu yüksek çıkarıyor
idrara idrar cubugu yani idrar stribi ile bakılmasıda çok sağlıklı sonuç vermez
idrarda en güvenilir ölçüm yeni cihazlar yada mikroskop ile olanı
sen yinede tansiyon takibini günlük yap
ama mutlaka otur o vaziyette bi 10-15dk dinlendikten sonra ölç tansiyonunu
gecmiş olsun
evet ben de hemen sıkmayı veya oynamayı bırakıyorum o çok değerli eksilmemeli filan diyorumiyi bari canım sonuclar güzelmiş şükürler olsun o ebeyi de rabbime havale ediyorum ölçtüğü aletler bozukmuş
ilk defa denedim sen diyince bende de minnak çıktı toplu iğne başı kadar hemen bıraktım
ama son zamanlarda 2 yada 3 kere aktı iç çamaşırı giymediğim zaman farkediyorum
dün gece bende aynıydım canım kalçalarım çürüdü resmen üstlerine yatmaktan birde yorulmuşum kırk kere uyandım ama hepsinde de uykuya daldım şükürler olsun
benim eşiminde 2 ocak konuşmuştuk daha önce sanırım bende gömlek ve kravat alacağım sanırım
evet canım yaa şükürler olsun şimdi köpürük yapmış birsürü inş bişey olmaz mutlu olduğunda köpük yapıyor bizim balık
gözün aydın canım maşşallah bebeğine bol ve faydalı sütün olur inş
bu arada bizim beylerin çoğuda ocak 2 doğumlu galibaiyi bari canım sonuclar güzelmiş şükürler olsun o ebeyi de rabbime havale ediyorum ölçtüğü aletler bozukmuş
ilk defa denedim sen diyince bende de minnak çıktı toplu iğne başı kadar hemen bıraktım
ama son zamanlarda 2 yada 3 kere aktı iç çamaşırı giymediğim zaman farkediyorum
dün gece bende aynıydım canım kalçalarım çürüdü resmen üstlerine yatmaktan birde yorulmuşum kırk kere uyandım ama hepsinde de uykuya daldım şükürler olsun
benim eşiminde 2 ocak konuşmuştuk daha önce sanırım bende gömlek ve kravat alacağım sanırım
evet canım yaa şükürler olsun şimdi köpürük yapmış birsürü inş bişey olmaz mutlu olduğunda köpük yapıyor bizim balık
gözün aydın canım maşşallah bebeğine bol ve faydalı sütün olur inş
bu arada bizim beylerin çoğuda ocak 2 doğumlu galiba
ocak 2 de doğuran olursa çok pis kıskanırım ona göre
canımçok geçmiş olsun Allah kurtardı seni de Rabbim bir an önce oğlunu kollarına almayı nasip etsin inşallahKizlar bugun dogum yaptim epidural sezeryan oldu..oglumun ilk aglamasini duyum kokladim cok guzeldi..ama epidural okadarda hissedilmeyen bsy degilmis onu anladim..oglimun solunum sikintisi varmis kuvezde su an bikerecik kokladim..dua edin bize..allah hepinize saglikla nasip etsin..
Canım o arada geçecek zaman için postmaturasyon raporu düzenliyor Dr. Benim ilk dogum 5 gün geçilmişti Dr rapor hazırlatmıştı. İse de görmemiştim :)Kızlar benim dogum iznim 26 ocakta bitecek 26 ocakta dogum olmadı diyelim o zaman ne oluyor işe geri mi baslamamız gerekiyor
hayırlı ugurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsünKizlar bugun dogum yaptim epidural sezeryan oldu..oglumun ilk aglamasini duyum kokladim cok guzeldi..ama epidural okadarda hissedilmeyen bsy degilmis onu anladim..oglimun solunum sikintisi varmis kuvezde su an bikerecik kokladim..dua edin bize..allah hepinize saglikla nasip etsin..
Abowww fesatlığa gelll. Yazık ne istiyorsun küçücük Candan be kadınya kızlar benim bu kv harbiden saf yaabizim 2 yıldır beta balığımız var bizden kıskandılar ilk aldığımız zamnlr onlarda aldı başka balık, onlarınki öldü 1 yada 2 ayda şimdi her geldiğinde yaşıyormu bu hala diyor kıskanıyor
dün sen yıkıcam diye içinde bonbuklar vardı dök lavaboya boncukları alırken lavabo kokuları oluyor ya deterjanlı meşe gibi naftalin gibi boncuklarla aynı büyüklükte onları da suyun içine koy
dünden beri o suyun içindeymiş garibim
yemek atıyordm balığa birden onu içinde görünce içimden bişi koptu
inş ölmez hayvancazımhemen suyunu temizledim yaa
dedim eşime annen atmış söylemiş atmışsın diye atmadım diyormuş
atmadım der tabi insan yaptığı işe dikkat eder demi
Kizlar bugun dogum yaptim epidural sezeryan oldu..oglumun ilk aglamasini duyum kokladim cok guzeldi..ama epidural okadarda hissedilmeyen bsy degilmis onu anladim..oglimun solunum sikintisi varmis kuvezde su an bikerecik kokladim..dua edin bize..allah hepinize saglikla nasip etsin..
Abowww fesatlığa gelll. Yazık ne istiyorsun küçücük Candan be kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?