Ayy arkadaşım gözün aydın. . Beklediğin an geldi desene. RABBIM yardımcın olsunKızlar sancım baslamıs.. Dr bugunluk yarınlıksın dedi...
Acılamnda var kolay dogum oluca gii dedi.. Cok güven verdi bana .. Catı muayenesinde hiç kasmadım kendimi dr baktı bi sag bi sol en fazla 5 sn sürmüştür .. Hiç korkmayın kesinlikle.. Dr cok güzel konustu bnmle.. Bol su iç dogum yapıcak kadının e cok suya ihtiyacı olur enerjısını alır dedi.. Yüeüyüş yap.. Ilık dus al sancın 10 dk kısa sürelerle sıklastımı gel evinde sancını rahat rahat cek dedi...
Dikkat et suyun gelir sancın cogalır dayanmadıgın an hemn gel durumun musait suamda herseye dedi.. Bnden şimdilik bu ladar..
Evdeyim sancım dewam ediyo...
Hırma yicem işte yürüyüş yapıyom çömelme falan...
Ömürlü olsun oğluşun canım benimKizlar bugun dogum yaptim epidural sezeryan oldu..oglumun ilk aglamasini duyum kokladim cok guzeldi..ama epidural okadarda hissedilmeyen bsy degilmis onu anladim..oglimun solunum sikintisi varmis kuvezde su an bikerecik kokladim..dua edin bize..allah hepinize saglikla nasip etsin..
@bugdaytanesi82 hayırlı olsun tarihiniz canım. Benimde şimdilik 8 Ocak bakalım yarın kontrolde değişir mi?
Eflalimle aynı gün. Herkes kendi derdine düşüp buraya ihmal etmeyelim inşallah.
Ama az kaldı amanııınnnn
babyforwe balığına inşallah bir şey olmamıştır, suyu köpürtmüş gerçi ama
Yaa böyle duyunca bilerek yapmamıştır diye geçiyor içimden, ama benimde başıma gelse bende senin gibi düşünürüm
Geçen söylemeyi unuttum, beşiğinize bayıldım bayıldım. En sevdiğim modellerden çok şık. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.
Temizlikte de Allah kolaylık versin.
Biz mutfağı iç dış kadın gelmeden önceki günlerde temizledik.
İnce yapamaz ki gelen kadın. Cam, kapı koltuk silsin ancak. O işleri insan illa kendi yapacak maalesef.
@eflalim beşik, uyku seti battaniyeler çok güzel. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.
Ben ancak önümüzdeki hafta paylaşacağım inşallah resimlerini odamızın.
Bugün stor için ölçü alındı, halı beğenildi. Storla halı teyzemizden, bebek odası, uyku seti ananemizle dededen.
Yinede dünya kadar masraf yaptık anlamıyorum
ıspanak atılabilinir,, güzelce yıkayıp , iyice kuruladıkdan sonra (İYİCE SÜZÜLMESİ ŞART), poşetleyip buzluğa atabilirsin, 2ay kadarda aynı lezzet,, köfte yapabilirsin, bol, bol, benim buzluğumda hep hazır bezelye olur, çok sıkıştımı bir patataes bir havuç al sana bezelyeli havuçlu yemek,, baklagilleri haşlayıp atabilirsin ama emzirirken bakliyat gaz yapıyor diyorlar, eğer sana yapmıyprsa kuru fasulye, nohut, buğday bunları haşlayıp atabilirsin,,Aa öyle bir konu açılmış mıydı? Tam da aradığım şey, bu ara buzluğa bir şeyler atmak istiyorum ama ne nasıl atılır pek bilgim yok.
allah tez zamanda kucağına kavustursun inş. bol sütün olsun analı babalı büyüsün bebişinn.Kizlar bugun dogum yaptim epidural sezeryan oldu..oglumun ilk aglamasini duyum kokladim cok guzeldi..ama epidural okadarda hissedilmeyen bsy degilmis onu anladim..oglimun solunum sikintisi varmis kuvezde su an bikerecik kokladim..dua edin bize..allah hepinize saglikla nasip etsin..
hayırlısıyla olsun inşallah canım
merve dedin dedin kasık ağrın başladı bak :)
canım artık yanında ohh ne güzel allahım sana bol bol süt versin inşallah
maaşallah canım inşallah hayırlısı olsun
benim içinde kokla mis o mis bende kızımı babaya benzetmiştim bu seferki bana benzer mi acaba :)
dualarımız seninle canım ayy çok heyecanlandım bizi habersiz bırakma
bu kadınlar öyle canım kimse kimsenin evini kendi evi gibi temizleyemiyor ne yazıkki. Bende de yarın temizlik var annemide çağardım o söyler orası burası olmamış diye ben beceremiyorum evdeki bütün halılarıda yıkamaya verdim daha gelmedi halıda silmicek biraz daha dikkat eder umarım
ben de güya cağırdım bi abla. ama işin coğunu annem yaptı parayı abla aldı. bi de giderken diyo ki burnın tozu alınmamışsana bir tavsiye eve yardımcı bayan geldiğinde, sen önden halıları süpür,( tabi şimdi yapabilrisen :)) , birde suyunu sürekli sen değiştir,, su ne kadar temiz olursa evde o kadar pırıl pırıl oluyor,, yerleri de viledayla değil, bezle silsin tabii de,,, böyle peşinde dolanınca evde , bezleri karıştırma derdi de olmuyor,,,
walla ben almıyorum kadın, çünkü bana yardıma gelicek kimse yok, gelen kadına da sinir olurum,, kendimde yapmıyorum, pis pis oturuyorum evde,,,
Ne kadar güzel şeyler söylemişsin canım ama ben gittim yüzüstü uyumana takıldım, şu an seni ne kadar kıskandım var yaaaa
kızlar bunu görmüşmüydünüz
inanılmaz bişe ya...
Kızlar buzluğa atıcam atıcam dedim börek çörek ama vazgeçtim amaaaan dedim, çat kapı kimseyi kabul etmiycem mevlüt yapıcam zaten ha gelen olursa yakında market var pastanesiden aldırırım kuru pasta tamam, bundan sonra ince düşünmekten vazgeçtim her anlamda çünkü beceriksizler marifetsizler hep baş tacı bende salıyorum artık yeter!!
Bir tek cumartesi annemle ablam gelicek inşaallah iki yemeklik koydurucam canınız ister diye yazmıyorum onlarıda kendim için yaptırıyorum pratik çıkarıp pişireyim diye, zaten sezbem var buzluğumda, bakliyatda koymaya başladım yeter, birde hani süper freshin falan börekleri oluyor ya çiğden onlardan alırım bir kaç kutu oldu mis dursun buzlukta çıkarıp pişirmek var sadece mis gibi oluyor daha önce kullanmıştım ben:)
Ayyy seni benden daha iyi kimse anlayamaz. Ne zaman kenara birkaç kuruş atsam saçma sapan biseye gidiyor. Geçen de oğluna arabalı perde almak için kalktik taş ulusa gittik ki uygun olsun. Çokta gezemedim yuruyemedim alamadım da. Bi geldik ki arabayı çekmişler. Taksiye bindik gerizekali 5 km yola kısa yok diyip mirin kırın etti. Ben nasıl yuruyeyim. Bi güzel odedik parayı aldık arabayı. Perde yine yok
Kızlar bende kucağım aldım çok şükür 22 aralıkta
Kızlar benim dogum iznim 26 ocakta bitecek 26 ocakta dogum olmadı diyelim o zaman ne oluyor işe geri mi baslamamız gerekiyor
Kizlar bugun dogum yaptim epidural sezeryan oldu..oglumun ilk aglamasini duyum kokladim cok guzeldi..ama epidural okadarda hissedilmeyen bsy degilmis onu anladim..oglimun solunum sikintisi varmis kuvezde su an bikerecik kokladim..dua edin bize..allah hepinize saglikla nasip etsin..
Amanınnn böyle giderse hepimiz çakma ocak annesi olacağız
@Girlboymom oley oley çok şükür elhamdülillah çok sevindim gamzecim.
Allah sağlık sıhhat afiyet versin hepinize, hayırlı sağlıklı evlar olsun, Allah bağışlasın.
Bol bol faydalı sütün olsun bebişine yarasın inşallah.
@Mrv5534 çok heyecanlandım. Lütfen online doğuma devam et, çok zevkli ve heyecanlı böyle okumak
Allah kolaylık versin, yardımcın olsun inşallah. Nasıl hevesleniyorum şu normal doğuma anlatamam.
yarın kontrolüm var bakalım ne alemdeyiz.
Yoksa bende yakında başlayacağım senin gibi çömelip kalkmaya. Hakkımızda hayırlısı olsun.
İnşallah kolay bir doğum olur.
Yaaa bende 2 Ocak Mevlüt kandilinde olmasını çok istiyordum. Ama biraz erken oluyor öyle galiba.
Birde 1 Ocak'ta olması gibi bir riski olur. Allah korusun diyeyim. Gerçekten ama gerçekten istemiyorum.
İnşallah böyle dediğim için 1 Ocak olmaz.
Kayınvalidem ve en önemlisi büyük görümcem 1 Ocak doğumlu.
Olmasın nütfen o güün
Neyse ben gene hayırlısı olsun diyeyim, iç sesime kulaklarımı tıkayarak.
@ebrubirol ne güzel görümcenin doğum günü için heyecanlanabiliyorsun.
Bende 4 aralıkta evlendim. 1 Ocak görümcemin doğum günü. Kınada çeyizde onca şey yapmış olmalarına rağmen pasta yaptım hazırlık yaptım, çağırdım, kutladık. Her doğum günlerinde hediye hiç sekmezdi. Eşim hatırlamazdı doğum günlerini ben arattırırdım. Aaahh ahh salak kafam
@Mrssuperfine canım yaa yazmasan da olur olur mu hiç öyle şey. Hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz.
Sorun onlardan kaynaklanmasa başka bir şeyden oluyor işte.
Benimde amacım oydu. Orda kalsın bir müddet, almadığımızı kv den nasıl olsa öğrenirlerdi. Umurumuzda değilsiniz mesajı vermek.
Ama maalesef eşim ptesi alıp eve geldiği için, kaç gündür surat yapıyorum eşime.
Her gün şirinlikler yapıyordu bugün artık dayanamadı, tam anlamıyla gönlümü aldı çok şükür.
Eve gelince kıracağım o beşiği zaten, sen ne istiyorsan onu alacağız. Başlarım onlara da beşiğe de şeklinde
Ki benim derdim beşik değil. Ben senin kardeşin değilim dedim. Gelen hediyeye çöp muamelesi yapacak değilim.
Dediği beşiği almasa da kullanırım bunu ne olacak neyse ne. Zaten ne kadar kullanacak ömür boyu değil ya.
Geri kalan bütün eşyalar benim istediğim gibi.
Eşimde öyle diyor, her şeyimizi aldık, ne istiyorsak, ne beğendiysek aldık. Sen iyisin, oğlumuzun sağlığı iyi ne olur üzme takma kafana artık.
Ben ne kadar konuştuysam, iyilikle güzellikle denedim, bağırıp çağırarak denedim, yok değişmiyorlar işte ne olur üzülme artık şeklinde dedi.
İş kazası geçireceğim moralimin bozukluğundan, senin canın sıkkın diye, geldiğimden beri işe elim ayağım titriyor diyor.
E ne diyeyim artık. Kocamda bu kadar üzerime titredikten sonra, başlarım onların sülalesine
canım muz ve süt kilo aldırıyormuş öyle duymuştum, hergün yemeye calıs..Kızlar kontrolden geldim 34+3 bebeğim 2.100 gr kilosu az dedi bol su uc dedi.bebek dogum kanalina girmis bile :)) evde bolca dinlen dedi.kizlar bebegin kilo almasi icin napmaliyim.
benim de oğlüş bi ara biraz zayıftı. burdan aldığım tavsiyeler sonrası muza ve süte abandımKızlar kontrolden geldim 34+3 bebeğim 2.100 gr kilosu az dedi bol su uc dedi.bebek dogum kanalina girmis bile :)) evde bolca dinlen dedi.kizlar bebegin kilo almasi icin napmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?