2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayy arkadaşım gözün aydın. . Beklediğin an geldi desene. RABBIM yardımcın olsun

Ömürlü olsun oğluşun canım benim

minione abine de Allah merhamet versin. Ben yanlış olmamak için elimden gelen her şeyi yaptım.
Çok zorladım, çok el üstünde tuttum görümceleri ama olmadı bir türlü... İnşallah herkes yanlışından döner.
Bu arada dün yine Acıbadem Kocaeli'ye gittik nasipse doğum yapacağım hastane.
Doğum için oda rezervasyonları bir gün önce yapılıyormuş. Saat 6'dan sonra süsleyebilirsiniz dediler.
Çoook sevindik. Beşiğin iç ölçüsünü, odada bulunan masanın ölçülerini de aldım.
Şimdi sadece beşiğin içine dikilecek şey, ve masaya yapılacak örtü kaldı.
Geri kalan, gelenlere hediye verilecek, kolonyalar, biblolari su şişeleri, hepsinin etiketleri, diğer süsler her şey hazır çok şükür.
Toplu bir paylaşım yapacağım inşallah. Benim ziyaretime gelen çok olur diye düşünüyorum, nasip tabi ama bakalım.

buklecik geçen yazını okuyunca sinir oldum kv ne.
hamile kadının evine bir yardımın dokunmayacaksa neden gelirsiniz acaba???
Yük olmak hoşunuza mı gidiyor. Gerçekten mi düşünemiyorlar, yoksa kasten mi yapıyorlar yaaa.
Ya baen bir su almaya mutfağa gitmek bile bize artık zor gelirken, birde evde kalabalıktan başka bir şey yapmayan misafir.
Yardımınızı istemiyoruz, gölge etme başka ihsan istemez! Pofff

bana da bilerek yapmamıştır gibi geliyor canım ama dikkat etmesi lazımdı can bu sonuçta
çok tş ederim canım beşik için :) amiin inş :)
öyle oldu zaten ya bugün baya hafiflettim mutfağı yarın bitmese bile cuma biter inş

Güzel dilekleriniz dularınız için cok tesekkür ederim hepniize..
Düzenli olmayan ama canımı yakan sancılarımı cekıyorum...
Bazen uzanıyorum bazen yatıyorum.. Suanda gayet rahatım birde anemlerdeyim bizim apt aile apartmanı bi asagıda yengemdeyim bi üstte eltimdeyim ... Kendimi dinlemedigin için rahatım suanda...
Ama ne zaman yaşnız kaldam sancım yükseliyo gibi..dus aldım bidefa daha...
Rahatladım... Kendi evim olsa bornozla gezerim:)
Şükürler olsun dayanacak kadarım ama ne kadar dayanaırım Allah bilir...:):):)
(Dogum belgeseli gibi oldu)
Bu arada catı mua yüzünden kanama gibi lekem oldu a normal tuse dedıklerı bu muayeneden sonra hemn hemen her hamişte oluyo.. Zaten nişan biraz daha farklı ...
Su içiyorumm bol bol....
Bnden bu kadar.. Hanersiz bırakmıcam sizi iniallah

UOTE="Larkin, post: 38498392, member: 89272"] gkcnbrt sen ne alemdesin, hiç girmiyorsun. Seninde yaklaştı doğumun. Bir kere kan geldi demiştin? Uğrasan iyi olurdu yahu[/QUOTE]
ayy telefonum kafayı yedi. oturum acamıyorum annemlere gelince ancak giriyoorum pc den. dr a gittim canım acılma vs bişi yokmuş enfeksiyon olabilir dedi kültür aldı. bugün cıkmıi sonuç bakteri üredi yazıyo ama artık ancak yarın arayıp sorcam dr a. doğum için de ben sezeryan istiyorum. dr 25 inde yani yarın alalım o zaman dedi ama biz ocak olsun istiyoruz. beklesek olmaaz mı dedik. o da olur tabi dedi sancın olur suyun gelir o zaman hemen gelirsin dedi. ama bunlar olmadığı sürece 10 ocaka kadar bekleyebiliriz dedi. bakalım ctesi kontrol var yine. bakarsın aynı gün doğururz komşu odanda da ben olurum hihihi.

Aa öyle bir konu açılmış mıydı? Tam da aradığım şey, bu ara buzluğa bir şeyler atmak istiyorum ama ne nasıl atılır pek bilgim yok.
ıspanak atılabilinir,, güzelce yıkayıp , iyice kuruladıkdan sonra (İYİCE SÜZÜLMESİ ŞART), poşetleyip buzluğa atabilirsin, 2ay kadarda aynı lezzet,, köfte yapabilirsin, bol, bol, benim buzluğumda hep hazır bezelye olur, çok sıkıştımı bir patataes bir havuç al sana bezelyeli havuçlu yemek,, baklagilleri haşlayıp atabilirsin ama emzirirken bakliyat gaz yapıyor diyorlar, eğer sana yapmıyprsa kuru fasulye, nohut, buğday bunları haşlayıp atabilirsin,,

allah tez zamanda kucağına kavustursun inş. bol sütün olsun analı babalı büyüsün bebişinn.

sana bir tavsiye eve yardımcı bayan geldiğinde, sen önden halıları süpür,( tabi şimdi yapabilrisen :)) , birde suyunu sürekli sen değiştir,, su ne kadar temiz olursa evde o kadar pırıl pırıl oluyor,, yerleri de viledayla değil, bezle silsin tabii de,,, böyle peşinde dolanınca evde , bezleri karıştırma derdi de olmuyor,,,
walla ben almıyorum kadın, çünkü bana yardıma gelicek kimse yok, gelen kadına da sinir olurum,, kendimde yapmıyorum, pis pis oturuyorum evde,,,

ben de güya cağırdım bi abla. ama işin coğunu annem yaptı parayı abla aldı. bi de giderken diyo ki burnın tozu alınmamış ben mi alacam hayret bişi ha

Kızlar kontrolden geldim 34+3 bebeğim 2.100 gr kilosu az dedi bol su uc dedi.bebek dogum kanalina girmis bile :)) evde bolca dinlen dedi.kizlar bebegin kilo almasi icin napmaliyim.

Ne kadar güzel şeyler söylemişsin canım ama ben gittim yüzüstü uyumana takıldım, şu an seni ne kadar kıskandım var yaaaa

Al benden de o kadar canim. Artik yuzustu uyumak istiyorummmm..

kızlar bunu görmüşmüydünüz
inanılmaz bişe ya...

Ayyyy yerim ben onu cok duygulandim

Canim ben de aynen senin gibi dusunuyorum. Her zaman bi misafirim va gelecegi zaman kendimi cok yipratirim. Ama kiymet bilen mi var. Hic bi isten anlamayan, yemekmis, pasta borekmis bilmeyen kadinlar cok daha kiymet goruyorlar. Ben de gelmek isteyene mumkun oldugunca mevlut yapicam haber veririm dimeyi dusunuyorum. Yakin arkadaslar is arkadaslari vs gelirse de her yer pastane, her yerde hazir borek corek vae. O sekilde hallederim.

Canim koctasin sitesinde cok hos perdeler varsi cocuk odalari icin. Ben iki tane aldim 80 liraya. Olcusunden dolayi iki tane almam gerekti. Sen de bi bak istersen.

Kızlar bende kucağım aldım çok şükür 22 aralıkta

Ayy canim gozun aydin. Ayrintili dogum hikayeni de bekliyoruz..

Kızlar benim dogum iznim 26 ocakta bitecek 26 ocakta dogum olmadı diyelim o zaman ne oluyor işe geri mi baslamamız gerekiyor

Hic bisi olmaz canim. Ise donmezsin. Dogum sonrasi surenden de dusmez.

Canim hemencik cikar ins kuvozden. Rabb'im sifa versin. Sana da bol sut versin ins. Ayrintili haberlerini bekliyoruz.

Canim cok seviyo kocan seni belli ki. Ben bile okurken duygulandim. Uzme sen kocisini :)

Kızlar kontrolden geldim 34+3 bebeğim 2.100 gr kilosu az dedi bol su uc dedi.bebek dogum kanalina girmis bile :)) evde bolca dinlen dedi.kizlar bebegin kilo almasi icin napmaliyim.

benim de oğlüş bi ara biraz zayıftı. burdan aldığım tavsiyeler sonrası muza ve süte abandım 3 haftada 900 gr almıştı. tavsiye ederim işe yaradı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…