2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar kontrolden geldim 34+3 bebeğim 2.100 gr kilosu az dedi bol su uc dedi.bebek dogum kanalina girmis bile :)) evde bolca dinlen dedi.kizlar bebegin kilo almasi icin napmaliyim.
banada başlarda kilosu az diyordu doktorum
suan da gerçi çok kilolu değil ama beslenme çok önemli
günde 2 bardak süt bi sabah bi akşam yatarken
günde 2 tane muz bi sabah kalkınca bide gece yatarken
1 bardak ayran
aralarda da tatlı atıştırmalıklar tatlı gidalar güzel kilo yapıyo bebekte (eger şeker problemin yoksa tabi!!)
ceviz badem fındık gibi yağlı yemişleride ihmal etme
vitamin ilacımı hiç kullanmadım bu arada
kullansam belki daha kilolu olacaktı bebegim
ben bu şekilde bayagı bi toparladım bebegimin kilosunu

bu arada sütü balla tatlandırdım hep
bide unutmadan günde mutlaka en az 1 tane haşlanmış yumurta

olsun larkincigim erken doguranlarda orjinal aralık annesi olacaklar olanlarda oldu zaten . Sinirle soylenmiş bi sozdu o .

Hafta icinde yarim kilo almasi lazim dediginin hepsini yapıyorum ama iki katina cikarcam galiba teşekkür ederim :)

Hepinize yesekkurederim.bebegim 3400 gr dogdu..ilk yanima getirdiler kiyamam inler gibi ses cikariyodu oyuzden solunuma bagladilar.sezeryanda sik karsilasilan bi durummus bebegin cigerinde su kaliyormus..ins hemen iyilesir yavrum..
Geçmiş olsun inşallah hemen iyileşip yanına gelsin bebişin Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin ...

Hafta icinde yarim kilo almasi lazim dediginin hepsini yapıyorum ama iki katina cikarcam galiba teşekkür ederim :)
bu ay benimkide az almiş canim ama artık takmıyorum bi çocukla evin işleriyle ancak bu kadar oluyor dogunca alip dursun birazda . Ama tavsiye olarak muz sur et işe yarıyor bide duzenli kullanilan vitamin ilaçları.

Viledam Kırıldı zaten bende gelsin gitsin öyle alıcam yenisini ama almadan olmuyor çalışıyorumda bide kızım var yetişemiyorum artık

ben de güya cağırdım bi abla. ama işin coğunu annem yaptı parayı abla aldı. bi de giderken diyo ki burnın tozu alınmamış ben mi alacam hayret bişi ha
benim annem gelemedi, yanıma,, bende tek başıma dolanamayacağım için, almıyorum yardımcı,, çünkü evi morartırsa sinir olurum,,,,annem doğuma kadar gelirse alıcam , yoksa almayacağım,, şimdi birde kv gelicek ev zaten batar,,, bütün doğum telaşları bitsin öyle alırım yardımcı,, bu hafta sonu da eşimle temizleyeceğiz,, camlar pis oluversin,,, zaten bana 4-5 kişi anca gelir,,, burada kimsem yok,,,

Viledam Kırıldı zaten bende gelsin gitsin öyle alıcam yenisini ama almadan olmuyor çalışıyorumda bide kızım var yetişemiyorum artık
amanın senin birde kızın mı var :),,, walla hamile olup çocuğa olna kadınların önünde saygıyla eğiliyorum,, hele çalışanlara ilah gözü ile bakıyorum,, benim bir kendime bakmam lazım onu bile yapamıyorum,,,,

Banada 4 5 ancak diyorum analar hariç

Hepinize yesekkurederim.bebegim 3400 gr dogdu..ilk yanima getirdiler kiyamam inler gibi ses cikariyodu oyuzden solunuma bagladilar.sezeryanda sik karsilasilan bi durummus bebegin cigerinde su kaliyormus..ins hemen iyilesir yavrum..
Masallah kilosuna, Rabbim en kisa zamanda evinize birlikte gitmeyi nasip etsin canim, sanada bolbol sut olsun insallah..

Cok heyecanlı ya.. bunları yaşayacağıma inanamıyorum resmen

Kızlar kontrolden geldim 34+3 bebeğim 2.100 gr kilosu az dedi bol su uc dedi.bebek dogum kanalina girmis bile :)) evde bolca dinlen dedi.kizlar bebegin kilo almasi icin napmaliyim.
bir kere hergün bir haşlanmış yumurta şart ,,
hergün 80 gr protein alman gerekiyor, et, balık,, eğer somon yiyebilirsen çok iyi,, ( haftada iki defa balık) , ben her gün 80 gr almakdansa haftada iki kere et, ikide balık yiyorum,,yarım kilo ya tamamlıyorum,,
süt,, ve ara öğümlerde müsli yiyebilirsin,, ( bol fındıklı üzümlü olanından)
muz,,, yoğurt, peynir,,
bol su,,
ve C vitamini,, unutma ki C vitamini yiyeceklerin içindeki yararlı şeyleri bebeğe taşıyan köprü vazifesi görüyor,,
kaliteli karbonhidrat,, tam tahıllı buğday ekmeği,, günde 4 dilim,, bulgur pilavı,,,

Birgün var aramızda.
Dengeli ve kaliteli beslen bence gerisi boş.
Bende cmtsi gideceğim. Nerdeyse bi aydır hiç kilo almadım bakalım bebiş ne yaptı meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…