- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
banada başlarda kilosu az diyordu doktorumKızlar kontrolden geldim 34+3 bebeğim 2.100 gr kilosu az dedi bol su uc dedi.bebek dogum kanalina girmis bile :)) evde bolca dinlen dedi.kizlar bebegin kilo almasi icin napmaliyim.
Kızlar kontrolden geldim 34+3 bebeğim 2.100 gr kilosu az dedi bol su uc dedi.bebek dogum kanalina girmis bile :)) evde bolca dinlen dedi.kizlar bebegin kilo almasi icin napmaliyim.
canım muz ve süt kilo aldırıyormuş öyle duymuştum, hergün yemeye calıs..
benim de oğlüş bi ara biraz zayıftı. burdan aldığım tavsiyeler sonrası muza ve süte abandım3 haftada 900 gr almıştı. tavsiye ederim işe yaradı bende.
olsun larkincigim erken doguranlarda orjinal aralık annesi olacaklar olanlarda oldu zaten . Sinirle soylenmiş bi sozdu o .Amanınnn böyle giderse hepimiz çakma ocak annesi olacağız
@Girlboymom oley oley çok şükür elhamdülillah çok sevindim gamzecim.
Allah sağlık sıhhat afiyet versin hepinize, hayırlı sağlıklı evlar olsun, Allah bağışlasın.
Bol bol faydalı sütün olsun bebişine yarasın inşallah.
@Mrv5534 çok heyecanlandım. Lütfen online doğuma devam et, çok zevkli ve heyecanlı böyle okumak
Allah kolaylık versin, yardımcın olsun inşallah. Nasıl hevesleniyorum şu normal doğuma anlatamam.
yarın kontrolüm var bakalım ne alemdeyiz.
Yoksa bende yakında başlayacağım senin gibi çömelip kalkmaya. Hakkımızda hayırlısı olsun.
İnşallah kolay bir doğum olur.
Yaaa bende 2 Ocak Mevlüt kandilinde olmasını çok istiyordum. Ama biraz erken oluyor öyle galiba.
Birde 1 Ocak'ta olması gibi bir riski olur. Allah korusun diyeyim. Gerçekten ama gerçekten istemiyorum.
İnşallah böyle dediğim için 1 Ocak olmaz.
Kayınvalidem ve en önemlisi büyük görümcem 1 Ocak doğumlu.
Olmasın nütfen o güün
Neyse ben gene hayırlısı olsun diyeyim, iç sesime kulaklarımı tıkayarak.
@ebrubirol ne güzel görümcenin doğum günü için heyecanlanabiliyorsun.
Bende 4 aralıkta evlendim. 1 Ocak görümcemin doğum günü. Kınada çeyizde onca şey yapmış olmalarına rağmen pasta yaptım hazırlık yaptım, çağırdım, kutladık. Her doğum günlerinde hediye hiç sekmezdi. Eşim hatırlamazdı doğum günlerini ben arattırırdım. Aaahh ahh salak kafam
@Mrssuperfine canım yaa yazmasan da olur olur mu hiç öyle şey. Hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz.
Sorun onlardan kaynaklanmasa başka bir şeyden oluyor işte.
Benimde amacım oydu. Orda kalsın bir müddet, almadığımızı kv den nasıl olsa öğrenirlerdi. Umurumuzda değilsiniz mesajı vermek.
Ama maalesef eşim ptesi alıp eve geldiği için, kaç gündür surat yapıyorum eşime.
Her gün şirinlikler yapıyordu bugün artık dayanamadı, tam anlamıyla gönlümü aldı çok şükür.
Eve gelince kıracağım o beşiği zaten, sen ne istiyorsan onu alacağız. Başlarım onlara da beşiğe de şeklinde
Ki benim derdim beşik değil. Ben senin kardeşin değilim dedim. Gelen hediyeye çöp muamelesi yapacak değilim.
Dediği beşiği almasa da kullanırım bunu ne olacak neyse ne. Zaten ne kadar kullanacak ömür boyu değil ya.
Geri kalan bütün eşyalar benim istediğim gibi.
Eşimde öyle diyor, her şeyimizi aldık, ne istiyorsak, ne beğendiysek aldık. Sen iyisin, oğlumuzun sağlığı iyi ne olur üzme takma kafana artık.
Ben ne kadar konuştuysam, iyilikle güzellikle denedim, bağırıp çağırarak denedim, yok değişmiyorlar işte ne olur üzülme artık şeklinde dedi.
İş kazası geçireceğim moralimin bozukluğundan, senin canın sıkkın diye, geldiğimden beri işe elim ayağım titriyor diyor.
E ne diyeyim artık. Kocamda bu kadar üzerime titredikten sonra, başlarım onların sülalesine
banada başlarda kilosu az diyordu doktorum
suan da gerçi çok kilolu değil ama beslenme çok önemli
günde 2 bardak süt bi sabah bi akşam yatarken
günde 2 tane muz bi sabah kalkınca bide gece yatarken
1 bardak ayran
aralarda da tatlı atıştırmalıklar tatlı gidalar güzel kilo yapıyo bebekte (eger şeker problemin yoksa tabi!!)
ceviz badem fındık gibi yağlı yemişleride ihmal etme
vitamin ilacımı hiç kullanmadım bu arada
kullansam belki daha kilolu olacaktı bebegim
ben bu şekilde bayagı bi toparladım bebegimin kilosunu
bu arada sütü balla tatlandırdım hep
bide unutmadan günde mutlaka en az 1 tane haşlanmış yumurta
muz ve süt pekmez peynir yumurta ye bol bol
Geçmiş olsun inşallah hemen iyileşip yanına gelsin bebişin Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin ...Hepinize yesekkurederim.bebegim 3400 gr dogdu..ilk yanima getirdiler kiyamam inler gibi ses cikariyodu oyuzden solunuma bagladilar.sezeryanda sik karsilasilan bi durummus bebegin cigerinde su kaliyormus..ins hemen iyilesir yavrum..
sola yatmayı unutmaHafta icinde yarim kilo almasi lazim dediginin hepsini yapıyorum ama iki katina cikarcam galiba teşekkür ederim :)
bu ay benimkide az almiş canim ama artık takmıyorum bi çocukla evin işleriyle ancak bu kadar oluyor dogunca alip dursun birazda . Ama tavsiye olarak muz sur et işe yarıyor bide duzenli kullanilan vitamin ilaçları.Hafta icinde yarim kilo almasi lazim dediginin hepsini yapıyorum ama iki katina cikarcam galiba teşekkür ederim :)
sana bir tavsiye eve yardımcı bayan geldiğinde, sen önden halıları süpür,( tabi şimdi yapabilrisen :)) , birde suyunu sürekli sen değiştir,, su ne kadar temiz olursa evde o kadar pırıl pırıl oluyor,, yerleri de viledayla değil, bezle silsin tabii de,,, böyle peşinde dolanınca evde , bezleri karıştırma derdi de olmuyor,,,
walla ben almıyorum kadın, çünkü bana yardıma gelicek kimse yok, gelen kadına da sinir olurum,, kendimde yapmıyorum, pis pis oturuyorum evde,,,
benim annem gelemedi, yanıma,, bende tek başıma dolanamayacağım için, almıyorum yardımcı,, çünkü evi morartırsa sinir olurum,,,,annem doğuma kadar gelirse alıcam , yoksa almayacağım,, şimdi birde kv gelicek ev zaten batar,,, bütün doğum telaşları bitsin öyle alırım yardımcı,, bu hafta sonu da eşimle temizleyeceğiz,, camlar pis oluversin,,, zaten bana 4-5 kişi anca gelir,,, burada kimsem yok,,,ben de güya cağırdım bi abla. ama işin coğunu annem yaptı parayı abla aldı. bi de giderken diyo ki burnın tozu alınmamışben mi alacam hayret bişi ha
amanın senin birde kızın mı var :),,, walla hamile olup çocuğa olna kadınların önünde saygıyla eğiliyorum,, hele çalışanlara ilah gözü ile bakıyorum,, benim bir kendime bakmam lazım onu bile yapamıyorum,,,,Viledam Kırıldı zaten bende gelsin gitsin öyle alıcam yenisini ama almadan olmuyor çalışıyorumda bide kızım var yetişemiyorum artık
Banada 4 5 ancak diyorum analar hariçbenim annem gelemedi, yanıma,, bende tek başıma dolanamayacağım için, almıyorum yardımcı,, çünkü evi morartırsa sinir olurum,,,,annem doğuma kadar gelirse alıcam , yoksa almayacağım,, şimdi birde kv gelicek ev zaten batar,,, bütün doğum telaşları bitsin öyle alırım yardımcı,, bu hafta sonu da eşimle temizleyeceğiz,, camlar pis oluversin,,, zaten bana 4-5 kişi anca gelir,,, burada kimsem yok,,,
Masallah kilosuna, Rabbim en kisa zamanda evinize birlikte gitmeyi nasip etsin canim, sanada bolbol sut olsun insallah..Hepinize yesekkurederim.bebegim 3400 gr dogdu..ilk yanima getirdiler kiyamam inler gibi ses cikariyodu oyuzden solunuma bagladilar.sezeryanda sik karsilasilan bi durummus bebegin cigerinde su kaliyormus..ins hemen iyilesir yavrum..
Cok heyecanlı ya.. bunları yaşayacağıma inanamıyorum resmenHepinize yesekkurederim.bebegim 3400 gr dogdu..ilk yanima getirdiler kiyamam inler gibi ses cikariyodu oyuzden solunuma bagladilar.sezeryanda sik karsilasilan bi durummus bebegin cigerinde su kaliyormus..ins hemen iyilesir yavrum..
bir kere hergün bir haşlanmış yumurta şart ,,Kızlar kontrolden geldim 34+3 bebeğim 2.100 gr kilosu az dedi bol su uc dedi.bebek dogum kanalina girmis bile :)) evde bolca dinlen dedi.kizlar bebegin kilo almasi icin napmaliyim.
Birgün var aramızda.Kızlar kontrolden geldim 34+3 bebeğim 2.100 gr kilosu az dedi bol su uc dedi.bebek dogum kanalina girmis bile :)) evde bolca dinlen dedi.kizlar bebegin kilo almasi icin napmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?