2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hepinize yesekkurederim.bebegim 3400 gr dogdu..ilk yanima getirdiler kiyamam inler gibi ses cikariyodu oyuzden solunuma bagladilar.sezeryanda sik karsilasilan bi durummus bebegin cigerinde su kaliyormus..ins hemen iyilesir yavrum..
tebrik ederim,,, sağlıkla mutlukla huzurla ,,, umarım en kısa zamanda bebeğin çıkar küvezden,,

iyi akşamlar kızlar sabah kontrolüme gittim nihayet.

36+1 boyumuz 49 kilomuz 2800 ben daha fazla bekliyordum kilosunu, şaşırdım. Daha hızla yükseliyordu

Hafta sonu olan kasık sancımdan ve hafif su gelmesinden bahsettim. Su olabileceğini düşündüğümüz şey akıntı imiş. alttan muayene etti. açılma vs. bişey yok su gelmiş olamaz dedi.
Ancak suyun fazla olduğunu ve testler yapılması gerektiğinden bahsetti. Yarın sabah erkenden gidip açlık tokluk kanı vericem. Ayrıca başka testlerde istedi.

suyun eksik olmasının sıkıntı olduğunu birçok arkadaşımdan duymuştum. Ama fazla olmasının sorun olacağını hiç kimseden duymamıştım. Nette az okudum da kötü şeylerde yazıyor bazı yerlerde sinir oldum.

sizin fikriniz var mı bu konuda?
Birde kilosunu yanlış ölçmüş olabilir mi?

amaann boşşverr. pis oluversin ki ne kadar pis olabilir ki bi ev süpürülüp sislindikten sonra. :)

Kızlar ben ne tuhaf anne olucam yaa:)

Hem hemen doğsun istiyorum çok merak ediyorum hem de hiç hazır Değilim yılbaşından sonra yeni yıl bebeği olsun istiyorum.. Hem öyle hem böyle istiyorum:)) onca zaman okudum ettim teoride ahkam kestim araştırdım şimdi pratik zamanı ben yatıyorum sadece:(

Bir de Gamze ve Merve ye öyle odaklanmıştım ki onlar doğurunca ben de doğuracağım sanıyordum:)) sabahtan beri midem alev alev her tarafım ağrıyor Merve yi okudum diyr sanki ben doğuruyorum :)) karın ağrısından ölüyorum sadece psikolojik..
Allah bir avazda kucağına almayı nasip etsin yarın sabah akşam oğluşunun haberini alırız inş :)

Canım suyun fazla olması şekeri işaret ediyor ama bu haftalarda su fazla gözükebilir veya yanlış ölçmüş olabilir. Şekerin fazla değilse haftaya kontrolde de suyu tekrar ölçer ve lokmana gerek kalmaz inş hiç nette okuyup da moralini bozma sağlıklı beslen şekerden uzak dur..
Bende de bi hafta suyu fazla çıktı şekerler vs normaldi sonra suyu da düzeldi. Bence yanlış ölçtü o zaman.. Inş seninki de öyle olur düzelir..

İnşallah canım bakalım sonuç yarın ne çıkacak.Son 1 hafta çok su içmedim belki de ondan kaynaklıdır ne dersin.

kızlar kontrolden geldim bugün 35+2 2600 gr olmuş bebişim çok şükür herşey yolunda 2 ocakta gel dedi doğum tarihi kesinleşsin dedi 13 Ocak sanırsam hem Heyecanlı hemde korkağım şuan

sağlıkla gelsin bebişin inşallah canım. benimde bugün doğum tarihi belli oldu. 07 Ocak ben 5 olmamı dedim olmaz dedi 10 olurmu dedim. O zamana kadar duramazsın dedi. :)

Hepinize yesekkurederim.bebegim 3400 gr dogdu..ilk yanima getirdiler kiyamam inler gibi ses cikariyodu oyuzden solunuma bagladilar.sezeryanda sik karsilasilan bi durummus bebegin cigerinde su kaliyormus..ins hemen iyilesir yavrum..

Oy hayirli mubarek olsun insallah :)

Bnm bebiş günde 3 4 kere hıçkırıyor sizde durum nasıl. . Bu iyi bişi değil mi

Bizde de ayni :) doktora sordum bugun iyi birseymis .. bebegin iyi oldugunu amniyon sivisini guzelce ictigini gosterirmis :)

Bizde bugun doktorumuzun yanindan geldik .. Kesede yirtik varmis ve malesef suyum azaliyor. Su an riskli boyutta degil dedi. Enfeksiyon yok. Ama her an dogum baslayabilirmis. Zaten kilosu da 3500 ü gecmis. Dogum kanalina girmis. Pozisyonu gayet normal doguma uygun. Artik hayirlisi . Pazartesi suyun durumuna detaylida tekrar bakacak. Ama pazartesiye kadar dogum bile olabilir dedi

Herkes iyi mi ocak anneleri

kızlar kontrolden geldim bugün 35+2 2600 gr olmuş bebişim çok şükür herşey yolunda 2 ocakta gel dedi doğum tarihi kesinleşsin dedi 13 Ocak sanırsam hem Heyecanlı hemde korkağım şuan
maşallah size canm

su fazlaysa şekerden şüpheleniyor dr lar

Aferin sana dinlensene ayol. Uyu bol bol.bebek gelince dinlenmeyeceğiz zaten. Cık cık cık

gel bide bana anlat neyse yarın yatarım artık bol bol

hakkında hayrılsısı canım aynıymış günlerimz sağ salim hayırlısı ne zamansa o zaman kavuş inş bebeğine

teşekkür ediyorum. sonucu kötü olan bişey olmasın ve bebeğim sağlıklı olsunda.

@Mrv5534 mervecm Allah bir avazda kavuştursun evladına inşallah çok kolay doğum olur darısı bizlere inşallah
Bugün bir arkadaşımız daha doğum yapmış gözü aydın olsun bende onun gibi epidural sezeryan olucam nasipse hissedilmesi üzerinde karınca geziyormuş gibiydi

Benimde bugün kontrol vardı doktormudur asistanmıdır şansıma denk bi panik bi tuhaf beni strese soktu sorularımı bile unuttum bebeğin başının haftasıyla uyumlu olduğunu boy ve kilosunun 3 hafta fazla olduğunu söyledi yine ve yine şeker için tahlil yazdı daha 13 gün önce yaptırmıştım sağlık ocağında yok hastanede tekrar yaptırmam lazımmış aç-tok yaptırıcam yarın öğlene kadar hastanedeyim sanırım sonucu almadan dönmek istemiyorum kan vermek sorun değilde bebeğimin sağlığı inşallah iyidir tek tedirginliğim o

İnşallah canım bir an önce evinize dönersiniz

Zamanla alışıyor insan ama bazı işleri bölüştürmek paylaşmak Lazım yoksa hep kendimizi yıpratıyoruz kimseuede yaranamıyoruz

Gözün Aydın canım hadi hayırlı olsun ya hikayelerinizi yazın ama ben merak ediyorum

bu ay benimkide az almiş canim ama artık takmıyorum bi çocukla evin işleriyle ancak bu kadar oluyor dogunca alip dursun birazda . Ama tavsiye olarak muz sur et işe yarıyor bide duzenli kullanilan vitamin ilaçları.

Son ay yuklencez desene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…