tebrik ederim,,, sağlıkla mutlukla huzurla ,,, umarım en kısa zamanda bebeğin çıkar küvezden,,Hepinize yesekkurederim.bebegim 3400 gr dogdu..ilk yanima getirdiler kiyamam inler gibi ses cikariyodu oyuzden solunuma bagladilar.sezeryanda sik karsilasilan bi durummus bebegin cigerinde su kaliyormus..ins hemen iyilesir yavrum..
amaann boşşverr. pis oluversin ki ne kadar pis olabilir ki bi ev süpürülüp sislindikten sonra. :)benim annem gelemedi, yanıma,, bende tek başıma dolanamayacağım için, almıyorum yardımcı,, çünkü evi morartırsa sinir olurum,,,,annem doğuma kadar gelirse alıcam , yoksa almayacağım,, şimdi birde kv gelicek ev zaten batar,,, bütün doğum telaşları bitsin öyle alırım yardımcı,, bu hafta sonu da eşimle temizleyeceğiz,, camlar pis oluversin,,, zaten bana 4-5 kişi anca gelir,,, burada kimsem yok,,,
iyi akşamlar kızlar sabah kontrolüme gittim nihayet.
36+1 boyumuz 49 kilomuz 2800 ben daha fazla bekliyordum kilosunu, şaşırdım. Daha hızla yükseliyordu
Hafta sonu olan kasık sancımdan ve hafif su gelmesinden bahsettim. Su olabileceğini düşündüğümüz şey akıntı imiş. alttan muayene etti. açılma vs. bişey yok su gelmiş olamaz dedi.
Ancak suyun fazla olduğunu ve testler yapılması gerektiğinden bahsetti. Yarın sabah erkenden gidip açlık tokluk kanı vericem. Ayrıca başka testlerde istedi.
suyun eksik olmasının sıkıntı olduğunu birçok arkadaşımdan duymuştum. Ama fazla olmasının sorun olacağını hiç kimseden duymamıştım. Nette az okudum da kötü şeylerde yazıyor bazı yerlerde sinir oldum.
sizin fikriniz var mı bu konuda?
Birde kilosunu yanlış ölçmüş olabilir mi?
Canım suyun fazla olması şekeri işaret ediyor ama bu haftalarda su fazla gözükebilir veya yanlış ölçmüş olabilir. Şekerin fazla değilse haftaya kontrolde de suyu tekrar ölçer ve lokmana gerek kalmaz inş hiç nette okuyup da moralini bozma sağlıklı beslen şekerden uzak dur..
Bende de bi hafta suyu fazla çıktı şekerler vs normaldi sonra suyu da düzeldi. Bence yanlış ölçtü o zaman.. Inş seninki de öyle olur düzelir..
kızlar kontrolden geldim bugün 35+2 2600 gr olmuş bebişim çok şükür herşey yolunda 2 ocakta gel dedi doğum tarihi kesinleşsin dedi 13 Ocak sanırsam hem Heyecanlı hemde korkağım şuan
Canım benim çok teşekkür ederim hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallah :)sağlıkla gelsin bebişin inşallah canım. benimde bugün doğum tarihi belli oldu. 07 Ocak ben 5 olmamı dedim olmaz dedi 10 olurmu dedim. O zamana kadar duramazsın dedi. :)
Bazen 3 - 4ü geçiyor bile. Bu iyi birseymis ciğer egzersizi yapıyorlarmış.Bnm bebiş günde 3 4 kere hıçkırıyor sizde durum nasıl. . Bu iyi bişi değil mi
Katılıyorum valla.amaann boşşverr. pis oluversin ki ne kadar pis olabilir ki bi ev süpürülüp sislindikten sonra. :)
Aferin sanaiki günlük temizlik maceramın ödülünü almış bulunmaktayım
kocaman bir baş ağrısı
ve benim ağrılar kolay kolay gitmez
Hepinize yesekkurederim.bebegim 3400 gr dogdu..ilk yanima getirdiler kiyamam inler gibi ses cikariyodu oyuzden solunuma bagladilar.sezeryanda sik karsilasilan bi durummus bebegin cigerinde su kaliyormus..ins hemen iyilesir yavrum..
Bnm bebiş günde 3 4 kere hıçkırıyor sizde durum nasıl. . Bu iyi bişi değil mi
maşallah size canmkızlar kontrolden geldim bugün 35+2 2600 gr olmuş bebişim çok şükür herşey yolunda 2 ocakta gel dedi doğum tarihi kesinleşsin dedi 13 Ocak sanırsam hem Heyecanlı hemde korkağım şuan
iyi akşamlar kızlar sabah kontrolüme gittim nihayet.
36+1 boyumuz 49 kilomuz 2800 ben daha fazla bekliyordum kilosunu, şaşırdım. Daha hızla yükseliyordu
Hafta sonu olan kasık sancımdan ve hafif su gelmesinden bahsettim. Su olabileceğini düşündüğümüz şey akıntı imiş. alttan muayene etti. açılma vs. bişey yok su gelmiş olamaz dedi.
Ancak suyun fazla olduğunu ve testler yapılması gerektiğinden bahsetti. Yarın sabah erkenden gidip açlık tokluk kanı vericem. Ayrıca başka testlerde istedi.
suyun eksik olmasının sıkıntı olduğunu birçok arkadaşımdan duymuştum. Ama fazla olmasının sorun olacağını hiç kimseden duymamıştım. Nette az okudum da kötü şeylerde yazıyor bazı yerlerde sinir oldum.
sizin fikriniz var mı bu konuda?
Birde kilosunu yanlış ölçmüş olabilir mi?
Aferin sanadinlensene ayol. Uyu bol bol.bebek gelince dinlenmeyeceğiz zaten. Cık cık cık
Oy hayirli mubarek olsun insallah :)
Bizde de ayni :) doktora sordum bugun iyi birseymis .. bebegin iyi oldugunu amniyon sivisini guzelce ictigini gosterirmis :)
Bizde bugun doktorumuzun yanindan geldik .. Kesede yirtik varmis ve malesef suyum azaliyor. Su an riskli boyutta degil dedi. Enfeksiyon yok. Ama her an dogum baslayabilirmis. Zaten kilosu da 3500 ü gecmis. Dogum kanalina girmis. Pozisyonu gayet normal doguma uygun. Artik hayirlisi . Pazartesi suyun durumuna detaylida tekrar bakacak. Ama pazartesiye kadar dogum bile olabilir dedi
Herkes iyi mi ocak anneleri
maşallah size canm
su fazlaysa şekerden şüpheleniyor dr lar
gel bide bana anlatneyse yarın yatarım artık bol bol
hakkında hayrılsısı canım aynıymış günlerimzsağ salim hayırlısı ne zamansa o zaman kavuş inş bebeğine
Çok teşekkür ederim canım hepimize maşallahmaşallah size canm
su fazlaysa şekerden şüpheleniyor dr lar
gel bide bana anlatneyse yarın yatarım artık bol bol
hakkında hayrılsısı canım aynıymış günlerimzsağ salim hayırlısı ne zamansa o zaman kavuş inş bebeğine
İnşallah canım bir an önce evinize dönersinizHepinize yesekkurederim.bebegim 3400 gr dogdu..ilk yanima getirdiler kiyamam inler gibi ses cikariyodu oyuzden solunuma bagladilar.sezeryanda sik karsilasilan bi durummus bebegin cigerinde su kaliyormus..ins hemen iyilesir yavrum..
amanın senin birde kızın mı var :),,, walla hamile olup çocuğa olna kadınların önünde saygıyla eğiliyorum,, hele çalışanlara ilah gözü ile bakıyorum,, benim bir kendime bakmam lazım onu bile yapamıyorum,,,,
Kizlar bugun dogum yaptim epidural sezeryan oldu..oglumun ilk aglamasini duyum kokladim cok guzeldi..ama epidural okadarda hissedilmeyen bsy degilmis onu anladim..oglimun solunum sikintisi varmis kuvezde su an bikerecik kokladim..dua edin bize..allah hepinize saglikla nasip etsin..
bu ay benimkide az almiş canim ama artık takmıyorum bi çocukla evin işleriyle ancak bu kadar oluyor dogunca alip dursun birazda . Ama tavsiye olarak muz sur et işe yarıyor bide duzenli kullanilan vitamin ilaçları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?