2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bu Hafta gripten dokayi yiyemedim bide kesinlikle listen cok güzel balik haric hepsini azda oksa yerdim bu iki hafta alsam yeter zaten cok sagol ya

Hmm belki sancim var dedilerse.. Bugune kdr doktorum hic bahsetmedi de nst den ctesi 36 oluyoruz kontrolumuz var acaba dedim ister mi..neyse bakiciiz artik.
Ben 30.haftadan beri giriyorum nst ye doktor bunlar rutin olmasi gereken kontroller dedi zaten nst de benimle girenlerin hepsi de 30. haftadan beri giriyorlar mis bir kişi 36. Haftada ilk defa giriyorum dedi herkes şaşırdı neden diye sordular bir buçuk aydır kontrole gelemedim ondan dedi

ahh yawrum kusura bakma ağlancak şey ama güldüm nolur affet,aynısı geçen başımıza geldi,3 kuruşun hesabını yaparken sen telefondan internetten ucuz nerde ebebekmi helllo baby mi derkekn sen kırmızıda geç haydı 85 lira ceza,ama bazen ben bu bnm kocaya ne zmn bişi olsa benm kalbimi kırıp almazsa mırın kırım yapsın çok denedim bana eli titrediği anda akşamına varmadan 5 kat ceza ile o para çıkıyor çok denemişimdir ben bunu
akşama gelsin zaten bir kavga çıkaracam ona,bıktık artık çorabı atar sağa sola,dünkü giydiği t shırt yerde,yıkanır bornozu yerine asmaz,ayıppp bu halimde bana yaptırıyor yaa kavga günü bu gece

Birgün var aramızda.
Dengeli ve kaliteli beslen bence gerisi boş.
Bende cmtsi gideceğim. Nerdeyse bi aydır hiç kilo almadım bakalım bebiş ne yaptı meraktayım

YAaa be güzel )) ben kilo almadim saniyodum ama iki haftada bi kilo almisim sasirdim

hahahhaha inkar ederler tabi :))
benimde seneler evvel lepisteslerim vardı habire doğuran doğurana belki 300 taneydi
rahmetli dedem bidonda dinlenmiş su diye sen dök çamaşır suyunu akvaryuma sonra camiye git
ben okuldan bir geldimki tüm balıkların ciğerleri dışarda,korku filmi giydi
hep inkar etti dedem ben yapmadım su döktüm ben dedi
neyse umarım naftalin zarar vermemiştir

Evet canim olabilir, bu cihazlarda hata payi yuksek oluyormus, bebeginin sagliginda bi sorun yoksa bence kiloyu takma hic.

Gozun aydin canim.tebrik ederim inşallah en kisa zamanda solunum sikintisinida atlatir bebegin kucagina alirsin..
Canim benim heyecanim gorumcemin doğum gününden değil kocamin doğum gunuyle ayni gün kutlancak.eşimin bi gün once gorumceminde 3 benim sanirim asil heyecanim bebegimiz varken ilk doğum günü her ne kadar bizimle olmasa da onun bizimle olduğunu bilmek :)
Bu arada dizede maşallah esin çok değer veriyi sana belli.Allah bozmasin inşallah

Kızlar kontrolden geldim 34+3 bebeğim 2.100 gr kilosu az dedi bol su uc dedi.bebek dogum kanalina girmis bile :)) evde bolca dinlen dedi.kizlar bebegin kilo almasi icin napmaliyim.
Benimde gecen hafta 34+1 de 1970 di.assa yukari ayni kilosu.canini sikma.sut muz bendede ise yaramadi tabi herkeste ayni etkiyi gostermeyebilir.bana hic doğum kanaliyla alakali bisey demedi doktor acaba benim sormammi lazimdi yoksa girmedimi yada araştırma hastanesi diye pek onemsemiyolarmi.pzt mutlaka sormam lazim.. Kilosunada takılma doğduktan sonra kilo alir Allahim izniyle.

kızlar kontrolden geldim bugün 35+2 2600 gr olmuş bebişim çok şükür herşey yolunda 2 ocakta gel dedi doğum tarihi kesinleşsin dedi 13 Ocak sanırsam hem Heyecanlı hemde korkağım şuan
Maşallah bebise canim.

Ayni şekilde düşünüyorum valla biz kendimize Baksak yeter bu halimizle.hem çocuklu hem hamile hem de calisan anneler maşallah size
Canim kilosu hizla yukseliyodu demissin seker olmasin,hem suyu fazla hem de kilo hizla aliyodu demissin.kilosu gayet normal bence.yada benim kizin zayifya ya bana iyi gibi geliyor

Maşallah bebisine canim.kilosu falan gayet iyi.inşallah bi aksilik cikmaz.fazlada hareket etme

Arastirma hastaneleri öyle oluyor genelde kabul etmiyo başka testleri inşallah bisey cikmaz.3 hafta önde olunca şekerden şüphelendiler demekki.inşallah temizdir canim ya

Canim uzuluyorum seni byle okuyunca. Tanimiyorum ama ne kdr hassas biri oldugun asikar. Bir an once konusmalisin esinle bence cunku belli ki ondan adim gelmicek. Kadin olarak maalesef bazennilk adimi atmak durumunda kaliyoruz. Bu da

Alla alla hic konusu bile olmadi bizim doktorda bakalim ctesi isticek mi? Uzun mu suruyo muyanehanesinde var nst odasi

ah babyforwe cum ki sen kv seven bir gelinken sana böyle batıyorsa
ben sevmiyorum bana nasıl batıyor bir bilsen
her 3 günde 1 arıyor kadın ya kafayı yicem ya,seneye kışa takacağı atkıyı ördük,yok mevlüte gittik,sepetleride çok güzeldi,karton külahta lokum verdiler,yok lohusa kadehleri çok gzldi yok böleydi delirdim bende,ben zamanında size eminönüne giderken kulah alıyımmı içinede lokum nane şekeri koyarız dediğimde aaa o kdr kesede tesbih yaptın ne kdr değerli ne gerek vardı demiştiniz bana aldırmamıştınız dedim,ayrıca dedim o süslü kadehler tanesi dedim 3-4 lira o kadehleri alıp süsleyenlere kıbar kıbar 20-25 kişi geliyor sizin çağırdığınız gibi 100 kişi gelmiyor dedim,hemen altta kalmaz cvp veriyor bana,valla dedim canınız ne istiyorsa gidin alın eminönünden kızınla dedim,ben hiçççç uğraşamam
bunlar böyle zırt pırt özledik deyip her hafta gelmeye kalkarsa yemin ederim cıngar çıkarırmmm

Bu Hafta gripten dokayi yiyemedim bide kesinlikle listen cok güzel balik haric hepsini azda oksa yerdim bu iki hafta alsam yeter zaten cok sagol ya
eğer balık yiyemiyorsan omega 3 al tatlım , haftada 2 defa alman yeterli,, eğer haftada bir kere ablık yiyorsan 1 kere, hiç yemiyorsan haftada 2 defa iç,, ben seven seas, pulse, trıomega yı kullanıyorum,,(arada haftada 1 kere balık yediğim oluyor) , doğuma az kaldı almayayım deme, çünkğ emzirirkende balık yemek yada omega 3 almak gerekli,,,

CAnim hoca baktim kasıklarıma dogru bas çevresini ölçüm yapiyo dedim hocam başı asagida mi dedi ki evet digum kanalina girmis yani benimkide söylemedi ben sordum :)) kilosunu bile ben soruyorum o hiçbişey demez.bu arada kilo konusunda haklısın olmazsa doğumdan sonra akir inşallah :)

Alla alla hic konusu bile olmadi bizim doktorda bakalim ctesi isticek mi? Uzun mu suruyo muyanehanesinde var nst odasi
her doktor farklı bu nst olayında,,, benim doktor bana 38. haftamda nst istedi, ve benim doktorum perinatolog, onun için onun doktoru istemiş benim ki istememiş falan diye sıkıntıya sokma kendini,,,
bildiğim kadarı ile de sen doktoruna güveniyorsun,,,

AKsine balık delisiyim ama bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum hemen abanayim

SerBet09 ne guzel ya, en hayirli zamanda gelsin bebegin.

Kizlar doguran dogurana masallah, bende heves ediyorum, her wcye gidisimde acaba nisan geldimi diye dusunmeden edemiyorum, ama biliyorumki en ummadigim anda, unuttugumda gelcek, hep oyle oluyor bana heyecanla bekledigim seyler unuttugum zaman gerceklesir

@Mrv5534 ne yaptiki acaba, Allah yardimcisi olsun belkide artik sancilari iyice artmistir..

sevgili hemşiremiz,sen şimdi kısmetse sezeryan olcaksın ya,sana çatı muayenesi yapılmıycakmı
ayrıca her hafta sende nst ye giriyormusun yani sezeryan olacak biride nst ye girermi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…