hahahhahahhaha işte buna çok güldüm ilahi rapunzel hafızana hayranımmerveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee @Mrv5534 inanmıyorum canım benim doğuruyor musunnnnnn birilerinin dediği çıktı çakma ocak annesi diye diye seni aralık annesi yaptılar kuzum beeeeee doğururken bizleri unutma nolur bizlere de dua et bebişlerimize sağ salim kavuşalım inşallah hakkında hayırlısı olsunnn
canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahHepinize yesekkurederim.bebegim 3400 gr dogdu..ilk yanima getirdiler kiyamam inler gibi ses cikariyodu oyuzden solunuma bagladilar.sezeryanda sik karsilasilan bi durummus bebegin cigerinde su kaliyormus..ins hemen iyilesir yavrum..
minione abine de Allah merhamet versin. Ben yanlış olmamak için elimden gelen her şeyi yaptım.
Çok zorladım, çok el üstünde tuttum görümceleri ama olmadı bir türlü... İnşallah herkes yanlışından döner.
Bu arada dün yine Acıbadem Kocaeli'ye gittik nasipse doğum yapacağım hastane.
Doğum için oda rezervasyonları bir gün önce yapılıyormuş. Saat 6'dan sonra süsleyebilirsiniz dediler.
Çoook sevindik. Beşiğin iç ölçüsünü, odada bulunan masanın ölçülerini de aldım.
Şimdi sadece beşiğin içine dikilecek şey, ve masaya yapılacak örtü kaldı.
Geri kalan, gelenlere hediye verilecek, kolonyalar, biblolari su şişeleri, hepsinin etiketleri, diğer süsler her şey hazır çok şükür.
Toplu bir paylaşım yapacağım inşallah. Benim ziyaretime gelen çok olur diye düşünüyorum, nasip tabi ama bakalım.
@buklecik geçen yazını okuyunca sinir oldum kv ne.
hamile kadının evine bir yardımın dokunmayacaksa neden gelirsiniz acaba???
Yük olmak hoşunuza mı gidiyor. Gerçekten mi düşünemiyorlar, yoksa kasten mi yapıyorlar yaaa.
Ya baen bir su almaya mutfağa gitmek bile bize artık zor gelirken, birde evde kalabalıktan başka bir şey yapmayan misafir.
Yardımınızı istemiyoruz, gölge etme başka ihsan istemez! Pofff
normal doğurmıycam için çatı muayenem yapılmıycaksevgili hemşiremiz,sen şimdi kısmetse sezeryan olcaksın ya,sana çatı muayenesi yapılmıycakmı
ayrıca her hafta sende nst ye giriyormusun yani sezeryan olacak biride nst ye girermi ?
bende yapıştırıcam hiç kusura bakmasınlarhadi bakalım,Allah gönlüne göre rast getirsin herşeyini,bizde @buğdaytanesi ile duvarlara hoşgeldin yazıları hazırladık ama bu h.içi hastaneye gittimde hamile anneler,lütfen doğum odalarınızı süslerken duvarlara bişi yapıştırmayın diyordu
valla yasaktır demiyor rica olunur demiş o kdr uğraştıkk öylede bir yapıştırırımki
anneme geçen diyorumki sola yatmaktan kulak kıkırdağım acıyorsola yatmayı unutma
daha iyi besleniyor bebek
anam biz eskiler mütevaziymişiz anamız sagada yatsa beslenmeye razı olmuşuzanneme geçen diyorumki sola yatmaktan kulak kıkırdağım acıyor
sende sağa yat dedi
olurmu anne dedim sağdan kan akışı gitmiyormuş tehlikeliymiş soldan gidermiş
hahaha yaptı ayoll ben hepinize gebeyken hep sağa yattım asla sola yatmadım
öyle olduğu halde kan gitmemiş halin 4,5 kilo doğduysan
sola yatıp seni beklediğimi düşünemiyorum demezmi
Ayyy hayırlı olsun bebişin kilosu da guzelmis zor olmuş ama şükürler olsun ikinizde sagliklisiniz. İnşallah Allah bana da normal dogumu nasip eder. Allah bol bol süt versin sana. Bol bol kokla yavrunu mis mis doğum zor olmuş büyütürken yormaz inşallah bebişin seni kolay uslu bir bebek olsunKızlar 3600gr 50 cmdogdu Ahmetım cok zor oldu normal oldu ama saat on da sunı bagladılar sonra on bırde hıssetmeye basladım saat 2de dogdu kuzum odamda esım yanımda cektm sancıyı annemde vardı ıkı uc kere dus aldırdı doktorum yurudm falan ama mahvoldum Rabbm sızı cok kolay kurtarsın kızımınkı zor dıyordum bu daha zor oldu kısa surdu ama ıste sonunda kavustm valla dogum yapacak arkadaslar cok kolay dogurun ıns epıdural dıye yalvardm yapmadı doktorum catır catır dogurdum dıkıslerım var kuzum sımdı uyudu bıraz aglak bebıs soganı kesıp koyamdm tam sutum gelmedı ama kolostrum gelıyor
aman tatlım,, sakın cıngar falan çıkartma,,, yani ben forumları okuyorum insanların evliliğinde problem hep bu doğum muhabetlerinde oluyor,, tabi kılıfına uydur da hallet işini, yüz göz olma hiç,,,ah babyforwe cum ki sen kv seven bir gelinken sana böyle batıyorsa
ben sevmiyorum bana nasıl batıyor bir bilsen
her 3 günde 1 arıyor kadın ya kafayı yicem ya,seneye kışa takacağı atkıyı ördük,yok mevlüte gittik,sepetleride çok güzeldi,karton külahta lokum verdiler,yok lohusa kadehleri çok gzldi yok böleydi delirdim bende,ben zamanında size eminönüne giderken kulah alıyımmı içinede lokum nane şekeri koyarız dediğimde aaa o kdr kesede tesbih yaptın ne kdr değerli ne gerek vardı demiştiniz bana aldırmamıştınız dedim,ayrıca dedim o süslü kadehler tanesi dedim 3-4 lira o kadehleri alıp süsleyenlere kıbar kıbar 20-25 kişi geliyor sizin çağırdığınız gibi 100 kişi gelmiyor dedim,hemen altta kalmaz cvp veriyor bana,valla dedim canınız ne istiyorsa gidin alın eminönünden kızınla dedim,ben hiçççç uğraşamam
bunlar böyle zırt pırt özledik deyip her hafta gelmeye kalkarsa yemin ederim cıngar çıkarırmmm
bu arada dip balıkları yemek zararlı,,,AKsine balık delisiyim ama bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum hemen abanayim
MaşallahBebeğim 3500 gr olmuş maşallah deyin :) ancak suyum biraz azalmış hareketlerini de az hissetmiştim perşembe tekrar nst ye gireceğim inşallah herşey yolunda devam eder :) ve de en kısa zamanda doğururum artık :)
aman tatlım,, sakın cıngar falan çıkartma,,, yani ben forumları okuyorum insanların evliliğinde problem hep bu doğum muhabetlerinde oluyor,, tabi kılıfına uydur da hallet işini, yüz göz olma hiç,,,
benimkiler de gelicek, bana ve KP de gelicek durdan kalkdan anlayan bir kişi değil kendisi,, ve biliyorum ki işin sonunda ben onlara hizmet edeceğim,,,ekonomik olarak da biraz açılırız,, ama yapılacak bir şey yok,,, eşimi seviyorum aramız kötü olsun istemiyorum,, halledeceğiz,,,,
ben 36 da gttim en son ama doktor nst için daha erken dedi bnde anlamadım bişeyde demedim bu p.tesi kontrolum var o zaman alck nstye 38 haftama girerkn yani .Ben 30.haftadan beri giriyorum nst ye doktor bunlar rutin olmasi gereken kontroller dedi zaten nst de benimle girenlerin hepsi de 30. haftadan beri giriyorlar mis bir kişi 36. Haftada ilk defa giriyorum dedi herkes şaşırdı neden diye sordular bir buçuk aydır kontrole gelemedim ondan dedi
her doktor farklı bu nst olayında,,, benim doktor bana 38. haftamda nst istedi, ve benim doktorum perinatolog, onun için onun doktoru istemiş benim ki istememiş falan diye sıkıntıya sokma kendini,,,
bildiğim kadarı ile de sen doktoruna güveniyorsun,,,
Yaklaşık bi ay önce bende bunu yaşadım ağlamaktan içim çıktıeşimi antalyaya gönderdim annemlerdeyim şimdi burda kalıcam eşim gelene kadar ama ben şimdiden onu çoooooooookkkkkkkkkkk özledim onsuz çok sıkılırım ki ben sanki askere gitmiş gibi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?