2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hahahhahahhaha işte buna çok güldüm ilahi rapunzel hafızana hayranım
çakma ocak annesi

Hepinize yesekkurederim.bebegim 3400 gr dogdu..ilk yanima getirdiler kiyamam inler gibi ses cikariyodu oyuzden solunuma bagladilar.sezeryanda sik karsilasilan bi durummus bebegin cigerinde su kaliyormus..ins hemen iyilesir yavrum..
canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

hadi bakalım,Allah gönlüne göre rast getirsin herşeyini,bizde @buğdaytanesi ile duvarlara hoşgeldin yazıları hazırladık ama bu h.içi hastaneye gittimde hamile anneler,lütfen doğum odalarınızı süslerken duvarlara bişi yapıştırmayın diyordu
valla yasaktır demiyor rica olunur demiş o kdr uğraştıkk öylede bir yapıştırırımki

sevgili hemşiremiz,sen şimdi kısmetse sezeryan olcaksın ya,sana çatı muayenesi yapılmıycakmı
ayrıca her hafta sende nst ye giriyormusun yani sezeryan olacak biride nst ye girermi ?
normal doğurmıycam için çatı muayenem yapılmıycak
he canım nst normal sezeryan herkese yapılıyo
her gittiğimde nst ye giriyorum
amaç erken doğum durumu varsa onu yakalayabilmek

Son düzenleme:
bende yapıştırıcam hiç kusura bakmasınlar

Kızlar daha yenı oturdum ama butuuunnn ıslerımı yaptım cok sukur hıc bı ısım kalmadı artık doguma kadar oh mıs.. Bıraz zaman sonra da kendı temızlıgımı yaparım gunumu beklerım artık.. Cook yoruldum ama vallah...temzlıgını daha yapmayanlara allah kolaylık versınn...

sola yatmayı unutma
daha iyi besleniyor bebek
anneme geçen diyorumki sola yatmaktan kulak kıkırdağım acıyor
sende sağa yat dedi
olurmu anne dedim sağdan kan akışı gitmiyormuş tehlikeliymiş soldan gidermiş
hahaha yaptı ayoll ben hepinize gebeyken hep sağa yattım asla sola yatmadım
öyle olduğu halde kan gitmemiş halin 4,5 kilo doğduysan
sola yatıp seni beklediğimi düşünemiyorum demezmi

anam biz eskiler mütevaziymişiz anamız sagada yatsa beslenmeye razı olmuşuz
şimdiki bebeler nazlı narin valla kuruyup giderler sagda Allah muhafaza

Ayyy hayırlı olsun bebişin kilosu da guzelmis zor olmuş ama şükürler olsun ikinizde sagliklisiniz. İnşallah Allah bana da normal dogumu nasip eder. Allah bol bol süt versin sana. Bol bol kokla yavrunu mis mis doğum zor olmuş büyütürken yormaz inşallah bebişin seni kolay uslu bir bebek olsun

aman tatlım,, sakın cıngar falan çıkartma,,, yani ben forumları okuyorum insanların evliliğinde problem hep bu doğum muhabetlerinde oluyor,, tabi kılıfına uydur da hallet işini, yüz göz olma hiç,,,
benimkiler de gelicek, bana ve KP de gelicek durdan kalkdan anlayan bir kişi değil kendisi,, ve biliyorum ki işin sonunda ben onlara hizmet edeceğim,,,ekonomik olarak da biraz açılırız,, ama yapılacak bir şey yok,,, eşimi seviyorum aramız kötü olsun istemiyorum,, halledeceğiz,,,,

Bebeğim 3500 gr olmuş maşallah deyin :) ancak suyum biraz azalmış hareketlerini de az hissetmiştim perşembe tekrar nst ye gireceğim inşallah herşey yolunda devam eder :) ve de en kısa zamanda doğururum artık :)
Maşallah inşallah herşey yolunda gider zamanında sağlıkla bebişini kucağına alırsın

[QUOTEnses1805, post: 38502304, member: 593923"]Maşallah inşallah herşey yolunda gider zamanında sağlıkla bebişini kucağına alırsın[/QUOTE]

Sağol canım hepimiz inşallah:)

gelsinler oturalım y,yelim içelm inan bana bunlar dokunmuyor,benim sinir olduğum hiç aranmaz sorulmazdım,fikirlerim önemsenmez,kınamdan tut düğünüme,sözümdeki tek taşa kdr karışılıp anlınmadı,daha anlatsam sayfalar almaz,ne tatsızlıklar yaşadık,şimdi torun olcak diye bu ilgi bu alaka,tahammül edemiyorummm yani

ben 36 da gttim en son ama doktor nst için daha erken dedi bnde anlamadım bişeyde demedim bu p.tesi kontrolum var o zaman alck nstye 38 haftama girerkn yani .

Eve canim guveniyorum tabii haklisin doktordan doktora fark ediyordur tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…