allah kavuştursun cnmeşimi antalyaya gönderdim annemlerdeyim şimdi burda kalıcam eşim gelene kadar ama ben şimdiden onu çoooooooookkkkkkkkkkk özledim onsuz çok sıkılırım ki ben sanki askere gitmiş gibi hissediyorum kendimi
gelsinler oturalım y,yelim içelm inan bana bunlar dokunmuyor,benim sinir olduğum hiç aranmaz sorulmazdım,fikirlerim önemsenmez,kınamdan tut düğünüme,sözümdeki tek taşa kdr karışılıp anlınmadı,daha anlatsam sayfalar almaz,ne tatsızlıklar yaşadık,şimdi torun olcak diye bu ilgi bu alaka,tahammül edemiyorummm yani
ah tatlım,,, bana da neler yaptılar,,, KV o kadar değil de görümcelerim çok fena,,, evimde huzurumu bozdular eşimle aram bozuldu,, evde ki huzursuzluk yüzünden bebeğimi düşürdüm,,,bu bebeğime de 7 aylık hamileyken de gene bir tatsızlık çıkardılar, sinir krizi geçirdim resmen,, eşimle birbirimize girdik,,evi terk ettim ,,, yani bundan da muradlarına ericeklerdi,,, ( onlar bizim boşanmamızı istiyorlar yani bebek iyi bir şey değil görümcelerim için)gelsinler oturalım y,yelim içelm inan bana bunlar dokunmuyor,benim sinir olduğum hiç aranmaz sorulmazdım,fikirlerim önemsenmez,kınamdan tut düğünüme,sözümdeki tek taşa kdr karışılıp anlınmadı,daha anlatsam sayfalar almaz,ne tatsızlıklar yaşadık,şimdi torun olcak diye bu ilgi bu alaka,tahammül edemiyorummm yani
Gozun aydin canim.tebrik ederim inşallah en kisa zamanda solunum sikintisinida atlatir bebegin kucagina alirsin..
Canim benim heyecanim gorumcemin doğum gününden değil kocamin doğum gunuyle ayni gün kutlancak.eşimin bi gün once gorumceminde 3benim sanirim asil heyecanim bebegimiz varken ilk doğum günü her ne kadar bizimle olmasa da onun bizimle olduğunu bilmek :)
Bu arada dizede maşallah esin çok değer veriyi sana belli.Allah bozmasin inşallah
Benimde gecen hafta 34+1 de 1970 di.assa yukari ayni kilosu.canini sikma.sut muz bendede ise yaramadi tabi herkeste ayni etkiyi gostermeyebilir.bana hic doğum kanaliyla alakali bisey demedi doktor acaba benim sormammi lazimdi yoksa girmedimi yada araştırma hastanesi diye pek onemsemiyolarmi.pzt mutlaka sormam lazim.. Kilosunada takılma doğduktan sonra kilo alir Allahim izniyle.
Maşallah bebise canim.
Ayni şekilde düşünüyorum valla biz kendimize Baksak yeter bu halimizle.hem çocuklu hem hamile hem de calisan anneler maşallah size
Canim kilosu hizla yukseliyodu demissin seker olmasin,hem suyu fazla hem de kilo hizla aliyodu demissin.kilosu gayet normal bence.yada benim kizin zayifya ya bana iyi gibi geliyor
Maşallah bebisine canim.kilosu falan gayet iyi.inşallah bi aksilik cikmaz.fazlada hareket etme
Arastirma hastaneleri öyle oluyor genelde kabul etmiyo başka testleriinşallah bisey cikmaz.3 hafta önde olunca şekerden şüphelendiler demekki.inşallah temizdir canim ya
Yok ya bilerek atmamıştır balığı niye öldürmek istesin bunu düşünme bile. Kaza olmuştur.gözün aydın canım inş hemen sağlığına kavuşur bebeğin kucağına alırsın yavrunu :)
inş bilerek atmamıştıröyle düşünüyorum yani
daha önce de çok ayrı kaldık ama şu son haftalarım oldığundan ona sevgisine daha çok ihtiyacım var sanırımmmYaklaşık bi ay önce bende bunu yaşadım ağlamaktan içim çıktı
amin canım keyfi gitmedi babası by-pass oldu onun için gitti aama ben özledim işte şimdidennnnnnnallah kavuştursun cnm
Canım sen yazdıkça seni kendime benzetiyorum :) erkek Fatma diyorsun ya kendine.: benim düğün olaylarımda böyle geçti vs vs şimdi hamileyim ulan:) bari torununuzu arayın sorun o kadar riskli hamilelik senin evladının ilk çocuğu ama gene yok gene yok... Resmen ben yokmuşum givi davranıyorlar bu daha sinir bozucu en azından torunla akrabalık Bağları ile bs aranız bundan sonra güzel olsun olur öyle düşün.. Çok da takma geçmişi.. Artık yapcak bir şey yok
ah tatlım,,, bana da neler yaptılar,,, KV o kadar değil de görümcelerim çok fena,,, evimde huzurumu bozdular eşimle aram bozuldu,, evde ki huzursuzluk yüzünden bebeğimi düşürdüm,,,bu bebeğime de 7 aylık hamileyken de gene bir tatsızlık çıkardılar, sinir krizi geçirdim resmen,, eşimle birbirimize girdik,,evi terk ettim ,,, yani bundan da muradlarına ericeklerdi,,, ( onlar bizim boşanmamızı istiyorlar yani bebek iyi bir şey değil görümcelerim için)
o insanları gördüm mü kızımın katilini görmüş gibi oluyorum,,,, bende tahammül edemiyoru ama eşlerimiz de ceviz kabuğundan çıkmadı,, saygı da kusur etmiyorum asla,, ve asla polemiğe de girmiyorum,,, bol bol burada içimi döküyorum,,,
valla ben hiçbişi anlamadım bu işten cnm,ben halen gruptayım,çoğu kişiyi silmişler sanırım,çok ayıp oldu benceArkadaslar burda facebook da ki grupta olanlar varmi? dün hamile olmayanlar gruptan cikarilicak filan deniiliyodu.. Benide cikarmislar acaba sorgusuz sualsiz niye böle bisi yapiolar yani sok oldum giremedim icin soramiyorum ordan arkadaslar varsa lütfen bi yardimci olabilirmi..
Aynen dedin gibi canim hamile hamile hem sinir oldum hem üzüldüm ne diye sormadan etmeden cikardilarki gercekten cok ayip ettiler helede söz konusu hamilelerse daha ayip iste bunu sölemek istiyorum grup adminine ama cikarildim icin sesimi duyuramiyorum ordaysen benim durumumdakiler icin yazabilirmisin orayavalla ben hiçbişi anlamadım bu işten cnm,ben halen gruptayım,çoğu kişiyi silmişler sanırım,çok ayıp oldu bence
Canim galiba hic paylasim yapmayan, yorum yapmayanlari cikardilar, dun oyle biseyler okumustum..Aynen dedin gibi canim hamile hamile hem sinir oldum hem üzüldüm ne diye sormadan etmeden cikardilarki gercekten cok ayip ettiler helede söz konusu hamilelerse daha ayip iste bunu sölemek istiyorum grup adminine ama cikarildim icin sesimi duyuramiyorum ordaysen benim durumumdakiler icin yazabilirmisin oraya
eşimi antalyaya gönderdim annemlerdeyim şimdi burda kalıcam eşim gelene kadar ama ben şimdiden onu çoooooooookkkkkkkkkkk özledim onsuz çok sıkılırım ki ben sanki askere gitmiş gibi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?