2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım sen yazdıkça seni kendime benzetiyorum :) erkek Fatma diyorsun ya kendine.: benim düğün olaylarımda böyle geçti vs vs şimdi hamileyim ulan:) bari torununuzu arayın sorun o kadar riskli hamilelik senin evladının ilk çocuğu ama gene yok gene yok... Resmen ben yokmuşum givi davranıyorlar bu daha sinir bozucu en azından torunla akrabalık Bağları ile bs aranız bundan sonra güzel olsun olur öyle düşün.. Çok da takma geçmişi.. Artık yapcak bir şey yok

ah tatlım,,, bana da neler yaptılar,,, KV o kadar değil de görümcelerim çok fena,,, evimde huzurumu bozdular eşimle aram bozuldu,, evde ki huzursuzluk yüzünden bebeğimi düşürdüm,,,bu bebeğime de 7 aylık hamileyken de gene bir tatsızlık çıkardılar, sinir krizi geçirdim resmen,, eşimle birbirimize girdik,,evi terk ettim ,,, yani bundan da muradlarına ericeklerdi,,, ( onlar bizim boşanmamızı istiyorlar yani bebek iyi bir şey değil görümcelerim için)
o insanları gördüm mü kızımın katilini görmüş gibi oluyorum,,,, bende tahammül edemiyoru ama eşlerimiz de ceviz kabuğundan çıkmadı,, saygı da kusur etmiyorum asla,, ve asla polemiğe de girmiyorum,,, bol bol burada içimi döküyorum,,,

İnşallah cnm kaç kere yaptırdım çok sorun edilecek kadar değildi son üç aylıkta baktırdım geçenlerde o da normal hatta aile hekimi sende şeker okacağına ihtimal vermiyorum demişti ama dediğin gibi araştırma Hastanesi olunca doktorda çok tecrübeli değilse ha bire tahlil benim kafamı kurcalayan kafadı haftasında vücudu önde nettede baktım ama net bişey göremedim.Hayırlısı olsun Allah hepimizin evlatlarını korusun

İyi akşamlar kızlar dogum yapanlar prenseslerine prenslerine kavusanlar gozleriniz aydın darısı bize inşallah...sancı çekenlere Rabbim kolaylık versin çok uzattirmasin inşallah. ...Allahım en hayırlı zamanda kolaylikla evlatlarimiza kavustursun: ))karnım yine taş gibi ara ara kasiklarim agriyor akintim devam hep nişan arıyor gözüm...gerçi kizimda ilk suyum gelmisti hayırlısı...9 ay geciyorda son günler gecmiyormus: ))

truth88
Aynen canim, aklim fikrim dogumda, gozum nisan ariyor, ruyamda sancim basliyor, ama bebege sor onda tik yok masallah keyfi yerinde kuzumun
Benim daha eksiklerimde var aslinda en onemli seyi besigi almadim, alinacaklarla ugrasmaktan sikildim galiba

Oyle yapicaz artik napalim,laf sokulmaktan kirginliktansa torun sevgisi olmasi isi degistiriyor sanirim

bu arada face grubu karıştı kızlar ya şaka gibi valla
bir çoğunuz gerçi oraya hiç girmiyorsunuz
bende çok girmiyorum ama bildirim geldikçe ara ara yıne yazarım yoklarım
ben burayı daha çok seviyorum açıkçası,bana daha samimi geliyor kendimi daha rahat hissediyorum burada
whats up la falanda asla uğraşamam yeri geliyor bıt bıt ablam zırt pırt bişi yazdıkça bile o bildirim sesi geldikçe sinirlerim hopluyo,grupsal konuşmaya vakit ayıramam sanırım
şuan face in karışma sebebi,reklam veren bikaç kişiye izin verilmiş gruba girmesi için,250 kişi varmış nerdeyse kimisi kasım kimisi aralık ocak şubat annesi,kimisi eşi ile ortak face kullanıyor ,buna çok sinirlenen olmuş velasıl gruptan atılan,kendi isteğiyle çıkan çok kişi oldu,kalpler kırıldı,halbuki hepimiz hamileyiz sonuçta,sorular soruyorz,ha aralık ha ocak ne bileyim bana saçma geldi bu ayrım olması,bakalım ne olcak bu işin sonu

valla ben hiçbişi anlamadım bu işten cnm,ben halen gruptayım,çoğu kişiyi silmişler sanırım,çok ayıp oldu bence

valla ben hiçbişi anlamadım bu işten cnm,ben halen gruptayım,çoğu kişiyi silmişler sanırım,çok ayıp oldu bence
Aynen dedin gibi canim hamile hamile hem sinir oldum hem üzüldüm ne diye sormadan etmeden cikardilarki gercekten cok ayip ettiler helede söz konusu hamilelerse daha ayip iste bunu sölemek istiyorum grup adminine ama cikarildim icin sesimi duyuramiyorum ordaysen benim durumumdakiler icin yazabilirmisin oraya

Canim galiba hic paylasim yapmayan, yorum yapmayanlari cikardilar, dun oyle biseyler okumustum..

Hmm face grubu karışmış demek. Hiç girmedim hiç bilmiyorum.
Watssap grubu içinde minione seninle aynı fikirdeyim.
Evet haberleşmek adına harika bir uygulama. Ama 5kişilik bir grubumuz var kuzenlerimle, ordan zırt pırt mesaj gelince bile sinir oluyorum bazen.
Şimdi önemli değilde, doğum yapacağız hepimiz Allah'ın izniyle. O halimizle ötecek telefon, haklı olarak cevap beklenecek.
Yenidoğan bebişlerle uykusuz geceler, ne bileyim bana zor geldi açıkçası. Yoksa çok faydalı olurdu, haber almak adına.
Ben bu yüzden özür diliyorum sizden katılmadığım için.
Face grubuna baştan beri karşıyım zaten. Ben 2008 den beri üyeyim foruma, normal hayatıma etki etti biraz. Fotoğraf falan paylaşıyordum(sözümün), görümcelerime ben sizin gelininizi tanıyorum kadınlar kulübünde görüyorum onu falan gibi şeyler gelince başıma; nick değiştirdim zorunlu olarak.
Çünkü burada istediğimi paylaşmak istiyorum ben, tanıdığım insanlarında beni takip etmesini istemiyorum.
Ay birde belki öyle kullanananız vardır ama eşle birlikte facebook kullanımına da çok sinir oluyorum.
Neyse öyle işte ama gruptan çıkarmak ayıp olmuş kanımca

eşimi antalyaya gönderdim annemlerdeyim şimdi burda kalıcam eşim gelene kadar ama ben şimdiden onu çoooooooookkkkkkkkkkk özledim onsuz çok sıkılırım ki ben sanki askere gitmiş gibi hissediyorum kendimi

Allah kavuştursun canım

minione hastanede öyle bir yazı görmedim, süsleyeceğimizi de bildirdik bir şey demediler ama bende yapıştıracağım tabikide @bugdaytanesi82

Ama şu yapıştırıcıyı tavsiye ediyorum. Bir çok hafif şeyi bununla yapıştırmayı düşünüyoruz. Tavandan sarkıtacağımız ponponları, yatak başına asılacak büyük kurdele vs.

http://www.avansas.com/uhu-patafix-beyaz.html

Parça parça koparıyorsun yapıştırıyorsun. Sonra onu oradan hiç iz bırakmadan alıp, başka yerde yeniden kullanabiliyorsun.
Bayağıda fazla var içinde, fiyatı da uygun. Önceliğimiz bununla yapıştırmayı denemek olacak. Ama çift taraflı bantta götüreceğiz yanii

bence de facebook çok iyi değil,, çünkü orada kişiler birebir birbirini tanıyor,,, birde dünya gerçekten çok küçük, ne bileyim bir tanıdık çıkar ben o zaman bu kadar rahatça içimi dökemezdim,, ayrıca çok özel şeylerde paylaşılıyor,, kanamadır, akıntıdır, cinsellikdir, dedikodudur, çatlakdır,,
yani ilk başta açılmasın facebook denildi,, o facebook yüzünden de burası azaldı,,,
bence whats up grubuna da gerek yok,, ve whats up açıldığından beridir de burası daha bir tenhalaştı,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…