2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

çok yazık olmuş yaaa şuan iyi görünüyor ama eşim dedi zarar vermştir yine biryerine dedi
inş bişi olmaz ailemizin üyesi oldu 2 yıldır resmen

Gecmis olsun canim, cabucak gecer insallah.

saol canım çok şiddetli değil şükürler olsun inş uyuyunca geçer

iyi demişsin valla siz alın diye alsınlar çok beğendilerse
olacağı o canım bence benimki kesin her hafta değil her gün gelmeye hatta kalmaya kalkacak
benim aklıma da birsürü şey geliyor da söylemiyorum içimde tutuyorum ama birgün patlarsam fena olucak
sınırını aşmaz umarım yoksa annem babam olsa affetmem

kızlar benim midemde çok gaz var sanırım şişiyor artık bişey yiyemiyorum pek nefes alamıyorum da sizlerdede varmı bu tarz seyler

benimde nerdeyse her akşam aynı oluyor canm şuan oturamıyorum yatamıyorum kaburgalarımı ittiriyor nefesimi kesiyor

güle güle kirlern canım eline sağlık

eşimi antalyaya gönderdim annemlerdeyim şimdi burda kalıcam eşim gelene kadar ama ben şimdiden onu çoooooooookkkkkkkkkkk özledim onsuz çok sıkılırım ki ben sanki askere gitmiş gibi hissediyorum kendimi

Allah tez zamanda kavuştursun inş canım ama ne güzel annein yanındasın oh mis gibi

Yok ya bilerek atmamıştır balığı niye öldürmek istesin bunu düşünme bile. Kaza olmuştur.
farkında bile değildir canım düşünmedim zaten bilerek attığını ama dikkat etmesi lazımdı gözü görüyor lavabodaki naftalinleri sonuçta

Canim cok seviyo kocan seni belli ki. Ben bile okurken duygulandim. Uzme sen kocisini :)

Üzmeyeyim artık bencede. Ama o da bu kadar üzüldüğünü belli etmemişti. Bugün bu kadarını anlatınca şaşırdım
Kendi kendime surat asıyorum sanmıştım

Amin Allah razı olsun Ebrucum. Hepimiz çok mutlu olalım inşallah.
Diyorum ya sürpriz doğum günleri bile yaptım salak gibi, onca yaptıklarına rağmen. O yüzden görümce deyince bir fena oluyorum ne yapayım

Iyiymis kocama diyimde bundan bulsun :)

Kızlar dus alıyorum...
Rahatlıyorum.. O kadar cok sancım yok.. Sancım azaldı dr aradım gününü dolduruyosun şimdi gider sabah şiddetli gelir bunakanma dedi...

Bu arada kk gibi hiçbiyer olmuyo..watsapı biz buraya haber veremicemiz zaman kolaylık olsun diye actık.. Toplamda 12 kişiyiz ama 12 kişi burdada aktif kızlar.. Tenhalarıgını düşünmüyorum..
Bnm gibi telden girenler için önerdim..kabul edenlerde ettiler.. Bildirim içinse grup bildirimin kapatmak yeterli.. İstediginiz zaman girersiniz ..kesinlikle face gibide degil bunu sölememe gerek yok zaten biliyosunuz arkadaslar.. Yanlış bişi önerdiysem affola...
Ama dedigim gibi 12 kişi burda eksi oldukarı gibi aktifler..

İyi geceler..hepinizi öpüyorum....
Bakalım sabaha nasıl olucam... Suni sancı almak istemiyorum en azından zor durumda kalırsam almak istiyorum..
Ama dr bilir

hahahhaha gerçi böyle deriz de biz yine ayıp olmasın günah olmasın diye sesimizi çıkaramayız
bundan 2 yıl evvel bir arkadaşım doğum yapıyor,kv si melaike gibi bir kadın benm gözlemlediğim zaten dul,oğlu saf bir adam evlenmemiş,bu kız arkadaşımda aslında eşimden yana arkadaşım,kocası ile eşim çok ii arkadaşlar bende o sebeple tanıştım,neyse hep yanlız kalınca eşinin dedikodusunu yapardı,kv kötülerdi ama içten içe neden se kadınıda tanıdığım için çok inanmazdım anlattıklarına,çünkü ne zmn bunlara gitsek kızın annesi babsı dul ablası hep bunlarda hele h.sonu kalmaya gelirler bir kere bile kv desinin onlara geldiğini kaldığını duymadım ben seneden seneyee diyebilirim,neyse bu doğum yapıyor,tabi kızın anne baba abla hep onlarda,kv de halıyle gelmış ,biz yaklaşık ileşsin diye 25 gun sonra evine gittik ziyarete,fısır fısır bana kv disini doğumdan 5 gün sonra kovduğunu söyledi,kocasının haberi yokmuş,resmen dedi kovdum,içimden çok üzüldüm,çünkü o durumada karşıyım,kendi ailem sülalecek kalsın,kv yide evden kov,olcak iş değil,sebep ne deyince ne kdr doğru ne değil bilemem ama gece yatak odasına girmiş kızım dıkkatlı emzir meme emerken ezilmesin diye guya içine kdr girip memesine mi ne bakmış,bişey diyemedim,çok sinirlenmiş azarlamış ki azarlarda çok fenadır,benide tembihledi nolur kocamın kulağına gitmesin bana çok kızar diye,aradan 1 hafta geçti ben eşime bu durumu anlattım tabi o zmn ben hamıle bile değilim,2 hafta sonra kv geldi bize,bizimki sen kalk bana bak anne böleyken böle yapmış arkadaşın annesi olurda bnm hatun ilerde hamıle kalırsa olurda sende kızınla karıma karışmaya kalkarsanız kovarım sizi demezmi kadın kalakalmıştı
eşime kızarım ederim beni deli edr sinirlendirir ama bu gibi konuda gerçekten beni ezdirmez eminim yani buna yada umarım öyle olur,rahatsız oldumu hissettiği anda cvbını verir durumu düzeltir diye umut ediyorum ya

çıktım valla guruptan banada sinr geldi kim yapıo kım edıo bilmıom şimdi başka bir grup açmış kızlar 25 kişilk oraya uye oldum bende

Allah'tan hamilelik 9 ay anca yaptık alışverişleri yıkayıp ütülemeleri. Hastane çantam mesela koyuyorum koyuyorum hala eksikler var. :)

hayırlısıyla doğur inş canm hayırlı zamanda inş
bende acil zamanlarımda yazarım diye düşündüm leptopua açamadığım zamanlar

Ben hiç girmedim Facebook grubuna. Deşifre olmadan daha rahat dertleşiliyor herşey konuşuluyor burada.

aaaaaaaaaaa inanmıyorum şaka gibi valla yaa
hahaha geçenlerde şulecim sormuştu face de sen kımsın diye kızcağıza msj yazdım dedm özelden soylerım ulu orta yazmıyım habire dedıkodu yapıoruz burda görümcem fena sinsi burda biryerdedir tanınmamak için özelden cvp yazdım tabi tabiri caizse şaka ydı yani ne işi olsunki burda derken
aaaa görüyormusun oluyormuş öyle şeyler
valla doğrudur ya
geçen günde ablam 5 senelik uyesidr buranın o bşi anlattı şoka girdim
ben ilk defa bu yaz üye oldum oda hamıle kaldım diye ocak annelerıne yazdım sadece meğer çok meşhur birderdim var diye bir yer varmış herkes orda dedıkodu yapıyormuş kocacı kv kp görümce
aslında tam bizlik bir yer hahahhaha
her neyse sen kadın hamıle 2 .c,ye gebe kalıyor,habire kocayı kötülüyormuş bu adi herife neden 2.ciyi yaptım yok şöle ypok böle küfürler hakaretler derken sen adam sanırım kadını yakalıyor ardından hemen k kulubune sen uye ol,işte şu .... nickli kadının kocasıyım ben bu adi kadın asıl bana layık değil,eve gelirim evi b..k götürür,bir tencere yemek yapmak,her gun kavga burama geldi artık,sakın itibar etmeyin yazılara falan
ayyyy çokk şaşırmıştık ablamla sonra hemen o adamı silmişler engellemişler sanırımda dünya küçük demekki tatlım ya heran her şey olabilir burası şimdilik bana yetiyor artıyor da

çıktım valla guruptan banada sinr geldi kim yapıo kım edıo bilmıom şimdi başka bir grup açmış kızlar 25 kişilk oraya uye oldum bende
Neyse o zman saglik olsun ama cok büyük ayip ettiler onu bilmelerini isterdim helede hamile olan insanlara cok yazik...ama bak bu sayede buranin kiymetini iki kat anladim her iste bi hayir vardir :) burda öle bi sikinti yok sükür hepiniz ayri ayri yardimci oluyosunuz hep iyki varsiniz :)

yok valla ben tatlı dille evine yollarım hiiç umurumda değil
kovmam ağzımla ama o anlar, direk söylemek doğru gelmiyor bana büyük sonuçta saygısızlık etmem yüzüne karşı

salona beşik aldım ya diyor onu yatak odanda kullanacaksın demi yok dedim ilk zamanlar aaşagıda salonda kalıcak
ben dedim yatamam dedim ki yatamam yani
o sandı ki ben yukarı katta oturacağım sabah akşam yatak odasında yada beek odasında onlarda yanımda oturacak
dedim bebek de aşağıda bizimle oturacak yukarıda ne işi var
diyor emzireceksin ya bebeği insanlar içinde olmaz (sandıki ben herkesin yanında emzirecem haberi yok onun yanında bile emzirmicem )
yok dedim daha neler ben kimsenin yanında emdiremem dedim
emzireceğim zaman yukarı gider emziririm ben dedim
o otursun aşağıda yanımda sanki mememi tutacak bebeği o emzirecek
en azından ev işleri ile ilgilenir bizde bebişimle yukarıda baş başa emişiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…