hahahhaha inkar ederler tabi :))
benimde seneler evvel lepisteslerim vardı habire doğuran doğurana belki 300 taneydi
rahmetli dedem bidonda dinlenmiş su diye sen dök çamaşır suyunu akvaryuma sonra camiye git
ben okuldan bir geldimki tüm balıkların ciğerleri dışarda,korku filmi giydi
hep inkar etti dedem ben yapmadım su döktüm ben dedi
neyse umarım naftalin zarar vermemiştir
Gecmis olsun canim, cabucak gecer insallah.
ah babyforwe cum ki sen kv seven bir gelinken sana böyle batıyorsa
ben sevmiyorum bana nasıl batıyor bir bilsen
her 3 günde 1 arıyor kadın ya kafayı yicem ya,seneye kışa takacağı atkıyı ördük,yok mevlüte gittik,sepetleride çok güzeldi,karton külahta lokum verdiler,yok lohusa kadehleri çok gzldi yok böleydi delirdim bende,ben zamanında size eminönüne giderken kulah alıyımmı içinede lokum nane şekeri koyarız dediğimde aaa o kdr kesede tesbih yaptın ne kdr değerli ne gerek vardı demiştiniz bana aldırmamıştınız dedim,ayrıca dedim o süslü kadehler tanesi dedim 3-4 lira o kadehleri alıp süsleyenlere kıbar kıbar 20-25 kişi geliyor sizin çağırdığınız gibi 100 kişi gelmiyor dedim,hemen altta kalmaz cvp veriyor bana,valla dedim canınız ne istiyorsa gidin alın eminönünden kızınla dedim,ben hiçççç uğraşamam
bunlar böyle zırt pırt özledik deyip her hafta gelmeye kalkarsa yemin ederim cıngar çıkarırmmm
kızlar benim midemde çok gaz var sanırım şişiyor artık bişey yiyemiyorum pek nefes alamıyorum da sizlerdede varmı bu tarz seyler
Kızlar daha yenı oturdum ama butuuunnn ıslerımı yaptım cok sukur hıc bı ısım kalmadı artık doguma kadar oh mıs.. Bıraz zaman sonra da kendı temızlıgımı yaparım gunumu beklerım artık.. Cook yoruldum ama vallah...temzlıgını daha yapmayanlara allah kolaylık versınn...
eşimi antalyaya gönderdim annemlerdeyim şimdi burda kalıcam eşim gelene kadar ama ben şimdiden onu çoooooooookkkkkkkkkkk özledim onsuz çok sıkılırım ki ben sanki askere gitmiş gibi hissediyorum kendimi
farkında bile değildir canım düşünmedim zaten bilerek attığını ama dikkat etmesi lazımdı gözü görüyor lavabodaki naftalinleri sonuçtaYok ya bilerek atmamıştır balığı niye öldürmek istesin bunu düşünme bile. Kaza olmuştur.
Canim cok seviyo kocan seni belli ki. Ben bile okurken duygulandim. Uzme sen kocisini :)
Canim benim heyecanim gorumcemin doğum gününden değil kocamin doğum gunuyle ayni gün kutlancak.eşimin bi gün once gorumceminde 3benim sanirim asil heyecanim bebegimiz varken ilk doğum günü her ne kadar bizimle olmasa da onun bizimle olduğunu bilmek :)
Bu arada dizede maşallah esin çok değer veriyi sana belli.Allah bozmasin inşallah
Aynen bende merak ediyorum, sancilRi fazlaysa giremiyordur, Rabbim yardimcisi olsun..@Mrv5534 naptı acaba dogurdu mu? Merak ediyorum..
Çakma Ocak annesi olmamak için bir hafta daha dişimizi sıkmamız lazımhahahhahahhaha işte buna çok güldüm ilahi rapunzel hafızana hayranım
çakma ocak annesi
Iyiymis kocama diyimde bundan bulsun :)minione hastanede öyle bir yazı görmedim, süsleyeceğimizi de bildirdik bir şey demediler ama bende yapıştıracağım tabikide tinimini_hnm
Ama şu yapıştırıcıyı tavsiye ediyorum. Bir çok hafif şeyi bununla yapıştırmayı düşünüyoruz. Tavandan sarkıtacağımız ponponları, yatak başına asılacak büyük kurdele vs.
http://www.avansas.com/uhu-patafix-beyaz.html
Parça parça koparıyorsun yapıştırıyorsun. Sonra onu oradan hiç iz bırakmadan alıp, başka yerde yeniden kullanabiliyorsun.
Bayağıda fazla var içinde, fiyatı da uygun. Önceliğimiz bununla yapıştırmayı denemek olacak. Ama çift taraflı bantta götüreceğiz yanii
çok yazık olmuş yaaaşuan iyi görünüyor ama eşim dedi zarar vermştir yine biryerine dedi
inş bişi olmazailemizin üyesi oldu 2 yıldır resmen
saol canım çok şiddetli değil şükürler olsun inş uyuyunca geçer
iyi demişsin valla siz alın diye alsınlar çok beğendilerse
olacağı o canım bence benimki kesin her hafta değil her gün gelmeye hatta kalmaya kalkacak
benim aklıma da birsürü şey geliyor da söylemiyorumiçimde tutuyorum ama birgün patlarsam fena olucak
sınırını aşmaz umarım yoksa annem babam olsa affetmem
benimde nerdeyse her akşam aynı oluyor canm şuan oturamıyorum yatamıyorum kaburgalarımı ittiriyor nefesimi kesiyor
güle güle kirlern canım eline sağlık
Allah tez zamanda kavuştursun inş canım ama ne güzel annein yanındasın oh mis gibi
farkında bile değildir canım düşünmedim zaten bilerek attığını ama dikkat etmesi lazımdı gözü görüyor lavabodaki naftalinleri sonuçta
hemennn alınıyor yarınIyiymis kocama diyimde bundan bulsun :)
Aynen dedin gibi canim hamile hamile hem sinir oldum hem üzüldüm ne diye sormadan etmeden cikardilarki gercekten cok ayip ettiler helede söz konusu hamilelerse daha ayip iste bunu sölemek istiyorum grup adminine ama cikarildim icin sesimi duyuramiyorum ordaysen benim durumumdakiler icin yazabilirmisin oraya
Allah'tan hamilelik 9 ay anca yaptık alışverişleri yıkayıp ütülemeleri. Hastane çantam mesela koyuyorum koyuyorum hala eksikler var. :)@truth88
Aynen canim, aklim fikrim dogumda, gozum nisan ariyor, ruyamda sancim basliyor, ama bebege sor onda tik yok masallah keyfi yerinde kuzumun
Benim daha eksiklerimde var aslinda en onemli seyi besigi almadim, alinacaklarla ugrasmaktan sikildim galiba
Kızlar dus alıyorum...
Rahatlıyorum.. O kadar cok sancım yok.. Sancım azaldı dr aradım gününü dolduruyosun şimdi gider sabah şiddetli gelir bunakanma dedi...
Bu arada kk gibi hiçbiyer olmuyo..watsapı biz buraya haber veremicemiz zaman kolaylık olsun diye actık.. Toplamda 12 kişiyiz ama 12 kişi burdada aktif kızlar.. Tenhalarıgını düşünmüyorum..
Bnm gibi telden girenler için önerdim..kabul edenlerde ettiler.. Bildirim içinse grup bildirimin kapatmak yeterli.. İstediginiz zaman girersiniz ..kesinlikle face gibide degil bunu sölememe gerek yok zaten biliyosunuz arkadaslar.. Yanlış bişi önerdiysem affola...
Ama dedigim gibi 12 kişi burda eksi oldukarı gibi aktifler..
İyi geceler..hepinizi öpüyorum....
Bakalım sabaha nasıl olucam... Suni sancı almak istemiyorum en azından zor durumda kalırsam almak istiyorum..
Ama dr bilir
Ben hiç girmedim Facebook grubuna. Deşifre olmadan daha rahat dertleşiliyor herşey konuşuluyor burada.bu arada face grubu karıştı kızlar ya şaka gibi valla
bir çoğunuz gerçi oraya hiç girmiyorsunuz
bende çok girmiyorum ama bildirim geldikçe ara ara yıne yazarım yoklarım
ben burayı daha çok seviyorum açıkçası,bana daha samimi geliyor kendimi daha rahat hissediyorum burada
whats up la falanda asla uğraşamam yeri geliyor bıt bıt ablam zırt pırt bişi yazdıkça bile o bildirim sesi geldikçe sinirlerim hopluyo,grupsal konuşmaya vakit ayıramam sanırım
şuan face in karışma sebebi,reklam veren bikaç kişiye izin verilmiş gruba girmesi için,250 kişi varmış nerdeyse kimisi kasım kimisi aralık ocak şubat annesi,kimisi eşi ile ortak face kullanıyor ,buna çok sinirlenen olmuş velasıl gruptan atılan,kendi isteğiyle çıkan çok kişi oldu,kalpler kırıldı,halbuki hepimiz hamileyiz sonuçta,sorular soruyorz,ha aralık ha ocak ne bileyim bana saçma geldi bu ayrım olması,bakalım ne olcak bu işin sonu
aaaaaaaaaaa inanmıyorum şaka gibi valla yaaHmm face grubu karışmış demek. Hiç girmedim hiç bilmiyorum.
Watssap grubu içindeminione seninle aynı fikirdeyim.
Evet haberleşmek adına harika bir uygulama. Ama 5kişilik bir grubumuz var kuzenlerimle, ordan zırt pırt mesaj gelince bile sinir oluyorum bazen.
Şimdi önemli değilde, doğum yapacağız hepimiz Allah'ın izniyle. O halimizle ötecek telefon, haklı olarak cevap beklenecek.
Yenidoğan bebişlerle uykusuz geceler, ne bileyim bana zor geldi açıkçası. Yoksa çok faydalı olurdu, haber almak adına.
Ben bu yüzden özür diliyorum sizden katılmadığım için.
Face grubuna baştan beri karşıyım zaten. Ben 2008 den beri üyeyim foruma, normal hayatıma etki etti biraz. Fotoğraf falan paylaşıyordum(sözümün), görümcelerime ben sizin gelininizi tanıyorum kadınlar kulübünde görüyorum onu falan gibi şeyler gelince başıma; nick değiştirdim zorunlu olarak.
Çünkü burada istediğimi paylaşmak istiyorum ben, tanıdığım insanlarında beni takip etmesini istemiyorum.
Ay birde belki öyle kullanananız vardır ama eşle birlikte facebook kullanımına da çok sinir oluyorum.
Neyse öyle işte ama gruptan çıkarmak ayıp olmuş kanımca
Neyse o zman saglik olsun ama cok büyük ayip ettiler onu bilmelerini isterdim helede hamile olan insanlara cok yazik...ama bak bu sayede buranin kiymetini iki kat anladim her iste bi hayir vardir :) burda öle bi sikinti yok sükür hepiniz ayri ayri yardimci oluyosunuz hep iyki varsiniz :)çıktım valla guruptan banada sinr geldi kim yapıo kım edıo bilmıom şimdi başka bir grup açmış kızlar 25 kişilk oraya uye oldum bende
hahahhaha gerçi böyle deriz de biz yine ayıp olmasın günah olmasın diye sesimizi çıkaramayız
bundan 2 yıl evvel bir arkadaşım doğum yapıyor,kv si melaike gibi bir kadın benm gözlemlediğim zaten dul,oğlu saf bir adam evlenmemiş,bu kız arkadaşımda aslında eşimden yana arkadaşım,kocası ile eşim çok ii arkadaşlar bende o sebeple tanıştım,neyse hep yanlız kalınca eşinin dedikodusunu yapardı,kv kötülerdi ama içten içe neden se kadınıda tanıdığım için çok inanmazdım anlattıklarına,çünkü ne zmn bunlara gitsek kızın annesi babsı dul ablası hep bunlarda hele h.sonu kalmaya gelirler bir kere bile kv desinin onlara geldiğini kaldığını duymadım ben seneden seneyee diyebilirim,neyse bu doğum yapıyor,tabi kızın anne baba abla hep onlarda,kv de halıyle gelmış ,biz yaklaşık ileşsin diye 25 gun sonra evine gittik ziyarete,fısır fısır bana kv disini doğumdan 5 gün sonra kovduğunu söyledi,kocasının haberi yokmuş,resmen dedi kovdum,içimden çok üzüldüm,çünkü o durumada karşıyım,kendi ailem sülalecek kalsın,kv yide evden kov,olcak iş değil,sebep ne deyince ne kdr doğru ne değil bilemem ama gece yatak odasına girmiş kızım dıkkatlı emzir meme emerken ezilmesin diye guya içine kdr girip memesine mi ne bakmış,bişey diyemedim,çok sinirlenmiş azarlamış ki azarlarda çok fenadır,benide tembihledi nolur kocamın kulağına gitmesin bana çok kızar diye,aradan 1 hafta geçti ben eşime bu durumu anlattımtabi o zmn ben hamıle bile değilim,2 hafta sonra kv geldi bize,bizimki sen kalk bana bak anne böleyken böle yapmış arkadaşın annesi olurda bnm hatun ilerde hamıle kalırsa olurda sende kızınla karıma karışmaya kalkarsanız kovarım sizi demezmi kadın kalakalmıştı
eşime kızarım ederim beni deli edr sinirlendirir ama bu gibi konuda gerçekten beni ezdirmez eminim yani buna yada umarım öyle olur,rahatsız oldumu hissettiği anda cvbını verir durumu düzeltir diye umut ediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?