2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben face grubuna giremiyorum kimligim desifre olmasin diye. Ama burda bizi cik kolay bulabilir tanidiklaromiz diye dusunuyorum. Dogumun nezaman mesela ocakta. Hooop hemen girer ocak annelerine zaten resim paylasmiyomuyuz ordan bile tanirlar yani ki ben burda paylastigim bi cok fotoyu facemdede paylastim

minione anlattigin hikayeye cok guldum yaa, ama bu kadinlar kulubu fena bisey, google ne yazsam burasi cikiyor, kacari yok uye oluyorsun, bence etrafimizdaki cogu kadinin burayla bi sekilde alakasi vardir, sahsen kimligimi belirtmek istemem bende

,,

merak eden varsa eminim ki kıskançlığından merak ediyordur fesatlığından

biz neden kimseyi merak edip araştırmıyorz

amaaan çok ta umrumda

merak edip beni araştırıp bulan varsa ona sesleniyorum çok da fifi

hiç korkma bence sen sır kapısı gibi kadınsın
1 aydır senle yazışıyoruz burda,aramız 5 km ,hastanelerimiz aynı doktorlarımız bile aynı
5 ocakta doğum yapsan ben o sırada nst ye girsem hastanede olsam bile asla seni bulamam
küt saçını paylaşmışsın onda bile paparazzi gibi surat kapalı
gerçi senden gördmde bende resimlerimi öyle paylaştım geçen

Oyle deme can8m, kaynanami kotuledim burdan kimse beni tanimamistir ins. Onun disinda banada viz gelir tiris gider tanimalari

Oyle deme can8m, kaynanami kotuledim burdan kimse beni tanimamistir ins. Onun disinda banada viz gelir tiris gider tanimalari

bende kötüledim valla eşimde bakıyor görüyor yazdıklarımı ama ona da söylüyorum aynı şeyleri gizlim saklım yok eşimden o yüzdden kimseden korkum da yok
tanımazlar zaten aman kim tanıcak

Amanın amanınnn şok şokkkkk şook Olur mu olur. Akrabalardan inasına takip eden, kocaya söyleyen.
Bir derdim var diye başlayıp, çook büyük problemlere dönüşebilir yani
Kadınlar Kulübü çok meşhur bir site
Ben zamanında hata yaptım ama gençlik işte 6 sene önce Bekarım falan
Bdv ile ilgili bir durumum yok çok şükür. Ama neyse demeyeyim
Fotoğraflarımı ve konumu kaldırttım özel ricayla, nick değiştirdim de. Şimdi daha temkinliyim.
Öyle olur olmaz yinede konuşmamam lazım. Görümcelerime giydireyim gitsin, okusalar da umurumda olmazdı
Kocam zaten ne düşündüğümü biliyor. Ama yinede çok açılmamak lazım

Aynen aynen aynen
Hem diyorum nick değiştirdim tanınmak istemiyorum diye.
Çocuğumun adından yaptıklarıma her şeyimi paylaşıyorum. E seninde yaptığın gibi face'de de paylaşıyorum.
Saf mıyım neyim Ayy inşallah kimse bilmiyordur ne diyeyim. Kimseye zararı olmayan paylaşımlarda bulunsam da, istemiyorum eş, dost, akraba vs tarafından takip edilmek

sen o bişeymi buğdaytanesi benm geçen günkü olayımı görsen,sen ben kalk bizim dr a deki,geçen internette yazışıyoruz,orda okudum bebek böle bir tarafta toplanıyor ya hanı dedim götü bacağı sertleşiyor öyle olunca ona kasılma denılıyormuş dedim,banada gün içinde 15-20 oluyor dedim,yooo dedi olabilir normaldir dedi bişi demedi,hani masasına geçıyoruz ya ilaç v.s. yazdığı zaman sen kalk asistana deki bak ke.... görüyomusun bir grup açmışlar bizi çekiştiryorlarmış demezmi yok dedim dr hanım aslaa o takım konular değil,kocalar kaynanalar yok şu giysiyi aldık yok kaç tane aldın biz dedim bunları konuşuyorz,hımmm iyi peki dedi sinsi sinsi belkde oda burda okuyodur olan biteni olamazmı yani

Nick degisince mesela eski yazilarimiz nasil oluyo. Onlardami yeni nick e gore otomatik degisiyor

Abuuu kiz biz bi kendimizi saniyoz buraya uye olup konusan, dusunsene doktorumuz asistanimiz kv lerimiz gorumcelerimiz hep burdaymisiz. Ne malum oyle olmadigiBiz burda onlari kotuluyoz onlarda suan baska bi topikte bizi kotuluyolardir belki

Abuuu kiz biz bi kendimizi saniyoz buraya uye olup konusan, dusunsene doktorumuz asistanimiz kv lerimiz gorumcelerimiz hep burdaymisiz. Ne malum oyle olmadigiBiz burda onlari kotuluyoz onlarda suan baska bi topikte bizi kotuluyolardir belki
öyleyse burdan seslenıyorum ona bana bakkk doktor hanımm kılolu kılolu tombul dedin kuruttun çocuğumu
kemığını ölçttün fl sine baktın boyu korkunç uzun dedin
2 hafta geçti ölçtüğün ölçümden 1 cm daha kısa çıktı nazarınmı değiyor anlamıyorm
haftaya alttan bakıcam dedin,olurda bana yıne negatif bişi dersen gözümü kırpmadan başka hastaneye gidiyorum bilmiş olasınnn

Canim galiba hic paylasim yapmayan, yorum yapmayanlari cikardilar, dun oyle biseyler okumustum..

sahsen bende face grubundayim yani son dakikalar da cikarmadiysalar.benimde anladigim reklamlar ve yapilan paylaşıma katilmama sanırım. Bende hic yorum vs yapmadim bi iki doğuma yazmıştım.cok aktif bi uye degilim he cikarsalarda farketmez sanki oralara bise yazinca birileri gorcekmis gibime geliyo pek paylaşımım yok.burada guvenli dicem ama ondanda vazgeçtim neler neler oluyomus

Hadi ben kacar
bi istihareye yatiym bakiym beni burda hangi tanidigim gizliden gizliye izliyor

Ay anacumm.. Kızlar rabbım gunah yazmasın da erken merken dogsun bıran once ıstıyorum bebısım yaa. Bızım otekı ufaklıktanmıdır nedır artık dayanamaz oldum, nefes bıle alamıyorum. Zaten sıkıntılıyım hamılelıkten ufacık bıseye darlanıp sınırlenıyorum.. Hazelıme bagırıyorum bazen. Sonra cok uzuluyorum gozumun ıcıne bakınca kendımı öldüresim geliyor. Ellerini ayaklarını öpüp özür diliyorum kuzumdan. Kurban oldugumun verdıgı o da bana anne? diyor naptıgımı anlamıyorki yavrum...

Nick degisince mesela eski yazilarimiz nasil oluyo. Onlardami yeni nick e gore otomatik degisiyor

Of pof tamam dedikodu yok bundan sonra. Kibarca laf sokma yapabilirim ama
Bugdaytanesi canım benimki safi salaklık işte. Hiiç ne olacak hepsi duruyor eski mesajların.
Oradada nickin değişiyor zaten. Ama diyelim biri alıntı yapmış mesajından, o alıntıdada eski nickin görünüyor.
Yani eski bir topiğe girsen benim geçmişimden şak diyerekten bulursun bütün yazdıklarımı
Ayy gülüyorum ama komple pişman oldum şimdi yeniden KK'ya döndüğüme

Minione canım doktorlar burayı bilmez mi yaa.. Hemde kadın doğum doktorları.
Kendi ismini yazsa google'a birde yanına kadınlar kulübü diye ekledi mi şak diye bizimde yazdığımız tüm mesajlar ortada.
Sonrada aynen şu gün gittim bugün gittim doktora derken tanıyabilir bile o kadar.
Burada doktorlar hakkında çok yorum yapılıyor, giriyor olma ihtimalleri çok yüksek

İyi geceler ben bi konu hakkında konuşmak istiyorum . Malum merveyle bi karşilikli bi kavgamiz oldu bunu burda çogu kişi biliyordr hatrlayan vardr . Ve hala o konunun izlerini goruyorum . Biliyorum hatalıyım yazdklarımın çok çocukça oldgnuda biliyorum ama ani bir sinirle ofkeyle yazılan şeylerdi bunlar . Ve gerçekten o gun çok uzuldum o kadar takıldımki bu konuya gece bile sabaha kdr kafamda bu konuyu duşunmuşum bilinçaltı . Gerçekten çok uzuldum halada boyle yorumları gorunce uzuluyorum . Çunku burdan kopamadım hala takip ediyorum hergun okuyorum . Hamileyiz birbirimizi en çok biz anlarız diye duşunuyorum yazdıgım şeyler içinde çok uzgunum . Bilerek yada bilmeyerek kırdıgım kişiler varsa ozurdiliyorum . Ama artık okurken o kotu aniyı hatrlamk istemiyorum . Burası bnm için sadece sanal ortamdan ibaret degilmiş bunu çok iyi anladım çunku hiç,birinizi tanımasamda çok uzuldm olanlara pişman oldum soyledigm için bn burayı çok sevdim szleride szden ricam brz bu konu hakkında hassas olmaniz çunku inanin çok uzuluyorum boyle şeyleri okuyunca. Tesekkurler.

Valla bi ara yazdıklarımın bi kısmını sileyim dedim ama öyle bi özellik yok burada. Artık araştırıp bulurlarsa çok fena. Artık dedikoduyu azalttım ben de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…