- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
Ben face grubuna giremiyorum kimligim desifre olmasin diye. Ama burda bizi cik kolay bulabilir tanidiklaromiz diye dusunuyorum. Dogumun nezaman mesela ocakta. Hooop hemen girer ocak annelerine zaten resim paylasmiyomuyuz ordan bile tanirlar yani ki ben burda paylastigim bi cok fotoyu facemdede paylastimaaaaaaaaaaa inanmıyorum şaka gibi valla yaa
hahaha geçenlerde şulecim sormuştu face de sen kımsın diye kızcağıza msj yazdım dedm özelden soylerım ulu orta yazmıyım habire dedıkodu yapıoruz burda görümcem fena sinsi burda biryerdedir tanınmamak için özelden cvp yazdımtabi tabiri caizse şaka ydı yani ne işi olsunki burda derken
aaaa görüyormusun oluyormuş öyle şeyler
valla doğrudur ya
geçen günde ablam 5 senelik uyesidr buranın o bşi anlattı şoka girdim
ben ilk defa bu yaz üye oldum oda hamıle kaldım diye ocak annelerıne yazdım sadece meğer çok meşhur birderdim var diye bir yer varmış herkes orda dedıkodu yapıyormuş kocacı kv kp görümce
aslında tam bizlik bir yer hahahhaha
her neyse sen kadın hamıle 2 .c,ye gebe kalıyor,habire kocayı kötülüyormuş bu adi herife neden 2.ciyi yaptım yok şöle ypok böle küfürler hakaretler derken sen adam sanırım kadını yakalıyor ardından hemen k kulubune sen uye ol,işte şu .... nickli kadının kocasıyım ben bu adi kadın asıl bana layık değil,eve gelirim evi b..k götürür,bir tencere yemek yapmak,her gun kavga burama geldi artık,sakın itibar etmeyin yazılara falan
ayyyy çokk şaşırmıştık ablamla sonra hemen o adamı silmişler engellemişler sanırımda dünya küçük demekki tatlım ya heran her şey olabilirburası şimdilik bana yetiyor artıyor da
,,Ben face grubuna giremiyorum kimligim desifre olmasin diye. Ama burda bizi cik kolay bulabilir tanidiklaromiz diye dusunuyorum. Dogumun nezaman mesela ocakta. Hooop hemen girer ocak annelerine zaten resim paylasmiyomuyuz ordan bile tanirlar yani ki ben burda paylastigim bi cok fotoyu facemdede paylastim
Ben face grubuna giremiyorum kimligim desifre olmasin diye. Ama burda bizi cik kolay bulabilir tanidiklaromiz diye dusunuyorum. Dogumun nezaman mesela ocakta. Hooop hemen girer ocak annelerine zaten resim paylasmiyomuyuz ordan bile tanirlar yani ki ben burda paylastigim bi cok fotoyu facemdede paylastim
Oyle deme can8m, kaynanami kotuledim burdan kimse beni tanimamistir ins. Onun disinda banada viz gelir tiris gider tanimalari,,
merak eden varsa eminim ki kıskançlığından merak ediyordur fesatlığından
biz neden kimseyi merak edip araştırmıyorz
amaaan çok ta umrumda
merak edip beni araştırıp bulan varsa ona sesleniyorum çok da fifi
hiç korkma bence sen sır kapısı gibi kadınsın
1 aydır senle yazışıyoruz burda,aramız 5 km ,hastanelerimiz aynı doktorlarımız bile aynı
5 ocakta doğum yapsan ben o sırada nst ye girsem hastanede olsam bile asla seni bulamam
küt saçını paylaşmışsın onda bile paparazzi gibi surat kapalı
gerçi senden gördmde bende resimlerimi öyle paylaştım geçen
Oyle deme can8m, kaynanami kotuledim burdan kimse beni tanimamistir ins. Onun disinda banada viz gelir tiris gider tanimalari
aaaaaaaaaaa inanmıyorum şaka gibi valla yaa
hahaha geçenlerde şulecim sormuştu face de sen kımsın diye kızcağıza msj yazdım dedm özelden soylerım ulu orta yazmıyım habire dedıkodu yapıoruz burda görümcem fena sinsi burda biryerdedir tanınmamak için özelden cvp yazdımtabi tabiri caizse şaka ydı yani ne işi olsunki burda derken
aaaa görüyormusun oluyormuş öyle şeyler
valla doğrudur ya
geçen günde ablam 5 senelik uyesidr buranın o bşi anlattı şoka girdim
ben ilk defa bu yaz üye oldum oda hamıle kaldım diye ocak annelerıne yazdım sadece meğer çok meşhur birderdim var diye bir yer varmış herkes orda dedıkodu yapıyormuş kocacı kv kp görümce
aslında tam bizlik bir yer hahahhaha
her neyse sen kadın hamıle 2 .c,ye gebe kalıyor,habire kocayı kötülüyormuş bu adi herife neden 2.ciyi yaptım yok şöle ypok böle küfürler hakaretler derken sen adam sanırım kadını yakalıyor ardından hemen k kulubune sen uye ol,işte şu .... nickli kadının kocasıyım ben bu adi kadın asıl bana layık değil,eve gelirim evi b..k götürür,bir tencere yemek yapmak,her gun kavga burama geldi artık,sakın itibar etmeyin yazılara falan
ayyyy çokk şaşırmıştık ablamla sonra hemen o adamı silmişler engellemişler sanırımda dünya küçük demekki tatlım ya heran her şey olabilirburası şimdilik bana yetiyor artıyor da
Ben face grubuna giremiyorum kimligim desifre olmasin diye. Ama burda bizi cik kolay bulabilir tanidiklaromiz diye dusunuyorum. Dogumun nezaman mesela ocakta. Hooop hemen girer ocak annelerine zaten resim paylasmiyomuyuz ordan bile tanirlar yani ki ben burda paylastigim bi cok fotoyu facemdede paylastim
Oyle deme can8m, kaynanami kotuledim burdan kimse beni tanimamistir ins. Onun disinda banada viz gelir tiris gider tanimalari
Nick degisince mesela eski yazilarimiz nasil oluyo. Onlardami yeni nick e gore otomatik degisiyor
Amanın amanınnn şok şokkkkk şookOlur mu olur. Akrabalardan inasına takip eden, kocaya söyleyen.
Bir derdim var diye başlayıp, çook büyük problemlere dönüşebilir yani
Kadınlar Kulübü çok meşhur bir site
Ben zamanında hata yaptım ama gençlik işte 6 sene önceBekarım falan
Bdv ile ilgili bir durumum yok çok şükür. Ama neyse demeyeyim
Fotoğraflarımı ve konumu kaldırttım özel ricayla, nick değiştirdim de. Şimdi daha temkinliyim.
Öyle olur olmaz yinede konuşmamam lazım. Görümcelerime giydireyim gitsin, okusalar da umurumda olmazdı
Kocam zaten ne düşündüğümü biliyor. Ama yinede çok açılmamak lazım
Aynen aynen aynen
Hem diyorum nick değiştirdim tanınmak istemiyorum diye.
Çocuğumun adından yaptıklarıma her şeyimi paylaşıyorum. E seninde yaptığın gibi face'de de paylaşıyorum.
Saf mıyım neyimAyy inşallah kimse bilmiyordur ne diyeyim. Kimseye zararı olmayan paylaşımlarda bulunsam da, istemiyorum eş, dost, akraba vs tarafından takip edilmek
Abuuu kiz biz bi kendimizi saniyoz buraya uye olup konusan, dusunsene doktorumuz asistanimiz kv lerimiz gorumcelerimiz hep burdaymisiz. Ne malum oyle olmadigisen o bişeymi buğdaytanesi benm geçen günkü olayımı görsen,sen ben kalk bizim dr a deki,geçen internette yazışıyoruz,orda okudum bebek böle bir tarafta toplanıyor ya hanı dedim götü bacağı sertleşiyor öyle olunca ona kasılma denılıyormuş dedim,banada gün içinde 15-20 oluyor dedim,yooo dedi olabilir normaldir dedi bişi demedi,hani masasına geçıyoruz ya ilaç v.s. yazdığı zaman sen kalk asistana deki bak ke.... görüyomusun bir grup açmışlar bizi çekiştiryorlarmış demezmiyok dedim dr hanım aslaa o takım konular değil,kocalar kaynanalar yok şu giysiyi aldık yok kaç tane aldın biz dedim bunları konuşuyorz,hımmm iyi peki dedi sinsi sinsi belkde oda burda okuyodur olan biteni olamazmı yani
öyleyse burdan seslenıyorum ona bana bakkk doktor hanımm kılolu kılolu tombul dedin kuruttun çocuğumuAbuuu kiz biz bi kendimizi saniyoz buraya uye olup konusan, dusunsene doktorumuz asistanimiz kv lerimiz gorumcelerimiz hep burdaymisiz. Ne malum oyle olmadigiBiz burda onlari kotuluyoz onlarda suan baska bi topikte bizi kotuluyolardir belki
Arkadaslar burda facebook da ki grupta olanlar varmi? dün hamile olmayanlar gruptan cikarilicak filan deniiliyodu.. Benide cikarmislar acaba sorgusuz sualsiz niye böle bisi yapiolar yani sok oldum giremedim icin soramiyorum ordan arkadaslar varsa lütfen bi yardimci olabilirmi..
bu arada face grubu karıştı kızlar ya şaka gibi valla
bir çoğunuz gerçi oraya hiç girmiyorsunuz
bende çok girmiyorum ama bildirim geldikçe ara ara yıne yazarım yoklarım
ben burayı daha çok seviyorum açıkçası,bana daha samimi geliyor kendimi daha rahat hissediyorum burada
whats up la falanda asla uğraşamam yeri geliyor bıt bıt ablam zırt pırt bişi yazdıkça bile o bildirim sesi geldikçe sinirlerim hopluyo,grupsal konuşmaya vakit ayıramam sanırım
şuan face in karışma sebebi,reklam veren bikaç kişiye izin verilmiş gruba girmesi için,250 kişi varmış nerdeyse kimisi kasım kimisi aralık ocak şubat annesi,kimisi eşi ile ortak face kullanıyor ,buna çok sinirlenen olmuş velasıl gruptan atılan,kendi isteğiyle çıkan çok kişi oldu,kalpler kırıldı,halbuki hepimiz hamileyiz sonuçta,sorular soruyorz,ha aralık ha ocak ne bileyim bana saçma geldi bu ayrım olması,bakalım ne olcak bu işin sonu
Canim galiba hic paylasim yapmayan, yorum yapmayanlari cikardilar, dun oyle biseyler okumustum..
sahsen bende face grubundayim yani son dakikalar da cikarmadiysalar.benimde anladigim reklamlar ve yapilan paylaşıma katilmama sanırım. Bende hic yorum vs yapmadim bi iki doğuma yazmıştım.cok aktif bi uye degilim he cikarsalarda farketmez sanki oralara bise yazinca birileri gorcekmis gibime geliyo pek paylaşımım yok.burada guvenli dicem ama ondanda vazgeçtim neler neler oluyomusHmm face grubu karışmış demek. Hiç girmedim hiç bilmiyorum.
Watssap grubu içindeminione seninle aynı fikirdeyim.
Evet haberleşmek adına harika bir uygulama. Ama 5kişilik bir grubumuz var kuzenlerimle, ordan zırt pırt mesaj gelince bile sinir oluyorum bazen.
Şimdi önemli değilde, doğum yapacağız hepimiz Allah'ın izniyle. O halimizle ötecek telefon, haklı olarak cevap beklenecek.
Yenidoğan bebişlerle uykusuz geceler, ne bileyim bana zor geldi açıkçası. Yoksa çok faydalı olurdu, haber almak adına.
Ben bu yüzden özür diliyorum sizden katılmadığım için.
Face grubuna baştan beri karşıyım zaten. Ben 2008 den beri üyeyim foruma, normal hayatıma etki etti biraz. Fotoğraf falan paylaşıyordum(sözümün), görümcelerime ben sizin gelininizi tanıyorum kadınlar kulübünde görüyorum onu falan gibi şeyler gelince başıma; nick değiştirdim zorunlu olarak.
Çünkü burada istediğimi paylaşmak istiyorum ben, tanıdığım insanlarında beni takip etmesini istemiyorum.
Ay birde belki öyle kullanananız vardır ama eşle birlikte facebook kullanımına da çok sinir oluyorum.
Neyse öyle işte ama gruptan çıkarmak ayıp olmuş kanımca
öyleyse burdan seslenıyorum ona bana bakkk doktor hanımm kılolu kılolu tombul dedin kuruttun çocuğumu
kemığını ölçttün fl sine baktın boyu korkunç uzun dedin
2 hafta geçti ölçtüğün ölçümden 1 cm daha kısa çıktı nazarınmı değiyor anlamıyorm
haftaya alttan bakıcam dedin,olurda bana yıne negatif bişi dersen gözümü kırpmadan başka hastaneye gidiyorum bilmiş olasınnn
Hadi ben kacar
bi istihareye yatiym bakiym beni burda hangi tanidigim gizliden gizliye izliyor
sen o bişeymi buğdaytanesi benm geçen günkü olayımı görsen,sen ben kalk bizim dr a deki,geçen internette yazışıyoruz,orda okudum bebek böle bir tarafta toplanıyor ya hanı dedim götü bacağı sertleşiyor öyle olunca ona kasılma denılıyormuş dedim,banada gün içinde 15-20 oluyor dedim,yooo dedi olabilir normaldir dedi bişi demedi,hani masasına geçıyoruz ya ilaç v.s. yazdığı zaman sen kalk asistana deki bak ke.... görüyomusun bir grup açmışlar bizi çekiştiryorlarmış demezmiyok dedim dr hanım aslaa o takım konular değil,kocalar kaynanalar yok şu giysiyi aldık yok kaç tane aldın biz dedim bunları konuşuyorz,hımmm iyi peki dedi sinsi sinsi belkde oda burda okuyodur olan biteni olamazmı yani
Nick degisince mesela eski yazilarimiz nasil oluyo. Onlardami yeni nick e gore otomatik degisiyor
Kizlarr bencede cok acilmayin, dedikodu yapcaksaniz foto filan paylasmayin, foto paylascaksaniz dedikodu yapmayin, nolur nolmaz cikar bi tanidik. Kimse arastirmaz vaktini heba etmez heralde diye dusunuyorum ama kotu gorumcelerdende hersey beklenir :))
Valla bi ara yazdıklarımın bi kısmını sileyim dedim ama öyle bi özellik yok burada. Artık araştırıp bulurlarsa çok fena. Artık dedikoduyu azalttım ben de:)
Of pof tamam dedikodu yok bundan sonra. Kibarca laf sokma yapabilirim ama
Bugdaytanesi canım benimki safi salaklık işte. Hiiç ne olacak hepsi duruyor eski mesajların.
Oradada nickin değişiyor zaten. Ama diyelim biri alıntı yapmış mesajından, o alıntıdada eski nickin görünüyor.
Yani eski bir topiğe girsen benim geçmişimden şak diyerekten bulursun bütün yazdıklarımı
Ayy gülüyorum ama komple pişman oldum şimdi yeniden KK'ya döndüğüme
Minione canım doktorlar burayı bilmez mi yaa.. Hemde kadın doğum doktorları.
Kendi ismini yazsa google'a birde yanına kadınlar kulübü diye ekledi mi şak diye bizimde yazdığımız tüm mesajlar ortada.
Sonrada aynen şu gün gittim bugün gittim doktora derken tanıyabilir bile o kadar.
Burada doktorlar hakkında çok yorum yapılıyor, giriyor olma ihtimalleri çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?