öyleyse burdan seslenıyorum ona bana bakkk doktor hanımm kılolu kılolu tombul dedin kuruttun çocuğumu
kemığını ölçttün fl sine baktın boyu korkunç uzun dedin
2 hafta geçti ölçtüğün ölçümden 1 cm daha kısa çıktı nazarınmı değiyor anlamıyorm
haftaya alttan bakıcam dedin,olurda bana yıne negatif bişi dersen gözümü kırpmadan başka hastaneye gidiyorum bilmiş olasınnn
Neler neler konuşulmuş :)) valla ben de tanıdık çıkacak diye dedikodu yapamayanlardanım:)) yoksa evliliğimin ilk bir yılı Arkadaşlarımın kafasını şişirmekle geçti:))) hatta Kızımın adını bile paylaşmamıştım hehe sonra vazgeçtim:) burdaki paylaşımlarımdan çalamam onlar için.. Bir de çok şükür utanılacak bir şeyim yok hihoytt:))
Doktorların takip etmesine gelince... Ben de Medical park taki bir kadın doğumcuya giydirmiştim:))) kadın bana cahil muamelesi yapmıştı tesettürlüyüm diye " senin kafan basmıyor mu Şekerim" Demişti brrr neyse sonra gene o hastaneye gittik acil durum oldu kadın gitti kk sayfasını açtı Yazdığım bana göstererek biz de oradan kaçarak çıktık sonra eşimle:))
Bir anımı daha anlatayım:)) Üni forumunda hocalara sayıyoruz ben de bir erkek hoca için Sapık demişim iki üç kız arkadaşşa birlikte :)) hoca hepimizi odasına çağırdı adam kendisinden ders Alanları forumdaki doğumgünü kutlamasına göre eşleştirip bulmuş :))) yemiştik ayvayı.:))
merve nasıl acabasağlıkla kucağına alsın inş da haberlerini alalım :)
ayy ayzık olmuş canım bilerek yapmamıştır üzüldüm
ha ha canım ya o da torun bekliyor işte torunumuz olmadan anlayamayacağız sanırım onları:)
geçmiş olsun canım parol içsene yoksa gerçekten geçmiyor
kızzz kv denle uğraşma bu kadarkadın kötü değil diye hatırlıyorum yani sne iyi diyordun hormonlardan böyle düşünüyorsun bence sen ne dersen o olur zaten o evde o kendi kendine konuştuğuyla kalır
İlaç içmemek en iyisi tabi canım ne güzeli geçmiş şükür
ayy inanmıyorum insanlar demkki gerçekten araştırıyor
sorma canım yaa ama torun sahibi olmaya da çok var daha
parol yok evde novalgin var sadece
bizim evde sayılı ilaç türü vardır içmeyi sevmem hiç
novalgin de hamilelikte içilmiyor
uyuyunca geçmiş şükürler olsun
kadın kötü değil ama adı var kv işte napıyımen küçük bir şeyi bana batıyor kocaman görünyor
aynen öyle canm
Günaydın herkese, ayy dün ki muhabbete çok güldüm, birde gündüz yoksunuz akşam muhabbet muhabbet olmaz ki canım
Ben bir romantik bir duygusal oldum ki, sapıttım heralde adama sarılmamak için zor tutuyorum kendimi, sanki evli değiliz günah
Özür mü o da ne tabi ki dilemiyor, sürekli yiyecek bir şeyler getiriyor beyimiz sevdiğim şeyleri onun özürü odün kv deydim gelmiş elleri dolu dolu evimin hatunu nerde diyor ama ben konuşmuyorum hala galiba ben normal değilim deliyim
Ben çok özledim eşimi ya böyle sürekli yanımda olsun istiyorum, evet evet delirdim ya da mazoşistim ben adam beni o kadar ağlattı ben ne düşünüyorum
Geceleri sancıdan duramıyorum kesin doğurucam diyorum oğlum ne olur dur 11 gün daha dayan diyorum
Dün perde yıkadım ütüledim, kaynımı çağırdım assın diye kv de geldi, diyor ki yapma kızım yapma diğer eltimi diyor bak dokuz ay yapmadı ondan iyisi yok kocası ağzına bakıyor sende yapıyorsun yapıyorsun yaranamıyorsun diyor, kendi oğlundan için, amaaan napıyım benim eşimde böyle bu dünya böyle yaptığının kıymeti bilinen çok az insan var, tek değilim ya
Ayy birde dün kv deyken şey diyor kv de eşimde gelmişti o ara, görümceme kp diyormuş ki kızım iki yaşına geldi artık çocuğun emzirmeyi bırak, yok artık dedim nasıl bir adam ki anne senin bu kocan peess dedim doğuma emzirmeye karışıyor ya azğım açık izliyorum dedimOhh canıma değsin eşim bir şey diyemedi tabi, adam emzirmeye bile karışıyor şaka gibi ya
Sabah sabah daldan dala atladım yine
Ya birde sabah eşim beşiğin rengini dedi çok koyuymuş rengi diye aslında benimde hoşuma gitmedi ama napıyım hediye hem de kutusunu attık değişilmez daha, kötü mü ki rengi?
hadi canım az kaldı inşaallah çok kolay güzel olur doğumun
ayy ben onu gerçekten yaşadım ilkte nişanım geldi kanlıydı eşime dedim adam horul horul uyudu şaka sanmıştısabah hastaneye gitmek için hazırlanınca gerçek mi hani sancın diyor eeee var da sen beni bilmiyormusun ortalığı yıkmam gıkım çıkmaz dedim, sabaha kadar sancımı çekmiştim sessiz sessiz
bende oğlumu emziriyordum rüyamda
Günaydın kızlar nasılsımız bakalım biz hamdolsun pazartesiyi bekliyoruz kızımla kavuşmamıza az kaldı dua edin bize bwnimde dualarım sizinle
yaaa canım bende çok özledim malum zaten hormonlardan acayipiz, bazen diyorum haksızlık mı ediyorum hata bende mi o yüzden buraya yazıyorum tarafsız bakılır diye ama biz zaten 3,5 senedir böyleyiz ne aşk vardı aramızda dk başı öper sarılırdı yeter artık derdim düşün:) şimdi hep oğlumuza sarılıyor öpüyor oğğğğluuum yavruuum yaşama sebebim diyor ben ne kıskanmıştım ilk zamanlar öyle üzülmüştüm ki şimdi kanıksadım durumu işte... Bugünlerde çok ihtiyacım var ona, sabah zaten dayanamadım sarılmak için yeltendim o da işe gidiyordu yanaklarımdan öptü sarıldım dedim sana ihtiyacım var odunum insan karısına sıkı sıkı sarılır dedim sarıldık ama yok onun kafa de bir şeyler var dolu belliayy ben öyle asla duramam kocişime sarılmadan çatlarım vallasarıl gitsin kızzz amaan kaç günlük dünya kp yüzünden değmez daha da bağlan ona bağla kendine olnar öyle yaptıkça biricik kocan o 2 çocuğunun babası onun da özür dileme şekli yiyecek getirmek demkki
emzirme olayına da pes gerçekten
mavi beşikti canım demi hatırlıyorum çok güzel bence rengi canım
ayy iyi dayanmışsınben dayanamam gibi geliyor maşallah valla sana
bakalım daha ne rüyaalr görceğiz doğurana kadar
Canim boşver sarıl gitsin kocişine oda dayanamiyor bence herkes farklı gösteriyor sevgisini..kp in bomba yalnız emzirmede de varmış demekki söylecekleri...adamı tanımam etmem gıcık oluyorum hic haz etmiyorum sana yaptıklarındn dolayıGünaydın herkese, ayy dün ki muhabbete çok güldüm, birde gündüz yoksunuz akşam muhabbet muhabbet olmaz ki canım
Ben bir romantik bir duygusal oldum ki, sapıttım heralde adama sarılmamak için zor tutuyorum kendimi, sanki evli değiliz günah
Özür mü o da ne tabi ki dilemiyor, sürekli yiyecek bir şeyler getiriyor beyimiz sevdiğim şeyleri onun özürü odün kv deydim gelmiş elleri dolu dolu evimin hatunu nerde diyor ama ben konuşmuyorum hala galiba ben normal değilim deliyim
Ben çok özledim eşimi ya böyle sürekli yanımda olsun istiyorum, evet evet delirdim ya da mazoşistim ben adam beni o kadar ağlattı ben ne düşünüyorum
Geceleri sancıdan duramıyorum kesin doğurucam diyorum oğlum ne olur dur 11 gün daha dayan diyorum
Dün perde yıkadım ütüledim, kaynımı çağırdım assın diye kv de geldi, diyor ki yapma kızım yapma diğer eltimi diyor bak dokuz ay yapmadı ondan iyisi yok kocası ağzına bakıyor sende yapıyorsun yapıyorsun yaranamıyorsun diyor, kendi oğlundan için, amaaan napıyım benim eşimde böyle bu dünya böyle yaptığının kıymeti bilinen çok az insan var, tek değilim ya
Ayy birde dün kv deyken şey diyor kv de eşimde gelmişti o ara, görümceme kp diyormuş ki kızım iki yaşına geldi artık çocuğun emzirmeyi bırak, yok artık dedim nasıl bir adam ki anne senin bu kocan peess dedim doğuma emzirmeye karışıyor ya azğım açık izliyorum dedimOhh canıma değsin eşim bir şey diyemedi tabi, adam emzirmeye bile karışıyor şaka gibi ya
Ya birde sabah eşim beşiğin rengini dedi çok koyuymuş rengi diye aslında benimde hoşuma gitmedi ama napıyım hediye hem de kutusunu attık değişilmez daha, kötü mü ki rengi?
yaaa canım bende çok özledim malum zaten hormonlardan acayipiz, bazen diyorum haksızlık mı ediyorum hata bende mi o yüzden buraya yazıyorum tarafsız bakılır diye ama biz zaten 3,5 senedir böyleyiz ne aşk vardı aramızda dk başı öper sarılırdı yeter artık derdim düşün:) şimdi hep oğlumuza sarılıyor öpüyor oğğğğluuum yavruuum yaşama sebebim diyor ben ne kıskanmıştım ilk zamanlar öyle üzülmüştüm ki şimdi kanıksadım durumu işte... Bugünlerde çok ihtiyacım var ona, sabah zaten dayanamadım sarılmak için yeltendim o da işe gidiyordu yanaklarımdan öptü sarıldım dedim sana ihtiyacım var odunum insan karısına sıkı sıkı sarılır dedim sarıldık ama yok onun kafa de bir şeyler var dolu belli
sorma ya emzirmeyede karıştıya ben bu adama ne diyeyim
ayyy canım gurur yapıyorum ya sanki öyle yapınca sen haklısın demiş gibi olucam neyse akşam olsundaCanim boşver sarıl gitsin kocişine oda dayanamiyor bence herkes farklı gösteriyor sevgisini..kp in bomba yalnız emzirmede de varmış demekki söylecekleri...adamı tanımam etmem gıcık oluyorum hic haz etmiyorum sana yaptıklarındn dolayı
inşaallah canım ya güzel olsun artık hayatımız:)yok yok iyi işte bak ilk adımlar atılmış iki taraftan da ne güzel akşama daha güzel olur merak etme sarıl işten gelince oda seni özlicektir daha da merak etme hiç tartışma olmamış gibi olun inş bu akşam herşey unutulsun
hadi doyur annesi ben erken yaptım ama acıktım bir posta daha yiyeyim:)hadi görüşürüz benim kız ayağını mı neresi bilmem küçük biraz sağ taraftan çıkarıor karnımda acıktı dayanamayıp ayağını yerim diye kokuyorum
gidiyimde bizi doyuruyum
günler azaldı artık bana da 11 gün kaldıGunaydin kizlarrre, biz bugun 36.haftayi bitirip 37. Haftamiza girdikkkk :) kaldi 28 gun :)
Slm kızlar.. Henüz dogum yok.. Sancı gitti:)
Girlboyöom gibi iki üç güne sogurcam herlade.. Neyse hayırlısı artık.. Beklemekten belirsizlikten ypruldum...
Dün akşam fox ta senin hikayen diye bir sinema vardı çok güzeldi kızlar izlememiştim malum çocuk olunca sinema yarım yamalak izleniyor, az önce tekrar koymuşlar yine sonunu göremedim oğlumdan dolayı çişi geldi paşamın:) tam bizlikti konusu:)
Tabi izledikçe buruklaştım ne güzel hevesle bekliyorlar bebeklerini her anları beraber dolu dolu, kendi adıma çok üzüldüm eşimle konuşmuyorum o yelteniyor ama istemiyorum, halbu ki ona çok ihtiyacım var sarılmasına halimi sormasına beni rahatlatmasınaöyle uzağız ki, yavrumun günahı ne hevessiz hevessiz bekliyoruz onu kv dem bizden hevesli eşimden hevesli kime benziycek nasıl olacak annesi acaba diyor, ben ahlayıp ufladıkça ah yavrum diyor ama eşim niye böyle niye uzak bana ben bugün çok duygusalım sinirliyim acayibim işte.... bir yandan perde yıkıyorum ufak ufak bir şeyler yapmaya çalışıyorum yarım yamalak kalıyor....
Mutfak öyle duruyor ev süpürülecek, ben oğlumu merak ediyorum ne halde acaba iyi mi.....
Anaaa ne Kpymiş arkadaşGünaydın herkese, ayy dün ki muhabbete çok güldüm, birde gündüz yoksunuz akşam muhabbet muhabbet olmaz ki canım
Anaaa ne Kpymiş arkadaşyuhh gari emzirmeye bile karisiyo. Nete Doğum ve bebek bakımı amcanın uzmanlık alanı demek ki Sorumuz olursa senin araciliginla iletelim eflalim
Aaa ben de istiyorum valla.Sen deyince dank etti.telefonda daha rahat konuşuruz hemAracılık ne demek ben bizzat telefon numarasını ıstıyorum amcanın.. Bi kaç soru var aklıma takılan...Nego
evet canım sezaryan
evet canım zaten yüzde doksanı eski oğlumdan kalanlar yeğenlerimden kalanlar hep, bu kuzuma aldığım 3-5 parça yeni var yani:)
canım öğle olunca rezene iç çok rahatlatıyor çok fena gaz sancısı iyi bilirim
oyy maşaallah annesi kuzuna
canım bende yeni farkettim 2 ocağın kandile denk geldiğini dr uma sorucam özelde olursa yani o gün olması çok güzel olur bencede:)
oo canım 3 aydan fazla oldu ben beşiği kuralı sereli:) üstüne örtü örttüm hiç tozlanmadı
evet canım izlemiştim, benim oğlumda böyle elini yüzüme koymuştu
anlayışınz için sagolun. İnan eflalim o konuyla alakalı alıntıları okumadım daha fazla uzulmemek için bir hafta grmedim . Oncesinde bi kaç kişide bnm bazen korıcı oldgmu yazmş aynı fikirde olundgna gore bazen bilerek asla degil bilmeyerek kırıcı olmşm dmkki . Neyse geldi geçti . Foruma grp okumayı istememiştm ilk baslarda ama meraklandım neler oluyor kim dogurdu kim dogurmadı sonuçta aynı şeyleri paylastgm yasadgm bi yer . Ama sık sık yazamıyorum ellerim acaip şişti uyuşuyr yazamasam bile takipteyim sagolun.aynen ya kuru pasta iyidir:)
amin canım inşaallah
hadi bakalım canım geliyor artık kuzun Allah kolaylık versin
ayy ayzık olmuş canım bilerek yapmamıştır üzüldüm
ha ha canım ya o da torun bekliyor işte torunumuz olmadan anlayamayacağız sanırım onları:)
canım ya sağlık ocaklarını bende hiç sevmiyorum son kontrole gitmedim bile hiç gerek yok onlara ne benim kilomdan bebeğim doğunca aşısı için gidicem tamam, tansiyona gelince iyice dinlenmeden ölçmemeleri lazım bana d aoldu bir kere hızlı yürümüştüm yüksek çıkmıştı, şükür idrarında temiz çıkmış
canım kolostrom bebek doğuncada gelecek merak etme bu hazırlık
canım güzel şeyler düşünmüşsün inşaallah gönlünce uygularsın
ayy çok sevindim inan, kimsenin evinde huzursuzluk olmasın
sağol canım amin
canım sebep belli oldu:)
gözünaydın canım inşaallah solunumuda düzelir
oyy çok duygulandım ben ya maşaallah eşinede sana da Allah muhabbetinizi bozmasın hep daha iyi yapsın canım, ne güzel gönlünü almış kıyılır mı hiç öyle kocaya
sağol canım bizimkiler ikinci el hep yeni moda değilseninkileri merakla bekliyorum inan, eminim çok güzel olur odasıda zaten mobilyasına bayılmıştım
kesinlikle canım kıymet bilinmiyor, bende öyle diyicem mevlüte gelin diye
canım süper liste gerçekten işe yarıyor bu
maşaallah canım
maşaallah annesi kilosu güzel doğmuş solunum sıkıntısıda çabuk geçer inşaallah
müsli diye diye müsliye aşerdirdin banabugün aldırayım ayy nasıl canım istedi şimdi
maşaallah bebeğine canım, şekerden şüpheleniliyor su fazla olunca
canım yalnız değilsin aynıyım bende hem de ikinci yani sanki ilk
geçmiş olsun canım parol içsene yoksa gerçekten geçmiyor
canım maşaallah kilosuda haftasıda iyi artık gelsede erken olmaz sağlıklı olsun da
canım yaptırma artık şu tahlili kaç oldu bir sürü kanın gidiyor böyle yazık sana
sağol canım çok takıyorum çokk bende rahat umursamaz olmak istiyorum artık
ohh misss güle güle otur
canım annene hak veriyorum çünküüü:) ilk oğlumda sola yattım hep ben ama kilosu azdı, şimdi hep sağa yatıyorum çünkü sola yatınca çarpıntım oluyor, birde benim hep tuhafıma gitmiştir Peygamber efendimiz hep sağa yatın dediği halde bu dr lar niye sola yatın der hamileyken mantıklı gelmiyor, bebeği besleyen damar sadece solda değil ki sağ da da var
ay kıyamam canım inşaallah daha uzun ayrılıklarınız olmasın
eee face bu canım oldum olası ben gıcığım ne yalan söylüyüm:)
ayyyy bende kendi kendime surat asmadığımı anlasam bir
canım belkide doğurdun şimdi
ayy üzüldüm ama ben kv ye, niye bu ön yargı ya kv ye karşı ya da geline vs. karşı ad çıkmış bir kere çok ayıp etmiş o arkadaşın
ayy çok güldüm yaben çok okurum bdv yi
kızzz kv denle uğraşma bu kadarkadın kötü değil diye hatırlıyorum yani sne iyi diyordun hormonlardan böyle düşünüyorsun bence sen ne dersen o olur zaten o evde o kendi kendine konuştuğuyla kalır
aaa okuyor bence kesin
canım ya bende aynıyım bizde robot değiliz ki insanız kadınız bütün gün bütün yük omzumuzda
hatanı anlaman çok güzel özür dilemek erdemdir
ayy çok güldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?