2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ayy inanmıyorum insanlar demkki gerçekten araştırıyor

sorma canım yaa ama torun sahibi olmaya da çok var daha
parol yok evde novalgin var sadece
bizim evde sayılı ilaç türü vardır içmeyi sevmem hiç
novalgin de hamilelikte içilmiyor
uyuyunca geçmiş şükürler olsun
kadın kötü değil ama adı var kv işte napıyım en küçük bir şeyi bana batıyor kocaman görünyor
aynen öyle canm

İlaç içmemek en iyisi tabi canım ne güzeli geçmiş şükür

aynen adı kaynana

ayy ben öyle asla duramam kocişime sarılmadan çatlarım valla sarıl gitsin kızzz amaan kaç günlük dünya kp yüzünden değmez daha da bağlan ona bağla kendine olnar öyle yaptıkçabiricik kocan o 2 çocuğunun babası onun da özür dileme şekli yiyecek getirmek demkki
emzirme olayına da pes gerçekten

mavi beşikti canım demi hatırlıyorum çok güzel bence rengi canım

ayy iyi dayanmışsın ben dayanamam gibi geliyor maşallah valla sana
bakalım daha ne rüyaalr görceğiz doğurana kadar

Günaydın kızlar nasılsımız bakalım biz hamdolsun pazartesiyi bekliyoruz kızımla kavuşmamıza az kaldı dua edin bize bwnimde dualarım sizinle

az zamanın kalmış canım :) hayırlısıyla alırsın inş bebeğini kucağına
ne güzel bir duygudur o yaşamayan bilmez herhalde

yaaa canım bende çok özledim malum zaten hormonlardan acayipiz, bazen diyorum haksızlık mı ediyorum hata bende mi o yüzden buraya yazıyorum tarafsız bakılır diye ama biz zaten 3,5 senedir böyleyiz ne aşk vardı aramızda dk başı öper sarılırdı yeter artık derdim düşün:) şimdi hep oğlumuza sarılıyor öpüyor oğğğğluuum yavruuum yaşama sebebim diyor ben ne kıskanmıştım ilk zamanlar öyle üzülmüştüm ki şimdi kanıksadım durumu işte... Bugünlerde çok ihtiyacım var ona, sabah zaten dayanamadım sarılmak için yeltendim o da işe gidiyordu yanaklarımdan öptü sarıldım dedim sana ihtiyacım var odunum insan karısına sıkı sıkı sarılır dedim sarıldık ama yok onun kafa de bir şeyler var dolu belli

sorma ya emzirmeyede karıştıya ben bu adama ne diyeyim

Canim boşver sarıl gitsin kocişine oda dayanamiyor bence herkes farklı gösteriyor sevgisini..kp in bomba yalnız emzirmede de varmış demekki söylecekleri...adamı tanımam etmem gıcık oluyorum hic haz etmiyorum sana yaptıklarındn dolayı

yok yok iyi işte bak ilk adımlar atılmış iki taraftan da ne güzel akşama daha güzel olur merak etme sarıl işten gelince oda seni özlicektir daha da merak etme hiç tartışma olmamış gibi olun inş bu akşam herşey unutulsun

ayyy canım gurur yapıyorum ya sanki öyle yapınca sen haklısın demiş gibi olucam neyse akşam olsunda

benim kp re gıcık olmayan yok inan, canım o kadar farklı ki bak bende ailemde eşimin aileside kapalıyız kendimizce yani dikkat ediyoruz diyelim, bu kp var ya o kadar uç şeyler yapmış yapıyor ki anlatsam sayfalar dolar, herkes ama herkes şikayetçi adamın bu tavırlarından, tek iyiliği dini anlamda namazını asla aksatmaz hasta da olsa, takdir ettiğim tek yönü o ama karısına çocuklarına çektirdikleri kendi gezip tozarken karısını kızlarını eve kapatması ahhhh neler var deli oluyorum, kv var ya diyorum bu adama dayandığı için mükafatı büyük ya birde iyi ki gerçekten temiz kalpli hala gülebiliyor kadın inanamıyorum ben olsam ooo yıklılırdım bunca yıldan sonra, kadın 7 çocuğu resmen tek büyütmüş beyimiz siyasetin içindeymiş eve uğradığı yokmuş kadın yine çok güzel yetiştirmiş eşime kızarım ama 5 erkek çocuğu yetiştirmek hem de güzel ahlakla hiç kolay değil kadın başarmış, eşim de kardeşleri de dışardan çok sevilirler saygılı edeplidirler bu kv min marifeti kp im hiç emeği yok nerdeyse, işi gücü baskı olmuş adamın sindirmek olmuş.... neyse yani yaz yaz bitmez inan yazsam zaten toplanıp gelir adamı bir güzel döversiniz, ha bana karşı saygısızlığı yok direk olarak yani, hep yavrum kızım der ilgilenir ama ben yapım gereği çevremde birine haksızlık yapılınca dayanamıyorum o kişiden soğuyorum, kv ye bir şey söyleyince hep ben savunurum annemle uğraşma baba derim dayanamam kadını ezmesine, kendi çocukları ağızlarını açamazlar öyle sindirmiş ki, eşime o yüzde çok kızarım niye anneni ezdiriyorsun yazık değil mi kadına diye

inşaallah canım ya güzel olsun artık hayatımız:)
hadi görüşürüz benim kız ayağını mı neresi bilmem küçük biraz sağ taraftan çıkarıor karnımda acıktı dayanamayıp ayağını yerim diye kokuyorum
gidiyimde bizi doyuruyum
hadi doyur annesi ben erken yaptım ama acıktım bir posta daha yiyeyim:)
Gunaydin kizlarrre, biz bugun 36.haftayi bitirip 37. Haftamiza girdikkkk :) kaldi 28 gun :)
günler azaldı artık bana da 11 gün kaldı
Slm kızlar.. Henüz dogum yok.. Sancı gitti:)
Girlboyöom gibi iki üç güne sogurcam herlade.. Neyse hayırlısı artık.. Beklemekten belirsizlikten ypruldum...

ayy nereye gitti merve bence geri gelir o sancı

Ben evi topluyum bugün tembellik yaptım kalkar kalkmaz yatakları toplardım

Birde ben bebeğimi özledim eşimle konuşmuyorum diye dr a da gitmedik ne zaman gideceksem 11 gün kaldı

Nednse yazdiklarim yarim cikmis. Dogumuna az kalmisken esinle mutlaka konus cnku en cok ona ihtiyacin olcak. Ilk adimi atmak istemeyebilirsin ama bazen biz kadinlar ilk adimi atmak durumunda kaliyoruz. O da karsimizdakine verdigimiz degerin gururumuzdsn daha cok olmasindan kaynaklanio. Bazen dusunuyorum erkekler konusmaz bizim kdr. Dertlesmezlee. En azindan biz burda cekistirip dertlesip rahatliyoruz onlar acaba ne dusunuolar. Ailelerimiz farkli. Farkli kisilikler tarafindan yetistiriliyoruz aramizda farklilik olmasi cok dogal. O da belki babasinla bozulmustur da sana demiodur hazmetmeye calisiodur. Yani.. Guzelim sen kendi huzurun icin konus esinle derim. Disardan demesi kolay deme inan bi sekilde hepimiz biseyden geciyoruz. Ilgi alaka bekliyoruz eslerden ama en iyisi bile hoduk bunlarin. He cnm diyip bildigini okican baska caresi yok. Lutfen iyi ol mutlu ol. Biliosun bebis hisseder

Anaaa ne Kpymiş arkadaş yuhh gari emzirmeye bile karisiyo. Nete Doğum ve bebek bakımı amcanın uzmanlık alanı demek kiSorumuz olursa senin araciliginla iletelim eflalim

Anaaa ne Kpymiş arkadaş yuhh gari emzirmeye bile karisiyo. Nete Doğum ve bebek bakımı amcanın uzmanlık alanı demek kiSorumuz olursa senin araciliginla iletelim eflalim

Aracılık ne demek ben bizzat telefon numarasını ıstıyorum amcanın.. Bi kaç soru var aklıma takılan... Nego

tamam cnm teşekkürler :)

anlayışınz için sagolun. İnan eflalim o konuyla alakalı alıntıları okumadım daha fazla uzulmemek için bir hafta grmedim . Oncesinde bi kaç kişide bnm bazen korıcı oldgmu yazmş aynı fikirde olundgna gore bazen bilerek asla degil bilmeyerek kırıcı olmşm dmkki . Neyse geldi geçti . Foruma grp okumayı istememiştm ilk baslarda ama meraklandım neler oluyor kim dogurdu kim dogurmadı sonuçta aynı şeyleri paylastgm yasadgm bi yer . Ama sık sık yazamıyorum ellerim acaip şişti uyuşuyr yazamasam bile takipteyim sagolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…