aynen canım ben de çok seviniyorum bebeğin sağlıklı ilerlediğini gösteren emarelerden biri beni de çok mutlu ediyo. biz çok erken duyduk ama arka arkaya gümbür gümbür duyamadık minicik yavrumuz 1 tane duyduk bıraktık 3 4 tane bi kere daha duyduk sonra daha zorlamayalım diye bıraktık. doktor yeni oluşmaya başlamış 10 güne net duyarız dedi. bende gümbür gümbür duyup videosunu çekmek istiyorum ama atıyo ya onu bilmek ble yetiyo şimdi kahve çekirdeğim benim
selam arkadaşlar ...5,5 haftalık hamileyim .....2 . bebeğim olacak ......ilk bebeğimde 2008 ağustos anne grubundaydım ....4 arkadasımla halen görüşüyorum ...aranıza katılmaktan çok mutluyum .görüşmek üzere sevgiler
mrb kızlar. 20 mayısta kontrole gittim 8 haftalık hamileyim. doktor kalp atışları var dedi. ama duymak için bebeğe zararlı olur dedi.siz ne zmn duydunuz kalp atışlarını
Merhaba kızlar nasılsınız benim de kontrolum bu cuma biz henüz ne keseyi gördük ne birşey zaten gittiğimde nöbetçi doktora muayene oldum sadece kan tahlilime gore hamilesin dedi benim kaşığın çok ağrıyı özellikle sol tarafın bu ikinci bebeğim oğlunda hic boyle olmamıştı bakalım hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızımda bende de lekelenme olmuştu ...korkma canım iğne kullanmıştım ve bok dinlenme ...kızım 6 yasında maşallah ..iyi düşünerek git doktora ...inşallah iyi haberlerle gelirsin ...
İnşallah canım yaa ben çalışıyorum da işyerindekilerde henüz bilmiyor Bir tane düşüğüm var
bu yüzden riskli dönem geçsin diye bekliyorum ama şu andada çok açıktım
canım en azından ilk amirine söyle aç kalma bebeğe bi etkisi yok ama kendine yazık ben söyledim iş yerindekilere rahatsız olunca eve gidiyorum hemen sağolsunlar yardımcı oluyolar kendine eziyet etme sen de her şey allahtan inşallah bu bebeğini kucağına alıcaksın öyle düşünme
mrb kızlar. 20 mayısta kontrole gittim 8 haftalık hamileyim. doktor kalp atışları var dedi. ama duymak için bebeğe zararlı olur dedi.siz ne zmn duydunuz kalp atışlarını