Teşekkür ederim canım. Kesinlikle öyleymiş. Hayatım boyunca unutamayacağım bugün duyduğum sesleri. Bir de şu kasık ağrım geçseydi. Umarım jel işe yarar.
Peki önlem amaçlı kullansak bu kan sulandırıcı hapı bir zararı olurmu ki? İlk gittiğim doktor progestanın yanında bir de ecopirin vermişti, ama başka doktora gitmeye başladım o da gerek yok dedi. İçim rahat etmiyor yine de kullansam mı diye düşünüyorum
Peki önlem amaçlı kullansak bu kan sulandırıcı hapı bir zararı olurmu ki? İlk gittiğim doktor progestanın yanında bir de ecopirin vermişti, ama başka doktora gitmeye başladım o da gerek yok dedi. İçim rahat etmiyor yine de kullansam mı diye düşünüyorum
yok canım başka yan etkiside olabılır mesela senın kanın aşısı suluysa allah muhafaza.. Benım doktorum gerek yok dedi. Eger allah korusun buna bağlı düşük olursa o zaman genetik test yapılıyor o zaman verılıyor. bence kullanma canım
size bir sorum olacak gün içinde benim ateşim çıkıyor ve kendimi çık halsiz hissediyorum
ama hergün böyle öğleden sonra saat 3 gibi başlıyor bugünde sabahtan başladı
bileniniz yada benim gibi olanınız varmı acaba
benim de öyleydi canım. bi sabahtan başladı öğlen geçti. ertrsi gün daha geç geçti. bi sonraki gün tüm gün bulandı. sonra ben niye olduğunu keşfettim eğer akşamdan hafiften aç yatarsam sabah bulantıyla kalkıyorum ve iştahım da olmadığından tüm gün yiyemiyorum midem hep bulanıyo. şimdi akşam meyve yiyip yatıyorum sabah hemen bi elma yiyorum bulantımda hiç olmuyo desem yeridir. az ve sık yemek burda devreye giriyo demekki ben hamilelik öncesi düzenimi devam ettirdim yemek konusunda hem 3 kere migren tuttu ilaç içmek zorunda kaldım hem de tüm gün yattım durdum. bu sorunu halledince ateş ve halsizlik de geçti sen de mideni boş bırakmamaya çalış en azından bi dene inşallah faydası olur
veriyolar canım senin istemene bile gerek yok işaretliyo bebeği eline veriyo :) ben albümüme iki tane koydum durup durup onlara bakıyom bi kese bi bebek var şimdilik :)
Gözün aydın canım çok seviniyorum bu pıt pıtları duyanlara allah duymayan herkese nasıip etsin
inşallah bende haftaya duyucam inşallah
inşallah
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza benim de düşügüm var üzülme hepsi öyle olucak diye bişey yokmuş
bana hep öyle söylediler umarım bebişlerimiz bu sefer bizlere tutunur.
aynen canım ben de çok seviniyorum bebeğin sağlıklı ilerlediğini gösteren emarelerden biri beni de çok mutlu ediyo. biz çok erken duyduk ama arka arkaya gümbür gümbür duyamadık minicik yavrumuz 1 tane duyduk bıraktık 3 4 tane bi kere daha duyduk sonra daha zorlamayalım diye bıraktık. doktor yeni oluşmaya başlamış 10 güne net duyarız dedi. bende gümbür gümbür duyup videosunu çekmek istiyorum ama atıyo ya onu bilmek ble yetiyo şimdi kahve çekirdeğim benim
kızlllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mide bulantısı için bişey keşfettim:) normalde sabahları kalktığımda baş dönmesi mide yanması ve bulantısından akşama kadar kendime gelemiyordum üstelik kusamıyordum bu beni tamamen mahvediyordu. dün gece kalkıp wc ye gittiğimde dört beş tane cubuk kraker yedim, ve sabah kalktığımda mide bulantım baya azalmıştı denemenizi tavsiye ediyorum her vc ye kalktığınızda agzınıza bikac kraker atın.
bu arada ben sürekli tuz yemek istiyorum, resmen tuzluğu ağzıma boşaltmak istiyorum neden sizce bi fikri olan var mı
ben de öyleyim gece çok acıkıyoruz demekki ondan sabah midemiz bulanıyo bi kaç gün önce bende yatmadan meyve yiyip yatmayı keşfettim sabah iyi uyanıyosun hemen yine bişeyler yedin mi hiç sıkıntı kalmıyo :) ve tuz yeme isteği bende de var eşim tuzluğun hamiyetini ele aldı ben çok koyuyorum diye :)
8 haftalıktı ama o hissetmişti bebeğe bişey oldu demişti. standart belirtileri de kesilmiş çünkü aniden. allah yaşatmasın canım ama anlarız allah korusun bişey olursa
benim de öyleydi canım. bi sabahtan başladı öğlen geçti. ertrsi gün daha geç geçti. bi sonraki gün tüm gün bulandı. sonra ben niye olduğunu keşfettim eğer akşamdan hafiften aç yatarsam sabah bulantıyla kalkıyorum ve iştahım da olmadığından tüm gün yiyemiyorum midem hep bulanıyo. şimdi akşam meyve yiyip yatıyorum sabah hemen bi elma yiyorum bulantımda hiç olmuyo desem yeridir. az ve sık yemek burda devreye giriyo demekki ben hamilelik öncesi düzenimi devam ettirdim yemek konusunda hem 3 kere migren tuttu ilaç içmek zorunda kaldım hem de tüm gün yattım durdum. bu sorunu halledince ateş ve halsizlik de geçti sen de mideni boş bırakmamaya çalış en azından bi dene inşallah faydası olur
İnşallah canım yaa ben çalışıyorum da işyerindekilerde henüz bilmiyor Bir tane düşüğüm var
bu yüzden riskli dönem geçsin diye bekliyorum ama şu andada çok açıktım