2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
iyide ilk gebelikte pıhtılaşma olup olmadıgını bılemıyorlar diye biliyorum ben. tüp bebek ve düşük dışında vermıyorlar sanırım sulandırıcı ığne

Peki önlem amaçlı kullansak bu kan sulandırıcı hapı bir zararı olurmu ki? İlk gittiğim doktor progestanın yanında bir de ecopirin vermişti, ama başka doktora gitmeye başladım o da gerek yok dedi. İçim rahat etmiyor yine de kullansam mı diye düşünüyorum

yok canım başka yan etkiside olabılır mesela senın kanın aşısı suluysa allah muhafaza.. Benım doktorum gerek yok dedi. Eger allah korusun buna bağlı düşük olursa o zaman genetik test yapılıyor o zaman verılıyor. bence kullanma canım

benim de öyleydi canım. bi sabahtan başladı öğlen geçti. ertrsi gün daha geç geçti. bi sonraki gün tüm gün bulandı. sonra ben niye olduğunu keşfettim eğer akşamdan hafiften aç yatarsam sabah bulantıyla kalkıyorum ve iştahım da olmadığından tüm gün yiyemiyorum midem hep bulanıyo. şimdi akşam meyve yiyip yatıyorum sabah hemen bi elma yiyorum bulantımda hiç olmuyo desem yeridir. az ve sık yemek burda devreye giriyo demekki ben hamilelik öncesi düzenimi devam ettirdim yemek konusunda hem 3 kere migren tuttu ilaç içmek zorunda kaldım hem de tüm gün yattım durdum. bu sorunu halledince ateş ve halsizlik de geçti sen de mideni boş bırakmamaya çalış en azından bi dene inşallah faydası olur

Son düzenleme:
Yarin kontrolum var. Acaba ultrosyon fotografi verirler mi

veriyolar canım senin istemene bile gerek yok işaretliyo bebeği eline veriyo :) ben albümüme iki tane koydum durup durup onlara bakıyom bi kese bi bebek var şimdilik :)

Bebeğimin kalbini dinledim bugün. Rabbime şükürler olsun. Yaşlar boşaldı gözümden. Tarif edilemeyecek bişeymiş. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah.

Ahhh darisi biz duymayi bekleyenlerin basinaa :)) cok guzel masallah sana da bebisine de. Senle aramizda 8 gun var. Karindan mi baktiniz canim?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

aynen canım ben de çok seviniyorum bebeğin sağlıklı ilerlediğini gösteren emarelerden biri beni de çok mutlu ediyo. biz çok erken duyduk ama arka arkaya gümbür gümbür duyamadık minicik yavrumuz 1 tane duyduk bıraktık 3 4 tane bi kere daha duyduk sonra daha zorlamayalım diye bıraktık. doktor yeni oluşmaya başlamış 10 güne net duyarız dedi. bende gümbür gümbür duyup videosunu çekmek istiyorum ama atıyo ya onu bilmek ble yetiyo şimdi kahve çekirdeğim benim

ben de öyleyim gece çok acıkıyoruz demekki ondan sabah midemiz bulanıyo bi kaç gün önce bende yatmadan meyve yiyip yatmayı keşfettim sabah iyi uyanıyosun hemen yine bişeyler yedin mi hiç sıkıntı kalmıyo :) ve tuz yeme isteği bende de var eşim tuzluğun hamiyetini ele aldı ben çok koyuyorum diye :)

Peki canim. Kac haftalikti arkadasinin bebegi

8 haftalıktı ama o hissetmişti bebeğe bişey oldu demişti. standart belirtileri de kesilmiş çünkü aniden. allah yaşatmasın canım ama anlarız allah korusun bişey olursa

İnşallah canım yaa ben çalışıyorum da işyerindekilerde henüz bilmiyor Bir tane düşüğüm var
bu yüzden riskli dönem geçsin diye bekliyorum ama şu andada çok açıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…