2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Saka maka tam 6 aydir tik yok :)))
Gecen kadin dogum dr uma kontrole gittum alttan muayene etti yok dedi gebeykenki gibi halen dedi kasiyosun kendini bu sekilde spiral sana hayatta takilmaz
Zaten dedim onu taktirmak isteyen kim
Biz dedim beraber olmuyoruz ki hicccccc istemiyoruzz dedim firsat yokki ona dedim
Bir gecen gece ruyamda dedim bebek uyuyordu tam dedim niyetlendik kapi caldi anaaaa kv gelmis kalmaya tam bu nerden cikti derken hoppppp annemle banam gelmeZmi haydaaa bir zil annemlerin sitenin kapicisi
Dedim yok artikkk ruyada bile olmadi deyince kadin gulme krizine girdi
Dedi bugune kdr ne yaptiysaniz o zmn o yoldan devam edin dedi
Nolucak boyle bilmiyorum valla
Hic zaman yok firsat yok
Bendwn yana sikinti yok isterse sonsuza kdr olmasin oglumla biz cok mutluyuz
Ama babamiz napar hic bilmiyorum

Acaba sen bagırsaklarını çalıştıracak bisey mi yedin yada usuttumu
Canım benim bebegimin kakasıda yeni 2-3 e düştü ilk soğuğunda nerdeyse 10-11 bez kakalıydı yavaş yavaş azaldı seninki de azalır diye dusunuyorum

Bayanlar kilo almıyor diyorsunuz ama peki boylarını da ölçüyormusunuz belkide uzamışlardır ne bileyim boya gitmiştir o ay öyle olur bir sonraki ay kilo olur benim oğlum aşırı hareketli ve çokta kilolu değil ama sağlıklı hareketli çişi kakası normal arkadaşında dediği gibi pütürlü Rabbim günah yazmasın nimete benZetmek istemem ama höşmerim tatlısı gibi pütürlü tabirine uyuyor sanırım bizim oğlanın kakası :)

Allah iyiligini versin :)) bizimkide o tatli gibi))

Ben gercekten bu dr u birakicam
Bu ay 1 kg almisiz,55,5 cm ken 59 olmusuz
Adam halen kilosu daha ii olabilirdi diyo

Slm kizlar biz kontrolden geldik kizim geldi geleli uyuyo hastanenin maskotu oldu cadi pusetini yanimiza almadik 2 saat boyunca babasinin kucaginda gezdi hic ağlamadı kucaktaydi ya..
Kontrol iyiydi cok Sukur, aklinizda olsun onumuzdeki ay 650 gr civarı alırmis yani 4. Ayda..
Bas seklini sordum burda bi arkadasla konuşmuştuk hatirlayamadim.Kafa sekli 2 ya da 3 yas civari sekillenirmis başına bi sey takma gereksiz dedi.Etkilemezmis bas seklini..Kizinin kafa sekli gayet guzel neden takıyorsun dedi..
minione bence de doktorunu değiştir oglun Masallah iyi gelismis halen neyini begenmemis doktorun anlamadim..Bu arada oglusuna da masallah cok yakışıklı olmus annesi mevlut kıyafetleri ile.

Bende geçenlerde üşütmüştüm otomatik olarak oğlum ishal oldu benden geçtiğini düşünerek çok önemsemedim ama iki üç gündür hala ishal ve yeşile döndü kakası dr a gotursem mi acaba

Ayy hic gulcem yoktu ruyada bile rahat kalamadiniz ha bence hepimiz ayniyiz biz bole rahatiz ama esler napar bu durumda anlayisli mi olurlar yoksa baska seyler mi okur insan bilemiyor ve endişelendiriyor

Benimki normalde 1 kere fazla yapar cogu zaman komple ustunu degismek zorunda kaliyorum oyle cok yapiyor, bugun 2 kere bayahi fazla yapto digerlero normaldi, kusmasi coktu yaa nasil tarif etsem butun mideyi bosaltmistir, birden agzindan fiskirdi ama tekrari olmadi, insallah bisey yoktur..

:)) kizlar bugun ben mi havamdayim siz mi anlamadim ana yorumlara bayahi guluyroum :)) canim boya gitsede kilosu artar, gorsellikten kilo almamis demiyorum, tartiyorum ben
Neyse simdilik kafamdan cikardim, 1 hafta sonra tekrar bakcM insallah.
minione canim yazmayi unuttum mama vermiyorum ben

Aynisi 3 hafta once basima geldi Ama agliyo diye doymadi sanip mama vermistim fazla geldi diye cikardi cok korluncttu heryeri batti

merhaba güzel anneler .Ben de inşallah temmuz annesi olucam bu sene.Siz tecrübeli annelere sormak istediğim bi srou var.Göğüs kalkanı kullananınız var mı acaba?Philips avent ve chicco arasında kaldım.Belki sizlerden bi öneri alabilirim

Al benden de o kadar kafayı yicem

Ben gercekten bu dr u birakicam
Bu ay 1 kg almisiz,55,5 cm ken 59 olmusuz
Adam halen kilosu daha ii olabilirdi diyo
Canım doktorunu değiştir bence. Seninle alay etmiş olabilir. 20-30 gram alması Lazım günlük.. Seninki 33 gram gibi bir şey almış daha ne olsun, bi ayda 1 kg seni tebrik ermesi Lazım benimki 500 gram bile alamıyor doktor moralimi bozmuyor düşün artık.. Her şey yolundayken bile seni tedirgin edip adam givi cevaplamıyorsa Allah korusun hastalık vs olduğunda bu doktor nasıl davranacak acaba.. Kadın doktor bul bence değiştir doktorunu...

Ben Philips avent ve medela nınkini kullandım ikisinden de memnun kaldım. Chicco bi alt sınıf kalıyor Philips e göre.. Allah tamamına erdirsin inş sağlıkşa kucağın alasın...

Ben avent.kullaniyorum ama chicco daha uygunsa ondan al bence ayni isi gorur cunku..

Ben avent.kullaniyorum ama chicco daha uygunsa ondan al bence ayni isi gorur cunku..
Çok sağolun.Allah razı olsun :)Bebişlerinizi sağlıkla büyütün,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...

Maşallah ikinize çok tatlısınız Allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…