Saka maka tam 6 aydir tik yok :)))Canım uc aydan sonra yawaslıycak zaten ilk zamanki gibi alsa duba olur heralde benımki de zayıfladı sankı ama uykusu çişi kakası keyfi yerindeyse sorun yok
Ben
Benimde durumlar aynı paso pijama dısarıda fena deıl de evde pijama ve hep yataktayız kızımla . Cok paspal oldum yaa eskiden her boş anı degerlendırırsık şimdi esımde yanasmıyo zaten iş guç yorgunluk hep bi bahanesi var :))))))
Acaba sen bagırsaklarını çalıştıracak bisey mi yedin yada usuttumu
Canım benim bebegimin kakasıda yeni 2-3 e düştü ilk soğuğunda nerdeyse 10-11 bez kakalıydı yavaş yavaş azaldı seninki de azalır diye dusunuyorumKızlar Merhaba benimde bebeğim 30 ocak doğumlu..
Kızım dogdugundan beri her bezi kakali günde 7 8 kere kaka yapıyor her altını açtığında kaka var sizce bu normal mi ..cumartesi kontrolumuz var doktorumuzada sorcam ama kafama takildi
Allah iyiligini versin :)) bizimkide o tatli gibiBayanlar kilo almıyor diyorsunuz ama peki boylarını da ölçüyormusunuz belkide uzamışlardır ne bileyim boya gitmiştir o ay öyle olur bir sonraki ay kilo olur benim oğlum aşırı hareketli ve çokta kilolu değil ama sağlıklı hareketli çişi kakası normal arkadaşında dediği gibi pütürlü Rabbim günah yazmasın nimete benZetmek istemem ama höşmerim tatlısı gibi pütürlü tabirine uyuyor sanırım bizim oğlanın kakası :)
Ben gercekten bu dr u birakicamBayanlar kilo almıyor diyorsunuz ama peki boylarını da ölçüyormusunuz belkide uzamışlardır ne bileyim boya gitmiştir o ay öyle olur bir sonraki ay kilo olur benim oğlum aşırı hareketli ve çokta kilolu değil ama sağlıklı hareketli çişi kakası normal arkadaşında dediği gibi pütürlü Rabbim günah yazmasın nimete benZetmek istemem ama höşmerim tatlısı gibi pütürlü tabirine uyuyor sanırım bizim oğlanın kakası :)
Daha ne olsun hem boyu uzamış hem kilosu artmış maşallah bebişineBen gercekten bu dr u birakicam
Bu ay 1 kg almisiz,55,5 cm ken 59 olmusuz
Adam halen kilosu daha ii olabilirdi diyo
Ayy hic gulcem yoktu ruyada bile rahat kalamadiniz ha
Saka maka tam 6 aydir tik yok :)))
Gecen kadin dogum dr uma kontrole gittum alttan muayene etti yok dedi gebeykenki gibi halen dedi kasiyosun kendini bu sekilde spiral sana hayatta takilmaz
Zaten dedim onu taktirmak isteyen kim
Biz dedim beraber olmuyoruz ki hicccccc istemiyoruzz dedim firsat yokki ona dedim
Bir gecen gece ruyamda dedim bebek uyuyordu tam dedim niyetlendik kapi caldi anaaaa kv gelmis kalmaya tam bu nerden cikti derken hoppppp annemle banam gelmeZmi haydaaa bir zil annemlerin sitenin kapicisi
Dedim yok artikkk ruyada bile olmadi deyince kadin gulme krizine girdi
Dedi bugune kdr ne yaptiysaniz o zmn o yoldan devam edin dedi
Nolucak boyle bilmiyorum valla
Hic zaman yok firsat yok
Bendwn yana sikinti yok isterse sonsuza kdr olmasin oglumla biz cok mutluyuz
Ama babamiz napar hic bilmiyorum
Benimki normalde 1 kere fazla yapar cogu zaman komple ustunu degismek zorunda kaliyorum oyle cok yapiyor, bugun 2 kere bayahi fazla yapto digerlero normaldi, kusmasi coktu yaa nasil tarif etsem butun mideyi bosaltmistir, birden agzindan fiskirdiBnm bidikda bugun cok sık kaka yapti,zaten dogdugu gunden beri sari purtuklu sivi bi kaka yapio hic degismedi bugunkulerde aynen oyle,o yuzden ishal teshisi koyamiyorum bi yemek kasigi yapio zaten genelde,ama bugun 4/5 defa yapti araliklarla,kustu demissin ilk defa mi oldu bu? Mama vemismiydin?
:)) kizlar bugun ben mi havamdayim siz mi anlamadim ana yorumlara bayahi guluyroum :)) canim boya gitsede kilosu artar, gorsellikten kilo almamis demiyorum, tartiyorum benBayanlar kilo almıyor diyorsunuz ama peki boylarını da ölçüyormusunuz belkide uzamışlardır ne bileyim boya gitmiştir o ay öyle olur bir sonraki ay kilo olur benim oğlum aşırı hareketli ve çokta kilolu değil ama sağlıklı hareketli çişi kakası normal arkadaşında dediği gibi pütürlü Rabbim günah yazmasın nimete benZetmek istemem ama höşmerim tatlısı gibi pütürlü tabirine uyuyor sanırım bizim oğlanın kakası :)
Aynisi 3 hafta once basima geldi Ama agliyo diye doymadi sanip mama vermistim fazla geldi diye cikardi cok korluncttu heryeri battiBenimki normalde 1 kere fazla yapar cogu zaman komple ustunu degismek zorunda kaliyorum oyle cok yapiyor, bugun 2 kere bayahi fazla yapto digerlero normaldi, kusmasi coktu yaa nasil tarif etsem butun mideyi bosaltmistir, birden agzindan fiskirdiama tekrari olmadi, insallah bisey yoktur..
Canim.belki sen alinganlik yapmissindir, yada kayinvalidenin gicikligi tutmus olabilir :) niye begenmesinki seni, esmerlee cirkin degikki, bir suru esmer guzel var :). Millet solaryuma gidiyor bronz olayim diye :). yeni dogum yaptik, vucudumuz bozuldu, kendimize bakamiyoruz guzellik konusunda bu aralar bende hassasim kendimi begenmiyorum
Canım doktorunu değiştir bence. Seninle alay etmiş olabilir. 20-30 gram alması Lazım günlük.. Seninki 33 gram gibi bir şey almış daha ne olsun, bi ayda 1 kg seni tebrik ermesi Lazım benimki 500 gram bile alamıyor doktor moralimi bozmuyor düşün artık.. Her şey yolundayken bile seni tedirgin edip adam givi cevaplamıyorsa Allah korusun hastalık vs olduğunda bu doktor nasıl davranacak acaba.. Kadın doktor bul bence değiştir doktorunu...Ben gercekten bu dr u birakicam
Bu ay 1 kg almisiz,55,5 cm ken 59 olmusuz
Adam halen kilosu daha ii olabilirdi diyo
Ben Philips avent ve medela nınkini kullandım ikisinden de memnun kaldım. Chicco bi alt sınıf kalıyor Philips e göre.. Allah tamamına erdirsin inş sağlıkşa kucağın alasın...merhaba güzel anneler .Ben de inşallah temmuz annesi olucam bu sene.Siz tecrübeli annelere sormak istediğim bi srou var.Göğüs kalkanı kullananınız var mı acaba?Philips avent ve chicco arasında kaldım.Belki sizlerden bi öneri alabilirim
Ben avent.kullaniyorum ama chicco daha uygunsa ondan al bence ayni isi gorur cunku..merhaba güzel anneler .Ben de inşallah temmuz annesi olucam bu sene.Siz tecrübeli annelere sormak istediğim bi srou var.Göğüs kalkanı kullananınız var mı acaba?Philips avent ve chicco arasında kaldım.Belki sizlerden bi öneri alabilirim
Ben henuz hamileym :)hamilelik?
Canım doktorunu değiştir bence. Seninle alay etmiş olabilir. 20-30 gram alması Lazım günlük.. Seninki 33 gram gibi bir şey almış daha ne olsun, bi ayda 1 kg seni tebrik ermesi Lazım benimki 500 gram bile alamıyor doktor moralimi bozmuyor düşün artık.. Her şey yolundayken bile seni tedirgin edip adam givi cevaplamıyorsa Allah korusun hastalık vs olduğunda bu doktor nasıl davranacak acaba.. Kadın doktor bul bence değiştir doktorunu...
Ben Philips avent ve medela nınkini kullandım ikisinden de memnun kaldım. Chicco bi alt sınıf kalıyor Philips e göre.. Allah tamamına erdirsin inş sağlıkşa kucağın alasın...
Çok sağolun.Allah razı olsun :)Bebişlerinizi sağlıkla büyütün,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...Ben avent.kullaniyorum ama chicco daha uygunsa ondan al bence ayni isi gorur cunku..
Hahahaaaha ilahi :))) dışarı çıkıcağız birazdan hava çok gzl bugün,bende bnm artisti bekliyorum uyanmasını ,eczaneden alacağım o dediğin ilacı,evet gerçi silince hmn geçiyor banada süt lekesi gibi geliyor ama nolur nolmaz evde bulunsun degilmi
Gelelim bakıma ,sen pazarcı teyxeymilsin o yine iyş ben krndimi travestiye benzetiyorum,bıyıklı kıllı bacak kılları dolu,ama koca meneli göbekli kıllı bşr travesti :)))
Eve misafir gelirse suslenıyorum sadece o resimde o güne ait sankrum
O kdr evrim geçirşyorumki oğlum beni tanımıyor yabancı zannedip saf saf gülüyor :)))((
Maşallah ikinize çok tatlısınız Allah nazarlardan saklasınEki Görüntüle 1476493 Bize sanirim kimse hastanede karisti diyemezler sol ustteki benm bebekligim ve oglum ayni ben,abim ve babamin kopyasi,ve bunuda kv ler her zaman dile getiriyolar ardindan da cok tatli diyolar :) iyi bari bu konuda tam puan aldilar benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?