2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bu kocalar ne sanıyorlar aceba çocuk dogurup buyutmeyi.esime sen doguracaksan bakacaksan olsun istediğin kadar diyorum. deli ediyor beni....eşinin once senin gönlünü fethetmesi lazım demi ama cok üzdü seni.destek olmasi lazim....benim koca hak etmiyor ikinciyi çünkü odun hatta kütük.

Canim geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasin...

Kızlar alıntılayamadım hepinize çok teşekkür ederim, karman çormanım şu an yarın mevlit var onun hazırlıkları dünkü gerginliğim sürüyo bi yandan ofisten işler geliyor onlarla uğraşıyorum. Müsait olunca döncem okudum tek tek Allah korusun öyle bir durum olunca uygulayacağım dediklerinizi ,iyi ki varsınız

Oooooooo temel saglam olmasa sus ne yapacak:))) ilk defa bu sozu duyuyorum cok basarili

minione sözün patenti bana ait:)

kahkaha smile koyamadım telden:)

nayy demekki iki cocuklu anne sendromu yasiyoruz az once yazdim ayni canim merak etme bizdede ayni yapmasam olmuyor yapinca daha beter arada derede minione o hayali bende kuruyorum hep cok begendim yalniz ben kucuk bi kimsenin bulamayacagi adaya gidip yamyamlarla kalmak istiyorum birde minione ben sunu dusunuyorum esim ev#e yokken haklisin bekarliffim

Kardesi ben esim icin yapmaddm bide soyle bisey var ben kocam icin dogurmadim kendime dogurdum coxuklarimi minione sende oyle dusun yapmayabilirsin ama yaarsan tek dusuncen adamlar hersey kurban olsun onlara coxuk mu yapilir kendime yaptim eziyetinide ben cektim ohh cennette benim

Canim cok guldum :)) benimkide 4 diyir valla 3 olsun diyorum 3 azmis :). Bende cok cocuj severim ama anne olmak zor ya ne bilim ne zaman rahat edicem bilmiyorum

Ay canim su cennet benim deyince esimin lafi aklima geldi,,ben gece kac kere kalktim sen oh misil misil uyuyodun deyince esimin hemen cevabidir : ee cennet benimmi ayaklarimin altinda senin ayaklarinin altindaa..

Kizlar bu arada cok sukur ki bikacgundur bi duzen tutturduk oglum gece 11 gibi uyuyor 4-5 gibi kalkip gozu kapali emip geri uyuyor,ben sut fln sagip yatiyorum sonra 8 gibi kalkiyor cok keyifli oluyo oynasiyoruz emiyor geri uyuyoruz ve 10 bucukta kalkiyoruz beraber..bende bu sayede artik baya uykumu aliyorum..masallah diyeyim darisi bebgi uyumayanlara insallah hepinizin bebislerine uykularr versin rabbim..

Ohh süpersin

Duha22 canım aynen eşimin çok çalışması gerekiyor çook

benim gönlümü alması için

hoş ona göre süper bir koca kendisi

ben ciddi ciddi boşanmayı düşündüm haberi yok!

Yani varda yok lafta sanıyor

ama bir gerçek var ki sen kendine değer vermezsen

kimse vermiyormuş

I imspecial güzel yazmış çocuğu kendimiz için

doğurmalıyız:)

I imspecial canım sende benim gibi olmuşsun

bahar mı çarptı nedir bizi

inşaallah kolaylaşır hayatımız

sende sıkma canını bence gençken ev almakla

doğru bir karar vermişsiniz

sonunda sen rahat edeceksin öyle düşün

praline ben sezaryanlı olmasam

eşim 5-6 tane isterdi babası kılıklı!!

yedi tane doğurmuş kv:)

annemde altı:)

sezaryan oldum diye üzülüyordum

şimdi bunun hayrı buymuş meğer diyorum:)

ah bu erkekler eflalim çok komikler :) benimki son ay başlamıştı zaten dur Bi sabret bunu doğurayım önce dedim :) bizim zaten 5yılın sonunda geldi paşamız kardeş işi ne olur nasıl olur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…