bu kocalar ne sanıyorlar aceba çocuk dogurup buyutmeyi.esime sen doguracaksan bakacaksan olsun istediğin kadar diyorum. deli ediyor beni....eşinin once senin gönlünü fethetmesi lazım demi ama cok üzdü seni.destek olmasi lazim....benim koca hak etmiyor ikinciyi çünkü odun hatta kütük.günaydınlar
her zamanki gibi uykusuzum:)
4 senede bünyem hala alışmamış uykusuzluğu
ayyyy benim eşim bir tuhaf tutturdu üçüncü diye
2017 de olacakmış
kesinlikle yok diyorum anlamıyor
implantı dedim iki sene sonra çıkacaksa olur diyor
sinir etti sabah sabah
bak ne güzel çocuklarımız üçleyelim diyor!!!!
bu gidişle ben kanka takılmaya devam edicem
adam niyeti bozmuş kuluçka makinası sanıyor beni
Canim geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasin...Kızlar elim ayağım gidik şu an bebeğim uyurken farklı bi şekilde şiddetle ağlayarak ve kızarmış bi şekilde uyandı.nefes alamıyo gibiydi sesi filan iyice değişti boğazına tükrük kaçtı sanırsam annem boğazına parmağını sokmuş öyle yapınca kendine geldi diyo hastanedeyiz şu an
Maşallah canım kızına Allah bağışlasınBen kızıma asık oldum galiba :)))Gözüm baskasını görmuyoo
Oooooooo temel saglam olmasa sus ne yapacak:))) ilk defa bu sozu duyuyorum cok basariliepey korunaklıymış bende ki öyle değil canım, birde bizim büyük oğlanın dr u bebekler hastalığı ağızdan burundan alır dışarı çıkınca ağzını burnunu kapatın bir şey olmaz demişti ondan sordum hani ağzını da örtüyormusun diye:)
aynen Türk kadınları öyle ama bizim suçumuz değil toplum çevre baskısı hep, dört dörtlük olmak zorundayız maalesef
ah canım ah damdan düşeni damdan düşen anlar demişler ne diyeyim, neyse ki benimki bakımlarına yardım ediyor yoksa hepten sıyırıcam az kaldı:)
kardeş konusunda katılıyorum kızlar çok haklısınız bu düşünceyle istedik bizde, çok zorlanıyorum evet umarım ilerde iyi kardeş olurlar anlaşırlarda emeklerimiz boşa gitmez
inşaallah canım temennim o malum artık kardeş kardeşe neler yapıyor
canım görmesini engellemekten başka çare yok benimkide görünce dikiyor gözünü
hadi gözün aydın mervem:)
ahh işimiz çok zor Allah yardımcımız olsun, demek ki iki yaşta ideal değilmiş:) e ne zaman olmalı bu kardeş:)
olmaz bırakmam bulmuşum güzel hayali:) ay sağol canım bende seve seve gelirim ohhh ne güzel olur:)
ayy inşallah büyüme atağıdır canım sürekli olmaz
iyiymiş beş gün sonra dön başa aynen canım aynen
sağol canım
götürücez canım aklımda kendimide onu da götürücem:)
canım benim dünyanın sonu değil sen bebeğinin yanındamısın ona sevgini veriyormusun bebeğin mutlu mu ona bak, anne sütü alıp mutsuz bir bebek olsaydı sütün ne önemi kalırdı, sen önce mamayı kabullen ama emzirmek içinde sakın pes etme her gün dene canım inanıyorum tutacağına ama önce sen sakin ol, bu durumu yaşayan biri olarak yazıyorum
ahh ilacım olsa başıma sürerim bende sürekli beşik sallıyorum gazı bitince düzelecek diye umut ediyorum:)
ahh canım benim gidecek dağ gibi annem babam yok varlarda yoklar işte... sağol canım güzel hislerin için
canım ilk oğlumda üçüncü ayda oldum sonra hep düzenli oldum şimdi nasıl olur bilmem değişiyor bu durum, süt azalıyor deniliyor umarım doğru değilidir
çok haklısın aslında her şey nasip
ayyy çok hoşsun benimkide öyle ağlıyor canım nefesi kesiliyor azcık edepsiz kendisiz:)
kız yok sen taş gibi hatunsun maşallah temel sağlam olmasa süs ne yapacak:)
canım çok geçmiş olsun
canım dr a götür ishale ihmale gelmez
oyy galiba bende:) hatta oğlumda oldu kesin kızınızı talibiz:) maşallah suphanallah çok güzel canım gerçekten
canım öyle bir durum olunca ağzına üfle bebeğinin birde dr un dediği gibi sırtına vur, Allah korusun bebeklerimizi
nayy demekki iki cocuklu anne sendromu yasiyoruz az once yazdim ayni canim merak etme bizdede ayni yapmasam olmuyor yapinca daha beter arada deredeayy canım inşallah büyüyünce dertleride büyümez:)
canım bende eşime oğlum iki yaşındayken olsun dedim yok dedi hep onun yüzündenbirde düşüğüm var bundan önce eğer o yaşasaydı şimdi 8 aylık olacaktı, çıkıcam canım netten kıyafet aldım bugün gelir inşallah istediğim pardesü olursa hemen atıcam kendimi yarın:) pespayede çıkmak istemiyorum artık zaten hamileyken ne olursa onu giydim birazda ondan çıkmıyorum kendimi iyi hissetmek için iyi giyinmem lazım benim:)
canım emir hep hareketliydi kardeş gelince benim tahammülüm azaldı sadeceakıl fazla olunca ne yapacağını şaşırıyor, biliyorsun eşimle kreş konusunda da çok sıkıntı yaşamıştım onun yüzünden evde emir!! O yüzden eşime çok öfkeliyim
ah duham dağınık oluyum rahat oluyum diyorum ama yok tamam işi yapmıyorum ama aklım o işle meşgul oluyor sürekli ne olacak bu halim bilmiyorum
çııcam duham çıkıcam inşallah, ayy kv den de fenalık geldi ben her gün görüyorum kadının bir şey yaptığı yok ama aynı muahabbet artık uzak duruyorum daraldım
güle güle kullan canım, bende var bir tane babyrose diye bir marka ablam vermişti dün evde takıyım dedim içinde kayboldu bıdığım, birde şeyi merak ediyorum dışarı ona koyup çıkarınca ağzını burnunu nasıl örtüyorsun bebişin üşümüyor mu?
canım inan eski titizliğim yok ama bende salıyım diyorum olmuyor aklım hep o işte o işi yapınca rahatlıyor içim yoksa birde onun yüzünden daralıyorumnasıl rahat olucam ben,üstelik günde iki kere ev süpürdüğüm oluyor oğlum yüzünden
Canim cok guldum :)) benimkide 4 diyir valla 3 olsun diyorum 3 azmis :). Bende cok cocuj severim ama anne olmak zor ya ne bilim ne zaman rahat edicem bilmiyorumgünaydınlar
2017 de olacakmış
sinir etti sabah sabah
Ay canim su cennet benim deyince esimin lafi aklima geldi,,ben gece kac kere kalktim sen oh misil misil uyuyodun deyince esimin hemen cevabidir : ee cennet benimmi ayaklarimin altinda senin ayaklarinin altindaa..Kardesi ben esim icin yapmaddm bide soyle bisey var ben kocam icin dogurmadim kendime dogurdum coxuklarimiminione sende oyle dusun yapmayabilirsin ama yaarsan tek dusuncen adamlar hersey kurban olsun onlara coxuk mu yapilir kendime yaptim eziyetinide ben cektim ohh cennette benim
Amin cümlemizinkiniMaşallah canım kızına Allah bağışlasın
Ohh süpersinKardesi ben esim icin yapmaddm bide soyle bisey var ben kocam icin dogurmadim kendime dogurdum coxuklarimiminione sende oyle dusun yapmayabilirsin ama yaarsan tek dusuncen adamlar hersey kurban olsun onlara coxuk mu yapilir kendime yaptim eziyetinide ben cektim ohh cennette benim
günaydınlar
2017 de olacakmış
sinir etti sabah sabah
Sabah rota aşımızı olduk teyzeler ateşimiz falan yok şimdilik çıkmaz inşallah,oğluşum 5600 gr 64 cm olmuş 1kg almış bu ayda böyle devam ederiz inşallah minicik doğmuştu kuzum 2500 du prematüre sınırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?