Maşallah cnn. Bizimde uykularimiz benzer. Peki gündüz uykulariniz nasil?Kizlar bu arada cok sukur ki bikacgundur bi duzen tutturduk oglum gece 11 gibi uyuyor 4-5 gibi kalkip gozu kapali emip geri uyuyor,ben sut fln sagip yatiyorum sonra 8 gibi kalkiyor cok keyifli oluyo oynasiyoruz emiyor geri uyuyoruz ve 10 bucukta kalkiyoruz beraber..bende bu sayede artik baya uykumu aliyorum..masallah diyeyim darisi bebgi uyumayanlara insallah hepinizin bebislerine uykularr versin rabbim..
ayy biliyormusun tam nasıl resim yukleyebilirim ki diye duşunurken mesajını gordum . Benimkide nokia lumia yaa resim yukleyemiyorum bende . Yuklemeyi çozersen banada haber et . Ben çozersem bnde sana ederim . Ugrasıyorum off .Kızlar Nokia lumia kullanan var mı aranızda ben foto yükleyemiyorum lumiadan
Bizi tarif etmissin cnm oturunca agliyo gezcekmis, etrafi incelikcekmis hanimefendi..Son bikac gundur benim kizim yaramazlasti, hanimefendiye kucaga almakta ywtmiyor, ayaga kalkip gezinmenizi istiyir, yoruluyorum bende. Ayaklarimda sallayarak uyumakya istemiyor, memede uyuyacakmis, musade etmiyirum, ama cok agliyor sakinlestirene kadar canim cikiyor insallah buyume atagidir ve gecicidir..
Canim cevapla yazan kismun yaninda dosya yukle yaziyor ona tiklayinca resim secim yulluyorsyn, sende byle mi yapmistn? Onceden bende yukleyemiyodumda.
öyle yapıyorum canım tabletten oluyor ama bu telefonla ilgili herhalde
Mervecim iki kuzucugunda cok tatli masallahh :)
ayy biliyormusun tam nasıl resim yukleyebilirim ki diye duşunurken mesajını gordum . Benimkide nokia lumia yaa resim yukleyemiyorum bende . Yuklemeyi çozersen banada haber et . Ben çozersem bnde sana ederim . Ugrasıyorum off .
Adetten sonra sut azalirmi diye doktora sordum alakasi yok dedi ama lekelenmem olunca goguslerim bos gibi geliyor.Adet gören arkadaşlar sonra adetlerimiz eskisi gibi ayda bir mi olacak yoksa düzene girmesi zaman alacak mi. Adet gördükten sonra süt miktarı azalır mi.Bende fırsat bulmuşken amma meg gönderdim
Canim gunduzleride her emmeden yaklasik 1 saat sonra uykusu geliyo 1 saat kadar uyuyo kalkinca geri emiyo ayni duzende devam ediyo aksam 7 den sonra uyumuyo 10-11 gibi uyuyo..oyle canim..Maşallah cnn. Bizimde uykularimiz benzer. Peki gündüz uykulariniz nasil?
Aaa dogumdanmiymis canim? Ayak tirnaklarimdan birkaci fena aciyor, kendiliginden gecermi ki...Kizlar tirnaklarinizda batma oldumu benim dogumdan sonra sirayla tum tirnsklarim batti simdi ikinciye dondudogum sonrasi yasanabiliyormus
ben hic mama vermedim.72 günlük olduk.bugün adet oldum.zaten kanamam biteli de ancak 15 gun olmuştur.herhalde bu adet oluyo.....hic beklemiyordum adet olmayı bu kadar erken;((Adetle sutun alakasi ne bilmiyorum ama benim doktorumda eger sadece emziriyosan 6 ay kadar olmazsin buyuk ihtimal ama mamada yiyorsa daha erken olabilirsin demisti..
Cnm senin icin nete baktim ciddi bi sey oldugunu sanmiyorum endiselenme ltfn..Kızlar smear testi yaptırdım sonuç cıktı ama cok merak ettim hiç bişe anlamadım bu ne ya acil cvp kanser miyim yoksa :///
bana al dediler ama ben almadım iyi ki almamışım çünkü hiç gerek kalmadı,,,,merhaba güzel anneler .Ben de inşallah temmuz annesi olucam bu sene.Siz tecrübeli annelere sormak istediğim bi srou var.Göğüs kalkanı kullananınız var mı acaba?Philips avent ve chicco arasında kaldım.Belki sizlerden bi öneri alabilirim
internette okuduğuma göre, sonuç temiz değil fakat çok kötü de değil,, yani tedaviden ziyade dr un 6-12 ay içinde yeniden smear testi yapıcak ve gözlem altında tutulucaksın,,Kızlar smear testi yaptırdım sonuç cıktı ama cok merak ettim hiç bişe anlamadım bu ne ya acil cvp kanser miyim yoksa :///
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?