2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
@Mrssuperfine cok tatlisin ya canm bende pozitif olmak istiyorum su bahara bahar givi gireydik bizim hic sucumuz yok ben mutluydum cano biseyvoldu sanki bi kedi gördum sanki
cnm
gnceferon kullaniyorum

Nego @Mrssuperfine en iyisi becham modeli bende hamile kalmadan kestirdiydim en mantiklisi duz saclara hava vrtiyor havali havuc kafali olalimm heyt beee

C Cucu canım inşaallah ikinci bebeğiniz kolayca gelir

Allah isteyenlere nasip etsin

benim kuzularımı bağışlasın yeter tabi hepinizinkini

bebeğine maşaallah canım

bizde pazartesi inşaallah rota aşısı yaptırıcaz

Maşallah cnn. Bizimde uykularimiz benzer. Peki gündüz uykulariniz nasil?

Kızlar Nokia lumia kullanan var mı aranızda ben foto yükleyemiyorum lumiadan
ayy biliyormusun tam nasıl resim yukleyebilirim ki diye duşunurken mesajını gordum . Benimkide nokia lumia yaa resim yukleyemiyorum bende . Yuklemeyi çozersen banada haber et . Ben çozersem bnde sana ederim . Ugrasıyorum off .

Son bikac gundur benim kizim yaramazlasti, hanimefendiye kucaga almakta ywtmiyor, ayaga kalkip gezinmenizi istiyir, yoruluyorum bende . Ayaklarimda sallayarak uyumakya istemiyor, memede uyuyacakmis, musade etmiyirum, ama cok agliyor sakinlestirene kadar canim cikiyor insallah buyume atagidir ve gecicidir..

Bizi tarif etmissin cnm oturunca agliyo gezcekmis, etrafi incelikcekmis hanimefendi..
biz ya ayakta ya da memede uyuyoruz sadece...

hepimizin ki hayırlı evlat olur inşallah canım
sizi de aşınız kolay geçer inşallah eflalim,ayy ben bu topiğin en son doğuracaklarından biriydim ilklerinden oldum bizim paşa erkenden geldi
ayy biliyormusun tam nasıl resim yukleyebilirim ki diye duşunurken mesajını gordum . Benimkide nokia lumia yaa resim yukleyemiyorum bende . Yuklemeyi çozersen banada haber et . Ben çozersem bnde sana ederim . Ugrasıyorum off .

kalpler bir demek canım :) ben iki yıldır çözemedim canım dosya yükle diyorum resim seçme ekranı geliyor ama orda kalıyor seni de mi aynı,site yönetimine de msj attım cvp yok

Adet gören arkadaşlar sonra adetlerimiz eskisi gibi ayda bir mi olacak yoksa düzene girmesi zaman alacak mi. Adet gördükten sonra süt miktarı azalır mi.Bende fırsat bulmuşken amma meg gönderdim
Adetten sonra sut azalirmi diye doktora sordum alakasi yok dedi ama lekelenmem olunca goguslerim bos gibi geliyor.

Adetle sutun alakasi ne bilmiyorum ama benim doktorumda eger sadece emziriyosan 6 ay kadar olmazsin buyuk ihtimal ama mamada yiyorsa daha erken olabilirsin demisti..

Adetle sutun alakasi ne bilmiyorum ama benim doktorumda eger sadece emziriyosan 6 ay kadar olmazsin buyuk ihtimal ama mamada yiyorsa daha erken olabilirsin demisti..
ben hic mama vermedim.72 günlük olduk.bugün adet oldum.zaten kanamam biteli de ancak 15 gun olmuştur.herhalde bu adet oluyo.....hic beklemiyordum adet olmayı bu kadar erken;((

Slm kizlar.. Bebegim cok saglikli masallah derken nazar ettim galiba.... 4 gundur kakasini yapmiyo..doktoru aradik bugun fitil verdi ..fitili yerlestirirken kiİm kiyameti kopardi bisey oldu sanip hemen geri cikarttim..yarim saattede anca sakinlestirdim.. Benzer durumla karsilasan varmi ve tabi onerisi olan

Kızlar smear testi yaptırdım sonuç cıktı ama cok merak ettim hiç bişe anlamadım bu ne ya acil cvp kanser miyim yoksa :///

Eklentiler

• image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar smear testi yaptırdım sonuç cıktı ama cok merak ettim hiç bişe anlamadım bu ne ya acil cvp kanser miyim yoksa :///
Cnm senin icin nete baktim ciddi bi sey oldugunu sanmiyorum endiselenme ltfn..
soyle yaziyodu:

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-03-22-57-35-1.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 92
bana al dediler ama ben almadım iyi ki almamışım çünkü hiç gerek kalmadı,,,,
eczanelerde falan satılan bir şey, bence ihtiyacın olunca satın al,,,
ama lansinoh un göğüs ucu kremini tavsiye ederim, hastane çantana mutlaka koy,,,

@Mrv5534 cnm masallah barekallah cok tatli ikisi de , Allah bagislasin hayirli evlat olsunlar insallah...

Yarin da baska bi arkadasim geliyo oturmaya esim disari cikti, kizim kucagimda sizdi ama uyanir buyuk ihtimalle..
Bu da benim minik tatli prensesim teyzeleri el kemirmeye devam..

Eklentiler

• IMG-20150403-WA0004.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 102
internette okuduğuma göre, sonuç temiz değil fakat çok kötü de değil,, yani tedaviden ziyade dr un 6-12 ay içinde yeniden smear testi yapıcak ve gözlem altında tutulucaksın,,
Bence hemen dr unu ara,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…