Geçmiş olsun şifa olsun inşSabah rota aşımızı olduk teyzeler ateşimiz falan yok şimdilik çıkmaz inşallah,oğluşum 5600 gr 64 cm olmuş 1kg almış bu ayda böyle devam ederiz inşallah minicik doğmuştu kuzum 2500 du prematüre sınırı
oy masallah annesi askiniz daim olsunBen kızıma asık oldum galiba :)))Gözüm baskasını görmuyoo
sağol canım 3.ay bugün bitirdik sağlıkla büyüsünler inşallah hepimizinkiC Cucu masallah kuzuna kacinci ay kontrolunuz 2.ay mi ne guEl toparlamis ins hep boyle gitsin kuzucuk
Nego bahar carpti bide kizim carpti deyim sana dun babasi yaninda uyuyorsu ahmetin ben yoktum icerde bebeginin srsi geliyordu oturma odasinda saniyorum ahmetin besigini ustune cekmis ahmet düsmüs sukur ki bisey olmadi eger ben boyle yaninda olaydm esim nasil bagityrdi kendisinin yaninda oldu ya sesi cikmadi tabi ben insanligimi koteudum ses cikarmadm
Geçmiş olsun şifa olsun inş
Haftaya da biz olucaz da gitmeden yapmamız gereken birşey var mı?
Eki Görüntüle 1479865 iste bnm canlarimm
gercek asklarim..
dunlerim bugunlerim yarinlarim
iste benim herseylerim.....
Eki Görüntüle 1479868 3 aylik olduk.......hatiramiz olsun....
Haha gercekten benim helinime benziyomuş :) maşallahEki Görüntüle 1479865 iste bnm canlarimm
gercek asklarim..
Eki Görüntüle 1479865 iste bnm canlarimm
gercek asklarim..
kızlar maşallah yavrulariniza Allah bağışlasin hayırlı evlat olsunlar...cok tatlılar...angel gercekten benziyo senin kıza mervenin oğlu:)Haha gercekten benim helinime benziyomuş :) maşallah
Masallah cnm cok tatlilarmis :)Eki Görüntüle 1479865 iste bnm canlarimm
gercek asklarim..
Allah omurlerinizi guzel hayirli gecirsin sizi saglikla biebirinizden ayirmasin mervişEki Görüntüle 1479865 iste bnm canlarimm
gercek asklarim..
maşallah Mervecim bebişlere hayırlı evlat olsunlar inşallahEki Görüntüle 1479865 iste bnm canlarimm
gercek asklarim..
Canim cevapla yazan kismun yaninda dosya yukle yaziyor ona tiklayinca resim secim yulluyorsyn, sende byle mi yapmistn? Onceden bende yukleyemiyodumda.Kızlar Nokia lumia kullanan var mı aranızda ben foto yükleyemiyorum lumiadan
Canım ben de doktora gitmeden telde sordum gelemem şehir dışındayım dedim:)) yalan tabi korkumdan gidemiyorum :) gynotraveGen fitil verdi emzirmeye etkisi olmas korkma dedi.. Inş geçer bu dert..Sozle sohbet etmeyi gecmisi okumayi ozledim buyuksehtde calismak yasamak xok zor yollara harap oluyor insan dun esim izin aldi cocuklara bakti ben hastanede ydim geldim cocuklar beni ozlemis ben halsiz bitkin guven kalmamis bende ayy sizide bunaltmayim neyse biliyoum ki duzelecek hayaayt boyle bisy Allah gercekten saglik verain gerisi gelip gececek boyle mutlu oluyorum bende ;-) bu arada aranizda vajina kokusundan sikayt edenler doktora gitti mi ben gynomax diye bi vajinal ftile basladim aile hekimine gittim o verdi sute etksii olur mu acaba olmaz dedi mecbur kullancam eskiden olaydi giderdim kadin dogumcuma simdi kiyamiypum bebelere bi gun birakmaya ama sonunda yine bakicilarda buyuyecekler napalim hersey onlar icin
C Cucu masallah kuzuna kacinci ay kontrolunuz 2.ay mi ne guEl toparlamis ins hep boyle gitsin kuzucuk
Nego bahar carpti bide kizim carpti deyim sana dun babasi yaninda uyuyorsu ahmetin ben yoktum icerde bebeginin srsi geliyordu oturma odasinda saniyorum ahmetin besigini ustune cekmis ahmet düsmüs sukur ki bisey olmadi eger ben boyle yaninda olaydm esim nasil bagityrdi kendisinin yaninda oldu ya sesi cikmadi tabi ben insanligimi koteudum ses cikarmadm
Anammm yerim bunları ye be güzel evini doldurmuşsun bebişlerle Saçlı da oğlan maşallah anneni sen beklettin demekki kerataa:))) kızına da oğluna da bin maşallah..Eki Görüntüle 1479865 iste bnm canlarimm
gercek asklarim..
Benim geçen hafta dökülmeye başladı bende Kısacık küt kestirdim beckham modeli mi ne diyorlar pişman Olacağım sanmıştım ama deli givi de geriliyordum çok iyi Yaptım oh mis:) ben sadece balık halı kullanıyorum aslında kan da kullanmam Lazım sen ne kullanıyorsun?kizlar sac dokulmeleri donemine girdiniz mi ben girdim acayip 3 gundur bide uzun saclarm kestirip rahatlamam lazim kan hapi kullaniyorm birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?