2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
C Cucu masallah kuzuna kacinci ay kontrolunuz 2.ay mi ne guEl toparlamis ins hep boyle gitsin kuzucuk
Nego bahar carpti bide kizim carpti deyim sana dun babasi yaninda uyuyorsu ahmetin ben yoktum icerde bebeginin srsi geliyordu oturma odasinda saniyorum ahmetin besigini ustune cekmis ahmet düsmüs sukur ki bisey olmadi eger ben boyle yaninda olaydm esim nasil bagityrdi kendisinin yaninda oldu ya sesi cikmadi tabi ben insanligimi koteudum ses cikarmadm

Geçmiş olsun şifa olsun inş
Haftaya da biz olucaz da gitmeden yapmamız gereken birşey var mı?

B bir_melek ayy cok guldum haklisin erkeklerinde isine geliyor nasil olsa sevap bize cennet bize peki kadinlara yardim etmeyen kocaya baska bi yer varsaa

sağol canım 3.ay bugün bitirdik sağlıkla büyüsünler inşallah hepimizinki

Geçmiş olsun şifa olsun inş
Haftaya da biz olucaz da gitmeden yapmamız gereken birşey var mı?

canım yok galiba sonrasında ateş olabiliyor dikkatli olmak lazım

Kızlar Nokia lumia kullanan var mı aranızda ben foto yükleyemiyorum lumiadan

Kızlar Nokia lumia kullanan var mı aranızda ben foto yükleyemiyorum lumiadan
Canim cevapla yazan kismun yaninda dosya yukle yaziyor ona tiklayinca resim secim yulluyorsyn, sende byle mi yapmistn? Onceden bende yukleyemiyodumda.

Mervecim iki kuzucugunda cok tatli masallahh :)

kizlar sac dokulmeleri donemine girdiniz mi ben girdim acayip 3 gundur bide uzun saclarm kestirip rahatlamam lazim kan hapi kullaniyorm birde

Canım ben de doktora gitmeden telde sordum gelemem şehir dışındayım dedim:)) yalan tabi korkumdan gidemiyorum :) gynotraveGen fitil verdi emzirmeye etkisi olmas korkma dedi.. Inş geçer bu dert..

Insanlığımı korudum demene çok güldüm benim eşimin dirseği de bebeğe çarpmıştı ve ben oha oha Öküz demiştim ilk hafta eşim şok olmuştu:)) oluyor böyle Şeyler sen Sıkma Can'ını iki çocuk büyütüyorsun ev borcu vs çocukları bırakacak olmak heps ayrı dert ama hep senin yüzünü görünce sıkılır Bebişler bakıcı teyzelerini görmek onlara da değişiklik bir de onların rahatı için yapıyorsun bunu onları bırakıp da gezmelere gitmiyorsun Sıkma Can'ını.. Allah yardımcın olsun..

Ben de senin gibi düşünüyorum ben bebeğimi doğurduktan sonra bi hafta annemin evi Hariç hep tek Başıma kaldım temizlik yemek misafir bebek yokAma her şey.. Ama hiç yardımcım yok demek yerine bu bebeği ben doğurdum ben de bakabilirim diyorum kimse bana bebek doğur da sana Yardıma gelelim diye vaat vermedi Nasılsa ben doğurduysam ben de bakacağım diye motive ediyorum kendimi.. ve tamamen kendim için doğurdum Allah nasip etti oh mis kokulu Süslü püslü bi kızım var şimdi teyzesi sen ne güzel iki çocuk bi de ev yapmışsın yükün hafif ama birkaç seneye keyfini göreceksin Sıkma Can'ını .. Seni pozitif görmek istiyoruz :)

Eki Görüntüle 1479865 iste bnm canlarimm
gercek asklarim..
dunlerim bugunlerim yarinlarim
iste benim herseylerim.....
Eki Görüntüle 1479868 3 aylik olduk.......hatiramiz olsun....
Anammm yerim bunları ye be güzel evini doldurmuşsun bebişlerle Saçlı da oğlan maşallah anneni sen beklettin demekki kerataa:))) kızına da oğluna da bin maşallah..

kizlar sac dokulmeleri donemine girdiniz mi ben girdim acayip 3 gundur bide uzun saclarm kestirip rahatlamam lazim kan hapi kullaniyorm birde
Benim geçen hafta dökülmeye başladı bende Kısacık küt kestirdim beckham modeli mi ne diyorlar pişman Olacağım sanmıştım ama deli givi de geriliyordum çok iyi Yaptım oh mis:) ben sadece balık halı kullanıyorum aslında kan da kullanmam Lazım sen ne kullanıyorsun?

I imspecial benimde yavaştan dökülmeye başladı

kestirsende kestirmesende dökülecek miktar dökülecek

geçen gün yazı paylaşmıştım okuduysan

vitamin demir hapıda alsan etki etmiycek

bende ihmal ediyorum kan ilacımı kalsiyumu omegayı

göz altlarım morardı resmen

saçımı bende kestirmek istiyordum

hamileyken becham modeli kestirmiştim

şimdi yine kestirip birde tarçın bakır boyatsam

emzirken boyayıda araştırmadım gerçi

biraz kendimi iyi hissetmek için yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…