2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben bi gogsumu emzirirken digerinden baya sut akiyor eskiden ziyan oluyodu kalkan sayesinde onlarida iciriyorum ogluma o acidan cok faydasini gordum ben ziyan olunca uzuluyordum kalkansiz emzirmiyorum simdi

bayanlar ilk uçak yolcuşuğumu yaptım ve tek başıma,,, eşim havalimanına kadar bıraktı tabiki de :)))
ama keşke bebek bileti değil de çocuk bileti alsaymışım, pusetiyle koltukta dururdu oğluşum,, aslında ben öyle yapacaktım THY aradım gerek yok biz size puset veriyoruz dediler ama puset falan yokdu,,, ama sağolsun hostesler falan çok yardımcı oldu,,, evimdeyim,, oğlumunda keyfi yerinde ,,,,

Cnm senin icin nete baktim ciddi bi sey oldugunu sanmiyorum endiselenme ltfn..
soyle yaziyodu:
Canım cok tsk ederim ilgin için evet cok ciddi bişey değil ama bugün şunu anladım ki insan hayatı bi anda değişebiliyomuş . Bi an kızım gözümün önüne geldi allah kimseyı erkenden annesiz babasız bırakmasın

internette okuduğuma göre, sonuç temiz değil fakat çok kötü de değil,, yani tedaviden ziyade dr un 6-12 ay içinde yeniden smear testi yapıcak ve gözlem altında tutulucaksın,,
Bence hemen dr unu ara,,
Üf daha dikiş agrılarım geçmeden bu çıktı benim hasta olma lüksüm yok burda yapayalnızım kızımı bir saat bırakacak kimsem bile yok :/ allah hepimize sağlık versin

:) canım benim . Bende siteye uye oldugumdan beri ugrasıyorum . Mesela cevapla yazan yerin yanında dosya yukle yazıyor oraya tıklıyorum bişey çıkıyor browse diye . Galiba resim boyutu buyuk geliyor canim birisi söylemişti burdan . Resim kuçultme uygulaması indirmek gerekiyormuş . Dene istersen . Bu arada bende site yonetimine mesaj attım cevap gelmedi.

Adetle sutun alakasi ne bilmiyorum ama benim doktorumda eger sadece emziriyosan 6 ay kadar olmazsin buyuk ihtimal ama mamada yiyorsa daha erken olabilirsin demisti..
ben hiç mama vermedim canım ama kırkım çıktıktan 20 gun sonra oldum .

Masallah canim cok tatli, ama sanki rsmer degil bu bebis esmer demistin :)

canım sadece anne sutuylemi besleniyor . Anlattıgın şey makatta çatlak olabilcegini getrdi aklıma . Benim oglumda kakasını yapamıyordu çok huzursuzdu . Birde sadece anne sutu almasına ragmen kabız oluyordu . Sadece anne sutu alan bebeklerde bu olmazmış . Doktra goturunce makatta çatlk oldugunu soyledi . İlaçlarla duzeldik sukur . İnşllah siznki ole bişey degildir .

masaallah canım çok tatlıymış . Minyon demiştin ama tersine ufak tefekte durmuyor masaallahı var :)

Bende gaza geldim resim eklicem oglumla ikimizin resmini ama lumia larda yuklenmiyor ya ugrastım olmuyr.

Üf daha dikiş agrılarım geçmeden bu çıktı benim hasta olma lüksüm yok burda yapayalnızım kızımı bir saat bırakacak kimsem bile yok :/ allah hepimize sağlık versin
çok geçmiş olsun,, ama öyle çok endişelenicek bir durum değil, sadece dr 6-12 ay arasında smear testi yapıcak,,,,
benimde göğüslerimde kistler var, her yıl dr a gidiyorum, ultrasonla bakılıyor, bir şey çıkmıyor şükür,,, hatta doğumla yok olurlar sandım ama duruyorlar hala,,, bende şehir dışındayım benimde kimse yok yanımda ama bu sene gittim göğsüm için,dr hemde 3 kere,, ilk muayene sonra ultrasona sonra da kontrole hemde bebeğim 2 aylık yokdu bile,,,, bir şekilde hal oluyor sen kalbini ferah tut )))

ben hiç mama vermedim canım ama kırkım çıktıktan 20 gun sonra oldum .
Bugun karnim agridi hep dedim kesin oluyorum regl ama henuz olmadım, burda olunca sutun azalir denmisti snrm bi ara sende bi degisiklik olmadi di mi cnm..
benim cadi resimlerde toparlak çıkıyo cnm annesine cekmis..
Masallah canim cok tatli, ama sanki rsmer degil bu bebis esmer demistin :)
oyle mi cnm kv esmerlesir diyince ben de oyle diyorum koyulasir daha diye..

Kızım uyudu benim uykum kactı bir saatir donüyorum yatakta gozlerimde kan canagı uykusuzluktan niye boyle oldum anlamadım simdi ben uyurum o uyanır :)

canım biraz sutum azalır gibi olmştu aslında ama ben adet oluşuma baglamamiştim aklıma gelmemişti . Birde bebek buyudukçe sutu daha çabuk çekiyor ve boşaltıyor sutu . Bugun dayımın tavsiyesi ile (dayım eczacı) yarım çay bardagı reflor toz u suya karıştırup biberona koyup içirdim bebegime ve iki saniye surmedi içmesi . Daha kuçukken rezene çayını içirmiştim biberonla ve azcık çayı yarım saatte çekmişti . Burdan anladım yani buyudukçe daha çabuk çekip bitiriolar sutu ve biz sutumuz azaldı zannediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…