bende alıcam bakıyorum ama ergobaby diye başka kanguruları da satıyorlar,,, ben ebebek de görmüşdüm oraya bakıcam,,Kızlar ergobaby i tavsiye etmişsiniz paylaşır mısınız ve ne kadar?
Ben de cnm kesinlikle almam lzm umarim kullanabilirim..@minione bi sey daha tavsiye etmişti daha uygunmus..bende alıcam bakıyorum ama ergobaby diye başka kanguruları da satıyorlar,,, ben ebebek de görmüşdüm oraya bakıcam,,
fiyatı 250 civarında,,
Ben bi gogsumu emzirirken digerinden baya sut akiyor eskiden ziyan oluyodu kalkan sayesinde onlarida iciriyorum ogluma o acidan cok faydasini gordum ben ziyan olunca uzuluyordum kalkansiz emzirmiyorum simdibana al dediler ama ben almadım iyi ki almamışım çünkü hiç gerek kalmadı,,,,
eczanelerde falan satılan bir şey, bence ihtiyacın olunca satın al,,,
ama lansinoh un göğüs ucu kremini tavsiye ederim, hastane çantana mutlaka koy,,,
Canım cok tsk ederim ilgin için evet cok ciddi bişey değil ama bugün şunu anladım ki insan hayatı bi anda değişebiliyomuş . Bi an kızım gözümün önüne geldi allah kimseyı erkenden annesiz babasız bırakmasınCnm senin icin nete baktim ciddi bi sey oldugunu sanmiyorum endiselenme ltfn..
soyle yaziyodu:
Üf daha dikiş agrılarım geçmeden bu çıktı benim hasta olma lüksüm yok burda yapayalnızım kızımı bir saat bırakacak kimsem bile yok :/ allah hepimize sağlık versininternette okuduğuma göre, sonuç temiz değil fakat çok kötü de değil,, yani tedaviden ziyade dr un 6-12 ay içinde yeniden smear testi yapıcak ve gözlem altında tutulucaksın,,
Bence hemen dr unu ara,,
Amin cnm gecmis olsun..Canım cok tsk ederim ilgin için evet cok ciddi bişey değil ama bugün şunu anladım ki insan hayatı bi anda değişebiliyomuş . Bi an kızım gözümün önüne geldi allah kimseyı erkenden annesiz babasız bırakmasın
:) canım benim . Bende siteye uye oldugumdan beri ugrasıyorum . Mesela cevapla yazan yerin yanında dosya yukle yazıyor oraya tıklıyorum bişey çıkıyor browse diye . Galiba resim boyutu buyuk geliyor canim birisi söylemişti burdan . Resim kuçultme uygulaması indirmek gerekiyormuş . Dene istersen . Bu arada bende site yonetimine mesaj attım cevap gelmedi.hepimizin ki hayırlı evlat olur inşallah canım
sizi de aşınız kolay geçer inşallah eflalim,ayy ben bu topiğin en son doğuracaklarından biriydim ilklerinden oldum bizim paşa erkenden geldi
kalpler bir demek canım :) ben iki yıldır çözemedim canım dosya yükle diyorum resim seçme ekranı geliyor ama orda kalıyor seni de mi aynı,site yönetimine de msj attım cvp yok
ben hiç mama vermedim canım ama kırkım çıktıktan 20 gun sonra oldum .Adetle sutun alakasi ne bilmiyorum ama benim doktorumda eger sadece emziriyosan 6 ay kadar olmazsin buyuk ihtimal ama mamada yiyorsa daha erken olabilirsin demisti..
Masallah canim cok tatli, ama sanki rsmer degil bu bebis esmer demistin :)@Mrv5534 cnm masallah barekallah cok tatli ikisi de , Allah bagislasin hayirli evlat olsunlar insallah...
Yarin da baska bi arkadasim geliyo oturmaya esim disari cikti, kizim kucagimda sizdi ama uyanir buyuk ihtimalle..
Bu da benim minik tatli prensesim teyzeleri el kemirmeye devam..
canım sadece anne sutuylemi besleniyor . Anlattıgın şey makatta çatlak olabilcegini getrdi aklıma . Benim oglumda kakasını yapamıyordu çok huzursuzdu . Birde sadece anne sutu almasına ragmen kabız oluyordu . Sadece anne sutu alan bebeklerde bu olmazmış . Doktra goturunce makatta çatlk oldugunu soyledi . İlaçlarla duzeldik sukur . İnşllah siznki ole bişey degildir .Slm kizlar.. Bebegim cok saglikli masallah derken nazar ettim galiba.... 4 gundur kakasini yapmiyo..doktoru aradik bugun fitil verdi ..fitili yerlestirirken kiİm kiyameti kopardi bisey oldu sanip hemen geri cikarttim..yarim saattede anca sakinlestirdim.. Benzer durumla karsilasan varmi ve tabi onerisi olan
masaallah canım çok tatlıymış . Minyon demiştin ama tersine ufak tefekte durmuyor masaallahı var :)@Mrv5534 cnm masallah barekallah cok tatli ikisi de , Allah bagislasin hayirli evlat olsunlar insallah...
Yarin da baska bi arkadasim geliyo oturmaya esim disari cikti, kizim kucagimda sizdi ama uyanir buyuk ihtimalle..
Bu da benim minik tatli prensesim teyzeleri el kemirmeye devam..
çok geçmiş olsun,, ama öyle çok endişelenicek bir durum değil, sadece dr 6-12 ay arasında smear testi yapıcak,,,,Üf daha dikiş agrılarım geçmeden bu çıktı benim hasta olma lüksüm yok burda yapayalnızım kızımı bir saat bırakacak kimsem bile yok :/ allah hepimize sağlık versin
Bugun karnim agridi hep dedim kesin oluyorum regl ama henuz olmadım, burda olunca sutun azalir denmisti snrm bi ara sende bi degisiklik olmadi di mi cnm..ben hiç mama vermedim canım ama kırkım çıktıktan 20 gun sonra oldum .
oyle mi cnm kv esmerlesir diyince ben de oyle diyorum koyulasir daha diye..Masallah canim cok tatli, ama sanki rsmer degil bu bebis esmer demistin :)
canım biraz sutum azalır gibi olmştu aslında ama ben adet oluşuma baglamamiştim aklıma gelmemişti . Birde bebek buyudukçe sutu daha çabuk çekiyor ve boşaltıyor sutu . Bugun dayımın tavsiyesi ile (dayım eczacı) yarım çay bardagı reflor toz u suya karıştırup biberona koyup içirdim bebegime ve iki saniye surmedi içmesi . Daha kuçukken rezene çayını içirmiştim biberonla ve azcık çayı yarım saatte çekmişti . Burdan anladım yani buyudukçe daha çabuk çekip bitiriolar sutu ve biz sutumuz azaldı zannediyoruz.Bugun karnim agridi hep dedim kesin oluyorum regl ama henuz olmadım, burda olunca sutun azalir denmisti snrm bi ara sende bi degisiklik olmadi di mi cnm..
benim cadi resimlerde toparlak çıkıyo cnm annesine cekmis..
oyle mi cnm kv esmerlesir diyince ben de oyle diyorum koyulasir daha diye..
Cnm ikisi de sut yapar iyi yapmissin, ben de sabahlari dereotlu omlet yapıyorum..Kızlar şimdi yogurtla dereotunu karıştırıp yiyorum . Tavsiye ederim ilk defa iki gun once yedim gece yatrken ve inanılmaz sut yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?