Nasıl yapıyorsun canım bi tarif yaz bende yapayımCnm ikisi de sut yapar iyi yapmissin, ben de sabahlari dereotlu omlet yapıyorum..
Ayy benim babam da aynı adam her işi yapıyo ama otuz yıldır çenesiyle annemin basını in etini yedi . Benim eşim de yardım etmez ama dırdırı yok hepsinde bi kusur var işteEşimi affetmek istiyorum ama o hatasını affetmeye karar vermişken başka bir hata yapıyor çok üzüyor beni haklı olsam da beni hiç başkalarına savunmaz hep beni haksız görüp bağırır has odun yani ama yardımına hizmetine desem hakkını yemiyim 10 numara resmen bana ve çocuğuma hizmet ediyor evi süpürüyor bulaşıkları yıkıyor makinaya Atmaz elleriyle yıkar nedense .. nadiren yemek yapar hamileliğimden beri çok nadir yemek yapmışımdır hep yemeğe götürür gitmesek eve sipariş verir yorulmamı istemez hala öyle inanmazsınız belki tuvaleti bile yıkar gece onu uyandırıp çocuğu ona veririm bakar uyutmaya çalışır tabi bir sürü mırın kırınla ama çok hizmeti var gel gelelim diliyle bana eziyet veriyor eşim takıntılı hemde çok temizlik takıntısı da var bulaşık süngerini 1 hafta en fazla 2 haftaya kadar kullanır ve çay baydağı için olan sünger ayrı yağlı bulaşıklar için olan sünger ayrı bide her zaman onun atmak istediği ve benim atmadığım 3.cü haftanın süngeri var hangi mutfakta 3 bulaşık süngeri bir arada kullanılıyor anlamıyorum çok kez başka süngerle çay bardaklarını yıkadığım için tartışmışızdır herşeye karışan dırdırcı (amaaaan düşman başına) bilmiş bi kocam var ne yapacağımı şaşırdım hizmetlerine baktığımda nimetin içinde görüyorum kendimi ama minnetide bir o kadar okkalı
minigine cok geçmiş olsun canim....o nasıl dr mus gicik neyseki hatasını anlayip Özür dilemis..esin de çok ayip etmis ben de olsam zor affederdim..maşallah jadin gibi iş yapıyormuş bir de minnet altinda birakmasa...yine de o kadar tardimi cok iyi canim esim hiccc birsey yapmaz daginikligiyla yük olur bana hep annesinin suçu hic yap dememis....Eşimi affetmek istiyorum ama o hatasını affetmeye karar vermişken başka bir hata yapıyor çok üzüyor beni haklı olsam da beni hiç başkalarına savunmaz hep beni haksız görüp bağırır has odun yani ama yardımına hizmetine desem hakkını yemiyim 10 numara resmen bana ve çocuğuma hizmet ediyor evi süpürüyor bulaşıkları yıkıyor makinaya Atmaz elleriyle yıkar nedense .. nadiren yemek yapar hamileliğimden beri çok nadir yemek yapmışımdır hep yemeğe götürür gitmesek eve sipariş verir yorulmamı istemez hala öyle inanmazsınız belki tuvaleti bile yıkar gece onu uyandırıp çocuğu ona veririm bakar uyutmaya çalışır tabi bir sürü mırın kırınla ama çok hizmeti var gel gelelim diliyle bana eziyet veriyor eşim takıntılı hemde çok temizlik takıntısı da var bulaşık süngerini 1 hafta en fazla 2 haftaya kadar kullanır ve çay baydağı için olan sünger ayrı yağlı bulaşıklar için olan sünger ayrı bide her zaman onun atmak istediği ve benim atmadığım 3.cü haftanın süngeri var hangi mutfakta 3 bulaşık süngeri bir arada kullanılıyor anlamıyorum çok kez başka süngerle çay bardaklarını yıkadığım için tartışmışızdır herşeye karışan dırdırcı (amaaaan düşman başına) bilmiş bi kocam var ne yapacağımı şaşırdım hizmetlerine baktığımda nimetin içinde görüyorum kendimi ama minnetide bir o kadar okkalı
Kusursuz kimse yokta ama dırdırcı oldu mu hiç çekilmiyor sabır bakalımmAyy benim babam da aynı adam her işi yapıyo ama otuz yıldır çenesiyle annemin basını in etini yedi . Benim eşim de yardım etmez ama dırdırı yok hepsinde bi kusur var işte
Canım o konuştuklarını ettiklerini düşünsem boşanmaya kadar giderim ama yavrumu herşeyden önce düşünüyorum ona kızıyorum ama hemende affediyorum unutmaya çalışıyorum yapacak birşey yok bu dünyada hep imtihandayız ya eşten ya çocuktan ya anneden ya babadan kardeş akraba dost arkadaş komşu.... imtihan işte... kısacası insan insandan çeker!minigine cok geçmiş olsun canim....o nasıl dr mus gicik neyseki hatasını anlayip Özür dilemis..esin de çok ayip etmis ben de olsam zor affederdim..maşallah jadin gibi iş yapıyormuş bir de minnet altinda birakmasa...yine de o kadar tardimi cok iyi canim esim hiccc birsey yapmaz daginikligiyla yük olur bana hep annesinin suçu hic yap dememis....
aynen Pınarcım browse çıkıyor,uygulamayı denemek lazım kesin o da yüklenmiyordur bizimkilere:) canım benim . Bende siteye uye oldugumdan beri ugrasıyorum . Mesela cevapla yazan yerin yanında dosya yukle yazıyor oraya tıklıyorum bişey çıkıyor browse diye . Galiba resim boyutu buyuk geliyor canim birisi söylemişti burdan . Resim kuçultme uygulaması indirmek gerekiyormuş . Dene istersen . Bu arada bende site yonetimine mesaj attım cevap gelmedi.
Kistler yumurtalık kistimi boyları ne kadsr acaba benim kızımda da vardaBugün randevumuz vardı kızlar kistlerin takibine başlandı çok korkulacak birşey yok geçmesini beklicez dediler hem kendi takipteki hastanemize gittim orda sonuçları almak için doktorumuz yoktu rica ettim diğer doktor arkadaşı baktı sonuçlara yine cerrahta istemişti cerrahada gidip ricada bulundum baya ilgilendi sonuçlara baktı baya bebekle ilgili konuştuk biraz trip attım doktor bey her gelişimizde tam idrar tahlili veriyoruz enfeksiyon çıkıyor hiç bişey yapılmıyor dedim asistanına kızım yaz suprax başlatalım dedi hesapta açtırmadılar ilk defa para vermeden çıktım bizahmet olsun o kadar canım
Her neyyse araştırma hastanesinedeydi randevu neler oldu neler sonuçları aldıktan sonra araştırma hastanesine gittim öğle arasına 5 dakka kala aldı bizi... kadın sonuçlara baktı vır vır vır konuşuyor kistle ilgili bi soru sordum sesini yükseltti sözümü kesme dinle diye bağırmaya başladı ben şok oldum kuyruğuna basılmış gibi bağırarak sesi yüksek konuşmaya başladı bende dedim ki doktor hanım şurda güzellikle polemik çıkarmadan konuşalım tartışmazsak güzel olur diye daha çok bağırıyor sen bana saygısızlık yapıyorsun demez mi ben deli oldum o sıra dedim ki ben ne yaptım şimdi kardeşim sadece soru sordum bağırmaya başladınız elim ayağım titredi resmen çok kötü oldum kadında diyor ki sabahtan beri 80 bin hastaya bakıyorum ben herkesin çocuğu için uğraşıyorum uyumadım bilmem ne dedim ki sabahtan beri 80 bin hastaya bakmışsanız bunun hıncını stresini benden çıkaramazsınız bende uyumadım dedim kadın çıktı gitti eşim o sinirle benimle tartışmaya başladı ne dese alttan alsaydın o doktor oğlum sen kimsin kibirliler kabullenmezler alttan alıcaksın diye bas bas bağırdı hastane odasındaydık o doktor yüzünden baya tartıştık bende o insan bende insanım herkes birbirine saygılı olmak zorunda! Ben saygısızlık yapmadım sadece soru sordum bütün hıncını stresini benden çıkardı üstüne saygısız damgası yedim doktorun ardından sen kimsin diye bağıracak duruma geldim bu ne kibir ne bu ya elim ayağım boşaldı hastaneyi terkettim 1 saat hava almaya çıktım eşim kalmıştı doktor sonradan gelip özür diledi yok kusura bakmayın kahvaltı yapmamıştım olur öyle şeyler hata bende bilmem ne ayyyyy çıldıracamm bende kendi hastanemize gitmiştim o sıra araştırma hastanesinedeki doktor kendisi aradı beni çağırdı ne sanıyorlar bunlar kendilerini doktor olduysan vatana millete hizmet etmek için olmuşsundur hükümranlık sürmek için değil!
cnm ekstra bi farklilik yok yumurtanin içine peynir ve dereotu koyuyorum istege gore tereyagda pisiriyorum..Nasıl yapıyorsun canım bi tarif yaz bende yapayım
Zaten sebzeler sut yapiyor antalyada yenilen baska otlar var bende pek bilmiyorum ama arkdasima ailesi getirmis yemis ve sutu artmiscnm ekstra bi farklilik yok yumurtanin içine peynir ve dereotu koyuyorum istege gore tereyagda pisiriyorum..
Benim ki yine iyi mi deyim 3e ikna olmusCanim cok guldum :)) benimkide 4 diyir valla 3 olsun diyorum 3 azmis :). Bende cok cocuj severim ama anne olmak zor ya ne bilim ne zaman rahat edicem bilmiyorum
Kızlar resim sectıkten sonra browse a basıp yüklenmesini bekliyceksiniz:) canım benim . Bende siteye uye oldugumdan beri ugrasıyorum . Mesela cevapla yazan yerin yanında dosya yukle yazıyor oraya tıklıyorum bişey çıkıyor browse diye . Galiba resim boyutu buyuk geliyor canim birisi söylemişti burdan . Resim kuçultme uygulaması indirmek gerekiyormuş . Dene istersen . Bu arada bende site yonetimine mesaj attım cevap gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?