2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ay ne aptalım sonucu görünce kafam durdu dikkat etmemisim cok saol ama ugrastım silemedim resmi nasıl silcem yaa

Kızlar resim sectıkten sonra browse a basıp yüklenmesini bekliyceksiniz
resim secemiyoruz ki canım . Dosya yukleye basıyorum bi kutucuk çıkıyor browse yazıyr altındada kabul edilen dosya turleri jpg filn yazıyr . Ben çok ugrastım olmuyor . Hep işletim sisteminden boyle oluyr . Çok pişman oldum bu telefonu aldıgıma . Bir suru kullanışlı uygulamadanda mahrum kalıyorum . Mesela androidli telefonlarda bebek telsizi uygulaması var . Bebek uyurken bu uygulamayı açıyorsun telefondan bir numara seçiyorsun bebek uyanınca telefon o seçtigin numaradan kendi kendine arayıp seni haberdar ediyor . Ama lumialarda yok . Birde watsappa yeni konuşça ozelligi eklenmiş ama sadece andoidli telefonlara yine bize bişey yok . Degiştrcm ama bir kaç aya.

L

Kistler yumurtalık kistimi boyları ne kadsr acaba benim kızımda da varda
cnm yumurtalıklarında var 2 cm dedi doktor büyükmüş ama takipteyiz şuan 2 hafta sonra gerileme olmasa ameliyat dedi özel cerrahımız ama araştırma hastanesinde de takipteyiz onların dediklerini de öneme alıcam en son ameliyat sizin için ne denildi cnm geçmiş olsun bu arada

M miss_curious cok tatli kizin ya yerim masallah cok esmerlesmez kaymanan bakma bu kiz bildigin beyaz tenli bi cocuk esmer degil sari da degil ama guzel kiz olacagi kesin benim kizimin kucuklugine benzettm cok opuyrm fistigi
tesekkur ederiz teyzesi

oyy yerim bu tospigi annesi, masallah..

Ay ne aptalım sonucu görünce kafam durdu dikkat etmemisim cok saol ama ugrastım silemedim resmi nasıl silcem yaa
Cnm snrm silinmiyo 10 dk içinde yapılıyor işlemler .
Yaptım güzel oldu cnmm sağol
Afiyet olsun cnm beğenmene sevindim. .

Kızlar smear testi yaptırdım sonuç cıktı ama cok merak ettim hiç bişe anlamadım bu ne ya acil cvp kanser miyim yoksa :///
tesekkur ederiz teyzesi

oyy yerim bu tospigi annesi, masallah..

Cnm snrm silinmiyo 10 dk içinde yapılıyor işlemler .

Afiyet olsun cnm beğenmene sevindim. .
canım rapor ettim silinmiş teşekkürler kadınlar klübü :)

Saol canim sizede gecmis olsun Bizimkide takıp bizim bide sol bobrekte genisleme varmis suanlik biseye gerek yok takip edecez dedi drumuz zamanla kendi duzelebilir dedi

Saol canim sizede gecmis olsun Bizimkide takıp bizim bide sol bobrekte genisleme varmis suanlik biseye gerek yok takip edecez dedi drumuz zamanla kendi duzelebilir dedi
İnşallah iyi sonuçlar alırız canım dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok

L

Kistler yumurtalık kistimi boyları ne kadsr acaba benim kızımda da varda
Kızlarr cok gecmis olsn bebeklerinizin bu rahatsızlıklarını nasıl anladınız burda iyi dr olmadıgı için iki aydır dr ye götürmedim sadece aylık saglık ocağına götürüyorum . Sizinkilerde ne gibi sıkıntılar vardı ?

Kizlar misafirlerim gitti 2.5 yaşında ikizleri vardı epey tedirgin oldum kizima bi zarar verecekler diye kucukler daha anlamiyolar onlar da..Iki cocugu olan arkadaslara Allah kolaylik versin, snrm yas farkini biraz daha fazla tutmak gerek. .
speachact cnm masallah minik prensesine..

Allah hayırlı doktorlarla karşılaştırsın canım, evladın için doktora gitmek çok zor gerçekten. O gün doktora gidince biz de atıştık drla, acayip sinirlerim bozuldu o gün, biraz da yaptığı davranışı yok etmek için o kadar inceledi veya acemiliğinden diye düşünüyorum. Çocuktan kan bile aldırmış çok kızdım gereksiz yere alınmasına. Allah tecrübesizlerin eline düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…