Ay ne aptalım sonucu görünce kafam durdu dikkat etmemisim cok saol ama ugrastım silemedim resmi nasıl silcem yaaangelsturkey canm ins korkulack bisey yoktur bide kucuk tavsiye tahlili yuklerken bi kac kisisel bilgim cikmis canim bi suru kotu niyetli insan var o kisimlarini kapat yuklerken anladin sen onu bu siteye gire gire ins benimde gozum acilacak onceden farketmezdim bile trend konulari okuyunca neler var diyorsun )
resim secemiyoruz ki canım . Dosya yukleye basıyorum bi kutucuk çıkıyor browse yazıyr altındada kabul edilen dosya turleri jpg filn yazıyr . Ben çok ugrastım olmuyor . Hep işletim sisteminden boyle oluyr . Çok pişman oldum bu telefonu aldıgıma . Bir suru kullanışlı uygulamadanda mahrum kalıyorum . Mesela androidli telefonlarda bebek telsizi uygulaması var . Bebek uyurken bu uygulamayı açıyorsun telefondan bir numara seçiyorsun bebek uyanınca telefon o seçtigin numaradan kendi kendine arayıp seni haberdar ediyor . Ama lumialarda yok . Birde watsappa yeni konuşça ozelligi eklenmiş ama sadece andoidli telefonlara yine bize bişey yok . Degiştrcm ama bir kaç aya.Kızlar resim sectıkten sonra browse a basıp yüklenmesini bekliyceksiniz
Yaptım güzel oldu cnmm sağolcnm ekstra bi farklilik yok yumurtanin içine peynir ve dereotu koyuyorum istege gore tereyagda pisiriyorum..
oyy cnm benim maşallahKizlar Buda benim kucuk tospigimEki Görüntüle 1480739
aynen seçemiyoruz kiKızlar resim sectıkten sonra browse a basıp yüklenmesini bekliyceksiniz
cnm yumurtalıklarında var 2 cm dedi doktor büyükmüş ama takipteyiz şuan 2 hafta sonra gerileme olmasa ameliyat dedi özel cerrahımız ama araştırma hastanesinde de takipteyiz onların dediklerini de öneme alıcam en son ameliyat sizin için ne denildi cnm geçmiş olsun bu aradaL
Kistler yumurtalık kistimi boyları ne kadsr acaba benim kızımda da varda
tesekkur ederiz teyzesiM miss_curious cok tatli kizin ya yerim masallah cok esmerlesmez kaymanan bakma bu kiz bildigin beyaz tenli bi cocuk esmer degil sari da degil ama guzel kiz olacagi kesinbenim kizimin kucuklugine benzettm cok opuyrm fistigi
oyy yerim bu tospigi annesi, masallah..Kizlar Buda benim kucuk tospigimEki Görüntüle 1480739
Cnm snrm silinmiyo 10 dk içinde yapılıyor işlemler .Ay ne aptalım sonucu görünce kafam durdu dikkat etmemisim cok saol ama ugrastım silemedim resmi nasıl silcem yaa
Afiyet olsun cnm beğenmene sevindim. .Yaptım güzel oldu cnmm sağol
Oyş yesinler fındık kurdunu maşallah subhanallah Allah nazarlardan saklasınKizlar Buda benim kucuk tospigimEki Görüntüle 1480739
oyy maşallah küçük adamaKizlar Buda benim kucuk tospigimEki Görüntüle 1480739
Kızlar smear testi yaptırdım sonuç cıktı ama cok merak ettim hiç bişe anlamadım bu ne ya acil cvp kanser miyim yoksa :///
canım rapor ettim silinmiş teşekkürler kadınlar klübü :)tesekkur ederiz teyzesi
oyy yerim bu tospigi annesi, masallah..
Cnm snrm silinmiyo 10 dk içinde yapılıyor işlemler .
Afiyet olsun cnm beğenmene sevindim. .
Saol canim sizede gecmis olsun Bizimkide takıp bizim bide sol bobrekte genisleme varmis suanlik biseye gerek yok takip edecez dedi drumuz zamanla kendi duzelebilir dedicnm yumurtalıklarında var 2 cm dedi doktor büyükmüş ama takipteyiz şuan 2 hafta sonra gerileme olmasa ameliyat dedi özel cerrahımız ama araştırma hastanesinde de takipteyiz onların dediklerini de öneme alıcam en son ameliyat sizin için ne denildi cnm geçmiş olsun bu arada
Ama bu cok yakisikli annesi 41 kere maşallah :)Kizlar Buda benim kucuk tospigimEki Görüntüle 1480739
İnşallah iyi sonuçlar alırız canım dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yokSaol canim sizede gecmis olsun Bizimkide takıp bizim bide sol bobrekte genisleme varmis suanlik biseye gerek yok takip edecez dedi drumuz zamanla kendi duzelebilir dedi
İnsallah canim ya annenin hormonlarindan dolayi olup sonradan kaybolabiliyormus insallah bizimkilerde oyledirİnşallah iyi sonuçlar alırız canım dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok
kızlar bu da bizim tonton
Kızlarr cok gecmis olsn bebeklerinizin bu rahatsızlıklarını nasıl anladınız burda iyi dr olmadıgı için iki aydır dr ye götürmedim sadece aylık saglık ocağına götürüyorum . Sizinkilerde ne gibi sıkıntılar vardı ?L
Kistler yumurtalık kistimi boyları ne kadsr acaba benim kızımda da varda
Allah hayırlı doktorlarla karşılaştırsın canım, evladın için doktora gitmek çok zor gerçekten. O gün doktora gidince biz de atıştık drla, acayip sinirlerim bozuldu o gün, biraz da yaptığı davranışı yok etmek için o kadar inceledi veya acemiliğinden diye düşünüyorum. Çocuktan kan bile aldırmış çok kızdım gereksiz yere alınmasına. Allah tecrübesizlerin eline düşürmesinÇok geçmiş olsun canım bizim bebeğinde reflüsü var çok yaşıyoruz o durumu
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın bıdığa bak sen
canım bizede böyle olduğunda benim doğum yaptığım ve takipte olduğumuz hastaneye gittiğim zaman hiçbirşekilde bu dediklerini yapmadılar sadece reflüsü olabilir diyor .. bu kadar .. ben o iki kelimeyi duymak için mi o kadar yolu kat edip yüzlerce para veriyorum hiç memnun kalmadım eşimde dün biz milyarlar harcıyoruz bu hastaneye bebeğimize hiç bir müdahale yapmıyorlar 2 buçuk aydır takipte kalın deyip her gelişimizde bir sürü para koparıyorlar bebeğimiz hala iyileşmedi ben doktorla bu konuyu konuşacam dedi .. en iyisi doktor moktor değil toptan hastaneyi değiştirmeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?