2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sonunda rahatça pc başına oturabildim kızlar. Bugün mevlidimiz vardı , onu da atlattık çok şükür epeyce yorulmuşuz yalnız, sünnet düğünü filan yapsak bu kadar yorulurdum herhalde. Daha önce siparişini verdiğim ama gelmeyen kıyafetten bahsetmiştim iyi ki gelmemiş sonradan aldığım kıyafet çok güzel durdu herkes de bayıldı. Oğluşumun şehzade kıyafetiyle de takım olduk. Oğluşum da iyi görünüyor çok şükür ama diken üstündeyim hala, gidip nefesini kontrol ediyorum sürekli o gün yattığı beşiğine bi daha yatıramadım sanki beşikten kaynaklanıyormuş gibi. Çocuğun burnunu açıcam korkudan serum fizyolojik bile sıkamıyorum ki tıkandığı gün öyle bir şey de yapmamıştım herşeyden korkar oldum, nasıl başetcem böyle bilmiyorum. Neyse baya yazdım ben geçmişi okumaya gidiyorum

Canım zaten senin başına gelen olaya çok üzülmüştüm, ondan beridir hep tetikteyim hep aklıma geliyor özellikle arabaya binince sürekli kontrol ediyorum, bebişimi alır gezeriz arabayla başbaşa ne güzel diyordum onu filan boşverdim. Amin Rabbim yaşatmasın kimseye. Serum fizyolojik de mi tıkarmış canım? Burnunu açmamıştım o gün ama şimdi de açmaya korkar oldum

Aspiratör kullanmazsak o koca sümükleri nasıl cıkarcalmısız dr onu da söyleseydi o zaman
Şu an bebişimin sümükleri gözle bile görünüyor çıkarmaya tırsıyorum napcam bilmem
Ben baktım canım videolar filan var, paylaşacaktım burada da biraz can sıkıcı geldi, moral bozmak istemedim paylaşmadım o yüzden

Çok sağol canım verdiğin bilgiler için. Eşim de aspiratör kullandığımda diyordu zaten burun damarlarını çatlatacaksın diye, doğru tahmin etmiş demek ki ama nasıl çıkaracağım o şeyleri bilmiyorum

kızlar bebişlerinizin burnundaki kuru sümükleri

firketeyle alabilirsiniz

firketenin yuvarlak kısmıyla

önce alkolle temizleyin

büyük oğlumunkini öyle temizlerdim

evet canim sadece anne sutuyle besleniyo.cok sukur bugun sabah baya ikinarak kakasini yapti baya fazla hemde.. Bi daha tekrarlarsa goturucem doktora

evet canim sadece anne sutuyle besleniyo.cok sukur bugun sabah baya ikinarak kakasini yapti baya fazla hemde.. Bi daha tekrarlarsa goturucem doktora
Benim bebeğimde iki üç günde bir kakasını yapıyor. Doktor 1 hafta 10 güne kadar yapmaması normal dedi. 3 gün yapmazsa ve çok huzursuz olursa fitil kullanın dedi. Benimki de anne sütüyle besleniyor.

Benim kuzımın burnundan her zaman büyük insan gibi sümük çıkıyo doğdugundan beri aspiratörle cekiyorum hem de ne cekme son güç yani . Onun dışında baska turlu onları cıkArmamın mümkünatı yok

Canim benimkinde asiri kusma vardi o yuzden idrar tahliliyle usg istemisti

Benim bebeğimde iki üç günde bir kakasını yapıyor. Doktor 1 hafta 10 güne kadar yapmaması normal dedi. 3 gün yapmazsa ve çok huzursuz olursa fitil kullanın dedi. Benimki de anne sütüyle besleniyor.
hımm anladım canım teşekkür ederim . benim kız günde iki defa mutlaka yapıyodu bir anda kesilince korktum.fitilide koymamla kıyametleri kopardı çok zor sakinleştirdim.tamda yerleştirmemiştim hemen geri çıkardım fitili . sabahına yaptı zaten .şimdi takipteyim.ama eger uzun süre yapmazsa fitilde çok zorlanıcaz gibi

Slam kizlar nasil gidiyor bebislerinizde iyidir insallah. Biz persembe gùnü kv me gitmistik bir gecede onun zoruyla orda kaldik ve ben sifayi kaptim çok kötüyüm.
Her taraf mikrop yuvasiydi bebisimi zor korudum zaten onu öpe öpe yüzünü mahfettiler birde hasta olsaydi ne yapardim bilmiyorum :-( :-(

Kızlar doktor suprax diye bir şurup verdi toz halinde nasıl kullanacam onu bilen var mı

Ben kulak çubugunu biraz inceltip ole temizliyrm bebegmn burnunu . Çok rahat çıkıyr acıtmıyorda oyuzden çekici almaya bile gerek duymadım.

Kızlar gece bebek korkmasın diye lamba yakıyor musunuz? Eşim koridordaki koca lambayı yakıp kapıyı da bir hayli aralık bırakıyor bende aydınlıkta uyuyamayan bir insan olarak kafayı yemek üzereyim. Bari biraz daha ara la diyorum i ihh yok.

bizde büyük koridordaki lambayi açıyoruz kapi da açık sonuna dek loş ışık oluyo. .önceden yatakodasınin girişi olan küçük koridoru yakiyorduk cok aydınlık oluyordu tabi.bende uyuyamiyordum.simdi iyi.kapıyı biraz kapat canim eşine sık sık dile getir açmasın.esim debheo açıyordu inan diye diye birakti cok şükür.

Canim benimkinde asiri kusma vardi o yuzden idrar tahliliyle usg istemisti
cok geçmiş olsun..benim oğlan da kusuyor ne kıyafet ne battaniye ne de takimlarinin önlüklerini takiyorum onlari yetiştirebiliyrum.bazen az bazen cok kusuyor ama kusuyor. dr normal demisti.cok emiyo midesi kucuk fazla geliyo demişti..cok zor kusan bebek;((
geçmiş olsun.salgin var burda da herkes hasta dışarı çıkmaya korkar oldum.
Kızlar doktor suprax diye bir şurup verdi toz halinde nasıl kullanacam onu bilen var mı
bilmiyorum canim malesef.

Canim ben hic acik isik birakmiyorum ozellikle bazi hormonlar tam karanlikta salgilandigi icin..uyancagi zaman koridor isigini yakiyorum gidip..

Kızlar yavrumun fotosunu attıktan sonra silemedim rapor ettim silinmesini talep ettim bu şekilde silerler mi?

Biz ilk ay gece lambasi kullandik, ama simdi acmiyoruz isik, bebegin karanlikta uyumaya alismasi lazimdi, bi sorunda yasamadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…