Ben krem kullaniyorumAaa dogumdanmiymis canim? Ayak tirnaklarimdan birkaci fena aciyor, kendiliginden gecermi ki...
maşallah canım nasıl da bakmış cimcime :) Allah nazarlardan korusunkızlar bu da bizim tontonhiçbirşeyi beğenmeyen bakışları meşhurdur aynı babası
Canım zaten senin başına gelen olaya çok üzülmüştüm, ondan beridir hep tetikteyim hep aklıma geliyor özellikle arabaya binince sürekli kontrol ediyorum, bebişimi alır gezeriz arabayla başbaşa ne güzel diyordum onu filan boşverdim. Amin Rabbim yaşatmasın kimseye. Serum fizyolojik de mi tıkarmış canım? Burnunu açmamıştım o gün ama şimdi de açmaya korkar oldum((( ayyy cnmmm bnmmm
Cokkk zor birseyy ooo cokkkk 1 ay once benzerini yasadik ya sutun ya tukurugu yada burnu tikali diye siktigin serum fizyolojiktir o,bixim gundux olmustu dr tekrarlar gecede yakalar dikkat edin demisti ani bebek olumleri Allah korusun boyle oluyor iste dedi,cok sukur annen farketmis ,rabbim kimseye birdaha yasatmasin aslaa
Şu an bebişimin sümükleri gözle bile görünüyor çıkarmaya tırsıyorum napcam bilmemAspiratör kullanmazsak o koca sümükleri nasıl cıkarcalmısız dr onu da söyleseydi o zaman
Ben baktım canım videolar filan var, paylaşacaktım burada da biraz can sıkıcı geldi, moral bozmak istemedim paylaşmadım o yüzdenCok gecmis olsun cnm iyi olmaniza sevindim, insan ne yapacağını şaşırıyor o anda internette yaziyosa filan o anda ne yapilmasi gerektigi ile ilgili bi bilgi okumak lzm aslinda..
oy masallah annesi pek tatli kuzun..
Allah nazarlardan korusun minigi..
Çok sağol canım verdiğin bilgiler için. Eşim de aspiratör kullandığımda diyordu zaten burun damarlarını çatlatacaksın diye, doğru tahmin etmiş demek ki ama nasıl çıkaracağım o şeyleri bilmiyorumÇok geçmiş olsun. Allah yaşatmasın..
Bize de Amerika daki doktor kullanmayın burun damarlarına Zararlı ve kanama başlatsbilir dedi..
Malesef ben kyçullsnkyırun serum fizyo can çekiliyor gibi yapıyor çünkü
Öyle bir durumda pompa ile ya da temiz tülbentlere ağzını sil öncelikle ve kucağa al ayağa kaldır
Sırtı pışpışla
Ve de sonra ileri derece ise el yüzü soğuk ya da ılık su ile ov..
Bebeğinlr göz teması kur sakince göz teması kayıpsa Allah korusun bebeği hafif soğuk su ile el yüz yıka ağzını çek ve dra koş
Bir de Sen Gazlı yeme... Buna mukus takibi diyorlar.
evet canim sadece anne sutuyle besleniyo.cok sukur bugun sabah baya ikinarak kakasini yapti baya fazla hemde.. Bi daha tekrarlarsa goturucem doktoracanım sadece anne sutuylemi besleniyor . Anlattıgın şey makatta çatlak olabilcegini getrdi aklıma . Benim oglumda kakasını yapamıyordu çok huzursuzdu . Birde sadece anne sutu almasına ragmen kabız oluyordu . Sadece anne sutu alan bebeklerde bu olmazmış . Doktra goturunce makatta çatlk oldugunu soyledi . İlaçlarla duzeldik sukur . İnşllah siznki ole bişey degildir .
Benim bebeğimde iki üç günde bir kakasını yapıyor. Doktor 1 hafta 10 güne kadar yapmaması normal dedi. 3 gün yapmazsa ve çok huzursuz olursa fitil kullanın dedi. Benimki de anne sütüyle besleniyor.evet canim sadece anne sutuyle besleniyo.cok sukur bugun sabah baya ikinarak kakasini yapti baya fazla hemde.. Bi daha tekrarlarsa goturucem doktora
Benim kuzımın burnundan her zaman büyük insan gibi sümük çıkıyo doğdugundan beri aspiratörle cekiyorum hem de ne cekme son güç yani . Onun dışında baska turlu onları cıkArmamın mümkünatı yokCanım zaten senin başına gelen olaya çok üzülmüştüm, ondan beridir hep tetikteyim hep aklıma geliyor özellikle arabaya binince sürekli kontrol ediyorum, bebişimi alır gezeriz arabayla başbaşa ne güzel diyordum onu filan boşverdim. Amin Rabbim yaşatmasın kimseye. Serum fizyolojik de mi tıkarmış canım? Burnunu açmamıştım o gün ama şimdi de açmaya korkar oldum
Şu an bebişimin sümükleri gözle bile görünüyor çıkarmaya tırsıyorum napcam bilmem
Ben baktım canım videolar filan var, paylaşacaktım burada da biraz can sıkıcı geldi, moral bozmak istemedim paylaşmadım o yüzden
Çok sağol canım verdiğin bilgiler için. Eşim de aspiratör kullandığımda diyordu zaten burun damarlarını çatlatacaksın diye, doğru tahmin etmiş demek ki ama nasıl çıkaracağım o şeyleri bilmiyorum
Canim benimkinde asiri kusma vardi o yuzden idrar tahliliyle usg istemistiKızlarr cok gecmis olsn bebeklerinizin bu rahatsızlıklarını nasıl anladınız burda iyi dr olmadıgı için iki aydır dr ye götürmedim sadece aylık saglık ocağına götürüyorum . Sizinkilerde ne gibi sıkıntılar vardı ?
Cok geçmiş olsun canımCanim benimkinde asiri kusma vardi o yuzden idrar tahliliyle usg istemisti
hımm anladım canım teşekkür ederim . benim kız günde iki defa mutlaka yapıyodu bir anda kesilince korktum.fitilide koymamla kıyametleri kopardı çok zor sakinleştirdim.tamda yerleştirmemiştim hemen geri çıkardım fitili . sabahına yaptı zaten .şimdi takipteyim.ama eger uzun süre yapmazsa fitilde çok zorlanıcaz gibiBenim bebeğimde iki üç günde bir kakasını yapıyor. Doktor 1 hafta 10 güne kadar yapmaması normal dedi. 3 gün yapmazsa ve çok huzursuz olursa fitil kullanın dedi. Benimki de anne sütüyle besleniyor.
bizde büyük koridordaki lambayi açıyoruz kapi da açık sonuna dek loş ışık oluyo. .önceden yatakodasınin girişi olan küçük koridoru yakiyorduk cok aydınlık oluyordu tabi.bende uyuyamiyordum.simdi iyi.kapıyı biraz kapat canim eşine sık sık dile getir açmasın.esim debheo açıyordu inan diye diye birakti cok şükür.Kızlar gece bebek korkmasın diye lamba yakıyor musunuz? Eşim koridordaki koca lambayı yakıp kapıyı da bir hayli aralık bırakıyor bende aydınlıkta uyuyamayan bir insan olarak kafayı yemek üzereyim. Bari biraz daha ara la diyorum i ihh yok.
cok geçmiş olsun..benim oğlan da kusuyor ne kıyafet ne battaniye ne de takimlarinin önlüklerini takiyorum onlari yetiştirebiliyrum.bazen az bazen cok kusuyor ama kusuyor. dr normal demisti.cok emiyo midesi kucuk fazla geliyo demişti..cok zor kusan bebek;((Canim benimkinde asiri kusma vardi o yuzden idrar tahliliyle usg istemisti
geçmiş olsun.salgin var burda da herkes hasta dışarı çıkmaya korkar oldum.Slam kizlar nasil gidiyor bebislerinizde iyidir insallah. Biz persembe gùnü kv me gitmistik bir gecede onun zoruyla orda kaldik ve ben sifayi kaptim çok kötüyüm.
Her taraf mikrop yuvasiydi bebisimi zor korudum zaten onu öpe öpe yüzünü mahfettiler birde hasta olsaydi ne yapardim bilmiyorum :-( :-(
bilmiyorum canim malesef.Kızlar doktor suprax diye bir şurup verdi toz halinde nasıl kullanacam onu bilen var mı
Canim ben hic acik isik birakmiyorum ozellikle bazi hormonlar tam karanlikta salgilandigi icin..uyancagi zaman koridor isigini yakiyorum gidip..Kızlar gece bebek korkmasın diye lamba yakıyor musunuz? Eşim koridordaki koca lambayı yakıp kapıyı da bir hayli aralık bırakıyor bende aydınlıkta uyuyamayan bir insan olarak kafayı yemek üzereyim. Bari biraz daha ara la diyorum i ihh yok.
Biz ilk ay gece lambasi kullandik, ama simdi acmiyoruz isik, bebegin karanlikta uyumaya alismasi lazimdi, bi sorunda yasamadik.Kızlar gece bebek korkmasın diye lamba yakıyor musunuz? Eşim koridordaki koca lambayı yakıp kapıyı da bir hayli aralık bırakıyor bende aydınlıkta uyuyamayan bir insan olarak kafayı yemek üzereyim. Bari biraz daha ara la diyorum i ihh yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?