- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
Evet benimkini hemen sildiler canımKızlar yavrumun fotosunu attıktan sonra silemedim rapor ettim silinmesini talep ettim bu şekilde silerler mi?
Kızlar gece bebek korkmasın diye lamba yakıyor musunuz? Eşim koridordaki koca lambayı yakıp kapıyı da bir hayli aralık bırakıyor bende aydınlıkta uyuyamayan bir insan olarak kafayı yemek üzereyim. Bari biraz daha ara la diyorum i ihh yok.
bizde büyük koridordaki lambayi açıyoruz kapi da açık sonuna dek loş ışık oluyo. .önceden yatakodasınin girişi olan küçük koridoru yakiyorduk cok aydınlık oluyordu tabi.bende uyuyamiyordum.simdi iyi.kapıyı biraz kapat canim eşine sık sık dile getir açmasın.esim debheo açıyordu inan diye diye birakti cok şükür.
Canim ben hic acik isik birakmiyorum ozellikle bazi hormonlar tam karanlikta salgilandigi icin..uyancagi zaman koridor isigini yakiyorum gidip..
Biz de eskiden yakıyoduk artık kapatıyoruz sadece uyanınca emzirmek için acıyorum mecburen . Bence sizde kapatın alışırsa buyuyunce karanlıktan korkmaZ belkiBiz ilk ay gece lambasi kullandik, ama simdi acmiyoruz isik, bebegin karanlikta uyumaya alismasi lazimdi, bi sorunda yasamadik.
Yok serum acaba yatmadan hmn sıktıysaniz oda kacmis olabilirmi acaba diye dedim cunku bize oldugu zaman yarim saat evvel sıkmistim sonra arabada agzi kopuk kopuk olunca serum mu acaba diye suphelenmistikCanım zaten senin başına gelen olaya çok üzülmüştüm, ondan beridir hep tetikteyim hep aklıma geliyor özellikle arabaya binince sürekli kontrol ediyorum, bebişimi alır gezeriz arabayla başbaşa ne güzel diyordum onu filan boşverdim. Amin Rabbim yaşatmasın kimseye. Serum fizyolojik de mi tıkarmış canım? Burnunu açmamıştım o gün ama şimdi de açmaya korkar oldum
Şu an bebişimin sümükleri gözle bile görünüyor çıkarmaya tırsıyorum napcam bilmem
Ben baktım canım videolar filan var, paylaşacaktım burada da biraz can sıkıcı geldi, moral bozmak istemedim paylaşmadım o yüzden
Çok sağol canım verdiğin bilgiler için. Eşim de aspiratör kullandığımda diyordu zaten burun damarlarını çatlatacaksın diye, doğru tahmin etmiş demek ki ama nasıl çıkaracağım o şeyleri bilmiyorum
Suyla karıştırıp bir güzel çalkalayacaksın günde 1 çay kaşığı antibiyotik sanırım o şurup bize de sünnet olduğunda vermişti doktor 5 gün kullandıkKızlar doktor suprax diye bir şurup verdi toz halinde nasıl kullanacam onu bilen var mı
Sağol cnm etkili bi şurup muSuyla karıştırıp bir güzel çalkalayacaksın günde 1 çay kaşığı antibiyotik sanırım o şurup bize de sünnet olduğunda vermişti doktor 5 gün kullandık
Sağol cnm etkili bi şurup mu
Bilemiyorum ki cnm enfeksiyon kapmasın diye vermişti herhangi bir sorun yaşamadık sanırım en fazla 7 gün kullanılıyorSağol cnm etkili bi şurup mu
Canım eşine niye sen söylemiyorsun, bende bunalıyorum evde hep beraber çıkalım diye. 2 çocukla tek başına çıkman çok zor büyük olan yaramazlık da yapıyosa. Bana en mantıklı olan ailecek çıkmanız gibi geldi . Ya da hazır küçükle başbaşa kalmışken al çık bi yürüyüş yap olmaz mıselam kızlar dün misafirliğe gittim gözümü karartıp
ama yine fiyasko oldu
küçük oğlum araba sevmiyor
gidene kadar ağladı dönüştede ağladı
mesafe yarım saat düşünün
orda da ev sahibi tek odanın kombisini açmış
bir odaya tıkıldık kaldık çocukların sesinden
uyuyamadı
büyük oğlum orda da durmadı
sürekli uyardım
bugün hava süper büyük oğlum babası çıktı
ben cesaret edemedim
zaten dışardan sesleri geliyor oğlum daha gitmeden
başlamış yaramazlığa
ben eve mahkum temizlik yaparım anca
odun kocam sende gel demedi bile
dün giderken tartıştık konuşmuyorum
birde gez diyorsunuz nasıl geziyim akıl verin
gittiğim yerde daha çok stres oluyorum
Büyük oğlanla baba ilgilensin küçükle sen ilgilen iş bölümü yapın olmaz mı ? Ayrıca oğlunun araba sevmemesi de zor araba bizim kurtarıcımız üç saat gezsek kızım gık demez arabada . Burdada hava cok guzel bizde cıkcaz birazdan bu arada benim puset tasımaktan kolum koptu ne zaman bebişleri pusetsiz arabaya koyabiliriz siZce ?selam kızlar dün misafirliğe gittim gözümü karartıp
ama yine fiyasko oldu
küçük oğlum araba sevmiyor
gidene kadar ağladı dönüştede ağladı
mesafe yarım saat düşünün
orda da ev sahibi tek odanın kombisini açmış
bir odaya tıkıldık kaldık çocukların sesinden
uyuyamadı
büyük oğlum orda da durmadı
sürekli uyardım
bugün hava süper büyük oğlum babası çıktı
ben cesaret edemedim
zaten dışardan sesleri geliyor oğlum daha gitmeden
başlamış yaramazlığa
ben eve mahkum temizlik yaparım anca
odun kocam sende gel demedi bile
dün giderken tartıştık konuşmuyorum
birde gez diyorsunuz nasıl geziyim akıl verin
gittiğim yerde daha çok stres oluyorum
Ooo sende böyle yaparsan biz ne yaparız sen süper annesin seni örnek alırken sen karamsar oluyorsun yakışmadı sana evt yazdıklarından yola çıkarak şöyle diyebilirim eşim gerçekten odun kızma böyle söyledim diye eğer boşanmayı düşünmüyorsan takmayacaksın o odunsa srnde biraz arsız ol o sende gel demediyse sen bende gelicem de takıl peşlerine inan bir hafta dışarı çıkıp hava almasam bunalıma giriyorum ev oturması değil hava almaya çık 2 çocukla zorda sohbetini srvdiğin birinden rica et oda gelsin yada büyük oğlunun anlaşabildiği biri olursa o o onunla ilgilenir sen minikle bir hava alırsın ohh dersinşu güzel havada moralim bozuk
pozitif bakamadığım için üzgünüm
hiç bir şeyi takmayan rahat kadınlardan olmak isterdim
Ben de isterdim valla vıdı vıdı kendimi yerim hep. Dün akşam eşime kırıldığım için benim de moralim bozuk . Eskiden ne güzel trip atar hiç konuşmazdım anlattı hatasını. Çocuk olunca onla ilgili mecbur konuşmak zorunda kalıyorum triplerim eski etkisini yaratmıyorşu güzel havada moralim bozuk
Bende eskiden öyleydim ama kucagımda yatan sapasaglam sağlıklı bebegimi gördükçe dünya yansa umrumda değil diyorum. Sende öyle düşün şu anda bu basıt sorunlarla değil oğullarının saglık sorunlarıyla ugrasıyo olabilirdin allah korusun cok sukur boşver gitsinşu güzel havada moralim bozuk
6 gün yapmadı huzursuzlandı fitil kullandım bende. Yapmayalı 5. Gün bugün hep fitil kullanmakta istemiyorum.Benim bebeğimde iki üç günde bir kakasını yapıyor. Doktor 1 hafta 10 güne kadar yapmaması normal dedi. 3 gün yapmazsa ve çok huzursuz olursa fitil kullanın dedi. Benimki de anne sütüyle besleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?